merhaba arkadaşlar allahın izni ile hem biyopsimiz hemde bebegimizin testleri güzel çıktı doktorumuz 13. haftada söylemişti ama kesin degil demişti bebegim kızmış geçen hafta netleşti artık bulantılarımda da bir kısım azlama var umarım herşey yolunda gitmeye devam eder. Beni tebrik eden hal hatır soran herkese hepinize çok teşekkür ederim. Allaha emanet olun yazamasamda takipteyim.
merhaba arkadaşlar allahın izni ile hem biyopsimiz hemde bebegimizin testleri güzel çıktı doktorumuz 13. haftada söylemişti ama kesin degil demişti bebegim kızmış geçen hafta netleşti artık bulantılarımda da bir kısım azlama var umarım herşey yolunda gitmeye devam eder. Beni tebrik eden hal hatır soran herkese hepinize çok teşekkür ederim. Allaha emanet olun yazamasamda takipteyim.
merhaba arkadaşlar allahın izni ile hem biyopsimiz hemde bebegimizin testleri güzel çıktı doktorumuz 13. Haftada söylemişti ama kesin degil demişti bebegim kızmış geçen hafta netleşti artık bulantılarımda da bir kısım azlama var umarım herşey yolunda gitmeye devam eder. Beni tebrik eden hal hatır soran herkese hepinize çok teşekkür ederim. Allaha emanet olun yazamasamda takipteyim.
Mda canım gözünaydın sağlıklı günler diliyorum sana...
Ercelf senin de gözün aydın canım demek kız istiyordun.İlk bebk bu duygular normal elbette hazırlıklar falan ohhh.Benim için cinsiyet falan öyle büyük bir lüks kine olacak hiç belli değil.7. ayın sonuna kadar da hiç bir hazırlık yapmayı düşünmüyorum.İlk oğlumda emzirme koltuğuma kadar almıştı eşim amaaaa bir damla sütüm nasip olmadı oğluma tadını bile bilmez mamayla büyüdü.Çok şükür sağ Allahtan.Özel tasarım bebek sepeti süsletmiştim 3 ay boş kaldı.Geldiğinde de kusma ve sindirim sorunsalı oduğu için kendi yatağımda yatırdım kusarsa göremem beyne oksijen gitmez diye.Tabi ben kötü bir örneğim sizlerin öyle olmayacak allahımın izniyle.
Offf ortamı dağıtalım biraz:)))) şimdiiiiiii ne yiyip ne içiyorsunuz yaaa anlatın biraz daha önce sordum kimse cevap vermemiş.
Bebek için yaniii :)
Mda canım gözünaydın sağlıklı günler diliyorum sana...
Ercelf senin de gözün aydın canım demek kız istiyordun.İlk bebk bu duygular normal elbette hazırlıklar falan ohhh.Benim için cinsiyet falan öyle büyük bir lüks kine olacak hiç belli değil.7. ayın sonuna kadar da hiç bir hazırlık yapmayı düşünmüyorum.İlk oğlumda emzirme koltuğuma kadar almıştı eşim amaaaa bir damla sütüm nasip olmadı oğluma tadını bile bilmez mamayla büyüdü.Çok şükür sağ Allahtan.Özel tasarım bebek sepeti süsletmiştim 3 ay boş kaldı.Geldiğinde de kusma ve sindirim sorunsalı oduğu için kendi yatağımda yatırdım kusarsa göremem beyne oksijen gitmez diye.Tabi ben kötü bir örneğim sizlerin öyle olmayacak allahımın izniyle.
Offf ortamı dağıtalım biraz:)))) şimdiiiiiii ne yiyip ne içiyorsunuz yaaa anlatın biraz daha önce sordum kimse cevap vermemiş.
Bebek için yaniii :)
Merhaba Jolly.... Allah bir avazda kurtarıp sağlıkla kızını kucağına almayı nasip etsin.. Allah yardımcın olsun canım...Doğum hikyaeni sabısızlkıkla bekliyor olacağım... bizler içinde dua et lütfen...
sevgiyle kal...
ohhhh hadi canım bir avazda inşallahhhh...tuhaf olman normaldir, ilk kez doğum yapacaksın ayyy ben bile tuhaf oldum bak şimdi:)
güzel haberlerini bekliyor olacağım cnm. sağlıcakla kalın..
