Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlısı olsun cnmmmm inşallah hakkında
benim zaten yumurta rezervi sorunum olduğu için 2 tane oluşmuştu ikiside transfer edildi
karar senin tabi doktorunda yol gösterir merak etme cnm

seyhancım teşekkür ederim.bakalım yarın belli olacak artık.peki senin 2 side iyi kalite miydi?iğne olarak gonalf 450 mi kullanıyorsun?çok soru sordum ama çok bilmiyorum bu işleri kusura bakma:44:

kızlar testi yaptırdım, sonuç yanıltmadı, negatif, artık başka bahara inşallah.

Ben de öyle düşünmüştüm nasıl olsa dondular bikere senin hemen ertesi ay tuttu diye aslında istiyorum sabırsızlanıyorum ama genel olarak ohss olanların topiklerini falan okudum en az 2 ay dinlendiriyor doktorları hem üzerine 1 normal adet görmek herzaman daha iyidir heralde çünkü zaten şimdiden ağrılarım başladı çok yoğun olabilirsin dedi doktorum inşallah hepsi gider bu adette birde beni bu çarşamba tekrar kontrole çağırmıştı yani yarın ama regl oldum ohss için regl iken muayne eder mi ben temizlenincr gideyim diyorum da. Zaten geçtiheralde bütün şikayetlerimkarnımın şişi indi son kontrolde rahimde bir miktar daha su bar demişti ama 1 hafta geçti üstünden inşallah o da gitmiştir dondurulmuş için destekleyici kullanmaya sen adetin kaçıncıgünü başladı. Canım??

Geçmiş olsun canım nasip değilmiş demekki hakında daha sonrası için hayırlısı olsun ne yapacaksın şimdi başka dondurulmuşun varmı?

geçmiş olsun canım sen tüp bebekmi denemiştin ilkmiydi
sağol cnm 1 tüp denedim bu da dondurulmuş denemesiydi.

nasipten öte gidilmiyor tabi cnm. 4 tane daha dondurulmuşum var ama onları deneyeceğimi şu an için sanmıyorum. belki ilerde fikrim değişirse olabilir cnm.

Ben adetin 4.günü gittim kontrole. Muayneden 1 hafta sonra tekrar çağırdı ve 10. gün gittiğimde ilaçlara başladık. Bir sonraki aya bıraksaydım direk adetin 3.günü felan başlanıcaktı. O suyu atma durumu kişiden kişiye değişiklik gösteriyormuş. Benim ileri derecede olmasına rağmen atabilmiştim. Sende kontrole gittiğinde bakılır eğer az bişey kalmışsa bir dahaki adetinin 3.günü başlarsın ilaçlara. Şurda en fazla 30 gün daha beklersin değil mi :)

Aynen öyle oluyor valla Hem belli olmaz bu kez belki daha fazla yumurtacik oluşur ins.

kesinn kesin 12 tane oluşuyormuş bu sefer
yok cnm ya nerde diğer kontrollerimdede henüz 3'ü geçemedimmmm
kader kısmetttttttt

seyhancım teşekkür ederim.bakalım yarın belli olacak artık.peki senin 2 side iyi kalite miydi?iğne olarak gonalf 450 mi kullanıyorsun?çok soru sordum ama çok bilmiyorum bu işleri kusura bakma:44:

bitanesi hatta çok çok iyiydi cnm diğeri 2. kaliteydi ama birincisinden çok umutlu olduklarını konuşmuşlardı
ben tezlerini çürüttüm maleseffff
senin içinde hayrlısı ne ise o olsun cnmmm

yine senmi haklı çıktın yaniii , ne diyelim cnm boynumuz kıldan ince
çok üzme kendini

inşallah en kısa zamanda pozitifi görmek nasip olur...

inşallah cnm, çok sağol.

valla öyle oldu, gönül isterdi haklı çıkmayayım:) bu arada adet olmadım diyordum ama şimdi oldum, test günüm bugündü, yani acele etmeyip dün test yaptırmasaydım yine testten önce adet olmuş olacaktım,ben de var bir tuhaflık cnm diyorum ben:) keşke acele etmeseydim çünkü test sonucu beklemek gerçekten zormuş. dün üzüldüm biraz ama şimdi normal hayata döndüm. ne yapayım elden bir şey gelmiyor, kendimi yiyp bitirmenin de bir anlamı yok, şimdi önümüzdeki sürece odaklanmak en doğrusu. hayırlısı artık.

