Selam kızlar epeydir uğrayamadım buraları nasılsınız umarım herkes iyidir..
Karakedi hamilelik nasıl gidiyo iyice ağırlaşmış olman lazım ikiz taşımak zordur tahmin edebiliyorum..buarada kapı süsü ve şekerlerin çok cici olmuşlar sağlıkla kullanın inşallah..
doydo hatırlıyorum tabiki seni ne güzel sende hamileymişsin sağlıkla kavuş inşallah bebeğine..
jolly nasılsın cnm nasıl gidiyo iş hayatı iyice alışmışsındır artık..kızın kocaman olmuştur eminim..
ercelf katı gıdalara yavaştan geçmeye başladın desene zaman ne çabuk geçiyo ya..
bizde iyiyiz teyzeleri kızım 3 gün sonra 3.ayını doldurcak ne çabuk geçti zaman anlamadım bile..1 ay önce kızım hastanede yattı 4 gün virüs kaptı burnu çok tıkandı hava verdiler hep..o 4 gün ömrümden ömür götürdü resmen ama şuan çok şükür gayet iyi..anne sütüyle beslenmeye devam ediyoruz..sakin ve uysal bir kızım var pamuk gibi bakmaya öpmeye doyamıyorum vallavakit buldukça girmeye çalışıcam tekrar..
Karakedi hamilelik nasıl gidiyo iyice ağırlaşmış olman lazım ikiz taşımak zordur tahmin edebiliyorum..buarada kapı süsü ve şekerlerin çok cici olmuşlar sağlıkla kullanın inşallah..
doydo hatırlıyorum tabiki seni ne güzel sende hamileymişsin sağlıkla kavuş inşallah bebeğine..
jolly nasılsın cnm nasıl gidiyo iş hayatı iyice alışmışsındır artık..kızın kocaman olmuştur eminim..
ercelf katı gıdalara yavaştan geçmeye başladın desene zaman ne çabuk geçiyo ya..
bizde iyiyiz teyzeleri kızım 3 gün sonra 3.ayını doldurcak ne çabuk geçti zaman anlamadım bile..1 ay önce kızım hastanede yattı 4 gün virüs kaptı burnu çok tıkandı hava verdiler hep..o 4 gün ömrümden ömür götürdü resmen ama şuan çok şükür gayet iyi..anne sütüyle beslenmeye devam ediyoruz..sakin ve uysal bir kızım var pamuk gibi bakmaya öpmeye doyamıyorum vallavakit buldukça girmeye çalışıcam tekrar..
selam kızlar...
bizde pazartesi 2 aylık oluyoruz,zaman çok çabuk geçiyor, işe nasıl döneceğim diye kara kara düşünüyorum.
benim de uysal bir oğlum var, zaten yaramaz olsa en başından bu yana kendim bakamazdım sanırım. büyümeye çalışıyor işte böcek...
artık ikinci çocuk sesleri mi gelse neee,topik çok durgun:)
selam kızlar...
bizde pazartesi 2 aylık oluyoruz,zaman çok çabuk geçiyor, işe nasıl döneceğim diye kara kara düşünüyorum.
benim de uysal bir oğlum var, zaten yaramaz olsa en başından bu yana kendim bakamazdım sanırım. büyümeye çalışıyor işte böcek...
artık ikinci çocuk sesleri mi gelse neee,topik çok durgun:)
kocaman olmuş bile Paşacık..evet cnm artık topik cok sessiz herkes bebişleriyle meşgul diyorum kimse uğrayamıyorsa ben iki çocukla bilgisayarı bile görmem heralde :)
oğluşun ismini ne koydunuz canım benim?
enimde cok az kaldı 34-36 hafta arasında alabiliriz dedi doktorum artık her hafta kontrolümüz var bakalım hakkımızda hayırlısı..
cy işe başladığın ilk günler zor ama sonra alışıyorsun .bebeğini bırakacağın biri güvenilir biriyse gözün arkada da kalmaz.ama çok şükür bebeklerimiz oldu da bu sıkıntıyı çekiyoruz.
karakedi maşallah sende epey ilerlemişin.inşallah kuzucukların sağ sağlim doğarlar...
kızlar herkese selamlar
ben 33. haftamda normal doğumla doğum yaptım bebeklerimden biri 1830 gr diğeri 1750 gr dogdu su anda hastanede küvezdeler yoğun bakımda ciğerlerinin tamemen gelişmesini bekliyorlar ne zaman cıkıcaklarıda belli değil...nolur dualarınızı eksik etmeyin..
