Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlaarrr bana abuk subuk insanlarin basina gelecekler malum olur ruyamda gorurum yorum bilmem ama bi sekilde haberi gelir buymus sebep derim. biri gecen hafta biri dun gece iki ruya gordum ilgincti internette baktim ikisinde de yorum ayniydi. ruyayi goren kadin erkek cocuk sahibi olur yaziyordu ay bir kere de kendime yarasa bu ruyalar calismaya devam o halde

hoşgeldin canım nasılsın özlettin valla kendini yoktun uzun zamandır..

merhaba pericim... ben de özledim sizleri .. biraz uzaklaşmak iyi geldi.. tedaviye başlayana kadar kafamı dağıtacak yeni yeni uğraşlar buluyorum işte :) bu arada tebrikler istediğin kiloya inmişsin canım ... inşallah bir dahaki gelişimde de hamiş haberini okumak nasip olur ....

sağol rana cım Allah utandırmasın ilk ve son denememiz olur inşallah rabbim bağışlar bize yavrumuzu bu bir vesile olur.darısı senin başına arkadaşım.

tedavin başlamış canım hayırlı olsun inşalalh sonuda çok güzelolur sana bebiş olarak döner aminnn

sağol canım senin test günün ne zaman ?

Canım,hayırlı olsun..su gibi aksın, Allah emeklerini boşa çıkarmasın...

amin sevdem Allah utandırmasın artık sadece rabbim bana hayırlısını ver diye dua ediyorum. belki de tutmaz bakalım ilk kontrol cumartesi inşallah herşey yolunda gider.ne zaman test yapacaksın gülüm?

canım adetin gelecektir ondandır bu göğüsler de acayip yanıltıyo insanı ben de 2 ay dinlendim ama o kanı görmeden hep bir umut oluyor insanın içinde olmadı ama olsun adete 1-2 gün kala hamilemiyim heyecanını yaşamak bile güzel bir duygu..

doa cım tüp bebikler biraz hassas oluyor sen yat sakın kalkma olur böyle kese varsa içinde bebik de vardır o bişey dediğin bebektir daha yeni yerleştiği için net görünmüyodur ve terleşirken debeleniyodur kerata. sen ilaçlarını ihmal etme umarım tez zamanda geçer...

9mm çok iyi canım maşallah 10 u geçtikten sonra olur inşallah transferin. adetinin kaçıncı günü bu arada?

mrb kızlar nasılsınz? ben bu ay 6 tane 7 ünite fostimon kullandım yumurta gelişmesi için bi yumurtam gelişti 19 mmken çatlatma iğnesi oldum ayın 11inde ve dün doktora gittim iğne daha etkisini göstermemiş yumurtan çatlamamış ilişkiye devam dedi.. 6 gün olmuş nie çatlamamış bu yaa ne inatçıymış başına böle bişi gelen var mı bu ayda ümidimi kesmeliyim

canım yalnış bilgi veriyor olabilirim ama bildiğim kadarıyla çatlatma ignesi 36 saat sonra etkisini gösterirdi. belki sana başka bir tadavi uygulamıştır.

sağol canım inmeye çalışıyorum zorda olsa..inşallah hepimizin haberini almak en kısa zamanda nasip olur..

canım yalnış bilgi veriyor olabilirim ama bildiğim kadarıyla çatlatma ignesi 36 saat sonra etkisini gösterirdi. belki sana başka bir tadavi uygulamıştır.

bende öle biliyodum ama çatlamamış işte.. nasıl bi tedavi uygulamış olabilirki acaba:44: iğnelerle yumurtanı geliştirip çatlatcaz dedi ayy kafam çok karıştı Rabbim bizede en kısa zamanda sana verdiği mucizesini versin inşallah..

ilahi kız adam bakacak olursa bakma mı d,yeyim doktor neticede denirmi ki böyle ?

canım zararı olurmu bilmem ama salı günü merkezde altan ulturosana bakıldı 12 haftaya kadar böyle dedi asistan kız bügün kendi dok gittim karından bakıldı ordada göründü bence seninkide görünür zararı olsa bakarlarmı hiç onlarda okadar emek harcıyorlar

ya canım yorma kendini bebişe bak sen ..annene yığmak istemiyorsun sanırım... ne yaptın halılara komple ev temizliğine mi giriştin..
bende biraz rahatsızım bu ay tekrar klomen kullandım ve yarın kontrolm var fakat dün aşırı sancı çektim..çok afedersin idrar yapamıyor ve gelende kanlı geldi acile gittim kum döküyor olabilrsin dedi üroloji ise iltihap dedi bol sıvı tüketmem gerekiyyor bakalım yarın kadn.hast.uzm.ne diyecek merak ediyorum

çok güzel bi haber bu canım...allah en yakın zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…