Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

su perisi çok geçmiş olsun kızına.inşallah bidaha böyle bir sıkıntı yaşamazsınız...

İyiyiz superim yaa alıştım valla sorma :) İlk 1 hafta zor geldi şimdiyse evde kalmak daha zor @ Gaddar anne :)) Bıdık iyice hareketlendi yerinde 1 sn durmuyo parka indiriyorum eve gelmek istemiyor sürekli oyun oynuyoruz 3 gün . Hafta içi 4 günde işe gidince azıcık dinleniyorum böyle geçiyor günler :) Ayy ne güzel uysalmış kızın maşallahh ona . Çokk geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın sağlıkla büyüsün kuzularımız

superim cok gecmis olsun. ayrica kizina masallah ben benim kuduruk oglanla ugrasmaktan ne anneligin tadini cikariyorum ne hayatin....sanirim kiz annesi olmak biraz daha ayricalikli cunku neyden dert yansam erkek ondan erkek oyle olur gibi yorumlar aliyorum
tabiki allaha sukurler olsun

selam kızlar...
bizde pazartesi 2 aylık oluyoruz,zaman çok çabuk geçiyor, işe nasıl döneceğim diye kara kara düşünüyorum.
benim de uysal bir oğlum var, zaten yaramaz olsa en başından bu yana kendim bakamazdım sanırım. büyümeye çalışıyor işte böcek...
artık ikinci çocuk sesleri mi gelse neee,topik çok durgun:)

kocaman olmuş bile Paşacık..evet cnm artık topik cok sessiz herkes bebişleriyle meşgul diyorum kimse uğrayamıyorsa ben iki çocukla bilgisayarı bile görmem heralde :)

oğluşun ismini ne koydunuz canım benim?

enimde cok az kaldı 34-36 hafta arasında alabiliriz dedi doktorum artık her hafta kontrolümüz var bakalım hakkımızda hayırlısı..

cy işe başladığın ilk günler zor ama sonra alışıyorsun .bebeğini bırakacağın biri güvenilir biriyse gözün arkada da kalmaz.ama çok şükür bebeklerimiz oldu da bu sıkıntıyı çekiyoruz.

karakedi maşallah sende epey ilerlemişin.inşallah kuzucukların sağ sağlim doğarlar...

amin cnm benim inşallah gerçekten cok az kaldı...

selam canlar epeydir kimseler uğramamış buralara bende dahil olmak üzere nasılsınız sohbetlerinizi özlüyorum ama kızımdan fırsat bulup giremiyorum buraya..biz iyiyiz şükür 2 gün sonra 4.ayımız doluyo zaman ne çabuk geçti anlamadım kızım gözlerimin önünde hergün biraz daha büyüyo ve hergün yeni şeyler yapıyo bende bunları görünce çok mutlu oluyorum

Karakedi doğumun ne zaman belli oldumu sende al artık oğluşlarını sağlıkla kucağına..

fırsat buldukça girmeye çalışıcam görüşmek üzere..

Son düzenleme:
Halenn kimsecikler gelmemişşş :) Benim tosuncanda 11 aylık oldu. Doğum günü çılgınlığı hazırlıklarına başladık :) 2. çocuk için biri ayağını sürsün peşinden gelelimm :)) Yada karakedi doğursun bakalım 2 çocuğu bize tavsiye edecekmi ona göre karar veririz :)

kızlar herkese selamlar

ben 33. haftamda normal doğumla doğum yaptım bebeklerimden biri 1830 gr diğeri 1750 gr dogdu su anda hastanede küvezdeler yoğun bakımda ciğerlerinin tamemen gelişmesini bekliyorlar ne zaman cıkıcaklarıda belli değil...nolur dualarınızı eksik etmeyin..

