Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok sevindim senin adına ne güzel bebeğin sağlıklı imiş ohhh o günleri bizde görcez allahın izniyle inşalalhh

allah razı olsun canım rabbim sanada nasip edicek inşallah dua ediyorum sizler için yakındır yusyuvarlak olmanız

melekciğim gözünüz aydın kalp atışlarınıda duymuşsun maşallah benim hiç midem bulanmadı bebeğim sağlıksızmı şimdio kişiden kişiye değişiyor.çok güzel bak miden falan bulanmıyor inşallah hep öyle devam eder canımcım,

sağol canım gördük nihayet aklımda binlerce soru vardı mayıs anneleri topiğinde bi kişide kese var ama bebek yokmuş dr mide bulantısını sormuş eğer bulantı varsa bebek sağlıklıymış banda mantıklı gelmedi ama işte ana yüreği tedirgindim hep ama artık geçti şimdi tadını çıkarıyorum sen nasılsın az kaldı çınar paşaya kavuşmaya

herkese merhabalar öncelikle kendimle ilgili gelişmeleri yazayım bugün 3. günüm 225 doz puregon ile başladık tedaviye. herşey yolunda rahim temiz 7-8 tane folikül var şuanda büyümelerini beklicez bakalım Rabbim yardım etsin herşey yolunda gitsin ilk kontrolüm cumartesi dualarınızı eksik etmeyin sonunda başladım şaka maka....

benim de 1 seviyelerinde son ölçümümde 0 a düşmüştü mesela 0.600 çok düşük olduğu için ilacı azalttım. yani 50 çok geliyor hergün. 25 de az. ben de 50 içiyorum 5 gün. 2 gün içmiyorum. dengeliyorum öyle. ilk 3 ay daha önemli tiroid. ama sen yine de hep baktır canım ben de ihmal etmiyorum.

antalya da oturduğun için malum tatile gelenler uğruyor tabisi. artık daha dikkatli ol kontrollerin sık olması çok iyi. alışverişini de tamamlamışsın rabbim giydirmeyi nasip etsin.

merhaba canım hoşgeldin öncelikle senin ve eşinin yaşı kaç yıllık evli olduğunuzu filan söylersen eğer alabiliyosan devletten rapor alıp yaptırabilirsin. ama eşinin değerlerinden dolayı zamanınız yoksa. ben anadolu yakasında eurofertil e gidiyorum. özel olursa 5000-6000 tlyi bulur. nerde yaşadığını bilmiyorum ama istanbuldakiler hakkında genel bilgi verebilirim.

canım rana nın dediği doğru bekleme o kadar. kıymetli bebekler bunlar. 3 hafta hele hiç bekleme. senin adet günün ne zamandı. onun üzerinden 10 gün geçtikten sonra gidebilirsin bence. kalbi duymasan bile keseyi görürürsün için rahatlar. benim adetim 4 gün gecikince kese görünmüştü ondan 1 hafta sonra da kalbi. düşün yani. 11. günde duydum kalbini adetimden sonra. sen de buna göre bir hesap yap ve git. progestan kullanıyomusun?

teşekkürler canım, hadi hayırlı olsun tedavin inşallah pozitifle sonuçlanır.

canım hadi bismillah tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim bu kez yüzünü güldürsün inşallah dualarımız seninle

canım dokrorun bu tezi çok şaşırtıcı geldi banada :44::44::44:bundan sonra beslenmene falan çok dikkat et kış geliyo grip nezle olmamaya gayret et c vitamini al bol bol,ben yazın kavurucu sıcağında tamamladım hamileliğimin %90 nını.malum sen kışı geçireceksin.bizde çınar beyle yuvarlanıp gidiyoruz işte çoğu gitti azı kaldı,çok heyecanlıyız,darısı sizlere, sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirisiniz inşallah

evet malesef kışa denk geliyorben ancak doğum yapacağım zaman yazı ucundan yakalıyorum aayy çok heyecanlı iilk defa yüzünü görceksin kokusunu duycaksın emereken gözünün ortasına dikcak gözünü rabbim sağlıkla kavuştursun yavruna inşallah

Gozun aydin canimmm allah sagllkla kucaguna da almayi nasip etsin darisi bizim basimiza 6+4 um bugun insallh bende duyarim kalp atisini bende bisey hissetmiyorum belirti olarak sadece istahim kesildi zayifladim yine son 1ay..mayista 87 idim suan 74

meekcim çok sevindim canım sonunda tanıştın kuzunla, bende mide bulantısı olmayınca saglıksız diye duydum korkmuştum çünkü bendede tık yok hiç bişeyim yok üzülüyordum bu yüzden emin olamıyordum.

canım malesef öyle bi inanış var dr a sordum öyle bişey yok dedi rahatladım sende rahat ol herkesin midesi bulanıcak diye bişey yok bulantısı olmayıpta çok sağlıklı devam eden gebelikler var rabbim sana bağışlasın inşallah

Gozun aydin canimmm allah sagllkla kucaguna da almayi nasip etsin darisi bizim basimiza 6+4 um bugun insallh bende duyarim kalp atisini bende bisey hissetmiyorum belirti olarak sadece istahim kesildi zayifladim yine son 1ay..mayista 87 idim suan 74

amin canım inşallah sende sorunsuz bi şekilde kalp atışlarını görürsün benim kilom malesef 80 e dayandı 100 kilo ile doğuma girerim herhalde

benim komşumun ve işyerimdeki bir arkadaşımın hamileliği bulantısız geçti arkadaşlar.

melekcim gözünaydın cnm bebişinin kalp atışını duymuşsun ne güzel herşeyin yolunda olmasına sevindim..mide bulantısına takılma herkeste bir olacak diye bişey yok..

canım transferin yapılmış hayırlısıyla sonucunuda arefe günü alıcakmışsın..inşallah bebişin şuan annesine sımsıkı tutunmuştur ve bayram sürprizi yapar hepimize..dualarım seninle canımcım

tatlım seninde adetin gelmiş sonunda ve başlamışsın yeni tedaviye..inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek ve yeniden hamile kalacaksın canım..gönlüm dualarım seninle allah gönlüne göre vericek inşallah..

canım nasılsın kuzucuk nasıl biraz geçmişe baktım aklın karışmış anladığım kadarıyla doktora gidip gitmemek konusunda..içinden ne yapmak geliyosa onu yap canım eğer dayanamıyosan en azından git bir merkeze keseyi gör kalp atışını duyamasanda..için rahatlar hem..sen bilirsin tabii..

canım sende sonunda minik paşanın eksiklerini tamamlamışsın çok sevindim..eksik olan şey sadece küçük çınar aldıklarını allah sağlıkla kullanmanı nasip etsin inşallah..buarada yine misafirlerin varmış yatılı çok yormuşsun kendini..dikkat et ama artık kendine gelmesin kimse kızıyoruz ama

melekcim gözünaydın cnm bebişinin kalp atışını duymuşsun ne güzel herşeyin yolunda olmasına sevindim..mide bulantısına takılma herkeste bir olacak diye bişey yok..

sağol canım önceleri bende takılıyodum bulantı meselesine ama dr sözleriyle rahatladımgüzel dileklerin için sağol canım hep sizler için dualar ediyorum rabbim nasip edicek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…