İlk aşılamamız tuttu diye sevinirken, bugün betahcg de sonucum düştü, pazartesi 274 tü, bugün 189'a düştü. Bakalım pazartesi günü tekrar tahlil olucam, Rabbim hayırlısını nasip etsin. dicek söz yok
geçmiş olsun canım kimyasal gebelik olmuş. ilk tüp bebek denememde benim de böyle olmuştu. ama üzülme adım adım yaklaşıyorsun bence. kimyasalın arkası gebeliktir derler :) benim de 2. denememde tutundu bebeğim bana. inşallah biran önce sıfırlanır değerin ve tekrar denersin.
kızlar merhaba...uzun zamandır yine pek görünmüyordum, ama arada girip okumaya çalıştım.
hamilelere bu sıcak günlerde kolaylıklar, tedaviye başlayan başlayacak olanlara sabır ve bol şans dilerim.
biliyorsunuz tedaviye başlayacaktım, son da söyleyeceğimi başta söyleyeyim ben de çok şükür Allah'ı ma hamileyim...Allah'ım bu mutluluğu devam ettirir inş, henüz çok yeni, tedirginliklerim var çok...size haber veremedim çünkü zor günler geçirdim, hala da çok iyi sayılmam ama bu günlerime şükür...
bu sefer memorialda denedik, çok aksilikler yaşadım çok acılarım oldu, hala da devam ediyor ama olsun diyorum, bazen acılardan ağladığım da oldu ama bebeğim benimle çok şükür dedim.
Bu süreçte jolly'nin verdiği destek ve dualar için ne desem az gelir. Allah'ım ona kızı ve eşiyle sağlıklı bir hayat nasip etsin inşallah.
İnşallah bu topikte herkes bir gün bu mutluluğu yaşar, dualarım hepimizle...Ve diğer arkadaşlar sizlerin de duaları için ayrıca teşekkürler:)
Şimdi bu kasık ağrıları normal mi yaaa...Bir de burası kese+kalp atısını aynı güne veriyor daha 20 gün var, biraz geç verdiler. başka doktora gideyim diyorum. sizlerin tavsiye edebileceğiniz doktor var mı? bayramda 5 saatlik yola çıkmayı planlıyoruz eşimin ailesinin yanına, bir şey olmaz sanırım, ama denize girmem ayaklarımı ıslatırım diyorum...kimileri giriyormuşta ben bilemedim...
gozun aydin allah tamamina erdirsin. ben kalbinden once keseyi gormeye gitmistim eger sabretmek istemiyorsan git gor tadini cikar. kasik agrilari cok normal ozellikle ilk 2 ay ben 17 haftaligim zaman zaman agri cekiyorum cok daha siddetli ceken de var bu seni korkutmasin baska bi sikayet eslik etmedigi surece:)
tatil konusunda da tup bebek olunca farkli bisey derler mi bilmiyorum doktoruna mutlaka sor ama bana 12. haftadan sonra deniz havuz serbest demisti doktor
tebrik ederim insallah bu topikte herkes hamile kalicak ben cok inaniyorum uguruna
kizlar nasilsiniz yeniden tedaviye baslayan oldu mu?
superim bebekle alistiniz mi birbirinize? bebisko sen de durumlar nasil calismalara devam mi?
bu arada su keciboynuzu kurunu ihmal etmeyin daha once de yazdim yine hatirlatayim ben cok inaniyorum onun ise yaradigina. tabi allahtan hayirlisi
operim hepinizi
canım nasılsın görüşemiyoruz artık oğluşun nasılben iyiyim çok şükür bebişimle alıştık artık birbirimize 3.ayımızı bitiricez artık ne çabuk geçti..salı günü kontrolüm var 2li testimiz var bakalım inşallah temiz çıkar..dediğin gibi artık bu topikte hamile olmayan kalmayacak..bebeskonunda haberini alıcaz en kısa zamanda inşallah..
İlk aşılamamız tuttu diye sevinirken, bugün betahcg de sonucum düştü, pazartesi 274 tü, bugün 189'a düştü. Bakalım pazartesi günü tekrar tahlil olucam, Rabbim hayırlısını nasip etsin. dicek söz yok
kızlar merhaba...uzun zamandır yine pek görünmüyordum, ama arada girip okumaya çalıştım.
hamilelere bu sıcak günlerde kolaylıklar, tedaviye başlayan başlayacak olanlara sabır ve bol şans dilerim.
biliyorsunuz tedaviye başlayacaktım, son da söyleyeceğimi başta söyleyeyim ben de çok şükür Allah'ı ma hamileyim...Allah'ım bu mutluluğu devam ettirir inş, henüz çok yeni, tedirginliklerim var çok...size haber veremedim çünkü zor günler geçirdim, hala da çok iyi sayılmam ama bu günlerime şükür...
bu sefer memorialda denedik, çok aksilikler yaşadım çok acılarım oldu, hala da devam ediyor ama olsun diyorum, bazen acılardan ağladığım da oldu ama bebeğim benimle çok şükür dedim.
