Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
topik can çekişiyor resmen.jolly ve karakediden başka devamlı yazan yok mu bana mı öyle geliyor

Aynen öyle mcan'cım yaa . Tamam bebelerimiz oldu çok yoğun olabiliriz ama 5 dk zamanda ayırabiliriz yani O kadar zamanımız geçiyordu burada . Bende çocuğu uyutup öyle bi bakınıyorum.Dur şimdi 2. çocuklar başlasında dökülcez o zaman hepimiz yine :)Kızçeni öperim İyi bayramlar bu arada

Son düzenleme:
Karakedi nasil oldu doruk?var mi bir gelisme?
Jolly ikinci demissin,su hamilelik olmasa dusunurdum de simdilik cesaret edemiyorum,cok zordu benim icin,neyseki dogduktan sonra yormuyor pek beni bocek:)
Gercekten kimseler ugramiyor artik buraya

Selam kızlar epeydir uğrayamıyodum bir türlü fırsat bulamadım..

Karakedi nasıl oldu doruk yeni okudum inşallah iyidir sağlıkla evinize getirirsiniz en yakın zamanda canım dualarım sizinle..
biz iyiyiz 7.ayın içindeyiz ek gıdaya yeni başladık şimdilik iyi gidiyo bakalım..emeklemeye başladık yavaştan hareketli zamanlarımız başladı yani 😊 eşim 2.çocuğu yapalım demeye başladı şimdiden yok artık diyorum inatla istiyorum diyo ya..kızım biraz büyüsün ondan sonra inşallah..bundan sonra daha sık uğramaya çalışıcam kızım izin verdiği sürece..öpüyorum hepinizi..

benim oğlum iki ayda 6 diş çıkardı düşünün halimizi buralara uğrayamaz oldum kı hali hazırda huzursuz yakamdan düşmeyen bir bebekti
karakedicim iyi haberlerini de okurum inşallah şimdi bebeğinin durumunu okudum allah seninde onun da yardımcısı olsun. iyi olacak ve sağlıkla büyüyecekler inan buna rabbim hayırlısını versin hakkınızda
heyecanla girip yazdığım okuduğum günleri özledim

merhaba kızlarr görüşmeyeli çok uzun bi zaman oldu hepiniz maşallah bebişleri kucaklarınıza almışınız rabbim uzun ve sağlıklı ömür versin hepsine ....benim eşimde siperm dna hasarı çıktı kaan aydos buldu onuda şuan eşim tedavi görüyo o düzelmezse normal yolla gebe kalamazsın dedi tüp bebek yaptırsanda tutmaz tutsada düşük olur dedi bakalım hayırlısı tedaviye devam

Karakedi nasil oldu doruk?var mi bir gelisme?
Jolly ikinci demissin,su hamilelik olmasa dusunurdum de simdilik cesaret edemiyorum,cok zordu benim icin,neyseki dogduktan sonra yormuyor pek beni bocek:)
Gercekten kimseler ugramiyor artik buraya

kızlar hepiniz merak edip yazmışsınız çok sağolun..

doruğun durumu biraz daha iyi ama hala hastanede kızlar..oğlum artık kronik bir akciğer hastası doktorlar düzelsede sürekli hastanelerde olucaksınız ani ciğer atakları olabilir hava alması gerekebilir vs gibi bir sürü şey söylüyor su anda makinaya bağlı değil ama solunum desteğine hala ihtiyazı var bu yüzden oksijene bağlı..ciğeri düzeldikten sonrada hemen sant ameliyatı olucak beyninden..ömür boyu santı kafasında kalıcak.doktor eger sant takılmazsa bebeğiniz ölür dedi..
birde kalp rahatsızlığımız var ilerde oda ameliyat gerektirecekmiş ama su anda acil sıkıntı yaratan bir durum yokmuş..önümüzde uzun ve zorlu bir yol var kızlar..rüzgarın bana ihtiyacı var doruğum rahatsız bundan sonrası nasıl olucak zaman bana ne göstericek hiç bilmiyorum..rabbim hepimizin yanında olsun inşallah..

bebeşko cnm rabbim sağlıklı sıhhatlı nasip etsin inşallah..

karakedi canımm ben yeni okudum rabbim doruguna tez zamanda acill şifalar versin inşallahh ikizin olmuş ne güzel darısı tez zamanda bana inşalalh bu sitede çocuk sahibi olmayan tek ben kaldım evleneli tam 6 yıl oldı dolu dolu yaş 31 rabbim hayırlısını versin diyorum üzülüyorum ama verende alanda rabbim yapacak bişe yok duadan başka öpüyorum seni çokkk

karakedi,çok geçmiş olsun canım.en kısa zamanda sağlığına kavuşur inş.yavrun iki bebeğinide birlikte büyütürsün.

karakedi canım ya Allah yardımcınız olsun inşallah tüm bu zorlukalarıda aşarsın ve bunlarda bir anı olarak kalır.
bebeskocum keşke kaan aydosla daha önce tanışsaymışsın.ama derler ya zararın neresinden dönersen kardır.umarım bundan sonrası güzel olur...
su perisi ikinci için çok ama çok erken yazık ya kızını hemen ikinci plana atmayın ben bile erken diyorum daha benimki 20 aylık olmasına rağmen...

jolly canım gerçekten öyle.ikincilere başlayınca gene toplanır herkes gibi geliyor banada.ama diyorum keşke bi mucize olsada doğal yolla hamile kalsak ikincilere.gün saymak öldürüyor adamı...

selam kızlar. bugün işe başladım, sabah evden çıkarken ağladım Bakıcı var evde, bir de bir arkadaşım olacak iki hafta, gözüm arkada değil şimdilik o nedenle. Oğlum herkese güldüğü ve yabancılık çekmediği için sıkıntı yok ama nasıl bakılır nasıl edilir, Allah'a emanet artık. İş yerinde de durumlar karışık, atsalar keşke diyorum. Bakalım herşeyin hayırlısı.
Sizlerde ne var ne yok?