Ben bile heyecanlandım şimdi.3 ay öncesini hatırladım.Allah yardımcın olsun. Merak etme herşey çok güzel olacak.epidural sezaryende çok kolay.Küçük kuzunu kollarına alıp koklayacaksın ve yepyeni bir hayat başlayacak senin için.(sizin için) Sağlıkla, mutlulukla gelsin güzel kızınız.
jolly hadı bakalım guzel kuzunu koklamaya azkaldı o ılk bulusma anı aklıma geldıgınde gozlerım doluyo hala canm Rabbım saglıkla kurtarsın ınsallah epıdural sezeryan oldum bende cok kolay oluyo belıne takılırkende hıc korkma acımıyo ay cok heycanlıya dogum hıkayenı bende beklıyorum
Bende çok heycanlandım şimdi benimde tam 30 gün kalmış oluyor.Allah yardımcın olsun jolycm.
bende senin doğum haberini bekliyodum doktorunu ikna ettin galiba 27si diyehayırlısıyla bir avazda sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah minik kızını..ay ne güzel yaa darısı bizlerinde başına..sabırsızlıkla hikayeni bekliyoruz buarada..dualarım seninle olucak buarada korkarakta olsa hamilelik takvimimi yaptım..
Jolly canım hayırlı doğumlar diliyorum sana darısı da benim başıma inşallah zaman senin dediğin gibi çabucak geçer benim için de..
Superim aynı korkular bende de oldu hep insan birkez kayıp yaşayınca... Ama korkma rabbime emanet kuzularımız o ne derse o olur o yüzden ben rahatım. Yiyecek ekmek içecek suları varsa bu dünyada doğarlar inşallah sağlıcakla. Kendine 12. Haftayı doldurana kadar dikkat et canım.
Jolyyyym dağum geldi çattı he doğum tecrübelerini ve bebeğini sabırsızlıkla bekliyoruuuuz.
jolly cnm, su an hastanedesindir belki, belki de gitmek için hazırlanıyorsundur. dularım seninle cnm, minik meleğin ve senin için bundan sonra herşey çok daha güzel olsun canım...
jolly bebeğini kucağına almıştır kızlar. Sağ salim inşallah haberlerini de alırız. Darısı bizim başımıza :)
kızlar oglum çok yaramaz oyüzden anca fırsat buldum öncelikle bana cevap yazan arkadaşlara teşekkürler galiba jolly bugün dogum yapacaktı inşallah herşey yolunda gitmiştir dogum hikayeme gelince bebek tersti oyüzden 15 gün önce oldu birde sancılarım vardı oyüzden biraz erken oldu ben 9 ay buyunca genel anestezi istemiyorum derken ameliyathanede korktum genel anestezi oldum sonra neden böyle birşey yaptım anlamadım neyse 3250 gr dogdu bebegim sütüm başlardan yoktu mama verdik şimdide eh işte idare eder ben oglumu bukadar beklemişken şimdi sanırım depresyondayım sanırım çok üzülüyorum inşallah ilerlemeden atlatırım bu arada oglumun bir kulagında sıvı birikmese var buda benietkiliyo sanırım rabbim herkesin evladına saglık versin hepinizi öptüm
Kızlar biz geldikk :) Ne zormuş yenidoğan bebeye uğraşmak wc'ye gitmeye vakit yok :) Perşembe günü kızımızı aldık kucağımıza. Vakit bulunca detaylı anlatıcım. :) Şu an tek derdimiz AB0 kan uyuşmazlığına bağlı sarılık. Bunuda ilk defa öğrenmiş oldum. Anne 0 + bebek A veya B kan grubundan olunca uygunsuzluk oluyor ve bebek sarılık oluyormuş 2 günde bir kan alıyorlar kuzu bebeğimden . Şimdi yine ağlıyor karnı acıkmış detaylar yakında :))
Kızlar biz geldikk :) Ne zormuş yenidoğan bebeye uğraşmak wc'ye gitmeye vakit yok :) Perşembe günü kızımızı aldık kucağımıza. Vakit bulunca detaylı anlatıcım. :) Şu an tek derdimiz AB0 kan uyuşmazlığına bağlı sarılık. Bunuda ilk defa öğrenmiş oldum. Anne 0 + bebek A veya B kan grubundan olunca uygunsuzluk oluyor ve bebek sarılık oluyormuş 2 günde bir kan alıyorlar kuzu bebeğimden . Şimdi yine ağlıyor karnı acıkmış detaylar yakında :))
Cumalarnız mubarek olsun
nasılsınız
kızlar mavı nasıl acaba bebegı nasıl oldu çok merak edıyorum ıns ıyılesır
Aleyküm selam Ayşe, ben de maviyi merak edip duruyordum.Buraya en son yazdığından beri baya zaman geçti.Bir daha da yazmadı.Oğlu inşallah daha iyidir. Allah herkesin evladına sağlık versin, acılarını göstermesin inşallah.Sen nasılsın, hamilelik nasıl geçiyor.Senin de az kalmış sayılır.Hayırlı doğumlar inşallah.Benim oğlumda 3 ay 8 günlük oldu.İyice alıştım anneliğe.Başlarda çok zorlandım ama.Şimdi çok keyifli,onun gülüşü, agulayışı herşeyi unutturuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?