Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bugün çokk heyecanlıyımmm bebeğim halen benlemi ona bakacaz saat 9 gibi çıkıcam 11 gibi çıkar sonucum 12 gibi işyerine gelir yazarım sizlere ne olur dua edinde çok güzel haberlerle geleyim aminnnnn:16::16::16:

Günaydınnn;

Sabırsızlıkla bekliyoruzz güzel haberlerinii. İnş . bebişinn kocaman kocaman büyümeye devam ediyodurrr :16:

Son düzenleme:
canım cok şükür bi sıkıntı yok..maşallahhh....dünki kontrolde iyi dedi doktorum..11+3 gösterdi ultrason..+-4 hata payı var gün olarak..normalde 11+0 dı dün itibariyle benim hesaplamam...cok önemli değil..elleri ayakları gelişmeye başlamış cok şükür..ense kalınlığına baktı iyi dedi..3lü-2li test zamanım gelmiş...burda yaplmıyor 2li tesler..erzuruma veya trabzona gideceğim..bi görelim 2li testlerini dedi..canım normalde biliyorsun jele devam ediyordum..12. haftaya kadar kullanılması gerekiyormuş...elimde bir kutu var 15 tane içinde...dediki onuda bitir yenisini alma...cok şükür jelden de kurtuluyorum..bunun dışında folbiol ve coraspin e devam ediyorum..dedim ki elevite geçmiyecekmiyim..? normal düzenli yemek yiyorsan gerek yok dedi...bakalım bir hafta içinde yaptırağım testi..umarım bi sorun çıkmaz...bunun dışında herhangi bişey kullanmıyorum..seninde kahveler gelmiş..aman gelsin de bir an önce başla inşallah canım sürecine..........hadi hayırlısı umarım bu sefer pozitif olur da biter seninde çilen canım benim...yürekten tüm kalbimle istiyorum..

kızlar günaydınlar :16::16::16::16::16::16:nasılsınızzz :26::26::26::26::26:pc bozuldu:18::18::18::18::18: O yüzden gelemedim kaç gündürrr:50::50::50::50::50:

canım cok şükür bi sıkıntı yok..maşallahhh....dünki kontrolde iyi dedi doktorum..11+3 gösterdi ultrason..+-4 hata payı var gün olarak..normalde 11+0 dı dün itibariyle benim hesaplamam...cok önemli değil..elleri ayakları gelişmeye başlamış cok şükür..ense kalınlığına baktı iyi dedi..3lü-2li test zamanım gelmiş...burda yaplmıyor 2li tesler..erzuruma veya trabzona gideceğim..bi görelim 2li testlerini dedi..canım normalde biliyorsun jele devam ediyordum..12. haftaya kadar kullanılması gerekiyormuş...elimde bir kutu var 15 tane içinde...dediki onuda bitir yenisini alma...cok şükür jelden de kurtuluyorum..bunun dışında folbiol ve coraspin e devam ediyorum..dedim ki elevite geçmiyecekmiyim..? normal düzenli yemek yiyorsan gerek yok dedi...bakalım bir hafta içinde yaptırağım testi..umarım bi sorun çıkmaz...bunun dışında herhangi bişey kullanmıyorum..seninde kahveler gelmiş..aman gelsin de bir an önce başla inşallah canım sürecine..........hadi hayırlısı umarım bu sefer pozitif olur da biter seninde çilen canım benim...yürekten tüm kalbimle istiyorum..

çok sevindim canım 2 li test 11-14. haftalar arasında yapılıyormuş sakın ihmal etme yaptır en önemlisi ikili test canım eğer sorunsuz çıkarsa diğerlerini yaptırmayadabiliyor doktorlar bir de artık 3 lü test kalmamış sanırım 2 li testten sonra üçlü test yerine 4 lü test yapılıyormuş 14-16. haftalar arasında daha çok şeyi kapsıyormuş.
benim de bugün 1. günüm randevumu aldım cuma günü gidiyorum. ben de sorucam doktoruma kan sulandırıcıları. bu sefer zaten progestan iğnesi verecek. bir de nar suyunu sorucam rahim duvarını kalınlaşrıtıyormu diye.
yürüyüşe başladım dün sabah her gün 1 saat tempolu yürüyüş yapıcam transfere kadar hareket bence herşeye iyi gelir. bomba gibi geri döndüm inşallah 2 haftaiçerisinde alıcam bebeğimi karnıma bu sefer benimle kalıcak inşallah. dua et benim bu benim 2. tüp bebek denemem oluyor :(

