çok sevindim senin adına ne güzel bebeğin sağlıklı imiş ohhh o günleri bizde görcez allahın izniyle inşalalhh
bugün dra gittik çok şükür kalp atışlarını gördükbebişim 8 mm herşey yolunda rahimde yumurtalıklarda kist falan da yokmuş şikayetin varmı diye sordu yok dedim çok güzel dedi.... yani mide bulantısı olmayanın bebeği sağlıksız tezini çürüttüm bir tek kilo konusunda uyarı aldım bu arada bebişim kesenin sağ tarafında
melekciğim gözünüz aydın kalp atışlarınıda duymuşsun maşallahbenim hiç midem bulanmadı bebeğim sağlıksızmı şimdi o kişiden kişiye değişiyor.çok güzel bak miden falan bulanmıyor inşallah hep öyle devam eder canımcım,
Gebelik için 2 ve altı olması gerekiyormuş tüp bebek için gittiğimde dahiliye uzmanı öyle söylemişti.benim 3,89 çıkmıştı ben 25 mg kullanıyorum sadece sabahları 2'ye düştü, geçen kontrole gittiğimde 1,58 çıktı ilacı bırakmadım devam ediyorum. Gebelikte sürekli değişim gösteriyormuş doktoruma söyleyeceğim her gittiğimde tsh bakılsın istiyorum.12 hafta gidicem o zaman kadar 25 mg devam edicem yükselmez inşallah.
valla bende bıktım kuzum yaaa bitmiyor eşimin kuzeni oluyor, memleketten alanyaya tatile gelmişler,otelde günleri bitince antalyayada gelmek istemişler ilk defa geldiler evimize onlar şehir dışına çıkmamışlar hiç ilkmiş onlar için 2,5 yaşında çocuklarıda vardı.ters bir zamanda oldu yoksa bende onları çok severim,ama zor oldu benim için gerçektendoktorumla konuşmuştuk geçen hafta, riskli haftaların dedi yorma dedi dinlen dedi,kontrollerim artık 10 günde canım o yüzden rahatım cumartesi tekrar kontrolüm var fırça yicem doktorumdan zaten şimdiden kara kara düşünüyorum :26:benim yengemle aynı hastanedeler ya ameliyat yaparken sormuş beni oda misafiri var ayakları çok şişti demiş baya kızmış ayaklarımın şişi devam ederse test falan yapacakmış,gerçi şimdi indi.cumartesi bakalım ne dicek:26::26::26:temizliğimide annem yapacak saolsun....
arkadaşlar merhaba
ben aranıza yeni geldim:) eşimin sperm sayısı çok az dr gitigimizde tüp bebek olması lazım dediler ne olduğumuzu şaşırdık çünkü konu hakkında hiçbir bilgimiz yok sizden ricam beni bu konu hakkında bilgilendirmeniz ve tüp bebek merkezi seçiminde yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
ranacım merhaba canım
randevu aldıgım doktorumada sordum dün , 7 ve 8. haftalarda kalp atışı , kesenin içindeki bebek abdominal ultrasonla net görülebiliyormuş, şimdi gidersem sadece keseyi görebiliriz dedi. Şimdi gidersem keseyi görebiliriz. Ama içindeki bebegi görmeden ve kalp atışını duymadan sanırım net bişey söylemek zormuş. Sanırım bekleyecegim acil bişey olursa agrı sızı kanama gibi o durumda gideriz diye düşündük.Kafam çok karıştı açıkcası bulundugum yerdede rastgele bir doktora gitmek istemiyorum. zaten buradaki doktorlar yüzünden bu aşamalar geldim.
herkese merhabalar öncelikle kendimle ilgili gelişmeleri yazayım bugün 3. günüm 225 doz puregon ile başladık tedaviye. herşey yolunda rahim temiz 7-8 tane folikül var şuanda büyümelerini beklicez bakalım Rabbim yardım etsin herşey yolunda gitsin ilk kontrolüm cumartesi dualarınızı eksik etmeyin sonunda başladım şaka maka....
antalya da oturduğun için malum tatile gelenler uğruyor tabisi. artık daha dikkatli ol kontrollerin sık olması çok iyi. alışverişini de tamamlamışsın rabbim giydirmeyi nasip etsin.
sağol canım gördük nihayet aklımda binlerce soru vardımayıs anneleri topiğinde bi kişide kese var ama bebek yokmuş dr mide bulantısını sormuş eğer bulantı varsa bebek sağlıklıymış banda mantıklı gelmedi ama işte ana yüreği tedirgindim hep ama artık geçti şimdi tadını çıkarıyorum sen nasılsın az kaldı çınar paşaya kavuşmaya
canım dokrorun bu tezi çok şaşırtıcı geldi banada :44::44::44:bundan sonra beslenmene falan çok dikkat et kış geliyo grip nezle olmamaya gayret et c vitamini al bol bol,ben yazın kavurucu sıcağında tamamladım hamileliğimin %90 nını.malum sen kışı geçireceksin.bizde çınar beyle yuvarlanıp gidiyoruz işte çoğu gitti azı kaldı,çok heyecanlıyız,darısı sizlere, sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirisiniz inşallah
bugün dra gittik çok şükür kalp atışlarını gördükbebişim 8 mm herşey yolunda rahimde yumurtalıklarda kist falan da yokmuş şikayetin varmı diye sordu yok dedim çok güzel dedi.... yani mide bulantısı olmayanın bebeği sağlıksız tezini çürüttüm bir tek kilo konusunda uyarı aldım bu arada bebişim kesenin sağ tarafında
meekcim çok sevindim canım sonunda tanıştın kuzunla, bende mide bulantısı olmayınca saglıksız diye duydum korkmuştum çünkü bendede tık yok hiç bişeyim yok üzülüyordum bu yüzden emin olamıyordum.bugün dra gittik çok şükür kalp atışlarını gördükbebişim 8 mm herşey yolunda rahimde yumurtalıklarda kist falan da yokmuş şikayetin varmı diye sordu yok dedim çok güzel dedi.... yani mide bulantısı olmayanın bebeği sağlıksız tezini çürüttüm bir tek kilo konusunda uyarı aldım bu arada bebişim kesenin sağ tarafında
meekcim çok sevindim canım sonunda tanıştın kuzunla, bende mide bulantısı olmayınca saglıksız diye duydum korkmuştum çünkü bendede tık yok hiç bişeyim yok üzülüyordum bu yüzden emin olamıyordum.
Gozun aydin canimmm allah sagllkla kucaguna da almayi nasip etsin darisi bizim basimiza 6+4 um bugun insallh bende duyarim kalp atisini bende bisey hissetmiyorum belirti olarak sadece istahim kesildi zayifladim yine son 1ay..mayista 87 idim suan 74
benim komşumun ve işyerimdeki bir arkadaşımın hamileliği bulantısız geçti arkadaşlar.canım malesef öyle bi inanış var dr a sordum öyle bişey yok dedirahatladım sende rahat ol herkesin midesi bulanıcak diye bişey yok bulantısı olmayıpta çok sağlıklı devam eden gebelikler var rabbim sana bağışlasın inşallah
melekcim gözünaydın cnm bebişinin kalp atışını duymuşsun ne güzelherşeyin yolunda olmasına sevindim..mide bulantısına takılma herkeste bir olacak diye bişey yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?