Bu süreçte jolly'nin verdiği destek ve dualar için ne desem az gelir. Allah'ım ona kızı ve eşiyle sağlıklı bir hayat nasip etsin inşallah.
İnşallah bu topikte herkes bir gün bu mutluluğu yaşar, dualarım hepimizle...Ve diğer arkadaşlar sizlerin de duaları için ayrıca teşekkürler:)
Şimdi bu kasık ağrıları normal mi yaaa...Bir de burası kese+kalp atısını aynı güne veriyor daha 20 gün var, biraz geç verdiler. başka doktora gideyim diyorum. sizlerin tavsiye edebileceğiniz doktor var mı? bayramda 5 saatlik yola çıkmayı planlıyoruz eşimin ailesinin yanına, bir şey olmaz sanırım, ama denize girmem ayaklarımı ıslatırım diyorum...kimileri giriyormuşta ben bilemedim...
ben hala bi ümit belki pazartesi değerlerim yükselirmi diye bekliyorum ama ....
Benim anlayamadığım aşılama yapılmadan önce yumurtalar boyutları, rahim duvarının kalınlığı bir çok konuda milim hesaplanırken nasıl oluyo da kimyasal gebelik oluşuyo. Embiriyonun rahim duvarına tutunabilmesi için belli bi kalınlığa gelmesi gerekiyo aşılama öncesi bunlar hep dikkate alınıyo.
Acaba bi işlem hatası mı var, yoksa Allah'tan mı
ya gercekten cabuk mu geciyor bende zaman durmus gibi sanirim bi terslik var
benim oglan iyi keyfi yerinde henuz yeri de genis. ben de iyiyim artik herseyi yiyemesem de bulantilar gecti. agustosu bekliyorum dort gozle tatile gidicem 4 ay boyunca evden cikamadan kusan bi insan icin tatil artik baska bir anlam tasiyor. sabirsizim bian once zaman gecsin
umarim 2li testin de temiz cikar haber ver mutlaka. cinsiyet de belli olabilir artik cok heyecanli:)
Çok geçmiş olsun . Bende 1 aşılama , 1 tüp bebekte olmak üzere 2 kez yaşadım kimyasal gebeliği . İyi tarafından düşün en azından hamile kalabildiğini gördün .İşlem hatası yok . Tutunan bebek son anda yerleşemeden düşüyor . İnş . Kendiliğinden gelir bebeğin
geçmiş olsun canım kimyasal gebelik olmuş. ilk tüp bebek denememde benim de böyle olmuştu. ama üzülme adım adım yaklaşıyorsun bence. kimyasalın arkası gebeliktir derler :) benim de 2. denememde tutundu bebeğim bana. inşallah biran önce sıfırlanır değerin ve tekrar denersin.
pkolu olan biri için gebelik hiçte kolay değil, ama Rabbim ol dedikten sonra, neden olmasın.
hayırlı olsun canım Allah kucağınıza almayı nasip etsin. ne güzel herkes bir bir kavuşuyor bebeklerine. canım daha çok yeni hamileliğin 20 gün bekleyemem dersen 10 gün sonra kese için bir doktora gidebilirsin bir 10 gün sonra da kalbini duyarsınız inşallah. ama sana tavsiyem kendime çok dikkat etbiliyorsun tedaviyle olan bebekler bunlar ilk 3 ay çok dikkatli olman gerekir yolculuğa çıkman şart değilse bence çıkma. daha tutunmaya çalışıyor bebeğin sana ona destek ol ki yerini sağlam yapsın. kasık ağrıları çok normal canım tutunuyor bebek yer yapıyor kendine. bol bol yat uzan dinlen ağır kaldırma ev işlerini eşine devret.
Amanının güzel haberler verilmiş mutluluk paylaştıkta çoğalıyor değil mi :)) İnş. Sende geçirdiğin bu tedavi sürecini ,iğneleri ,şişmeleri hepsiciğini unutacaksınHem biz kızımla size yine dua edicez sağlıkla kucağınada alıcaksın :) Sen 20 gün bekleyemezsin şimdi 10 gün sonra git sen kesecanla bir tanış o zaman biraz daha rahatlayacaksın Hem Bayram öncesi tanıştırsın kendisiyle hemde dr'a seyahat olayını danışarsın Belkide bayramda kayınvalidenlerede müjdeli haberi verirsiniz :) Bana Dr ilk günden 9 aylık doğurucam artık git istediğin yere dedi :) Sadece 1 saatte bi mola verin in arabadan bi 5 dk dolan dedi . Kan dolaşımı için oda. Yollarda heryer otoban artık sarsılmıyor bile insan . Evde dursan daha fazla haraket ediyorsun . Benim mevsime denk gelmedi ama bir arkadaşım 5 haftalık hamileyken Kıbrıs'a gitti . Dr'unada sormuştu. Dalma ve ani haraket yapmadan istediğin kadar yüzbilirsin demişti . Hem onuda danışırsın Dr 'a. Sen git git haftaya c.tesi için al randevu :)
canım ne güzel bir haber bu çok sevindim..allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah..en son konuştuğumuzda bayramdan sonra tedaviye başlayacağını söylemiştin daha erken olmuş çokta iyi olmuş..çok zor günler yaşamışsın ama sonucu güzel olmuş inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun ve bu duyguyu tadını çıkararak yaşarsın..kasık ağrısı gayet normal canım korkma..yolculuk için benim fikrimi sorarsan 5 saatlik yola çıkma riske atma hiç kendini ve bebeğini..sıcaklarda zor olur zaten..bende 6 haftalıkken tatile gitmiştim doktorum denize girebilirsin demişti ama bende riske atıp girmedim denize..