kızlar sonunda geçti gitti 1 ay adet oldum bugün 1. günüm cuma günü gidiyorum doktoruma. bu sefer progestan iğnesi kullanıcam ve kan sulandırıcı iğneleri de hatta hapları da sorucam gerçekten işe yarıyormu diye çünkü benim merkezim trombofili sorunu olmayan kimseye tedavi süresince kan sulandırıcı vermiyor.
bir de nar suyu nu sorucam bakalım ne dicek eğer içebilirsin derse onu da uygulicam. yürüyüşe de başladım kış boyu uyudum sabahları artık kış uykusundan uyanmanın zamanı geldi biraz egzersiz iyi gelir umarım transfere kadar. inşallah bu donmuş bebeğim bana daha sıkı tutunur ve gitmez.

kızlar günaydınlar :16::16::16::16::16::16:nasılsınızzz :26::26::26::26::26:pc bozuldu:18::18::18::18::18: O yüzden gelemedim kaç gündürrr:50::50::50::50::50:

canım senin de transferin olmuştu sanırım sonucunu aldın mı kaç günün kaldı Allah inşallah bu sefer yüzüne bakar bebeğin seninledir.

kızlar sonunda geçti gitti 1 ay adet oldum bugün 1. günüm cuma günü gidiyorum doktoruma. bu sefer progestan iğnesi kullanıcam ve kan sulandırıcı iğneleri de hatta hapları da sorucam gerçekten işe yarıyormu diye çünkü benim merkezim trombofili sorunu olmayan kimseye tedavi süresince kan sulandırıcı vermiyor.
bir de nar suyu nu sorucam bakalım ne dicek eğer içebilirsin derse onu da uygulicam. yürüyüşe de başladım kış boyu uyudum sabahları artık kış uykusundan uyanmanın zamanı geldi biraz egzersiz iyi gelir umarım transfere kadar. inşallah bu donmuş bebeğim bana daha sıkı tutunur ve gitmez.

elcefimm hayirlii olsunn cnmm benimmm vallahi her duamda aklimdasin insallah bu sefer tutunucak bebecinn..canim bide salavati tefrici basla derim basladinmi bilmiyorum ama manevi olarakta rahatlarsin.elcef benimde tronbofil sonucum cikmasina bi hafta var coraspirin bende kullAnmiyorum doktor yazdi ama niye verdini oda bilmiyi herkese yaziyolar. yani bu cokmu onemli bisi coraspirin.

canimm ne zaman belli oluyoo bebisin.az kaldi senindee

merhaba kızlar. bebesko bende heycanla seni bekliyorum. inşallah güzel haberlerle gelirsin. yeter sende bir müjde ile yarın sevincimizi ikiye katlarsın inşallah. tedavisi devam eden tüm arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. herşeyin yolunda gider inşallah ve hamileler topiğine döner topiğimiz. sizlerin yeri başka bende. ben 17. haftadayım. heycanla gelecek haftayı bekliyorum. ayrıntılı ultrasyonda sorunsuz geçerim inşallah. rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah. sağlıcakla kalın.

sabahtan beri girip çıkıyorum senden güzel bir haber almak için hayırlı haberlerle dön inş. tatlım dualarımız seninle

merhaba kızlar. bebesko bende heycanla seni bekliyorum. inşallah güzel haberlerle gelirsin. yeter sende bir müjde ile yarın sevincimizi ikiye katlarsın inşallah. tedavisi devam eden tüm arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. herşeyin yolunda gider inşallah ve hamileler topiğine döner topiğimiz. sizlerin yeri başka bende. ben 17. haftadayım. heycanla gelecek haftayı bekliyorum. ayrıntılı ultrasyonda sorunsuz geçerim inşallah. rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş

allah. sağlıcakla kalın.[/QU
kizlarrrrr bebeskooo cokk merak ediyorumm.is yerine gelmis olmasi lazimm

merhaba kızlar. bebesko bende heycanla seni bekliyorum. inşallah güzel haberlerle gelirsin. yeter sende bir müjde ile yarın sevincimizi ikiye katlarsın inşallah. tedavisi devam eden tüm arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. herşeyin yolunda gider inşallah ve hamileler topiğine döner topiğimiz. sizlerin yeri başka bende. ben 17. haftadayım. heycanla gelecek haftayı bekliyorum. ayrıntılı ultrasyonda sorunsuz geçerim inşallah. rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş

allah. sağlıcakla kalın.[/QU
kizlarrrrr bebeskooo cokk merak ediyorumm.is yerine gelmis olmasi lazimm

ben şimdi telden arıcam canım bebeskoyu

Back
X