Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım gelişmeler cok iyi..maşallah...8-10 dediğin gibi bi de tek yumurtalıkta...oho...Allah bereket versin...emin adımlarla güzel sona yaklaşıyorsun...harika...ii bayramlar..

merhaba arkadaşlar benm hikayem de söyle=5 yıılık ewliyim 26 yaşındayım 1 doğal yolla gebelik gecrdm.4 aylık düşükle sonçlandı kürtaj oldum.daha sonra korunmadk fakat olmadı.gitmediğim doktr kalmadı desem yeri var.ne aşılama ne de tüp önerdiler bekledik hep.en son gecen sene ege ünv. başvurdk.bir sürü operasyon tahlil derken sebepsiz infertilite dendi.bugün ilk aşılamamı oldum.allah kimsenn kucağına baktırıp aratmasın çok zor.allah yeni seneye bebişlerimizle geçirmemizi nasip etsin.öpüyorum iyi bayramlar :)))

maşallah pelikan cım ne kadar güzel telaşlar bunlar ben de ne kadar özeniyorum alışveriş için bir bilsen inşallah rabbim bana da nasip eder. kendini kaptırıp fazla yorma canım. iyi alışverişler..

canım gelişmeler cok iyi..maşallah...8-10 dediğin gibi bi de tek yumurtalıkta...oho...Allah bereket versin...emin adımlarla güzel sona yaklaşıyorsun...harika...ii bayramlar..

iyi bayramlar..sağol canım dün yine kontrolüm vardı 15mm olmuşlar hemen hemen hepsi bir boy hepsi 15 :) birtane 15.5 var. rahim duvarı da 8mm. artık transfere kadar 10 olur sanırım biliyorsun benim çok kalınlaşmıyor. 31 ekim çarşamba yada 1 kasım perşembe toplarız dedi. normalde 27 ekim gibi toplarız diyordu ama biraz yavaş büyüyolar 2 günde 2 mm büyüyolar pazartesi 18 olur sanırım. toplamak için 18-19mm olmalarını beklicez dedi. geç olsun güç olmasın canım ben çok rahatım saatinde iğnelerimi vuruyorum sonra unutuyorum keyfime bakıyorum. sonu güzel olur inşallah. seni de özlüyorum daha sık gir ya..

Pazartesi 17olurlar ise çarşamba da 19 olurlar ve toplanmaya hazir hale gelirler....sonrası daha bir heyecanlı ,döllenmeyi bekleyeceğiz ya şimdi kaç tanesi döllenirse o kadarını mı transfer ediyorlar, yoksa sağlıklı olanlardan ayırıp donduruyorlar mı ? Döllenip de dondurma oluyor mu? Anlamadım bu kısmını diğerlerinden okudum güya ama... Canım ya senden daha çok sabırsızim!!!
son aşılamada yine demoralize olunca pek yazmak istemiyor insan.. Benim bugün daha 9. Günüm... Adetimi bekleyip bende başlayacağım tüp e inşallah..tahminden senin sonucun belli olduğu günlerde ben başlayacağım ..heyecan stres bezginlik var şimdiden.. Karışık halledeyim yani..Allah Kerim...

bayramda bitti,hiç birşey anlamadık,eşim işe gitti üzüldüm,oğluşumun kıyafetlerini falan yıkıyorum dünden beri akşamda ütüleri yapıp çantamızı hazırlayacağız artık zaman hiç geçmiyo kızlar çok zorlaştı artık uyumak hareket etmek....

Günaydın arkadaşlarrrrr

mavimmm sancın olursa bizleri unutma duanı eksik etme
sancı çekerken yapılan dualar kabul olunurmuşşş
hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallahhh

