Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaşlar pek fazla kimse takılmıyor artık topiğimiz yavaşladı....

bende hiç keyifli değilim öyle bazen bakıp çıkıyorum nete....bel ağrım sıklaştı yürümekte zorlanıyorum artık,dünden beri sağ kasığımda ağrım var bugünde öyle altım oyulacakmış gibi ağrıyor kum dan mı kaynaklanıyor acaba?halsizim,kontrolümde haftaya cumartesi.....evde bir çöpü kaldırmaya gücüm yetmiyor artık iş yapmak gözümde büyüdükçe büyüyor,oğluşum beni iyice zorlamaya başladı allahın izniyle sağ sağlim elimize doğsa herşeyi unutacağım.....

arkadaşlar sizlere bi eşy sorucam:
ben haziran da başarısız bir aşılama geçirmiştim o ay adetim tam zamanında yani haziranın 7 sinde geldi temmuz ayında yine zamanında ayın 10 unda geldi benim 3 gün geçer yani 30 günde bir adet oluyorum temmuz ayındaki adetim 3 gün sürdü ama geldi gelmedi gibi bi şey oldu sonra hemen ardından ramazan ayının başında 3 gün boyunca damla damla geldi.ağustos ayında ayın 13 unde gelmesi gerekiyorken ayın 26 sında geldi ve 2 gün sürdü yine geldi gelmedi gibi.bu ayda 28 inde gelmeye başladı ama yine aynı geldi gelmedi gibi ben bu adetlerimden bi şey anlamadım sizce ne yapmam lazım hamileyim desem geçen ay evde test yaptım bi şey çıkmadı doktora gitmedim .
sizce bu durum neden olmuş olabilir ve ne yapmam lazım.....

evet klomen kullandım hiç bakmadı yumurtalara bu işte yanlışlık var dimi
ara kontrole çağırmamış sadece 14. güne kadar yumurtanın çatlamyacağını düşünmüştür ve gittiğinde çatlatma iğnesi için karar vercektir..
cnm geçmiş olsun umarım en kısa zamanda kavuşursun bebeğine..

amin cnm inş... yorucu bu süreçi bi an önce atlatalım hep birlikte ..

umarım ozamana kadar çatlamaz 29 olmaz çünkü 28 günde adet olurum o açıdan dedim sefaf akıntılarımda geliyo hayırlısı bakalım çok saol canım benim

umarım ozamana kadar çatlamaz 29 olmaz çünkü 28 günde adet olurum o açıdan dedim sefaf akıntılarımda geliyo hayırlısı bakalım çok saol canım benim

bence sen ilişki ile de destekle veya iki gün öncesinden git niye geldin diyemez heralde ,derse bile ben öyle anlamışım dersin olur biter işini garantiye al derim

bence sen ilişki ile de destekle veya iki gün öncesinden git niye geldin diyemez heralde ,derse bile ben öyle anlamışım dersin olur biter işini garantiye al derim

:)) bunu söyledi sonra aklım karıştı tekrar aradım sekreterini dediki ogün bakcaz sonra igne ile aşılama gününe karar vercez dedi prof.özel yerine gidiyorum yutturamam sanıyorum ilişki mevzusunu sıkı tutcam ama rabbim nasip edicekse her şekilde verir öyle dedilmi ayy bilmiyorum ya

ozaman profsa vardır bi bildiği deyip vaktinde gitmek gerekcek :)
tabiki rabbim nasip edecekse her türlü verir..

ozaman profsa vardır bi bildiği deyip vaktinde gitmek gerekcek :)
tabiki rabbim nasip edecekse her türlü verir..

evet bekleyelim bakalım belkide cumartesi hemen aşılama yapalım dicektir daha çatlamamış dese anlamamda yani hayali aşılama yapacak hali yok heralde :)) hayırlısı inş.

selam herkese güzel haberler vermek isterdim ama 2. aşılama da olmadı ...hayırlısı artık daha vakti gelmemiş demek ki...

