Maşallah size rüya gibi superim ya diyetti kiloydu derken kaptık göbüşe sıpayı dr dinletmemekle iyi yapmış daha çok minik güzel besle o u hareketlerini kısıtla 3 ay koru kendini canımkızlarrr biraz önce kontrolden geldim sonunda bebişimi
ve o minicik kalbini gördümçok güzel bir duyguymuş gerçekten..allahım isteyen herkese bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşallah..geç döllenme olduğu için şuan 6+4 haftalık hamileyim..herşey normal bebişimin gelişimi haftasına göre devam ediyo sadece kalp atışını dinletmedi doktor ultrason aleti sıcaklık verir etkilenir dedi o yüzden 2 hafta sonraki kontrolde daha iyi dinleyebileceğimizi söyledi..bazı testler verdi o testleri yapıcam haftaya..bizden haberler böyle teyzeleri
günaydın kızlar. bugün benim 9.günüm, adetiminde 29.günü, dün çok şiddetli adet sancıları çektim, ağrı kesici içsem yeridir,yani kırmızılar geldi gelecek, bende tamam olmadı yine dedim, zaten geçen tüpte 30.gün adet olmuştum, ağrılarım hala devam ediyor, belki kızacaksınız ama iğneleri bıraktım, çünkü idrar testi yapayım dedim onda da bir şey çıkmadı. artık vücudumu o kadar iyi tanır oldum ki, normalde gerçekten beklerdim. yine herşey çok iyi, kaliteler çok güzel v.s. denmişti ama olmadı. geride yine dondurulmuşlar var ama onlara pek güvenim kalmadı. inşallah diğer arkadaşlar pozitifi görür. adet olduğumda da yazarım mutlaka.bu barada bende bir tuhaflık mı var yaaa, ben bir damla gözyaşı bile dökmüyorum...normalde sulugözümdür, dizi izlerken bile ağlarım, bu duruma o kadar alıştım ki tepkisiz kalıyorum sanırım, bir de ne acılar çeken insanlar var ne yapayım derdim bu olsun diyorum, ve bir gün olacak biliyorum diyorum. eşim de diyor ki kalça iğnelerin olmayacaksa( o da farkıında tabi iğnenin ne kadar etkili olduğunun) dene istersen gerideki dondurulmuşları diyor:) ama ben sıkıldım biraz, o nedenle dursunlar biraz daha. sakın kızmayın daha kırmızıları görmeden böyle konuştuğum için ama ben beni çok iyi tanır oldum, kırmızıların gelmemesi bir mucize olurdu:) ben yine takipteyim, hafta sonları pek olmuyorum ama size yazmak istedim.
günaydın kızlar. Bugün benim 9.günüm, adetiminde 29.günü, dün çok şiddetli adet sancıları çektim, ağrı kesici içsem yeridir,yani kırmızılar geldi gelecek, bende tamam olmadı yine dedim, zaten geçen tüpte 30.gün adet olmuştum, ağrılarım hala devam ediyor, belki kızacaksınız ama iğneleri bıraktım, çünkü idrar testi yapayım dedim onda da bir şey çıkmadı. Artık vücudumu o kadar iyi tanır oldum ki, normalde gerçekten beklerdim. Yine herşey çok iyi, kaliteler çok güzel v.s. Denmişti ama olmadı. Geride yine dondurulmuşlar var ama onlara pek güvenim kalmadı. Inşallah diğer arkadaşlar pozitifi görür. Adet olduğumda da yazarım mutlaka.bu barada bende bir tuhaflık mı var yaaa, ben bir damla gözyaşı bile dökmüyorum...normalde sulugözümdür, dizi izlerken bile ağlarım, bu duruma o kadar alıştım ki tepkisiz kalıyorum sanırım, bir de ne acılar çeken insanlar var ne yapayım derdim bu olsun diyorum, ve bir gün olacak biliyorum diyorum. Eşim de diyor ki kalça iğnelerin olmayacaksa( o da farkıında tabi iğnenin ne kadar etkili olduğunun) dene istersen gerideki dondurulmuşları diyor:) ama ben sıkıldım biraz, o nedenle dursunlar biraz daha. Sakın kızmayın daha kırmızıları görmeden böyle konuştuğum için ama ben beni çok iyi tanır oldum, kırmızıların gelmemesi bir mucize olurdu:) ben yine takipteyim, hafta sonları pek olmuyorum ama size yazmak istedim.
