Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gözünaydın cnm kızın erkenden size kavuşmak istemiş desene allah analı babalı büyütsün minik kızını..

Canım benimmm hoşgeldinnn yeni evin hayırlı uğurlu olsun Ankara dasınız şimdi değil mi rahatın yerinde mi düzeninizi kurmuşsunuzdur inşallah. valla mesajıma da cevap vermeyince merak etmiştim seni çok şükür herşey yolundaymış. kızlar akın akın geliyor evet canım benim de bir kızım olacak 22 hattalığız şuanda herşey yolunda pazartesi de detaylı ultrasonumuz var. ben de sezeryan istiyorum ama 40 ı doldursun istiyorum bebek. o zaman sanki süt daha çabuk geliyor bir de anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi değil mi? Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. yarıyı geçtik zor kavuştuk ama rahat bir hamilelik geçiriyorum ilk ayların sıkıntıları geçti. dikkat ediyorum hep ev işleri alışveriş eşime ait sadece yemek ve basit işler yapıyorum kendimi gezdiriyorum ufaktan alışverişe de başladık

gözünüz aydın canım kavuşmuşsunuz bebeğinize. sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah. ne kadar erken doğdu kaçıncı haftanda doğurdun normal doğum mu oldu ? küveze girdi mi bebecik? neden soruyorum benim de erken doğum riskim var da o yüzden çok zorlandınız mı sorunlar oldu mu merak ettim.

Amanın kızlar çoğalmış burada.Maşallah bizim kızlara koca bulamayacağız bu sene kız patlaması var.

Bu arada ben de artık hareketlerini hissediyorum.Hatta baya sert hissediyorum.Böyle bir tarafa toplanıyor ki sormayın gitsin :)

onurumsun gözünaydın,sağlıkla doğmuşya küçük olması sorun değil.inşallah her zaman sağlıklı,mutlu ve şanslı bir hayatı olur bebeğinin...

Canım çok şükür düzene girdik evet Ankaradayız , 8 haftalık doğum izni başladı ama bayramla birleştiriip 3 hafta doğum sonrasına aktarmak için yeni atandığım iş yerine başladım
.. Zor oluyor ama doğum sonrası daha çok izin lazım , hemde yeni iş yerini tanıyayım istedim , yarın kontrolüm var ağırlaştım iyice. Gerçi fazla kilo almadım 7 kilo fazla sayılmaz..ama yinede şişkinlik oluyor..

Son düzenleme:

İyi yapmışsın bebekle daha çok vakit geçirirsiniz ismi belli mi bebeğin? Ben de 4 kg aldım toplamda 10 kg işe bitiririz inşallah:) bugün detaylı ultrasonumuz var.

Kimsecikler uğramamış epeydir inşallah herkes iyidir..hepimizin bayramı kutlu olsun sevdiklerinizle birlikte nice bayramlara..

canım 37 haftada doğum yaptım bebeğim küveze girmedi çok şükür bir sıkıntımız yok içini ferah tut canım sende işallah sıkıntısız atlatırsın

Kimsecikler uğramamış epeydir inşallah herkes iyidir..hepimizin bayramı kutlu olsun sevdiklerinizle birlikte nice bayramlara..

Hepimiz Bayram tatilindeyiz tabi fırsat olmuyor İnternet'e girmeye :) Herkese iyi bayramlar çocuklu çocuklu nice bayramlara :) Bu arada Dr arayışındaymışsın sende galiba bende Aile hastanesinde doğum yaptım dr'um Ali beydi . Cy_76 'yada tavsiye ettim hatta :) Ben çok memnunum 5 kere doğurm yine ona giderim . Sende gidersen artık bi klüp kurarız :)çocuk Dr 'uda mükemmel bir insan yol uzak bile olsa bırakman mümkün değil kesin karşılaşırız hastanede bebek kontrollerimizdede :))

