Ben geldim kızlar 300 doz iyi gelmiş yumoşlar kendine gelmiş dedi doktorum 13mm ler genelde 8-10 tane toplicaz dedi biraz ya aş büyüyolar ama içleri olgun gözüküyorlar e2 değerinde vayet iyi dedi cuma ya 15 mm olurlar opuda bayramdan sonraya salı yada çarşamba olur dedi 18-19 mm olmalarını beklicez toplamak için dedi normalde bu cumartesi toplarız diye konuşmuştuk tahmini ama geç olucak falan dedim günlere takılma önemli olan güzel büyümeleri şuan kontrolü elimize aldık herşey güzel gidiyor zaten aset döngün şuan bizim elimizde dedi böyle işte geçen kontrolde 3-4 taneydiler şimdi çoğalmışlar tek yumurtalık birde 8-10 çok iyi maşallah nazar değdicem kendim sağ taraf tırt dedi doktor)).
Bayramı rahat geçiricem anlaşılan opu bayramdan sonra Herkese iyi bayramlar şimdiden arkaşlar..
Sağlık Mutluluk dolu bir bayram diliyorum.
Anne adayları zaman akıp gitsin, bi an önce bebişlerimize kavuşalım...
Bebek isteyenler bir an önce kavuşsunlar dileklerine,
Bebekleri olan annelere sağlık huzur sevgi dolu nice bayramlar diliyorummmm.
Bizde kızımıza beşik aldık kurduk fıstıklar.
Bu arada Meleğimin adı RÜYA olucak :)))
Liste hazırladım kendime, Bbek kuvetinden, emzirme önlüğüne,
Ateş ölçerden bebek bezine kadar aklınıza ne geliyosa hepsini kalem kalem not ettim.
Bayramdan hemen sonra alışveriş için kolları sıvıyorum.
Sonrada bebek şekerleri, kapı süsleri, hastane çantam derken zaman akıp gider zaten :)
Doğuma 3 ay kaldı. ama ben eksiksiz olsun istiyorum.
Meleğim 1 Şubatta gelicek inşallah.
Artık hep buralardayım :)
Kocaman öpüyorum sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
canım gelişmeler cok iyi..maşallah...8-10 dediğin gibi bi de tek yumurtalıkta...oho...Allah bereket versin...emin adımlarla güzel sona yaklaşıyorsun...harika...ii bayramlar..
Günaydın arkadaşlarrrrr
mavimmm sancın olursa bizleri unutma duanı eksik etme
sancı çekerken yapılan dualar kabul olunurmuşşş
hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallahhh
bayramda bitti,hiç birşey anlamadık,eşim işe gitti üzüldüm,oğluşumun kıyafetlerini falan yıkıyorum dünden beri akşamda ütüleri yapıp çantamızı hazırlayacağız artık zaman hiç geçmiyo kızlar çok zorlaştı artık uyumak hareket etmek....
merhaba Mavicim kendini çok yorma arkadaşım bu dönemlerde... Allah hayırlsııyla bir avazda kurtarıp oğluşunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.. Doğum sancıların başladığında beni de bir araya sıkıştırısın sevinirim canım :)
kusura bakma cnm ilk sıra benimmmm
ilk ben söyledim çünküüüü
kizlarrrr dondum ben gecmisi okuyamadim henuz ilk firsatta arayi kapaticam:)
benim 3. asilama da negatif artik rahim filmi cekilecek simdi arayip randevu alicam anestezisiz denicem ama cok korkuyorum ne yapsam bilmiyorum.
kizlarrrr dondum ben gecmisi okuyamadim henuz ilk firsatta arayi kapaticam:)
benim 3. asilama da negatif artik rahim filmi cekilecek simdi arayip randevu alicam anestezisiz denicem ama cok korkuyorum ne yapsam bilmiyorum.
merhaba arkadaşlar nihayet son kontrolümü oldum bayram yaramış yumurtalara en büyüğü 21 olan en küçükleri de 2 tane 17 mm olan toplamda 12 tane yumurtam var. genellikle 19-20mm arasındalar gayet güzel dedi doktorum çarşamba sabahı opu oluyorum Allahın izni ile. yalnız geçen sefer 8mm ölçmüştü rahim duvarımı ben de transfere kadar 9-10 olur diye beklerken bu sabah 7.5mm ölçtü ona moralim bozuldu7 sınır dedi doktorum 7 nin yukarısında yapıyoruz transferi dedi yumurta toplama işleminden sonra tekrar bakıcaz o zaman daha net belli olur rahim kalınlığı dedi embriyoların durumuna göre de gerekirse rahimi hazırlamak için birsonraki aya bırakabiliriz dedi. belki bu ay olmayabilir yani transfer. yani transferden sonra embriyolara ve son kalınlığa göre tekrar bakılacak. benim rahim anomalimden dolayı zaten çok kalınlaşmıyor hep 7-8 arasında gidip geliyor 1 kez de gebelik oluştu belki böyle de tutar bilmiyorum ama biraz moralim bozuldu. taze embriyo almak varken sırf rahimden dolayı dondurulmuş denemek zorunda kalabilirim neden indi ki birden 8 den 7.5 e onu anlamadım. adetimin bugün 16. günü. 30 günde bir adet oluyorum. 18. gününde opu olacak. 21. gününde de belki koyar 1 tane acaba adet döngünün sonuna doğru yaklaştığımız için rahim duvarı inceliyor olabilir mi? ama ilaç kullanırken adet döngün bizim elimizde diyor doktorum yumurtlama geç olduğu için adet de geç olucak diyor. bilmiyorum çok korkmaya başladım.
buna şükür 12 tane toplanacak toplanırken de sayısı artabilir dedi ultrasonda bu kadar görebiliyor önemli olan kaliteli yumurta ve embriyo edinilmesi tedavinin en zor kısmı da ilaç kullanmak ve ovulasyon takibi. yani aslında seviniyorum en azından yumurta oldu olmayabilirdi de içlerinden de birkaç tanesi kaliteli olursa yeter bize bu daha önemli ama. 7.5 ile transfer tutar mı bilemiyorum. ekstradan bişey de vermedi bu zamana kadar.. belki transferden sonra verir. benim için dua edin. içime doğuyor ki toplamadan sonra daha da incelicek rahim duvarı çok korkuyorum bu ay olsun transfer istiyorum tabiki taze embriyo ile. ama hayırlısı ne ise o olsun ne diyim. doktorum dondurup kendimizi garantiye alırsak transferi yaparız dedi zaten 7 nin üstüne yapıyoruz dedi. ama az olursa embriyo riske atmak istemiyor sanırım rahimi daha iyi hazırlamak için bir ay bekletebilir. o zaman da dondurulmuşlara kalıcam. napalım kaderde ne varsa onu yaşicaz Allahtan hayırlısını istiyorum ağlayacak gibiyim şuanda dualarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?