dayanamadın dimi ?
alttan baktırma sakın erken derlersede
aşılama sonrası, aşılama listesine dahildiniz galiba diğer topiklerdeaaaa nerden tanisiyoruz hahah cok sasirdim
İns. pesine gelirimmm cnm yaBen 3. Günden sonra crinone jel kullanmıştım. O yüzden farketmedim. Ama o zamanlar tutma belirtilerini okuduğumda biri bunu yazmıştı. Rahim kalinlastigi icin progestan zor ilerliyormuş felan diye . Dogrusu bilmiyorum ama o zamanda mantıklı gelmişti banada:) İns. Öyledir bebis suan yerleşmiş ve faliyete gecmis hormonlarında tavan yapmıştır :)) Test gunu olarak hangi tarihi verdiler Simdi sana? Dinlenerek mı geçiriyorsun yoksa normal yaşantına dondun mü:)
BAŞKA Bİ SİTEDEN BENDE OKUMUŞTUM ONUNKİDE TUTMUŞ BENİM ANLATTIĞIM GİBİ OLMUŞ SENDE ÖYLE DİYİNCE DAHADA HEYECANLANDIMM BEN AYIN 12 DE TARSFER OLDU TEST GÜNÜNNE 24 DEDİLER ODA AREFE GÜNÜNE GELİYO BEN 23 DE GİDERİM GALİBA TRANSFER GÜNÜMÜDE SAYARSAN ZATEN AYIN 23 DE 12 GÜN OLUYO DEMİİİBEN İZNE AYRILDIM CANIM 7 GÜN EVDEYİM YİYORUM İÇİYORUM GEİYORUM DÜN ALIŞVERİŞE GİTTİM YATAK ODAMA MUTFAĞIMA BANYOYA HALILARIMI YENİLEDİMM KENDİMİYORMUYORUM ANLICAN
hoşbulduk Seyhan hanımcımyüreğimin götürdüğü yerdeydim
ilahi kız adam bakacak olursa bakma mı d,yeyim doktor neticede denirmi ki böyle ?
İns. pesine gelirimmm cnm yaBen 3. Günden sonra crinone jel kullanmıştım. O yüzden farketmedim. Ama o zamanlar tutma belirtilerini okuduğumda biri bunu yazmıştı. Rahim kalinlastigi icin progestan zor ilerliyormuş felan diye . Dogrusu bilmiyorum ama o zamanda mantıklı gelmişti banada:) İns. Öyledir bebis suan yerleşmiş ve faliyete gecmis hormonlarında tavan yapmıştır :)) Test gunu olarak hangi tarihi verdiler Simdi sana? Dinlenerek mı geçiriyorsun yoksa normal yaşantına dondun mü:)
BAŞKA Bİ SİTEDEN BENDE OKUMUŞTUM ONUNKİDE TUTMUŞ BENİM ANLATTIĞIM GİBİ OLMUŞ SENDE ÖYLE DİYİNCE DAHADA HEYECANLANDIMM BEN AYIN 12 DE TARSFER OLDU TEST GÜNÜNNE 24 DEDİLER ODA AREFE GÜNÜNE GELİYO BEN 23 DE GİDERİM GALİBA TRANSFER GÜNÜMÜDE SAYARSAN ZATEN AYIN 23 DE 12 GÜN OLUYO DEMİİİBEN İZNE AYRILDIM CANIM 7 GÜN EVDEYİM YİYORUM İÇİYORUM GEİYORUM DÜN ALIŞVERİŞE GİTTİM YATAK ODAMA MUTFAĞIMA BANYOYA HALILARIMI YENİLEDİMM KENDİMİYORMUYORUM ANLICAN
hayırlı olsun cnmmm
inşallah seninki tutarrr
bi benimki tutmadı zatennn
hoşgeldin canım nasılsın özlettin valla kendini yoktun uzun zamandır..
canım saglıklı olsunda bekle canım en iyisi ben ilkinde hep gittim önce kese sonra kalp atışı vs vs ama 6.haftamda 2sindede kalp atışını duydum hatta ilkinde duyamadım drum gösterdi bak inip çıkan şey varya diye tüp bebek drları hariç digerleri illa 7. 8. haftayı bekletiyorlar saolsun drum ben 2.de gitmeyince kendi çagırıyordu çok şanslıyım o konuda:16
melek04 maşallah canım devamı gelsin nur topu gibi inş
ercelf sonunda bacım başladın tedaviye ooh rahatladım bende sürü ayagını geliyorum arkandan nerde başladın buarada herşey gönlünce olsun arkadaşım dualarımız seninle
tedavin başlamış canım hayırlı olsun inşalalh sonuda çok güzelolur sana bebiş olarak döner aminnn
Canım,hayırlı olsun..su gibi aksın, Allah emeklerini boşa çıkarmasın...
günaydınlar mutlu bir gün olur inşallah..kızlar adetim 3 gün gecikti yine..biraz önce test yaptım ve görmeye alıştığım görüntü tabiki tek çizgiama göğüslerim çok acıyo ya neden acır sizce?aralarda kasıklarımada kramplar giriyo kısa süreli ve hemen geçiyo..
