ara kontrole çağırmamış sadece 14. güne kadar yumurtanın çatlamyacağını düşünmüştür ve gittiğinde çatlatma iğnesi için karar vercektir..evet klomen kullandım hiç bakmadı yumurtalara bu işte yanlışlık var dimi
cnm geçmiş olsun umarım en kısa zamanda kavuşursun bebeğine..
ara kontrole çağırmamış sadece 14. güne kadar yumurtanın çatlamyacağını düşünmüştür ve gittiğinde çatlatma iğnesi için karar vercektir..
amin cnm inş... yorucu bu süreçi bi an önce atlatalım hep birlikte ..
umarım ozamana kadar çatlamaz 29 olmaz çünkü 28 günde adet olurum o açıdan dedim sefaf akıntılarımda geliyo hayırlısı bakalım çok saol canım benim
bence sen ilişki ile de destekle veya iki gün öncesinden git niye geldin diyemez heralde ,derse bile ben öyle anlamışım dersin olur biter işini garantiye al derim
:)) bunu söyledi sonra aklım karıştı tekrar aradım sekreterini dediki ogün bakcaz sonra igne ile aşılama gününe karar vercez dedi prof.özel yerine gidiyorum yutturamam sanıyorum ilişki mevzusunu sıkı tutcam ama rabbim nasip edicekse her şekilde verir öyle dedilmi ayy bilmiyorum ya
ozaman profsa vardır bi bildiği deyip vaktinde gitmek gerekcek :)
tabiki rabbim nasip edecekse her türlü verir..
selam herkese güzel haberler vermek isterdim ama 2. aşılama da olmadı ...hayırlısı artık daha vakti gelmemiş demek ki...
selam herkese güzel haberler vermek isterdim ama 2. aşılama da olmadı ...hayırlısı artık daha vakti gelmemiş demek ki...
valla cnm kurtuldum ama sonrası pek kolay olmadı. kimsenin gözü korkmasın tabi, çok az kişide bunlar yaşanabiliyor.
kızlar opunun akşamı karın bölgesine dokunamaz oldum, iki büklüm yürüdüm, nefes darlığı,şişkinlik, yemek yiyemedim sırf bu yüzden, 2 gece hiç uyuyamadımçok şükür şimdi azaldı, fazla yumurta toplananlarda ohss oluyor yaa, bende şiddetli olmasa da oldu, şiddetlisini düşünemiyorum zaten, allah'ım düşmanıma vermesin dedim..nefes alamamak çok kötü bir şey. en sonunda gittim zaten merkeze transferi engelleyecek kadar kötü bir durum yok ama 1 hafta 10 gün sürer dediler, karın bölgesinde biriken sıvıları gösterdiler ....pazar transerim oldu, 1 tane bebek verdiler:) ilk denemem ve de ikiz gebeliğinde kolay olmadığını söyledi doktorum, ama şimdilik 7 tane iki paket halinde dondurulmuşum var, 5 tanede gelişimi gözlenen embriyo var. doktorum tutmazsa bir sonrakine söz 2 tane koyacağım dedi.dün eve gelip araçtan inince yine şanslı ben yürüyemez oldum karnımın alt bölgesi çok sancıyor, wc'ye gidemez oldum transerdeki ilçalar mı sebep bilmiyorum. çrş. iş başı yapacağım ,inş geçer. düne nazaran daha iyiyim. ama sezaryen olmuş bayanlar gibiydim dün. kızlar nazlı biri hiç değilim, acıya da dayanırım, sanırım çok yumurtanın sonuçları bunlar. inşallah mükafatını görürüz hepimiz çektiklerimizin.
slm arkadaşlar pek fazla kimse takılmıyor artık topiğimiz yavaşladı....
bende hiç keyifli değilim öyle bazen bakıp çıkıyorum nete....bel ağrım sıklaştı yürümekte zorlanıyorum artık,dünden beri sağ kasığımda ağrım var bugünde öyle altım oyulacakmış gibi ağrıyor kum dan mı kaynaklanıyor acaba?halsizim,kontrolümde haftaya cumartesi.....evde bir çöpü kaldırmaya gücüm yetmiyor artık iş yapmak gözümde büyüdükçe büyüyor,oğluşum beni iyice zorlamaya başladı allahın izniyle sağ sağlim elimize doğsa herşeyi unutacağım.....
kızlar aşılamalarınız negatifle sonuçlanmışrabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah o vereceği zamanı çok iyi biliyo ,,,,,
mesela ben ileri derecede pko hastasıyım,,
eşimin spermleri aşılama için sınırdaydı,,,, sperm dna hasrı vardı ,,ve ayrıca %2 morfoloji ile yapptık aşılamayımucize gibi bişey oldu ve rabbim nasip etti allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah sizde lütfen çok üzmeyin kendinizi
amin canım inşallah...rabbim herkesin hakkında hayırlısını versi inş. evlat hasretlerimiz en kısa sürede so bulsun inş. tevekkül...
senin kaçıncı aşılamaydı? benim ilki de 14.günde bitti bu da ...tavşancıl otu varmış onu kullanmayı düşünüyorum bu ay ...geçmiş olsun demekten başka bişi gelmiyor elimdn..seninle şuanda aynı ruh halindeyim ve seni çok iyi anlıyorum ..
ve senin gibi diyorum daha vakti gelmemiş ..
amin allah razı olsun inşallah...kızlar aşılamalarınız negatifle sonuçlanmışrabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah o vereceği zamanı çok iyi biliyo ,,,,,
mesela ben ileri derecede pko hastasıyım,,
eşimin spermleri aşılama için sınırdaydı,,,, sperm dna hasrı vardı ,,ve ayrıca %2 morfoloji ile yapptık aşılamayımucize gibi bişey oldu ve rabbim nasip etti allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah sizde lütfen çok üzmeyin kendinizi
inşallah..sağolasın..geçmiş olsun cnm hakkında hayırlısı olur inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın..
çok geçmiş olsun canım inşallah 3.aşılamanda bebişine kavuşursun...
tatlım geçmiş olsun hayırlısıyla transferinde gerçekleşmiş..inşallah bu kadar ağrıların sızıların karşılığını alırsın 12 gün sonra..bol bol dinlen sakın bişey yapma kendine dikkat et canım..
kızlar tüp bebekte süreç nasıl ilerliyor opu dediğiniz yumurta toplama heralde peki bu opuda ve transferde anestezimi olunuyor.Çok ağrılı sancılı bir işlemmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?