günaydın kızlar. bugün benim 9.günüm, adetiminde 29.günü, dün çok şiddetli adet sancıları çektim, ağrı kesici içsem yeridir,yani kırmızılar geldi gelecek, bende tamam olmadı yine dedim, zaten geçen tüpte 30.gün adet olmuştum, ağrılarım hala devam ediyor, belki kızacaksınız ama iğneleri bıraktım, çünkü idrar testi yapayım dedim onda da bir şey çıkmadı. artık vücudumu o kadar iyi tanır oldum ki, normalde gerçekten beklerdim. yine herşey çok iyi, kaliteler çok güzel v.s. denmişti ama olmadı. geride yine dondurulmuşlar var ama onlara pek güvenim kalmadı. inşallah diğer arkadaşlar pozitifi görür. adet olduğumda da yazarım mutlaka.bu barada bende bir tuhaflık mı var yaaa, ben bir damla gözyaşı bile dökmüyorum...normalde sulugözümdür, dizi izlerken bile ağlarım, bu duruma o kadar alıştım ki tepkisiz kalıyorum sanırım, bir de ne acılar çeken insanlar var ne yapayım derdim bu olsun diyorum, ve bir gün olacak biliyorum diyorum. eşim de diyor ki kalça iğnelerin olmayacaksa( o da farkıında tabi iğnenin ne kadar etkili olduğunun) dene istersen gerideki dondurulmuşları diyor:) ama ben sıkıldım biraz, o nedenle dursunlar biraz daha. sakın kızmayın daha kırmızıları görmeden böyle konuştuğum için ama ben beni çok iyi tanır oldum, kırmızıların gelmemesi bir mucize olurdu:) ben yine takipteyim, hafta sonları pek olmuyorum ama size yazmak istedim.
Maşallah size rüya gibi superim ya diyetti kiloydu derken kaptık göbüşe sıpayı dr dinletmemekle iyi yapmış daha çok minik güzel besle o u hareketlerini kısıtla 3 ay koru kendini canım
Allahtan ümit kesilmez cy kendini dinleme rabbimin dediği olur
kızlarrr biraz önce kontrolden geldim sonunda bebişimi ve o minicik kalbini gördümçok güzel bir duyguymuş gerçekten..allahım isteyen herkese bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşallah..geç döllenme olduğu için şuan 6+4 haftalık hamileyim..herşey normal bebişimin gelişimi haftasına göre devam ediyo sadece kalp atışını dinletmedi doktor ultrason aleti sıcaklık verir etkilenir dedi o yüzden 2 hafta sonraki kontrolde daha iyi dinleyebileceğimizi söyledi..bazı testler verdi o testleri yapıcam haftaya..bizden haberler böyle teyzeleri
Ooo hadi bakalimm bebis büyüyor desene :)) Ben kontrolunun bugun olduğunu zannediyordum 1 gun önce gitmişsin dayanamadın mı bakimm :) Saglikla kalp atışlarında duyacaksın ins.
kızlarrr biraz önce kontrolden geldim sonunda bebişimi ve o minicik kalbini gördümçok güzel bir duyguymuş gerçekten..allahım isteyen herkese bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşallah..geç döllenme olduğu için şuan 6+4 haftalık hamileyim..herşey normal bebişimin gelişimi haftasına göre devam ediyo sadece kalp atışını dinletmedi doktor ultrason aleti sıcaklık verir etkilenir dedi o yüzden 2 hafta sonraki kontrolde daha iyi dinleyebileceğimizi söyledi..bazı testler verdi o testleri yapıcam haftaya..bizden haberler böyle teyzeleri
canım tekrardan hayırlı olsun görmüşsün pıt pıtlarıdaha güzel haberlerinide alalım inşallah rabbim sana bağışlasın bebişini
canımm nasıp kısmet napalım bıraz daha beklıyceksın...
Uzulme onemlı olan saglıklı sıhhatlı dogsun olsunda.
Bu seferde olur dusuktu veya baska sorunalr cıkar sana bısı olur bence bunalrıda aklına getırkı morel bul yanı en azından ben oyle kendımı oyalıyorum..
Tepkısız kalmanda normal banada oldu ama patlayıncada tam patlıyosun yanı ufak bı bebek gulusu sana bakması veya hayırlısı ınsallah senınde olur falan demelrı tanıdıkların bunalr bı anda sneı aglamana nedne olurkı agla aglarsan ruhun arınır kendını sıkma bence kendını sıktından aglayamıyorsunn..