üzüntünü paylaşıyorum canım..yıkılıyoruz mutlaka ama yine toparlanıyoruz hepimiz bir şekilde..sende bugün daha iyi olduğunu yazmışsın..umarım en kısa zamanda toparlanır dondurulmuşlarında yeni umutlara yol alırsın..

bekle beni bi dahikine beraber güzel haberler verelimmm

merhaba canım..takip ediyorum seni..12.günde gelmiş seninkiler..erken gelsinde bir an önce temizlensin ,giden gitsin inşallah..bir aya daha beklemeye karar vermişsin transfer için..tabiki ohss topiginden bilgi alman en isabetlisi..bencede doğru bir karar..ama yinede muayenene git bakalım bi..durum nedir öğren..bi sonraki adetine cok daha verimli olur diye düşünüyorum bende...3.günü ilaçlara başlamış ya jolly...dondurulmuş transferinde ne ilacı bu anlamadım..acaba 3. günden hemen rahimi kalınlaştırıcı bişeyler mi??pek anlamadım.. benimde şiddetli belirtilerim başladı...2-3 güne regl olurum bende...başlayacağım bende hayırlısıyla..ama gel gör ki içim hiç istemiyor...vardır bunda da bir hayır...

çok sağol canım. dün ilk kez biraz kötü oldum ama bugün iyiyim. dondurulmuşlarla yola devam olayı ise biraz şüpheli, bakalım doktorumla konuşayım ona göre karar veririm.

bekle beni bi dahikine beraber güzel haberler verelimmm

güldürdün beni:) olacaksa ben beklerim, ama bu sefer sen beni geçersin:) önce doktorumla konuşurum cnm, sonra denersem denerim, denemezsem rapor için uğraşabilirim.

canım çok geçmiş olsun üzüldüm inanki gerçekten bu sefer oldu diye düşünüyodum ama daha vakti değilmiş demekki..senin bebiş çok inatçı gelmemek için inat ediyo..sende üzülmüşsün ama hemen toparlanmışsın sevindim bu durumuna..inşallah bebişin kendiliğinden gelir canımcım..

kızlar moralim çok bozuk biraz önce başka bir doktora gittim bundan sonra ona devam ederim diye..göbekten baktı ultrasonla bebeği göremedim dedi sonra alttan baktı gördü şükür ama biliyosunuz aşılama yaptırdığım doktoruma gitmiştim ilk kontrole ve cuma günkü kontrolde bana 6+4günlüksün pazartesiden atıyo hafta dedi..yani ona bakılırsa şuan 7+1günlüğüm..ama bu kadın baktı 6 haftalıksın dedi..ben anlamadım bu durumu herkes farklı söylüyo tamam geç döllenme oldu ama hala kaç haftalık olduğumu anlamadım ben napayım fikir verin bana kızlar kafam çok karıştı

Canım bozma moralinin bende kalp atışlarını duymaya gittiğim zaman göbekten göremedi bebeğimi fazla gaz var dedi alttan baktı,benim de her gittiğim de günler değişiyor tabii bu da haftaları değiştiriyor mesela en son ikili test için gittiğim de ben 10+4 haftalığım diye gitmiştim 11+1 çıktı ölçümler de bu değişebiliyormuş bebeğin gelişimine göre, bi daha ki gittiğinde kocaman olabilir sen beslenmene kendine dikkat et üzme kendini :))

çok sağol cnm, evet fazla inatçı çıktı. aradılar şimdi merkezden, karşımdaki bayanda biraz şaşkın ne diyeceğimi bilemiyorum çünkü sizde herşey gayet güzel oluyor, problemli bir hastada değilsiniz ama bir noktadan sonra diyecek bir şey olmuyor dedi, hani diyor ki keşke problem şu desek onun üzerinde yoğunlaşsak ama öyle bir durumda yok denemekten başka çare yok maalesef falan dedi, baktı ben iyi konuşuyorum bu duruma çok sevindim falan dedi. elbet olacak ama ne zaman kısmet bakalım.

cnm sonuçta bebeğin seninle, önemli olan da bu, moralini bozma lütfen, ileriki günlerde anlaşılır ne kadarlık olduğu, 6-7 farketmez, seninle olması önemli. sıkma canını.

Canım çok geçmiş olsun.Allah sana da en kısa zamanda benim yaşadığım gibi bir mucize yaşatır inşallah.

amin cnm inşallah, bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek bu mucize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…