Günaydın arkadaşlarrrrr

mavimmm sancın olursa bizleri unutma duanı eksik etme
sancı çekerken yapılan dualar kabul olunurmuşşş
hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallahhh

amiiinn hiç unuturmuyum canım zaten herzaman dualarımdasınız aklımdasınız son 41 gün artık :18:

merhaba Mavicim kendini çok yorma arkadaşım bu dönemlerde... Allah hayırlsııyla bir avazda kurtarıp oğluşunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.. Doğum sancıların başladığında beni de bir araya sıkıştırısın sevinirim canım :)

kusura bakma cnm ilk sıra benimmmm
ilk ben söyledim çünküüüü

Kızlarrr 29 ekim cumhiriyet bayramınız kutlu olsunnnn Atamın ruhu şad olsunnn Ben cuhmuriyet kadını olmaktan dolayı gurur duyuyorumm Son nefesimize kadar bize bıraktığın değerlere sahip çıkacağız

kizlarrrr dondum ben gecmisi okuyamadim henuz ilk firsatta arayi kapaticam:)
benim 3. asilama da negatif artik rahim filmi cekilecek simdi arayip randevu alicam anestezisiz denicem ama cok korkuyorum ne yapsam bilmiyorum.

merak etmeyin kızlar toptan hepiniz için dua edeceğm.rabbim hepinizin kucağına sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

benim 3. asilama da negatif artik rahim filmi cekilecek simdi arayip randevu alicam anestezisiz denicem ama cok korkuyorum ne yapsam bilmiyorum.

canım hayırlısı olsun.normalde tedavilere başlanmadan önce doktor rahim filmi ister genellikle neden sonra çekliyor bir türlü anlayamıyorum bu doktorları.gerçi bendede bişey çıkmamıştı laparoskopide anlaşılmıştı sebebi.rahim filmini ben anestezili yaptırdım benim ağrı eşiğim çok düşük dayanamazdım yoksa.dayanabilirim diyorsan anestezi almadan yaptır,

charms çok geçmiş olsun.ama neden şimdiye kadfar rahim filmi çektirmedin bu arada rahim filmi korkulacak birşey değil abartılı yorumlara bakıp ön yargılı olma sakın.

merhaba arkadaşlar nihayet son kontrolümü oldum bayram yaramış yumurtalara en büyüğü 21 olan en küçükleri de 2 tane 17 mm olan toplamda 12 tane yumurtam var. genellikle 19-20mm arasındalar gayet güzel dedi doktorum çarşamba sabahı opu oluyorum Allahın izni ile. yalnız geçen sefer 8mm ölçmüştü rahim duvarımı ben de transfere kadar 9-10 olur diye beklerken bu sabah 7.5mm ölçtü ona moralim bozuldu 7 sınır dedi doktorum 7 nin yukarısında yapıyoruz transferi dedi yumurta toplama işleminden sonra tekrar bakıcaz o zaman daha net belli olur rahim kalınlığı dedi embriyoların durumuna göre de gerekirse rahimi hazırlamak için birsonraki aya bırakabiliriz dedi. belki bu ay olmayabilir yani transfer. yani transferden sonra embriyolara ve son kalınlığa göre tekrar bakılacak. benim rahim anomalimden dolayı zaten çok kalınlaşmıyor hep 7-8 arasında gidip geliyor 1 kez de gebelik oluştu belki böyle de tutar bilmiyorum ama biraz moralim bozuldu. taze embriyo almak varken sırf rahimden dolayı dondurulmuş denemek zorunda kalabilirim neden indi ki birden 8 den 7.5 e onu anlamadım. adetimin bugün 16. günü. 30 günde bir adet oluyorum. 18. gününde opu olacak. 21. gününde de belki koyar 1 tane acaba adet döngünün sonuna doğru yaklaştığımız için rahim duvarı inceliyor olabilir mi? ama ilaç kullanırken adet döngün bizim elimizde diyor doktorum yumurtlama geç olduğu için adet de geç olucak diyor. bilmiyorum çok korkmaya başladım.
buna şükür 12 tane toplanacak toplanırken de sayısı artabilir dedi ultrasonda bu kadar görebiliyor önemli olan kaliteli yumurta ve embriyo edinilmesi tedavinin en zor kısmı da ilaç kullanmak ve ovulasyon takibi. yani aslında seviniyorum en azından yumurta oldu olmayabilirdi de içlerinden de birkaç tanesi kaliteli olursa yeter bize bu daha önemli ama. 7.5 ile transfer tutar mı bilemiyorum. ekstradan bişey de vermedi bu zamana kadar.. belki transferden sonra verir. benim için dua edin. içime doğuyor ki toplamadan sonra daha da incelicek rahim duvarı çok korkuyorum bu ay olsun transfer istiyorum tabiki taze embriyo ile. ama hayırlısı ne ise o olsun ne diyim. doktorum dondurup kendimizi garantiye alırsak transferi yaparız dedi zaten 7 nin üstüne yapıyoruz dedi. ama az olursa embriyo riske atmak istemiyor sanırım rahimi daha iyi hazırlamak için bir ay bekletebilir. o zaman da dondurulmuşlara kalıcam. napalım kaderde ne varsa onu yaşicaz Allahtan hayırlısını istiyorum ağlayacak gibiyim şuanda dualarınızı bekliyorum.