Canım gözünaydın bebeklerine erken kavuşmuşsun hiç korkma küçük doğan bebekler çabuk çıkıyolar küvezden ciğer geliştirici iğne vururlar ciğerleri için..dualarım sizinle en kısa zamanda oğullarınıda alıp evinize gidiceksiniz inşallah..haberlerini bekliyorum habersiz bırakma..

inşallah cnm inşallah bebeklerimin birinde ciddi sıkıntı var ciğerlerinde..tüp taktılar onunla solunum sağlıyor..nolur dua edin

uzun zamandır bakamadım herkesler iyidir inşallah....

karakedi canım rabbim şifalar versin bebeklerine inşallah ...dualarım sizinle

bizde 24 mayıs ta doğum günümüzü utladık ....pıtırcığım 1 yaşında artık ....yürümeye de başladık ...çok şükür rabbime

rabbim bebeklerini sana bagışlasın enkısa zamanda saglıklarına kavuşurlar inşallah dualarım sizinle ......

sağol cnm allah razı olsun..

rabbim bebeklerini sana bagışlasın enkısa zamanda saglıklarına kavuşurlar inşallah dualarım sizinle ......

inşallah cnm allah razı olsun..

Merhaba, sizleri çok zamandır takip ediyorum; ama yazmak bugüne kısmetmiş. Öncelikle Allah ın bu emeklerinizi boşa çıkarmamasını dilerim.
Benim sıkıntım şu şekilde;
Ergenliğimden beri düzensiz regl dönemlerim oldu ve kistlerim beni hiç yalnız bırakmadı. Şuan 32 yaşındayım. Yıllarca reglim düzene girsin diye doğum kontrol hapları kullandım. Evleneli 1 yıl oldu. Evlendiğimizden beri korunmuyoruz. (Eşimde bir sıkıntı yok) Çok doktor kapıları aşındırdım. Rahim film i çekildi laporoskopi yapıldı (bir tüpüm tıkalı) şimdi aşılama için iğne kullanıyorum. İlk 5 gün 37,5 cc, sonraki 4 gün 75 cc, sonraki 3 gün 112,5 cc, şimdide 3 gün 150 cc gonal-f kullanıyorum. Toplamda 15 gün olacak ve hala yumurtalarda gelişme yok bu nasıl bir sıkıntı doğurur bilemiyorum. Herkes en fazla 13 gün iğne vurulmuş. Ben hala vurulup duruyorum çok çaresizim benimle aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar var mı acaba?

Merhaba chinarose;

Benimde ilk adetten beri düzensizliğim vardı. Aşılamalarım ve tüp bebek tedavilerimde hep 150 cc ile başladık teedaviye . Arada 225 'e bile yüksellttiği oldu. Hatta 3. aşılamada dr değişikliği yaptığımda 75 cc ile başladık ama 5 gün kullandım hiç bir gelişme yoktuHemen yükseltti Dr. Son günlerde + 150 monegon kullandım anca etki etti bana :) İlk denemede biraz Dr senin bünyeni tanıyana kadar deneme oluyor ne yazıkki. Ben dr değiştirdiğimde 75 bana işlemez dedim deneyelim dedi. 5 gün sonra kendini iyi tanıyosun dedi. İnş. hemencik gelir bebeğin.

Jolly bilgi için teşekkür ederim. Evet doktorum emin adımlarla yavaş yavaş yükseltmiş istemiş. Şimdi yumurtalarım yeterli olgunluğa erişiyor çok şükür çarşamba son kontrolümle birlikte bu cuma aşılamayı yapacağız dedi. Tabi bende heyecan başladı. Senin durumun nedir? aşılaman sonuç verdi mi?

Ay cnm biz 1 taneyi normal doğuramadık maşallah sana ikisini birden doğurmuşsun. Gönlünü ferah tut maşallah hiç küçük değiller . Ortalama 37. haftaya denk geldiklerinde ve 2 kiloya ulaştuklarında evlerine gelir küçükler. Zor süreçler tabiki sen kendin toparlanmaya bak güç topla.Dualarımız sizinle olucak. Onlar ne yollardan geldiler güçlüler ,dayanıklılar çabucak büyüyecekler hiç merak etme

Oyy maşallahh bebelerimiz büyüyor :) Benimde ay sonunda 1 yaşında olucak . Doğum günü hazırlıklarıyla uğraşıp duruyoum. Benim tosun tutunarak yürüyor daha biraz iricene cesaret edemiyor totoyu kaldırmaya :)

Geç olsun güç olmasın bünyemiz böyle bizimde. Herkes 1 hafta 10 gün ilaç kullanırken ben hep 15 -16 gün iğne oldum . Ben herşey yolunda gitmesine rağmen 3 aşılama 2 tüp bebekten sonra hamile kaldım. Kısmet böyleymiş zamanı gelmeden olmuyor. Kucağına alınca unutuyorsun hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…