Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ne biliyim tazelerle daha yüksek olur şans ye kısmet artık rabbimin dediği olur...

kızlar bugün jolly'nin test günüydü yanlış hatırlamıyorsan ama tatil dönüşü buraya gelemedi sanırım.

Günaydın kızlar,Bir tatilimiz daha bitti yeni hafta yine iş :)))

Herkese iyi haftalar iyi çalışmalar, ev hanımları da eşleri gittiğine göre temizliğe girişir sanırım :))))

ben arnıza yeni katıldım 18.10.2012 tarihinde aşılama yaptırdım ve yarın tahlil yapılacak çok heycanlıyım bazı arkadaşların belirtilerini okudum benimde iştah artması, kasıklarda ağrı adet olacakmış gibi, son iki gündür de gün içersinde uykumun gelmesi halsizlik fln var adetim de gecikti. bi yandan içime iyi şeyler doğuyo bi yandan da umutlanmak istemiyorum. çünkü nezaman umutlansam hüsranla sonuçlanıyo ( ne olur dua edin yarın iyi haberlerle geleyim

günaydın arkadaşlar, her gelen gününüz geçen gününüzden güzel olur inşallah...arkadaşlar fetiye ersan isimli kadın doğumcu var, tüp bebekte yapıyor, hakkında bilgisi olan varmı acaba?

tuğba inşallah pozitifi görürsün canım, adetin geçtiyse ne bekliyon? ben olsam dayanamazdım, aşılaman niçin yapılmıştı, bende aşılama yaptırdım 3 aşılama negatif, tüp bebek önerdiler artık bize

inşallah canım pozitif çıkar dr 31 ekim de ahlil yapılacak dedi o yüzden bekliyorum aşılama sebebime gelince de; 5,5 yıllık evliyim ve yaklaşık 3-4 yıldır korunmuyoruz sebepsiz infertilite dedi dr lar 2 defa özel hastanede aşılama yaptırdım ama tutmadı şuan üniv. hastanesinde tedavi görüyorum orda da 2 aşılamam gerçekleşti 2 hafta önce aşılama yapan dr çok güzel geçti dedi ama bekliyoruz hayırlısıyla iyi haberler inş.
bizimde heralde bu aşılama tutmazsa tüp bebek önerebilirler bakalım kısmet... (

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canım,umarım bebeğin sana gelmiştir bu sefer pozitif sonuç alırsın :))))

günaydın bayanlar ...positive dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle...

hayırlısı olsun arkadaşım hakkında inşalah bebeğin seninledir.. şansın bol olsun ..

yakın zamanda bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım, durum şöyleydi, arkadaşımın 1 tüpü kapalıydı ve sebepsiz infertiliteydi sorun, en son tüp yapıldı 2 kere ama olmadı, 2 yıl sonra dondurulmuşla şansını deneyecekti, eşi askerdi yanından ayrıydı 6 ayda bir görüşüyorlardı, en son görüştüklerinde taile çıkmnışlardı ve dönüşte adet olmamış, menapoza girdim galiba erken yaşta demiş (bi arkadaşımız 32 sinde menapoza girmişti) galiba bende öyle oldum demiş, 5 gün gecikince hormon tahlillerini vermiş, arkadaşı yinede ne olur olmaz diye hcg ye bakmış ve 91 çıkmış, şükür şimdi hamileliği devam ediyor, birde arkadaşın tiroid rahatsızlığı ve aşırı kilosuda vardı:)))
Arkadaşlar ne desek boş herşey vaktizamanını bekliyor.

herkese günaydın arkadaşlar bayram tatilinden döndü herkes sanırım hepiniz hoşgeldiniz biz bayram seyran demedik kontrollere devam ettik bir sorun olmadı merkezim bayramda da çalışıyordu aklıma takılmadı en azından iyiki bu merkezi tercih etmişim doktorumdan da çok memnunum bayramda buralar sessizdi ben hep yazdım gelişmeleri ama yineleyim dün akşam 9 da çatlatma iğnemi vurdum artık 15 gün süren iğne maceram bitti çok şükür göbeğim sağlı sollu morardı bastırınca acıyor ama herşeye değer.. yarın sabah opu olacağım 12 tane yumurta toplanacak. artık göbeğime alabilirmiyim bilmiyorum rahim duvarım sınırda (( hele bir öncelikle kaliteli embriyolarım olsun da inşallah Allahın izni ile gerisi de sonraki aşama. benim için dua edin lütfen. birdaha gelsin mucizem. transferim de nasıl hayırlı ise öyle olsun napalım rabbimin dediği olucak neticede...

Allah emeklerini boşa çıkartmasın arkadaşım .. inşallah tedavinin gidişi gibi sonu da hayırlısıyla güzel olacaktır.. Allah yardımcın ; şansın bol bol olsun ..

sonu güzel olsun da bu ay veya bir sonraki ay farketmez cnm. hayırlısı olsun şimdiden.

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer kavuşursun bebeğine..

allah yardımcın olsun arkadaşım
sen içini ferah tut, elinden geleni yaptın gerisini allaha bırak o en hayırlısını nasip edecek inşallah
dualarımız seninle

hayırlısı ile inşallah herşey güzel geçer sen içini ferah tut,pozitif düşün dua et hayırlısı ne ise o olsun canım, senin için zaman su gibi akıp geçsin sonucunu bir an önce öğren inşallah :))))

günaydın kızlar doktordan geliyorum.İlaçlarımı aldım 1800-TL para verdik.Nekadar pahalıymış bu ilaçla.İlk iğnemide oldum göbekten.Başladık ya nasip.

canım rabbim yardımcın olsun inşallah nasibinde varsa olur elbette bol dua ve tevekkül sayesinde inşallah sonuç pozitif olucak dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…