Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Maşallah size rüya gibi superim ya diyetti kiloydu derken kaptık göbüşe sıpayı dr dinletmemekle iyi yapmış daha çok minik güzel besle o u hareketlerini kısıtla 3 ay koru kendini canım

Allahtan ümit kesilmez cy kendini dinleme rabbimin dediği olur

Sen Türkiyesin,Türkiye sen...Gazi Mustafa Kemal Ne Mutlu senin gibi Atası olan bize...RUHUN ŞAD OLSUNNN RAHAT UYU

canımm nasıp kısmet napalım bıraz daha beklıyceksın...
Uzulme onemlı olan saglıklı sıhhatlı dogsun olsunda.
Bu seferde olur dusuktu veya baska sorunalr cıkar sana bısı olur bence bunalrıda aklına getırkı morel bul yanı en azından ben oyle kendımı oyalıyorum..

Tepkısız kalmanda normal banada oldu ama patlayıncada tam patlıyosun yanı ufak bı bebek gulusu sana bakması veya hayırlısı ınsallah senınde olur falan demelrı tanıdıkların bunalr bı anda sneı aglamana nedne olurkı agla aglarsan ruhun arınır kendını sıkma bence kendını sıktından aglayamıyorsunn..

Bugun bu kk da gorustum bı arkaads vardı kac yıldır oda bebk beklıyodu kendılınden oluvermıs..
Ne kadar sevındım anlatamam ve bı baktımkı etrafımda kım varsa hamıle sımdı sneıde etrafıma katmak ıstıyorum hadı sende etrafta bı kısı ol ve sende hamıle kal...
ınan bak olurssun.cunku kımle tanısıp konustuysam kaldı bı ben varım ınsallah benım bebgımde yakın zamn gelrı dıye beklıyroum.
Sana dıycem saglını ve aklını koru zor bı sınav dememe gerek yok farkındasın bazen ınsanın nutkunu durduran bazen de kanını donduran zor ama bu sınavda gecıcek ınsalahhh

guzel haberleırnı beklıyorumm

canım neden iğneleri bıraktın daha kırmızılar gelmemiş..hem nasıl bu kadar emin konuşabiliyosun geçen sefer böyle bir şey yaşadın diye yine aynı durumu yaşıcam ne demek..kızıyorum gerçekten idrar testinde çıkmaması çok normal sende biliyosun önce kanda çıkıyo..hemen pes etme lütfen inşallah bu ağrılarının sebebi bu sefer daha güzel bir nedenden dolayı inan buna..kırmızıların gelmemesi mucize olurdu diyosun ama unutma mucizeler bizler için..bak benim mucizem nasıl geldi bana..güzel haberlerini bekliyor olacağım..

Son düzenleme:

sağol tatlım yaa güldürdün beni allahta seni güldürsün inşallah kaptım göbüşüme bebişi sonunda valla rüya gibi gerçektende..hala inanamıyorum bebeğimin benimle olduğuna..dikkat ediyorum canım merak etme sen..inşallah önümüzdeki ayda senin bebişi göbüşünde görücez

Cnm yaa sende benim gibi hemen bırakmışsındir ilaçları ins.yaniliyorsundurr. Bendede cok hissizlik ve duygusuzluk oluyor tedavi dönemlerinde . 3 asilama 1 tup bebek 4 kere negatif gördüm hep birr dahaki tedaviye neşeye başladım ama icinde bir yerde negatif daha ağır basıyor. Hani sanki yine kesin negatif pozitif olursada sevinirim diyorum. Belkide kırmızılar gelmez en azından jel ve kan sulandiricini bırakma. Zaten gelecegi varsa kan sulandirici dahada çabuk getiriyor. Hakkında hayirlisi olsun ins.

Ooo hadi bakalimm bebis büyüyor desene :)) Ben kontrolunun bugun olduğunu zannediyordum 1 gun önce gitmişsin dayanamadın mı bakimm :) Saglikla kalp atışlarında duyacaksın ins.

cy-76 canım şimdiden bu kadar karamsarlığa kapılma lütfen.Allahım herşeyin hayırllısını versin test günün nezaman biran önce yap kurtul bu belirsizlikten

Ooo hadi bakalimm bebis büyüyor desene :)) Ben kontrolunun bugun olduğunu zannediyordum 1 gun önce gitmişsin dayanamadın mı bakimm :) Saglikla kalp atışlarında duyacaksın ins.

büyüyo teyzesi valla hızına yetişemiyoz evet canım kontrolüm normalde bugündü ama hafta başı doktorum arayıp randevuyu cumaya çekti bugün şehir dışında olcakmış çünkü..ama bu 1 gün bile beklememek beni nasıl mutlu etti tahmin edersin inşallah duyarım cnm kalp atışınıda..sen ne zaman gidiceksin bebişle tanışmaya

Son düzenleme:

canım tekrardan hayırlı olsun görmüşsün pıt pıtları daha güzel haberlerinide alalım inşallah rabbim sana bağışlasın bebişini

yazdıkların terapi gibi geldi cnm,çok sağol, valla hamile kaldığımda artık senden bileceğim:)
bu gerçekten bir sınav,ve hamile kalmanın ne kadar zor bir şey olduğunu anladım,anliyoruz da, sadece ümitsiz değilim,tek dileğim sabırlı olabilmek.

kızma yaa,taze anne adayım benim:) senin mucizenin arkadaşları bana da gelecek elbet cnm, desteğin için teşekkürler.

evet cnm sende bırakmıştın ilaçları, bekleme süreci en zoru, şimdi diyorum yeniden başlasam çalışıyoruz izin derdi v.s. çok bunaltıyor bunlar beni. belki kendiliğinden de gelir belli mi olur:) hepimizin hakkında hayırlısı cnm,dikkat et bebişine:)

cy-76 canım şimdiden bu kadar karamsarlığa kapılma lütfen.Allahım herşeyin hayırllısını versin test günün nezaman biran önce yap kurtul bu belirsizlikten

cnm test günüm salı günü, daha var yani, o gün adetimin 32.günü, hayatımda hiç o kadar geç adet olmadım, o zamana kadarda olmazsam ilaçların etkisi derim,hayırlısı artık.ama kapıda kırmızılar...

daha önce bahsetmiştim.bugün tekrar muayeneye gittim.sağda 2 tane yumurtam oluşmuş.doktor tüp bebek için en az 4-5 yumurtaya ihtiyacımız var dedi.iğnelere devam ediyorum.salı günü tekrar çağırdı.bakıcak eğer başka yumurta yoksa bizim kararımıza göre hareket edicekmiş.biz istersek 2 yumurtayla tüpe devam edeceğiz.yoksa iptal edip önümüzdeki ay tekrar başlayacağız tedaviye.daha fazla yumurta olmasını ümit ederek.neye karar vereceğiz bilmiyorum.sizlerin kaç yumurta oluşmuştu.ne yapmalıyız bilemedim.ne olur fikir verin bana

incir kürü hem yumurta çoğaltıyo hem havuçla karıştırırsan çatladıyo sen sadece incir yap çoğalsın.benim 18 yumuşom vardı ama olmadı hemde 5.gün embriyosu oldular ama tutmadı 6 tane dondurulmuşum var aralıkta rengli olunca onları denicez rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar verisn inşalahh aminnnnnn

nasıl yaptın cnm incir kürünü ? ve ne kadar önceden başlamak lazım acaba ?

hayırlısı olsun cnmmmm inşallah hakkında
benim zaten yumurta rezervi sorunum olduğu için 2 tane oluşmuştu ikiside transfer edildi
karar senin tabi doktorunda yol gösterir merak etme cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…