Kizlarrrrrr lutfen okuyan herkes bi fikirde bulunsunn?
sabahniki damlaa kahverengi kanama geldi sonra az peceteyle silerken lekelenme hemen dok gittim,keseyi gorduk icindede bisi var ama kesenin etrafinda akintiyida gordum dedi,sizde boyle oldumu cuma gunu 7.haftam coook korkuyrum ? Bazi kisilerin 5.aya kadar bile aradalekelenmesi olurmus cuma yine gitcem ve son kez prolutan depot vu ulcam ayrics hergun sabah aksam progestan devam...suan yatiyorum yatarken yaziyorum
İyidir cnm ne olsun yaa :) Pzt gittim dr . Yarın yine kontrol var bakalım yarın dananın kuyruğu kopacak :)Pzt kalınlık 9 mm 'e çıkmıştı. Yarın inş. herşey yolunda giderSende ne var ne yok nasıl hissediyorsun bakalım kendini bebiş büyüyor mu
herkese merhabalar öncelikle kendimle ilgili gelişmeleri yazayım bugün 3. günüm 225 doz puregon ile başladık tedaviye. herşey yolunda rahim temiz 7-8 tane folikül var şuanda büyümelerini beklicez bakalım Rabbim yardım etsin herşey yolunda gitsin ilk kontrolüm cumartesi dualarınızı eksik etmeyin sonunda başladım şaka maka....
canım hayırlı olsun. rabbim yardımcın olsun. hadi bakalım bu bereketli ayda bir müjdede senden bekliyoruz. ben dr.a gittim hala bitmemişti ara kanamalarım. çok zordu yeniden orda olmak. dr.la konuşamadım ağlamaktan. muayenemde enfeksiyon çıktı. ilaç kullanıyorum şimdilik. dr. 6 ay ara vermelisin psikolojik olarak ta hazır görmedim seni dedi. bende zaten olmuyor dedim ama belli olmaz diyor. zaten tedaviye ne gücüm ne cesaretim var. tamam dedim. rabbim inşallah sana nasip eder, çabalarının emeklerinin karşılığını mis kokulu yavrunla alırsın inşallah.
canım hiç düşünüp kafanı karıştırma. bazen akışına bırakmak en doğrusu oluyor. bizim streslerimizde vücudumuza mesaj gönderiyormuş. ben 2 haftaya bir gidiyordum onada daha duramayıp bazen 10 günde bir gidiyordum dr.a. acele etmek merak etmek elimizde olmadan önüne geçemediğimiz duygular belki. ama bakıyorumda rahat olmak varmış. ne yapsan zaten olacağın önüne geçemiyorsun. hiç kaygılanma bebeğin seninle allah izin verdiği müddetçe seninle olacak eğerki varsa bu dünyada bir nefesi onuda seninle alacak inşallah.
sağol canım inşallah Allah muvaffak eder rabbimden hayırlısını diliyorum. sen de haklısın ben 1 yıl toparlanamamıştım aklıma geldikçe hala çok üzülüyorum ki senin meleğin daha büyüktü yaşadığın acılar daha büyüktü. Allah bununla bıraksın birdahaki göbeğinde olsun 9 ay canım. psikoloji çok önemli. yine birlikteliğinizi yaşayın belli olmaz Allah verir belki. olmazsa başlarsın ocak ayından sonra. Allah a emanet ol.
ilahi kız adam bakacak olursa bakma mı d,yeyim doktor neticede denirmi ki böyle ?
canım idrara çok sıkışık git böylelikle karından görebilir doktorun. ama eğer alttan bakıcam derse de bence bir sakıncası yok. kimi doktorlar 3 aylık olana kadar prensip gereği alttan bakıyolarmış böylesi daha sağlıklı diye...
mrb kızlar nasılsınz? ben bu ay 6 tane 7 ünite fostimon kullandım yumurta gelişmesi için bi yumurtam gelişti 19 mmken çatlatma iğnesi oldum ayın 11inde ve dün doktora gittim iğne daha etkisini göstermemiş yumurtan çatlamamış ilişkiye devam dedi.. 6 gün olmuş nie çatlamamış bu yaa ne inatçıymışbaşına böle bişi gelen var mı bu ayda ümidimi kesmeliyim
merhaba pericim... ben de özledim sizleri .. biraz uzaklaşmak iyi geldi.. tedaviye başlayana kadar kafamı dağıtacak yeni yeni uğraşlar buluyorum işte :) bu arada tebrikler istediğin kiloya inmişsin canım ... inşallah bir dahaki gelişimde de hamiş haberini okumak nasip olur ....
canım yalnış bilgi veriyor olabilirim ama bildiğim kadarıyla çatlatma ignesi 36 saat sonra etkisini gösterirdi. belki sana başka bir tadavi uygulamıştır.
hayırlı olsun cnmmm
inşallah seninki tutarrr
bi benimki tutmadı zatennn
öyle deme canım benimde tam 3 tane olumsuz aşılamam oldu tutmadı ama devam dedim rabbim bu defa nasip eder inşalalhh en kısa zamanda sanada nasip etsin canımm aminnnnnnn
a.s canım ben temizlik yapıyorum mutfağı aradan çıkarayım dedim annem yarın gelip yapacak ama yavaş yavaş dinlenerek bol molalı iş yapıyorum tembeller olurya aynen onlara döndüm vallagizli yapıyorum bizimkilerden yoksa kızıyolar bana bizimkilerden biri gelmeden bitirim inşallah yoksa fırça yicem sen nasılsın nasıl gidiyor
kızlarrrr hepiniz tedavilerinizden,bebiş kontrollerinizden ve bebiş hazırlıklarınızdan bahsediyosunuz..bende şu sıralar beklemede olduğum için kendimi diyete vermiştim biliyosunuzki..bugün yine kontrolüm vardı ve 1kg 400gr daha vermişimmm1 ay oldu başlayalı ve toplamda 5,5 kg verdim hedefime ulaşmama 4kg var ve bebişime sanki daha çok yaklaşıyorum gibi geliyo..çok mutluyum kilo vermekten dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?