Bugun bu kk da gorustum bı arkaads vardı kac yıldır oda bebk beklıyodu kendılınden oluvermıs..
Ne kadar sevındım anlatamam ve bı baktımkı etrafımda kım varsa hamıle sımdı sneıde etrafıma katmak ıstıyorum hadı sende etrafta bı kısı ol ve sende hamıle kal...
ınan bak olurssun.cunku kımle tanısıp konustuysam kaldı bı ben varım ınsallah benım bebgımde yakın zamn gelrı dıye beklıyroum.
Sana dıycem saglını ve aklını koru zor bı sınav dememe gerek yok farkındasın bazen ınsanın nutkunu durduran bazen de kanını donduran zor ama bu sınavda gecıcek ınsalahhh
guzel haberleırnı beklıyorumm
canım neden iğneleri bıraktın daha kırmızılar gelmemiş..hem nasıl bu kadar emin konuşabiliyosun geçen sefer böyle bir şey yaşadın diye yine aynı durumu yaşıcam ne demek..kızıyorum gerçektenidrar testinde çıkmaması çok normal sende biliyosun önce kanda çıkıyo..hemen pes etme lütfen inşallah bu ağrılarının sebebi bu sefer daha güzel bir nedenden dolayı inan buna..kırmızıların gelmemesi mucize olurdu diyosun ama unutma mucizeler bizler için..bak benim mucizem nasıl geldi bana..güzel haberlerini bekliyor olacağım..
Cnm yaa sende benim gibi hemen bırakmışsındir ilaçları ins.yaniliyorsundurr. Bendede cok hissizlik ve duygusuzluk oluyor tedavi dönemlerinde . 3 asilama 1 tup bebek 4 kere negatif gördüm hep birr dahaki tedaviye neşeye başladım ama icinde bir yerde negatif daha ağır basıyor. Hani sanki yine kesin negatif pozitif olursada sevinirim diyorum. Belkide kırmızılar gelmez en azından jel ve kan sulandiricini bırakma. Zaten gelecegi varsa kan sulandirici dahada çabuk getiriyor. Hakkında hayirlisi olsun ins.
cy-76 canım şimdiden bu kadar karamsarlığa kapılma lütfen.Allahım herşeyin hayırllısını versin test günün nezaman biran önce yap kurtul bu belirsizlikten
daha önce bahsetmiştim.bugün tekrar muayeneye gittim.sağda 2 tane yumurtam oluşmuş.doktor tüp bebek için en az 4-5 yumurtaya ihtiyacımız var dedi.iğnelere devam ediyorum.salı günü tekrar çağırdı.bakıcak eğer başka yumurta yoksa bizim kararımıza göre hareket edicekmiş.biz istersek 2 yumurtayla tüpe devam edeceğiz.yoksa iptal edip önümüzdeki ay tekrar başlayacağız tedaviye.daha fazla yumurta olmasını ümit ederek.neye karar vereceğiz bilmiyorum.sizlerin kaç yumurta oluşmuştu.ne yapmalıyız bilemedim.ne olur fikir verin bana
incir kürü hem yumurta çoğaltıyo hem havuçla karıştırırsan çatladıyo sen sadece incir yap çoğalsın.benim 18 yumuşom vardı ama olmadı hemde 5.gün embriyosu oldular ama tutmadı 6 tane dondurulmuşum var aralıkta rengli olunca onları denicez rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar verisn inşalahh aminnnnnn
daha önce bahsetmiştim.bugün tekrar muayeneye gittim.sağda 2 tane yumurtam oluşmuş.doktor tüp bebek için en az 4-5 yumurtaya ihtiyacımız var dedi.iğnelere devam ediyorum.salı günü tekrar çağırdı.bakıcak eğer başka yumurta yoksa bizim kararımıza göre hareket edicekmiş.biz istersek 2 yumurtayla tüpe devam edeceğiz.yoksa iptal edip önümüzdeki ay tekrar başlayacağız tedaviye.daha fazla yumurta olmasını ümit ederek.neye karar vereceğiz bilmiyorum.sizlerin kaç yumurta oluşmuştu.ne yapmalıyız bilemedim.ne olur fikir verin bana
Günaydınn kızlarrrr
cy_76 ne yaptınnn cnm merak ettimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?