canım sağlıkla nefes almaya devam ettiğimiz sürece çocuk beklentimiz ve çabalarımız hiç bitmesin...sözün bittiği yer hiç gelmeyecek...
biliyorsun...umutlanmaya ...umutları yaşatmaya....sabırla isyan etmeden beklemeye devam....geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun
arkadaşım allah yardımcın olsun sana dayanma gücü versin..
ben de aşılamadan olumsuz sonuç aldığım için ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. nasıl bir hayal kırıklığı, yorgunluk, ümitsizlik biliyorum..
bu süreç çok yıpratıcı olduğu için tedavilerden biraz uzaklaşmak iyi geliyor insana..ben oyle yaptım. kendime zaman verdim. mümkün olduğunca güzel bir yaz geçirmeyi ve bu ilaçlardan doktorlardan tedavilerden uzak kalmayı planlıyorum. ben bu şekilde kendimi rahatlattım..herkesin kendine göre bir yolu var mutlaka..belki uzaklaşmak sana da iyi gelir..
zamanı geldiğinde hiç bir şey bebeğine kavuşmana engel olamayacak canım,allah hakkında hayırlısını versin
kızlar saolun Allah razı olsun vallaa mallaştım iyice başımada ağrı girdi hayırlısı diyorum sağolun desteğiniz için kızlar herşeyin hayırlısı olsun şimdi kırmızıları bekliyorum bakalım bekletmeden gelselerde hayırlısyla rahatlasam