günaydınlar mutlu bir gün olur inşallah..kızlar adetim 3 gün gecikti yine..biraz önce test yaptım ve görmeye alıştığım görüntü tabiki tek çizgiAma göğüslerim çok acıyo ya neden acır sizce?aralarda kasıklarımada kramplar giriyo kısa süreli ve hemen geçiyo..
Pazartesi dr gidecektin ne dedidr ne yaptın merak ettim seni
Kizlarrrrrr lutfen okuyan herkes bi fikirde bulunsunn?
sabahniki damlaa kahverengi kanama geldi sonra az peceteyle silerken lekelenme hemen dok gittim,keseyi gorduk icindede bisi var ama kesenin etrafinda akintiyida gordum dedi,sizde boyle oldumu cuma gunu 7.haftam coook korkuyrum ? Bazi kisilerin 5.aya kadar bile aradalekelenmesi olurmus cuma yine gitcem ve son kez prolutan depot vu ulcam ayrics hergun sabah aksam progestan devam...suan yatiyorum yatarken yaziyorum
sabahniki damlaa kahverengi kanama geldi sonra az peceteyle silerken lekelenme hemen dok gittim,keseyi gorduk icindede bisi var ama kesenin etrafinda akintiyida gordum dedi,sizde boyle oldumu cuma gunu 7.haftam coook korkuyrum ? Bazi kisilerin 5.aya kadar bile aradalekelenmesi olurmus cuma yine gitcem ve son kez prolutan depot vu ulcam ayrics hergun sabah aksam progestan devam...suan yatiyorum yatarken yaziyorum
7.haftada lekelenme yasayan yokmu? Elim ayagim buz kesti suan surekli ayetelkursi okuyrum
sağol canımAyy maşallah bebişine.Allah nazarlardan korusun.Kalp atışını duymak apayrı bir duygu.Allah isteyen herkese yaşatsın inşllah.Benim 8. haftaya kadar hiç bir şeyciğim yoktu,endişelendim bende bir sorun mu var diye.Ama 8. hafta bulantı, iştahsızlık ve halsizlik bir başladı çok kötü oldum.14. hafatya kadar da sürdü.Bazılarının sonraki haftalarda başlıyor bulantısı.ama dilerim bulantısız geçirirsin çünkü o dönem yaşamaktan bezmiştim:))
allah tamamina erdirsin saglikla:))) daha artistik pozlari da bekliyoruz
allah yardımcın olsun canım ben yaşamadım dediğin gibi bişey ama normal de olabilir. bebeğin kalp atışlarını duymadın mı ? doktor söylemiştir heralde ...yine de herşey olacağına varır sen stres yapma iş güç de yapma elinden geleni yap allah sonunu güzel hayırlı etsin inşallah...seni hatırlıyorum aynı zamanlarda aşılama yaptırmıştık benim olmamıştı senin hamile kalmana da çok seevinmiştim ...diğer arkadaşlara da çok seviniyorum inşallah hepinizin hamileliği sorunsuz geçer inşallah hepiniz sağlıklı bi şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız...allahım tez zamanda bana ve benim gibilere nasip eder.(amin) bi arkadaş tüp bebekle hamile kaltı sanırım 6. ayındaydı suyu gelmiş . doktor herşey yolunda ama iş falan yapmıycaksın demiş şimdi kızı 2 haftalık olacakyani allah istedikten sonra bişeycik olmaz sen bol bol dua et ...
Cnm ya kötü düşünmeyelim . Hiç bişeycik olmaz . Hamilelikte lekelenmeler çok normal zaten dr kontrolündesin . Progestan desteğide alıyormuşsun. Bol bol dinlen bakalım . İğneyi vurulunca bi çoğu kişi lekelenmelerin hemen kesildiğini söylüyordu sanada iyi gelicektir mutlaka
canım heyecan yapma lütfen,mayıs anneleri topiğin de de bir arkadaşın başına gelmişti hatta parça düşmüş o da hemen doktora gitmiş doktor,bir şey yok bebeğini kaybetsen bir sürü ped kullanmam gerekirdi demiş o kadar çok kanama olurmuş,
Allah hepinizden razi olsun,suan ablam yanimda zaten ama sizlerin yazdiklari bana daha iyi geliyo ablam boyle lekelenme yasamamis ama sizlerin duyduklari yada yasadiklari beni telkin ediyo, elimde tesbih surekli dua okuyorum yada hasbin allah venivelvekil diyorum, bi a kadasim demisti oku surekli diye.insallah kesilir lekelenme hala gelmedi dokotrdan geldigimden beri yok inallah da olmaz,dua edin benim icin nolur? Sincapcim allah
ta sana en kisa zamanda saglikla nasipetsin arkadasim
Sen içini ferah tut yat hiç kalkma, Allah'ım bebeğini sana bağışlasın inşallah.
