ben tek aşılama yaptım özelde şimdi tüp bebegide özel yapıyorum malesef benim rezervim az oldugu için devlette 3 aşılama yapıp tüp bebege geçemedik doktorum risk var aşılamada boşu boşuna yumurta tüketirsin dedi o yüzden özel malesef.
amin canım sizlerin dua ları olmasa ne yaparım bilmiyorum.
olsun canım riske atmaman iyi olmuş zaten vücut iğnelerle yumurtluyor onları da aşılama ile ziyan etmemek lazım yaş kaç olursa olsun. benim de ilk aşılamamda tüpümün olmadığı tarafta çok güzel yumurtalarım gelişti diğer tarafı bekledik ama mecburen o da zor gelişti geç tepki verdi ve sonuç negatif tutmadı tabiki. şimdi 2. aşılamayı da aslında tüp bebeğe geçiş için basamak olarak görüyorum. neyseki tüp bebekte tüpümün olmadığı taraftaki yumurtalarım da alınacak kullanılacak. buna bile şükrediyorum.
Ooo cnm sen baya uzak kalmıştın bak bizden:) Oldu transferim oldu test sonucu icin gun saymaya bilem başladık.:) Sende ara vermiştin bu ay surda Haziran'da bişey kalmadı. İns. 2 asilamanda gelir bebisinn![]()
canım benim ara sıra uzaklaşmak gerekiyor biliyorsun çok sevindim senin adına inşallah iki bebişin de tutunur sana tatlım. ben bu ay dinleniyorum çok da rahatım.
Canim benim yuzumun heryeri sivilce oldu kizamik cikarmis gibiyim :))
benim de sadece sağ yanağımda ilginç öbür taraf bebek gibi pürüzsüz :) neyse katlanacağız artık :)
Oncelikle yeni topigimiz hayirli olsun girmeyeli baya yeni arkadaslar gelmis hepiniz aramiza hosgeldiniz arkadaslar benim asilama cok kotu sonlandi(((((((((((((((( 9 haftaliga kadar hersey normal gitti kalp atislarini doktorla birlikte dinledik dun biraz kanamam oldu acile gittim ultrasyona girdim bebek yok dediler sok oldum inceleme sonunda bebek kise donmus taslanmis dediler hadi kocaa 3 yillik tedaviden sonra sil bas yine
(((kendimdende hayattandan herseyden nefret ediyorum
( acaba neden olabilir hep dusuncesi icindeyim ama icinden cikamadim geceden beri bendeki sorun ne anlamadim bu arada baya hamile arkadaslarimiz var hepinizin asilamasi hayirli ugurlu olsun rabbim hayirlisi ile kucaginiza versin
geçmiş olsun canım benim de 8 haftalık bebeğim düşmüştü öyle kalbini duyduktan sonra.kürtaj la aldılar.
Canim isin garip tarafi kurtas yapmadilar ilaclarla dusecek dedi peki bebegin esi ne olacak bilmiyorum 6tane ilac verdi 6saat araya ile fitil gibi kullan asiri kanaman olursa gel dedi kurtas yapariz kanaman cok olmazsa gerek kalmaz dedi
canım benim 8 haftalıktı doktora sormuştum ilaçla düşmez mi diye zor olur kürtaj daha temiz olur demişti. ama benim kiste falan dönüşmemişti o yüzden bilemiyorum.doktorlar daha iyi bilir.belki kiste dönüştüğü için gerek kalmıyordur kürtaja ama sen yine de rahimin iyice temizlenmesine dikkat et canım. umarım tez zamanda yeniden hamile kalırsın.