Merhaba kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun. Herkes bir telaşta artık eskisi gibi uğranılmıyor topiğe çoğumuz bebeklerini aldı kucağına bir kısmımız da benim gibi kucağına almak için gün sayıyor. Allah geride kalan tedavi gören arkadaşlara tez zamanda bebek nasip etsin.
bayramdan önceki haftada detaylı ultrasonumuz vardı herşey sorunsuz çok şükür bunu da atlattık Allahın izni ile. bayrama çok rahat girdim o yüzden. 525 gr olmuştu kuzucum. artık tekmelerini de kuvvetlendirdi 25. haftada şeker yüklemem yapılacak. aç karnına nasıl içicem o şerbeti bilmem zaten hamilelikte tatlıdan kesildim zerre kadar tatlı istemiyor canım. kimisi içine limon sıkıyormuş limonata gibi daha kolay içiliyomuş.
onu da atlatınca başka tahlil kalmıyomuş. sadece ara sıra kan idrar bakılıp bebeğin gelişimi ve kilosu takip edilcek. ilk 3 ay hiç kilo almamıştım. 4. ayda 1 kg 5. ayda tam 3 kg birden aldım doktorum toplamda 4 kilonun fazla olmadığını ama 1 ayın içinde 3 kg almamın iyi olmadığını söyledi. aksi gibi iştahım da açıldı. inşallah bebeği besleyebilirim.
herkese selamlar kendinize iyi bakın.

ercelf senin adına çok sevindim.detayl ultrasyonunun sonucunu bende çok merak ediyordum.umarım bundan sonra da herşey pürüzsüz ilerler,su gibi akıp gide bir hamilelik nasip olur.

evet canım ya doktor ve hastane arayışındayım..sana sorularım olucak zaten Aile hastanesinden memnun kaldım diyosun hastanede yenidoğan ünitesi varmı?doktorum Ali bey demişsin netten hastanede 2 tane Ali olduğunu gördüm hangisi senin doktorun bebek hemşireleri,odalar ve doğum fiyatı hakkında da bilgiler alabilirsem sevinirim..çok şey istiyorum senden ama kusuruma bakma artık

canım gözünaydın herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim..maşallah bebeğin hızla ve sağlıkla büyüyo..başladınızmı alışverişlere..bende detaylı ultrason için şimdiden doktor arayışına girdim bakalım var 1-2 kişi..bende ilk 3 ay hiç kilo almadım inşallah düzenli kilo almaya çalışırım..merak etme bebeğin senden gayet güzel besleniyodur..yeterki onlar iyi olsun biz doğumdan sonra veririz kiloları benimde dün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda gelişimi falan herşey iyi gidiyo..8 cm olmuş boyu kıpır kıpır minik kızım sonraki randevuyu iple çekiyoruz valla..sağlıkla kucaklarımızada alalım hayırlısıyla herşey daha güzel olacak..

Yenidoğan ünitesi var cnm . Hatta öyle 1-2 küvezlik değil baya bir büyük . Benim Dr Ali Osman bey. Birde Ali utku var :) Bebek hemşireleri bebeği her geldiğinde kucaklayın seviyorlar :) Zaten saat başı odaya gelip bebeği alıp götürüyorlar hem bakımını yapıyorlar hem altını üstünü değiştiriyorlar . Göbek bakımını vs .de onlar yapıyor. Açlık durumuna göre mama takviyesi yapabiliyorlar . 3 tip oda tipi var . Ben Suit odada kaldım . Gecelik için 150 tl fark alıyorlar . 2 gece için 300 tl verdik. Hem eşim hem annem kaldı yanında bırakmamadılar bebişi:) Birde ikimizinde iş yerinden ve arkadaş çevremizden gelen çok olacağını bildiğimiz için büyük oda olsun istedik . Ama Diğer odalarda tek kişilik ve yeterli büyüklükte Hastaneyi geçen yıl Acıbadem aldıktan sonra her yeri yenilendi zaten . Tüm kullanılan malzemeler üzerinde Acıbadem'in logosu var zaten. Benim Ben dr'uma Acıbadem'de mi yoksa burasımı olsun doğum aradaki fark ne diye sordum . Sadece dekorasyonda kullanılan renkler farklı hiç gerek yok orda yapmamıza dedi :)) Odalardaki dekorasyon renklerine gayet güzel bu arada:)) Benim özel sağlık %100 karşılamasına rağmen başka hastane arayışına girmedim . Hepsi dahil 4.200 tl Olarak sağlık limitimden düştü. Epidural + Özellikle ağrı pompası istedim oda içinde . Ağrı pompasında kesinlikle tavsiye ederim Hastanenin doğum fotoğrafçısıda var . Oda dahil Tüp bebek dr'uma çok alışık olduğum için bırakamam diyodum ama Ali Osman bey çok çok iyi :) Bu arada detaylı ultrosonda kendisi yapıyor ve ekstra ücret almıyor Muayne ücretlerinde özel sağlıktan 85 tl düşüyordu. SGK 'Lı hastadan 102 tl alıyorlar . Aydınlattım sanırım :))