a.s canım ben temizlik yapıyorum mutfağı aradan çıkarayım dedim annem yarın gelip yapacak ama yavaş yavaş dinlenerek bol molalı iş yapıyorum tembeller olurya aynen onlara döndüm vallaNasılsınız neler yapıyorsunuz
herkese merhabalar öncelikle kendimle ilgili gelişmeleri yazayım bugün 3. günüm 225 doz puregon ile başladık tedaviye. herşey yolunda rahim temiz 7-8 tane folikül var şuanda büyümelerini beklicez bakalım Rabbim yardım etsin herşey yolunda gitsin ilk kontrolüm cumartesi dualarınızı eksik etmeyin sonunda başladım şaka maka....
canım hayırlı olsun. rabbim yardımcın olsun. hadi bakalım bu bereketli ayda bir müjdede senden bekliyoruz. ben dr.a gittim hala bitmemişti ara kanamalarım. çok zordu yeniden orda olmak. dr.la konuşamadım ağlamaktan. muayenemde enfeksiyon çıktı. ilaç kullanıyorum şimdilik. dr. 6 ay ara vermelisin psikolojik olarak ta hazır görmedim seni dedi. bende zaten olmuyor dedim ama belli olmaz diyor. zaten tedaviye ne gücüm ne cesaretim var. tamam dedim. rabbim inşallah sana nasip eder, çabalarının emeklerinin karşılığını mis kokulu yavrunla alırsın inşallah.
ranacım merhaba canım
randevu aldıgım doktorumada sordum dün , 7 ve 8. haftalarda kalp atışı , kesenin içindeki bebek abdominal ultrasonla net görülebiliyormuş, şimdi gidersem sadece keseyi görebiliriz dedi. Şimdi gidersem keseyi görebiliriz. Ama içindeki bebegi görmeden ve kalp atışını duymadan sanırım net bişey söylemek zormuş. Sanırım bekleyecegim acil bişey olursa agrı sızı kanama gibi o durumda gideriz diye düşündük.Kafam çok karıştı açıkcası bulundugum yerdede rastgele bir doktora gitmek istemiyorum. zaten buradaki doktorlar yüzünden bu aşamalar geldim.
canım hiç düşünüp kafanı karıştırma. bazen akışına bırakmak en doğrusu oluyor. bizim streslerimizde vücudumuza mesaj gönderiyormuş. ben 2 haftaya bir gidiyordum onada daha duramayıp bazen 10 günde bir gidiyordum dr.a. acele etmek merak etmek elimizde olmadan önüne geçemediğimiz duygular belki. ama bakıyorumda rahat olmak varmış. ne yapsan zaten olacağın önüne geçemiyorsun. hiç kaygılanma bebeğin seninle allah izin verdiği müddetçe seninle olacak eğerki varsa bu dünyada bir nefesi onuda seninle alacak inşallah.
canım korkma allahın izniyle bişey olmaz inşallah...dinlen hiçbirşey yapma ne kadar olumlu düşünürsen okadar iyi olur k.i.b
ay dogsun da saglikla o poposunu benim icin de issir gorsun popo donmek ne demeksağol canımbende endişeleniyodum ama geçti çok şükür daha rahatım artık sende hayırlısı ile kavuş bebeğine
poposu bize dönüktü bizi takmadı hiç sıpadaha güzel pozları sizlerden bekliyoruz en kısa zamanda rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah
İyidir cnm ne olsun yaa :) Pzt gittim dr . Yarın yine kontrol var bakalım yarın dananın kuyruğu kopacak :)Pzt kalınlık 9 mm 'e çıkmıştı. Yarın inş. herşey yolunda giderSende ne var ne yok nasıl hissediyorsun bakalım kendini bebiş büyüyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?