topik can çekişiyor resmen.jolly ve karakediden başka devamlı yazan yok mu bana mı öyle geliyor
Karakedi nasil oldu doruk?var mi bir gelisme?
Jolly ikinci demissin,su hamilelik olmasa dusunurdum de simdilik cesaret edemiyorum,cok zordu benim icin,neyseki dogduktan sonra yormuyor pek beni bocek:)
Gercekten kimseler ugramiyor artik buraya
Selam kızlar epeydir uğrayamıyodum bir türlü fırsat bulamadım..
Karakedi nasıl oldu doruk yeni okudum inşallah iyidir sağlıkla evinize getirirsiniz en yakın zamanda canım dualarım sizinle..
biz iyiyiz 7.ayın içindeyiz ek gıdaya yeni başladık şimdilik iyi gidiyo bakalım..emeklemeye başladık yavaştan hareketli zamanlarımız başladı yani 😊 eşim 2.çocuğu yapalım demeye başladı şimdiden yok artık diyorum inatla istiyorum diyo ya..kızım biraz büyüsün ondan sonra inşallah..bundan sonra daha sık uğramaya çalışıcam kızım izin verdiği sürece..öpüyorum hepinizi..
benim oğlum iki ayda 6 diş çıkardı düşünün halimizi buralara uğrayamaz oldum kı hali hazırda huzursuz yakamdan düşmeyen bir bebekti
karakedicim iyi haberlerini de okurum inşallah şimdi bebeğinin durumunu okudum allah seninde onun da yardımcısı olsun. iyi olacak ve sağlıkla büyüyecekler inan buna rabbim hayırlısını versin hakkınızda
heyecanla girip yazdığım okuduğum günleri özledim
merhaba kızlarr görüşmeyeli çok uzun bi zaman oldu hepiniz maşallah bebişleri kucaklarınıza almışınız rabbim uzun ve sağlıklı ömür versin hepsine ....benim eşimde siperm dna hasarı çıktı kaan aydos buldu onuda şuan eşim tedavi görüyo o düzelmezse normal yolla gebe kalamazsın dedi tüp bebek yaptırsanda tutmaz tutsada düşük olur dedi bakalım hayırlısı tedaviye devam
karakedi canımm ben yeni okudum rabbim doruguna tez zamanda acill şifalar versin inşallahh ikizin olmuş ne güzel darısı tez zamanda bana inşalalh bu sitede çocuk sahibi olmayan tek ben kaldımkızlar hepiniz merak edip yazmışsınız çok sağolun..
doruğun durumu biraz daha iyi ama hala hastanede kızlar..oğlum artık kronik bir akciğer hastası doktorlar düzelsede sürekli hastanelerde olucaksınız ani ciğer atakları olabilir hava alması gerekebilir vs gibi bir sürü şey söylüyor su anda makinaya bağlı değil ama solunum desteğine hala ihtiyazı var bu yüzden oksijene bağlı..ciğeri düzeldikten sonrada hemen sant ameliyatı olucak beyninden..ömür boyu santı kafasında kalıcak.doktor eger sant takılmazsa bebeğiniz ölür dedi..
birde kalp rahatsızlığımız var ilerde oda ameliyat gerektirecekmiş ama su anda acil sıkıntı yaratan bir durum yokmuş..önümüzde uzun ve zorlu bir yol var kızlar..rüzgarın bana ihtiyacı var doruğum rahatsız bundan sonrası nasıl olucak zaman bana ne göstericek hiç bilmiyorum..rabbim hepimizin yanında olsun inşallah..
bebeşko cnm rabbim sağlıklı sıhhatlı nasip etsin inşallah..
karakedi,çok geçmiş olsun canım.en kısa zamanda sağlığına kavuşur inş.yavrun iki bebeğinide birlikte büyütürsün.kızlar hepiniz merak edip yazmışsınız çok sağolun..
doruğun durumu biraz daha iyi ama hala hastanede kızlar..oğlum artık kronik bir akciğer hastası doktorlar düzelsede sürekli hastanelerde olucaksınız ani ciğer atakları olabilir hava alması gerekebilir vs gibi bir sürü şey söylüyor su anda makinaya bağlı değil ama solunum desteğine hala ihtiyazı var bu yüzden oksijene bağlı..ciğeri düzeldikten sonrada hemen sant ameliyatı olucak beyninden..ömür boyu santı kafasında kalıcak.doktor eger sant takılmazsa bebeğiniz ölür dedi..
birde kalp rahatsızlığımız var ilerde oda ameliyat gerektirecekmiş ama su anda acil sıkıntı yaratan bir durum yokmuş..önümüzde uzun ve zorlu bir yol var kızlar..rüzgarın bana ihtiyacı var doruğum rahatsız bundan sonrası nasıl olucak zaman bana ne göstericek hiç bilmiyorum..rabbim hepimizin yanında olsun inşallah..
bebeşko cnm rabbim sağlıklı sıhhatlı nasip etsin inşallah..
jolly canım gerçekten öyle.ikincilere başlayınca gene toplanır herkes gibi geliyor banada.ama diyorum keşke bi mucize olsada doğal yolla hamile kalsak ikincilere.gün saymak öldürüyor adamı...Aynen öyle mcan'cım yaa . Tamam bebelerimiz oldu çok yoğun olabiliriz ama 5 dk zamanda ayırabiliriz yani O kadar zamanımız geçiyordu burada . Bende çocuğu uyutup öyle bi bakınıyorum.Dur şimdi 2. çocuklar başlasında dökülcez o zaman hepimiz yine :)Kızçeni öperim İyi bayramlar bu arada
jolly canım gerçekten öyle.ikincilere başlayınca gene toplanır herkes gibi geliyor banada.ama diyorum keşke bi mucize olsada doğal yolla hamile kalsak ikincilere.gün saymak öldürüyor adamı...
selam kızlar. bugün işe başladım, sabah evden çıkarken ağladımBakıcı var evde, bir de bir arkadaşım olacak iki hafta, gözüm arkada değil şimdilik o nedenle. Oğlum herkese güldüğü ve yabancılık çekmediği için sıkıntı yok ama nasıl bakılır nasıl edilir, Allah'a emanet artık. İş yerinde de durumlar karışık, atsalar keşke diyorum. Bakalım herşeyin hayırlısı.
Sizlerde ne var ne yok?
amannnn pek hoşgelmedim bu klube...hayatım bir anda tepetaklak oluverdi sankiOo hadi bakalım çalışan anneler klübüne hoş geldin :) Çalışmak iyidir iyidir bak ilk günler zor geçer ama sonraları h.sonları daha zor gelir:) İnsan özlüyor sürekli birlikte olduğun zaman ilerleyen günlerde çocuk büyütmek gerçekten zor yahu. 1 sn oturmuyor bu bebeler. İnş. Bakıcı konusunda şanslı olursunuz. O kadar memnun arkadaşlarım varki çocukları 6-7 yaşında olmalarına rağmen bakıcılarını bırakmamıyorlar. Bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?