selam herkese güzel haberler vermek isterdim ama 2. aşılama da olmadı ...hayırlısı artık daha vakti gelmemiş demek ki...

rabbim herkesin hakkında hayırlısını versi inş. evlat hasretlerimiz en kısa sürede so bulsun inş. tevekkül...

geçmiş olsun demekten başka bişi gelmiyor elimdn..seninle şuanda aynı ruh halindeyim ve seni çok iyi anlıyorum ..
ve senin gibi diyorum daha vakti gelmemiş ..

tatlım geçmiş olsun hayırlısıyla transferinde gerçekleşmiş..inşallah bu kadar ağrıların sızıların karşılığını alırsın 12 gün sonra..bol bol dinlen sakın bişey yapma kendine dikkat et canım..

canım son zamanlara yaklaştıkça daha çok ağırlaşmaya başlıyosun tabi ve bel ağrında daha çok şiddetleniyo..elinden geldiği kadar bişeyler yapmamaya kendini yormamaya çalış..boşver temizlik ve yemek yapmayı..hepsi olur önemli olan senin ve oğlunun sağlığı..inşallah sağsalim sonuna geliceksin ve oğluna kavuşacaksın..

kızlar aşılamalarınız negatifle sonuçlanmış rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah o vereceği zamanı çok iyi biliyo ,,,,,

mesela ben ileri derecede pko hastasıyım,,

eşimin spermleri aşılama için sınırdaydı,,,, sperm dna hasrı vardı ,,ve ayrıca %2 morfoloji ile yapptık aşılamayı mucize gibi bişey oldu ve rabbim nasip etti allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah sizde lütfen çok üzmeyin kendinizi

melekcim bişey sorcam sana cnm ileri derece pko hastasıyım diyosun kilon varmı peki ve kistlerin gitmesi için herhangi bişey yaptınmı?bende pko hastasıyım cnm o yüzden sordum..

kızlar tüp bebekte süreç nasıl ilerliyor opu dediğiniz yumurta toplama heralde peki bu opuda ve transferde anestezimi olunuyor.Çok ağrılı sancılı bir işlemmi.

rabbim herkesin hakkında hayırlısını versi inş. evlat hasretlerimiz en kısa sürede so bulsun inş. tevekkül...
amin canım inşallah...
geçmiş olsun demekten başka bişi gelmiyor elimdn..seninle şuanda aynı ruh halindeyim ve seni çok iyi anlıyorum ..
ve senin gibi diyorum daha vakti gelmemiş ..
senin kaçıncı aşılamaydı? benim ilki de 14.günde bitti bu da ...tavşancıl otu varmış onu kullanmayı düşünüyorum bu ay ...
amin allah razı olsun inşallah...
geçmiş olsun cnm hakkında hayırlısı olur inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın..
inşallah..sağolasın..
çok geçmiş olsun canım inşallah 3.aşılamanda bebişine kavuşursun...

3. aşılamayı düşünmüyorum birkaç ay bekliycem bakalım...rabbim bu ara nasip eder belki...

canım çok teşekkürler.evde oturuyorum yatıyorum, yürüyorum.zaten yatmayın diyorlar. ağrımda geçerse çok iyi hissedeceğim kendimi. hepimiz inşallah emeklerimizin karşılığını alırız canım.

kızlar tüp bebekte süreç nasıl ilerliyor opu dediğiniz yumurta toplama heralde peki bu opuda ve transferde anestezimi olunuyor.Çok ağrılı sancılı bir işlemmi.

opuda anestesi oluyor cnm, ben çok çekiniyordum ama gerçekten korkulacak bir şey değilmiş, hiçbir şey hatırlamıyorsun. ama transferde anesteziye gerek olmuyor, aşılamadan bir farkı yok yani transfer işleminin. benim çok yumurta oluştuğu ve toplandığı için maalesef hala çekiyorum ama normalde kimsenin bir rahatsızlığı olmuyor, allah dayanma gücü veriyor zaten, yeter ki sonu güzel olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…