Karakedi.canim buna sukur diyelim rabbim daha iyi etsin insallah tip hergecen gun ilerliyor buyudukce de daha iyi okur insallah.
Superim.ikinci demissin daha cok erken yani 1 yada 2 yas bile erken en az 3-4 sene ara olmali pespese olup da yipranamam sahsen ben ayrica bu ilk goz agrimiz zor oldu cok bekledik henuz sevgisini bir kardesle paylasmayi dusunemem ona haksizlik ederim gibi geliyor yasim 29 artik 33 de falan belki dusunurum o da dogal olacakmi bakalim
Bizim de.iki disimiz var 7 aylikken cikti 3 ay gecti hala ust disler yok yaramaz bi4 kizim var siraliyor sanirim erken yuricek suan 9.5 aylik kisiligi var kucucuk seyin tavir yapiyo sinirleniyo hayirdan anliyo yapamayinca biseyi oturup dovunerek agliyo bir gorseniz 6 yillik yalnizligimiza son verdi onunla hayat baska guzel allah herkese nasip etsin

karakedi inşallah en kısa zamanda oğlun dahada iyi olucak hayırlı haberlerini bekliyoruz..

kızlar tabiki 2.çocuk için daha çok erken kızım 7,5 aylık daha çok küçük o kendini bilmeden istemiyorum bende..hakkımızda hayırlısı tabi..bizimde hala dişimiz yok ek gıdaya başladık şimdilik bir sıkıntı yok emekliyo ayağa kalkma çabaları var erken yürüyecek galiba..onun her anına şahit olmak inanılmaz bişey gerçekten..darısı artık bebeskoya ve diğer bekleyen kızlara inşallah..

jolly canım gerçekten öyle.ikincilere başlayınca gene toplanır herkes gibi geliyor banada.ama diyorum keşke bi mucize olsada doğal yolla hamile kalsak ikincilere.gün saymak öldürüyor adamı...

Ay cnm keşke ama benim pek umudum yok . Daha adet olmadım bile Dr 'a gittim beim sistem hala çalışmıyor anlayacağın darısı size :)

Oo hadi bakalım çalışan anneler klübüne hoş geldin :) Çalışmak iyidir iyidir bak ilk günler zor geçer ama sonraları h.sonları daha zor gelir:) İnsan özlüyor sürekli birlikte olduğun zaman ilerleyen günlerde çocuk büyütmek gerçekten zor yahu. 1 sn oturmuyor bu bebeler. İnş. Bakıcı konusunda şanslı olursunuz. O kadar memnun arkadaşlarım varki çocukları 6-7 yaşında olmalarına rağmen bakıcılarını bırakmamıyorlar. Bol şans

Karakedicimm inş. sende güzel haberlerle gelirsin . Minik Dorukçuk iyileşmiştir.

Bebeşkocum en yakın zamanda darısı başına olsun. Olsunda seninde anan ağlasın :))

kızlar eşimin bu ayki siperm dna sonuçları çok güzel çıktı doktor kaan aydos tedavinin bittiğini bundan sonra normal yolla çocuk sahibi olacağımıza söyledi en az 6 ay normal yolla deneyin olmaz ise tüp bebek yaptıran dedi rabbim tez zamanda bizede hayırlı w sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

amannnn pek hoşgelmedim bu klube...hayatım bir anda tepetaklak oluverdi sanki pazartesi bakıcı işe başlamıştı, manyak demek istiyorum izninizle salı öğleden sonra bana msj atıyor ben yapamayacağım diye, yaa sen macera mı aradın, ki benim oğlana bakamayan kimseye bakamaz gerçekten. yok arkadaşım gayet güzel ilgileniyormuş, arkadaşıma iş buluyor, öğe araları eve gidiyordum, ilk günün sonunda genç birini bulursan söylersin yine dedi, ikinci gün öğlen tatlım ben iki gün deneyeyim dedi, derken öğleden sonra mesajla işi bıraktı. Anladığım kadarıyla hiçbir şey söylenmesini istemiyor. Eee altını pis bırakmış çocuğun dedim erkek çocuk olduğundan şuraları daha iyi temizlerseniz iyi olur, bir de mamasını buz gibi yapmıştı dedim bu çok soğuk içmez. bu kadar yani:) amannn neyse....böyler derken ertesi gün öğle arası eve gittim, çocuk ateşler içinde yanıyor, arkadaşımda pek anlayamamış, çocuk kanlı ishal..salmonella diye bir virüs kapmış.3 gün hastanede yattık, çok yıprandı yavrum haliyle üzüldüm 6 aydır bir şey olmadı çocuğa iki gün işe gittim hasta oldu diye. kümes hayvanlarından falan geçiyormuş özellikle, kadının da ördeklerimi ne varmış, sonradan öğrendim. geçen hafta raporluydum o nedenle. şimdi çok şükür iyi, bu sabah annemi aldım, şimdi o evde o bakıyor. bakalım ne olacak....müdürle de konuştum, ondan da ses çıkmadı.ne yapacağımı bilemez şaşkın bir durumdayım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…