gecen tum haftayi okudum oncelikler BEBESKO inancini yitirme allah en dogru zamanda nasip etsin saglikli bir evlat hem sana hem isteyen tum arkadaslara...

MAVI58 MCAN84 gecmis olsun dileklerinize tesekkur ederim. rahim filmi neden cekilmedi ya da bu asilama sureci neden bu kadar hizli gelisti bilmiyorum... ilk asilama oldugumda zaten yumurta takibine baslanmisti ve o ay yumurtayi iyi gorunce asilama yapti doktor. oyle oyle 3 ay denendi. rahim filminden ben de korktum ustelemedim. maddi olarak da bi talebi olmadi doktorumun zaten evlendigimden beri gittigim doktordu. dolayisiyla bu gune geldim. carsamba icin randevu aldim. sakinlestirici veririz muaynede sorun yasamiyorsaniz dayanilmayacak bisey diil dedi. sadece yanimda birinin olmasi gerekiyormus etkisi 2 saat surdugu icin ben bu konuyu bir iki arkadasimla paylastim biri istanbulda diil digeri izin kullanamiyor ki yanimda ol demek de istemiyorum konu bebek olunca mumkun oldugunca kimseyle paylasima girmek istemiyorum sanki bu yukumu daha da agirlastiriyor. esim de izin alamiyor zaten bayram icin ekstra izin kullandi sonuc olarak yanimda kimse olamayacagi icin sakinlestirici de alamicam.

umarim canim cok yanmaz umarim sonuc iyi olur. basa gelen cekiliyor yeterki umudumuz sursun.

guzel haberler paylasan arkadaslarimiz da olmus allahtan. iki kiz bir erkek bekliyoruz demek bundan boyle allahim guzel haberler paylasmayi nasip etsin.

ve ayrica iyiki sizler varsiniz. burda olmak beni gercekten mutlu ediyor.

herkese merhabalar cumhuriyet bayramımız kutlu olsun..2 gün önce tatilden döndüm ve tatil yorgunluğumu üstümden hala atamadım..geçmişi okumaya başlayınca güzel haberler almayı bekliyodum nasip değilmiş demekki..

bebeskom, çok inanıyodum bu sefer olduğuna ama demekki zamanı değilmiş canım..inan çok üzüldüm..inşallah en yakın zamanda mucizen sana kendiliğinden gelir..

mavicim, doğum tarihin belli olmuş çok sevindim inşallah sağlıkla oğluşunu alırsın kucağına..

hestia ve elyesa, hestia oğlun olcakmış hayırlı olsun çok sevindim senin adına.. elyesa senin ikizlerde kızmış maşallah allah sağlıkla kucağınızada almayı nasip eder inşallah..

jollyy, senin test tarihin ne zamandı canım sanki sonucunu almış olman lazımdı öyle hatırlıyorum ama :44:

canım maşallah ne güzel 12 tane yumoşun var onlarda sağlıklı bir şekilde toplansın ve döllensin inşallah ..önemli olan senin rahim kalınlığının iyi olması biliyosun..bu ay yada ertelenirse önümüzdeki ay olsun farketmez..sağlıklı bir şekilde transferin gerçekleşsin sen buna odaklan..dondurulmuşların transfer edilecek olması neden rahatsız ediyoki seni eğer olursa..1 ay geç olsun rahimin transfere iyice hazırlansın ondan sonra olsun..sen kötü düşünme herşeyde bir hayır vardır canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…