canım benim ya çok sağol o kadar güzel yazmışsınki aydınlandım sayende 2 şey sorucam bu ağrı pompası dediğin nedir sezeryan sonrası ağrı çekmemek için mi kullanılıyo?bide dışardan hastaneye doğum fotoğrafçısı getirilebilirmi biliyomusun çünkü benim görümcemde doğum fotoğrafçısı o giricek doğumuma inşallah

Görüyorum ki burda herşey çok güzel maşallah çok sevindim sizler adına Doğum yapanlara hayırlı olsun rabbim sağlıcakla büyütmelerini nasip etsin yapacak olan arkadaşlarada rabbim kolay doğum ve sağlıklı evlatlar versin inşallah benim gibi bekleyenlerde tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin aminnn 5 mart ta biliyosunuz kimyasal gebelik yaşamıştım dondurulmuş embriyo transer edilmişti 5 ay geçmiş aradan halen hamile kalamadım normal yolla daha fazla beklemicez ve bu ay rengli olunca allah kısmet ederse tekrar başlıcaz tüp bebek tedavisine sizlerde dualarınız eksik etmeyin inşalalhh bende bu defa kavuşurum meleğime Hepiniz miniklerinizle beraber allaha emanet olun inşallahh

merhaba arkadaşlar buraya yeni katıldım.ben infertilite bölümüne sevk edildim bebiş olması için hipogonadizm dendi hastalığıma kemik erimesi burundan koku almama kendiliğinden adet görememe gibi şikayetler işte. ben sadece tedavi aşamasında başıma neler gelicek zeynep kamil infertilite bölümüne randevu aldım. şaşkın ördek gibiyim yaşda 28 o yüzden çok geç olmadan tedavi olup bebek sahibi olmak istiyorum. şu zamana kadar hiç bişey yapılmadı yeni evliyim zaten.özellikle durumu bana benzer olup tedavi gören arkadaşlardan bilgilendirme istiyorum.şimdiden teşekkür ederim..ş

Aynen öyle:) Epidurali yerinden takılıyor. 1 gün kalıyor zaten sadece gecesinde çıkarıyorlar . Kalçadan ağrı kesici yapmıyorlar bu sayede . Kendisi otomatik olarak yaklaşık 1 saat aralıklarla belden ilacı veriyor . Etkisinin geçmesine kalmadan hemen bir daha veriyor. Pompa sende oluyor aynı zamanda istersen kendinde ekstra ilaç verebiliyorsun ama gerek kalmıyor . Ben ilk çıktığımda doz yetersiz gibi geldi hemen söyledim anestezi uzmanı cihazı ayarladı daha yüksek doz ve daha kısa sürede ilaç gelmeye başladı . Çok rahat geçirdim.Hastane dışardan almıyor fotoğrafçı . Ama odada ve dışarda çekilenlere karışmıyorlar . Sadece ameliyathaneye almıyorlar onuda içeride zaten 20 kişi oluyor onlardan birine verirsen bol bol çekerler :) İçerdekiler Prof olmuş fotoğraf konusunda :) Kamera falanda çekiyorlar :)

Hoşgeldin beboskom vallahi burda hamile kalmayan 1-2 kişi kaldı bak sende peşimizden gelmelisin :)) İnş. Bu kez tüp bebeğin tutunacak sana dualarımız seninle Sende gece uykusuz kalmalı viyak viyak ağlayan bebekle uğraşmalısın artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…