Canım gözünaydın bebeklerine erken kavuşmuşsun hiç korkma küçük doğan bebekler çabuk çıkıyolar küvezden ciğer geliştirici iğne vururlar ciğerleri için..dualarım sizinle en kısa zamanda oğullarınıda alıp evinize gidiceksiniz inşallah..haberlerini bekliyorum habersiz bırakma..
kızlar herkese selamlar
ben 33. haftamda normal doğumla doğum yaptım bebeklerimden biri 1830 gr diğeri 1750 gr dogdu su anda hastanede küvezdeler yoğun bakımda ciğerlerinin tamemen gelişmesini bekliyorlar ne zaman cıkıcaklarıda belli değil...nolur dualarınızı eksik etmeyin..
uzun zamandır bakamadım herkesler iyidir inşallah....
karakedi canım rabbim şifalar versin bebeklerine inşallah ...dualarım sizinle
bizde 24 mayıs ta doğum günümüzü utladık ....pıtırcığım 1 yaşında artık ....yürümeye de başladık ...çok şükür rabbime
rabbim bebeklerini sana bagışlasın enkısa zamanda saglıklarına kavuşurlar inşallah dualarım sizinle ......
Merhaba, sizleri çok zamandır takip ediyorum; ama yazmak bugüne kısmetmiş. Öncelikle Allah ın bu emeklerinizi boşa çıkarmamasını dilerim.
Benim sıkıntım şu şekilde;
Ergenliğimden beri düzensiz regl dönemlerim oldu ve kistlerim beni hiç yalnız bırakmadı. Şuan 32 yaşındayım. Yıllarca reglim düzene girsin diye doğum kontrol hapları kullandım. Evleneli 1 yıl oldu. Evlendiğimizden beri korunmuyoruz. (Eşimde bir sıkıntı yok) Çok doktor kapıları aşındırdım. Rahim film i çekildi laporoskopi yapıldı (bir tüpüm tıkalı) şimdi aşılama için iğne kullanıyorum. İlk 5 gün 37,5 cc, sonraki 4 gün 75 cc, sonraki 3 gün 112,5 cc, şimdide 3 gün 150 cc gonal-f kullanıyorum. Toplamda 15 gün olacak ve hala yumurtalarda gelişme yokbu nasıl bir sıkıntı doğurur bilemiyorum. Herkes en fazla 13 gün iğne vurulmuş. Ben hala vurulup duruyorum çok çaresizim benimle aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar var mı acaba?
Merhaba chinarose;
Benimde ilk adetten beri düzensizliğim vardı. Aşılamalarım ve tüp bebek tedavilerimde hep 150 cc ile başladık teedaviye . Arada 225 'e bile yüksellttiği oldu. Hatta 3. aşılamada dr değişikliği yaptığımda 75 cc ile başladık ama 5 gün kullandım hiç bir gelişme yoktuHemen yükseltti Dr. Son günlerde + 150 monegon kullandım anca etki etti bana :) İlk denemede biraz Dr senin bünyeni tanıyana kadar deneme oluyor ne yazıkki. Ben dr değiştirdiğimde 75 bana işlemez dedim deneyelim dedi. 5 gün sonra kendini iyi tanıyosun dedi. İnş. hemencik gelir bebeğin.
kızlar herkese selamlar
uzun zamandır bakamadım herkesler iyidir inşallah....
karakedi canım rabbim şifalar versin bebeklerine inşallah ...dualarım sizinle
bizde 24 mayıs ta doğum günümüzü utladık ....pıtırcığım 1 yaşında artık ....yürümeye de başladık ...çok şükür rabbime
Jolly bilgi için teşekkür ederim. Evet doktorum emin adımlarla yavaş yavaş yükseltmiş istemiş. Şimdi yumurtalarım yeterli olgunluğa erişiyor çok şükür çarşamba son kontrolümle birlikte bu cuma aşılamayı yapacağız dedi. Tabi bende heyecan başladı. Senin durumun nedir? aşılaman sonuç verdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?