Kızlar tünaydınlar;
Herkesin geçmiş bayramlarını kutluyorumm iyi haftalar olsun hepimize inş.Evett bugün test günümdü ve ben olmıyacağından o kadar emin bir şekilde ilaçlarımı ve iğelerimi dün bıraktım. Olmaması için çok sebep vardı tatilde yaşadığım yorgunluklardan dolayı :) Adette oldum olucak karnım bugün ağırmaya başladı bacaklarıma vuruyo midem hafif bulanıyor adet belirtilerimin hepsi mevcut. Eşimi zoruyla merkez bugün arayıp test sonucunu isteyeceği için kaımı verdim. Sonuç 81 çıktı. 2 gün sonra kan vermelere devam neler olucak görücez. Şu an şoklardayım. Normalde hislerim çok kuvvetlidir 0,25 'i geçmez değer diyordum :) İnş. ikiye katlanır çok endşeliyim :18:
sağol canım inşallah yani herşey yolunda gitti 12 tane fala toplicaz diyor doktorum ultrasonda da olgun gözüküyorlar diyor tabi topladıktan sonra daha net belli olur. ilk dileğim hayırlısıyla olsun opu sonrasında en azından yarısı kaliteli olsun donduracak embriyom da olsun. lakin şu var ki sondan bir önceki kontrolümde 8mm ölçmüşken rahim duvarını son kontrolde 7.5 ölçtü(( ben de 9-10 u bulur transfere kadar diyordum ama bir incelme söz konusu. doktoruma sordum toplama sonrası yeniden bakıcaz dedi. 7 sınır 7 nin yukarısında yapıyoruz transfer dedi. ama bakıcaz hem embriyoların durumuna göre hem de rahimine göre gerekirse rahimi hazırlamak için erteleriz transferi dedi
sen tecrübelisin benim rahimin zaten hep 7-8 arasında gidip geliyor 1 kez 9mm olmuştu. rahim anomalime göre normal bir kalınlaşma olduğunu söylüyor doktorum. ama ben korkuyorum tutmazsa diye. sen şu yuttuğun hapları bana da bir saysana aklımda bulunsun neyi ney için içiyorsun bir de en son kaçtı rahim kalınlığın?
bana da daha önce düşük olduğu için kan sulandırıcı iğne vericem dedi hem beslensin diye hem de düşükten dolayı pıhtılaşma varsa önlemek için. rahim duvarı için belki bant yada estrofem verir bilemiyorum gerekirse progestan iğnesi olmaya bile razıyım. inşallah herşey yolunda gider daha da incelmez rahim duvarım da olur transferim..
Bugün okulda internette sorun vardı.Bütün gün meraktan öldüm.Eve gelir gelmezde sonucunu öğrenmek için hemen açtım veee hamilesiiinnn.Çoookk sevindim inan.Umarım herşey yolunda gider.sonucun düşük değil bence.Daha düşük sonuçla hamileliği devam eden arkadaşlarımız var biliyosun.Sanırım mda nında 70 lerdeydi.İnşallah değerin katlanarak devam edecek,keseyide kalp atışlarınıda göreceksin, bebeğini kucağına alacaksın.Sen hemen ilaçlarına başla tekrardan.Kendine çok dikkat et.İki gün sonra daha yüksek sonucunu bekliyorum.
Nekadar güzel bir haber bu.İşallah bende bu yolda senin gibi ilerleyebilirim
jolly tebrik ederim allah tamamina erdirsin guzel guzel haberler ver bize
bu arada MDAdan haber alan var mi?
canım çok sevindim merak ediyoduk seni sonunda geldin mutlu haberinle..yazını okurken başlarda üzülmüştüm ama sonlara saklamışsın sürprizini seni senideğerin çok iyi bence katlanacaktır 2 gün sonra..allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallahh
kızlar bu kötü haberi ben vermek istemezdim ama Mda bebeğini kaybetmiş malesef..çok üzüldüm duyduğum zaman..merak ettim mesajlaştık onunla..onun gelip söylemesini bekledim ama sanırım buraya girmek istemedi..diyecek bişey bulamıyorum malesef
kızlar bu kötü haberi ben vermek istemezdim ama Mda bebeğini kaybetmiş malesef..çok üzüldüm duyduğum zaman..merak ettim mesajlaştık onunla..onun gelip söylemesini bekledim ama sanırım buraya girmek istemedi..diyecek bişey bulamıyorum malesef
Kızlar tünaydınlar;
Herkesin geçmiş bayramlarını kutluyorumm iyi haftalar olsun hepimize inş.Evett bugün test günümdü ve ben olmıyacağından o kadar emin bir şekilde ilaçlarımı ve iğelerimi dün bıraktım. Olmaması için çok sebep vardı tatilde yaşadığım yorgunluklardan dolayı :) Adette oldum olucak karnım bugün ağırmaya başladı bacaklarıma vuruyo midem hafif bulanıyor adet belirtilerimin hepsi mevcut. Eşimi zoruyla merkez bugün arayıp test sonucunu isteyeceği için kaımı verdim. Sonuç 81 çıktı. 2 gün sonra kan vermelere devam neler olucak görücez. Şu an şoklardayım. Normalde hislerim çok kuvvetlidir 0,25 'i geçmez değer diyordum :) İnş. ikiye katlanır çok endşeliyim :18:
Kızlar tünaydınlar;
canım ne olur mdaya benden slm söyle faceyi görmez şimdi o onu en iyi ben anlarım bu ilk basamak önünü açtı melegi inş hem ahirette önümüze çıkıcak iletirsen sevinirim canım çook üzüldüm çokkk söylenecek laf kalmıyor emegin boşa hayellerin suya düşüyor anlamadım gitti bende ama rabbim en iyisini biliyor
jollyy senide tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin
su perisi ne nasılsın güzelim tedaviye başladınmı benim başıma senin başına gelen geldi adet olamadım 24günü buldu test yaptırdım ngatif malesef hap içtim adet gelsin diye hala gelmedi canım çok sıkkın gelirmi daha hani biliyormusun?
Allah yardımcısı olsun, sabır versin.
Ne kadardı bebeği Superisi?
Allah'ım zor imtihanlar vermesin kimseye, amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?