Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bizlerde görcez o pozitifi canımmm allahın izniyle inşalalh en kısa zamandaaaaaa

Pazartesi dr gidecektin ne dedidr ne yaptın merak ettim seni

Kizlarrrrrr lutfen okuyan herkes bi fikirde bulunsunn?
sabahniki damlaa kahverengi kanama geldi sonra az peceteyle silerken lekelenme hemen dok gittim,keseyi gorduk icindede bisi var ama kesenin etrafinda akintiyida gordum dedi,sizde boyle oldumu cuma gunu 7.haftam coook korkuyrum ? Bazi kisilerin 5.aya kadar bile aradalekelenmesi olurmus cuma yine gitcem ve son kez prolutan depot vu ulcam ayrics hergun sabah aksam progestan devam...suan yatiyorum yatarken yaziyorum

Pazartesi dr gidecektin ne dedidr ne yaptın merak ettim seni

İyidir cnm ne olsun yaa :) Pzt gittim dr . Yarın yine kontrol var bakalım yarın dananın kuyruğu kopacak :)Pzt kalınlık 9 mm 'e çıkmıştı. Yarın inş. herşey yolunda gider Sende ne var ne yok nasıl hissediyorsun bakalım kendini bebiş büyüyor mu

Son düzenleme:

allah bebeğini korusun canım

7.haftada lekelenme yasayan yokmu? Elim ayagim buz kesti suan surekli ayetelkursi okuyrum

allah yardımcın olsun canım ben yaşamadım dediğin gibi bişey ama normal de olabilir. bebeğin kalp atışlarını duymadın mı ? doktor söylemiştir heralde ...yine de herşey olacağına varır sen stres yapma iş güç de yapma elinden geleni yap allah sonunu güzel hayırlı etsin inşallah...seni hatırlıyorum aynı zamanlarda aşılama yaptırmıştık benim olmamıştı senin hamile kalmana da çok seevinmiştim ...diğer arkadaşlara da çok seviniyorum inşallah hepinizin hamileliği sorunsuz geçer inşallah hepiniz sağlıklı bi şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız...allahım tez zamanda bana ve benim gibilere nasip eder.(amin) bi arkadaş tüp bebekle hamile kaltı sanırım 6. ayındaydı suyu gelmiş . doktor herşey yolunda ama iş falan yapmıycaksın demiş şimdi kızı 2 haftalık olacak yani allah istedikten sonra bişeycik olmaz sen bol bol dua et ...

Cnm ya kötü düşünmeyelim . Hiç bişeycik olmaz . Hamilelikte lekelenmeler çok normal zaten dr kontrolündesin . Progestan desteğide alıyormuşsun. Bol bol dinlen bakalım . İğneyi vurulunca bi çoğu kişi lekelenmelerin hemen kesildiğini söylüyordu sanada iyi gelicektir mutlaka

7.haftada lekelenme yasayan yokmu? Elim ayagim buz kesti suan surekli ayetelkursi okuyrum

canım heyecan yapma lütfen,mayıs anneleri topiğin de de bir arkadaşın başına gelmişti hatta parça düşmüş o da hemen doktora gitmiş doktor,bir şey yok bebeğini kaybetsen bir sürü ped kullanmam gerekirdi demiş o kadar çok kanama olurmuş,

Sen içini ferah tut yat hiç kalkma, Allah'ım bebeğini sana bağışlasın inşallah.

sağol canım bende endişeleniyodum ama geçti çok şükür daha rahatım artık sende hayırlısı ile kavuş bebeğine
allah tamamina erdirsin saglikla:))) daha artistik pozlari da bekliyoruz

poposu bize dönüktü bizi takmadı hiç sıpa daha güzel pozları sizlerden bekliyoruz en kısa zamanda rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah

canım korkma allahın izniyle bişey olmaz inşallah...dinlen hiçbirşey yapma ne kadar olumlu düşünürsen okadar iyi olur k.i.b

Nasılsınız neler yapıyorsunuz
a.s canım ben temizlik yapıyorum mutfağı aradan çıkarayım dedim annem yarın gelip yapacak ama yavaş yavaş dinlenerek bol molalı iş yapıyorum tembeller olurya aynen onlara döndüm valla gizli yapıyorum bizimkilerden yoksa kızıyolar bana bizimkilerden biri gelmeden bitirim inşallah yoksa fırça yicem sen nasılsın nasıl gidiyor

canım korkma allahın izniyle bişey olmaz inşallah...dinlen hiçbirşey yapma ne kadar olumlu düşünürsen okadar iyi olur k.i.b

İnsallah canim benim,hersey allahtan ..azicik tedirginim ama cunku kahverenigi lekelenme devam ediyo arada sirada varla yok arasi damla ve progestani alttan aldim 11 gibi sonra 3saat gecti kucuk tirnagim kadar bi pihti geldi... baska da bisey yok hersey nasip...

Son düzenleme:
ay dogsun da saglikla o poposunu benim icin de issir gorsun popo donmek ne demek

doacim panik yapma doktoru ihmal etme hayirlisiyla bebegini kucagina alicaksin bak hepimiz dua ediyoruz inan yuregim titredi korkunu dusununce. sebep ve durum ayni midir bilmem ama icin rahatlar belki cok yakin arkadasim 3 sene once hamileydi ve ilk 5 ay boyunca lekelerle yasadi surekli telefon elinde gece gunduz doktorunu arardi:) simdi aslanlar gibi oglu:)

canım belkide yerleşme kanamasıdır korkma hemen annesi beebşnde korkkar yoksa rahat ol dua et bol bol allahın izniyle geçecektir

hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden arkamdanda sen gel canımmm .canım sana birşey sorcam ilk tüp bebek denemende oldumu diye.şimdi ben puregestanı kullanırken 4 gündür ilacı koyarken elimin etrafını etten duvar örülmüş gibi hissediyorum sendede böyle oldumu çok merak ediyom neyki diye yoksa bebeşim tutundumu teyzesiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…