merhaba cy gözünaydın çok sevindim inan.inşallah bebeğine sağ sağlim kavuşursun.bende kese ve kalp atışı için aynı gün gittim eğer dokorunan memnunsan bu yüzden hiç değiştirme.işin büyüsünü bozma.yolculuk içinde asla öyle bir hata yapma.herkes nlayış gösterecektir eşin eğer şartsa yalnız gitsin ama sen saın öyle bişey yapma...
merve geçmiş olsun.inşallah bir an önce bunu atlatıp sağlıklı bir gebelik yakalarsın...
tebrik ederim canım çok sevindim normal yollamı oldu. bebeğin yoksa tüp bebekmi.allah kuca
pkolu olan biri için gebelik hiçte kolay değil, ama Rabbim ol dedikten sonra, neden olmasın.
pko gerçekten zor bir hastalık. ancak doğru ilaç protokolü kullanıldığı zaman özellikle tüp bebekte fazla yumurta üretimi olduğu için oldukça büyük bir şans. 10 tane den fazla dondurulmuş embriyon olabilir ve birdaha yumurta toplama işlemi yapılmadan defalarca deneme şansın oluyor. benim 11 yumurtamdan sadece 3 ü oldun çıktı. 2 si ile yola devam ettik biri kimyasal oldu diğeri tutundu çok şükür. ama bulup da kaybetmek daha zor emin ol. sen kürtaj olmana gerek kalmadığı ve daha büyük acılar yaşamadığın için dua etmelisin canım. bunu sana çok tecrübeli birisi olarak söylüyorum.
ama kayıbın her türlüsü zor. küçük de olsa insan üzülüyor tabiki. inşallah en kısa zamanda yeniden kalırsın. rabbimden herşey ..
Mesajların bana çok yol gösteri öncelikle çok teşekkür ederim, 1 saat sonra kan vermeye gidicem henüz daha sonuç belli değil, ama büyük bi ihtimal kimyasal gebelik. Bir daha aşılama olmaktansa tüp bebeği denemek istiyorum. Bu arada 2 aylık bi süreç tanımak istiyorum vücuduma ve kendime. Embriyoların dondurma işlemini kişi kendisimi istiyo, yoksa tüp bebek tedavisinde olması gereken bu mu ?
hadi yaa seninde mi böyle oldu hemde 2 kez, ne kadar güçlüsün sen maşallah.
Peki sende genetik araştırma falan yaptılar mı ? bEnim hala anlayamadığım aşılama da yumurtalar sağlıklı büyüyo, rahim duvarının mm göz önünde bulundurularak aşılama gerçekleşiyo herşeybu kadar en ince ayrıntısına kadar hesaplanırken nasıl oluyo da embiriyo tutunamıyo. Progestan kullanıyorum, kan sulandırıcı bebe aspirini kullanıyorum, neden hala anlamış değlim ...
Korkuorum bundan önceki gebeliğim boş gebelikti, şimdi kimyasal gebelik, bi daha ki gebeliğime artık Allah nasip ederse hiç sevinmicem, elinden oyuncağı alınmış çocuk gibiyim
eğer 1 den fazla embriyon oluşursa yaşın 35 den yukarı ise 2, değil se 1 tane embriyo transfer hakkın var. geri kalan embriyoların zaten donduruluyor. çöpe atılması yazık olur değil mi. bunlar sana sonradan yine daha kolay bir tedavi ile gebelik elde etme şansı tanıyor.
ben de kimyasal gebeliği geçirdiğimi öğrenince kullandığım tüm ilaçları bıraktım ve 2 gün içinde adet oldum. o ay tedavi olmadı dinlendim. bir sonraki adetimde gidip hemen diğer embriyomu aldım. yani sadece 1 ay ara verdim. hiç umudum yoktu daha çok mu dinlenseydim dedim ama rabbim ol deyince oluyor.
devletten rapor çıkarma gibi bir imkanın varsa tüp bebek sana daha uyguna gelir. ilk aşılamanmıydı özelde mi yaptırdın?
Evet özelde yaptırmıştım.
Bu arada sonuçlar pek iyi değil, ama genede sevindim dışgebelik değil onu biliyoruz, değerlerim çok düştü hcg 189'dan 20 lere düştü. Pazartesi tekrar tahlil olucam inşallah bir an önce 0 olurda, kırmızılar gelir. Bende rahatlarım.
Artık düşünmek bile istemiyorum. Beynim gönlüm çok kırgın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?