Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar bisy sorcam, 12.gun idrar testinde ikinci cizgi silik ciksa guvenebilirmiyiz?

canım 12.gün zaten kanda belli oluyor bence kan testi yaptırıp öyle daha emin olabilirsiniz idrar testleriyle uğraşmayın derim.....inşallah pozitiftir

slm kızlar nasılsınız dün antalyaya çok güzel yağmur yağdı kaç aydır bekliyorduk gecede gök gürültülü hemde çok fena :18::18::18: yağmur yağdı düne kadar nemliydi ve şırıl şırıl terliyoduk biraz ferahladık.........

bide ben öğlen doktora muayneye gidiyorum doktor çağırdı sağ kasığımda çok ağrım var,nst ye gircem ve idrar testimide tekrarlicakmış kasılmalar olabilir dedi bakalım oğluşum napıyo orda beni bu kadar rahatsız ediyor belli olcak çünkü yürürken falan çok ağrım oluyor.....

Herkesin günü aydın olsun, Güzel haberler almak dileğiyle....

nasılsın canım tırtılların nasıl içinde perşembe günümü yaptıracaktın testi?

merhaba canım , ne durumdalar bilmiyorum ama ne agrı ne sızı hiç bişey hissetmiyorum bazen çok yoruldugumda belim agrıyor kasıklarım agrıyor ama sonrasında hiç bişeyim yok, cuma günü test yaptıracagım kuzum
.
sen ne durumdasın neye karar verdin

Son düzenleme:

Cnm yaa bende yazmadan edemedim :) Bendede pco var ama bende ne kilo ne tüylenme nede kist var :) Tek belirtim çok fazla yumurtam var ama kendiliğinden büyüyemiyorlar.Oda büyüyüp catlayamadığımdan dolayı adet düzensizliği yapıyor. :18: Benimkide ayrı bir cins :)

günaydın mavi
dün akşam burayada yagdı sabah çok serindi ama şimdi gene sıcak bastı ama sanırım yagmur sıcagı bu

Kuzucum test günün yaklaştı 12. günde mi baktırıcaksın şimdi kanda ? Güzel haber isterizz :)

kuzucum test günün yaklaştı 12. Günde mi baktırıcaksın şimdi kanda ? Güzel haber isterizz :)

yaklaştı canım ya cuma günü yaptıracagım 12. Güne geliyor , ama bende bişey yok sanırım ben tırt çıktım

cuma gününe bişey kalmamış canım sonucu senden daha fazla merak ediyorum..kendini dinleme sen yinede ağrın sızın olmasın boşver..ben hala karmaşık durumdayım kasımda tüp diyorum eşimde hala 3.aşılamayı yaptırsak olmazmı diyo..ortak noktada buluşamadık yaa

valla canım herkeste ayrı bu pco galiba kafasına göre takılıyo herhalde herkeste farklı

tüp bebek te daha fazla umutların oluyor sonuc negatif onuncada daha fazla yıkılıyorsun ama aşılama sonucu daha kolay atlatılabiliyor .
senin içinde aşılamaya olan inancın yoksa hiç başlama çünkü inanmak çok önemli

tüp bebekte tutma olasılığı aşılamanın 2-3 katı oranında ve ben artık aşılama yaptırıp vakit kaybetmek istemiyorum..bu saatten sonrada aşılamayla tutacağınıda zannetmiyorum..eşimi kandırıp tüpe başlamam lazım aşılama istemiyorum çünkü..

yine bir sorum var
klomen vs gibi kullandigimiz ilaclar akintilari arttiriyor mu? gecen ay da cok akintim oldu

inşallah cnm hepimiz burda birbirimize güzel haberler veririz inş. hepimiz öyle ya da böyle zorlu bir süreçten geçiyoruz ve mükafatını almak nasip olur inşallah.

ilk aylarda üzüm salkımı gibi diyodu drum sonra kullandığım ilaçlarla biraz düzene girdi adetlerim ama hep ilaç kullandım adet olmak için 3 aya kadar adet olmadığımı bilirim benim kistlerim büyüyemeyen yumurtalardı hepsi 7, 8 mm olup kalıyodu tabi her ay üstüne yenisi ekleniyodu ama adet olunca drum kistlerinden temizlenirsin diyodu jolyy'ninde dediği gibi hepsi ayrı ayrı

yaklaştı canım ya cuma günü yaptıracagım 12. Güne geliyor , ama bende bişey yok sanırım ben tırt çıktım

Ayy hiç belli olmaz şekerim. İnş bebişlerden en azından 1 tanesini iyicene yerleşmiştir

evet bu hastalık herkeste farklıymış demekki..sağol bilgilendirdiğin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…