Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım sağlıkla nefes almaya devam ettiğimiz sürece çocuk beklentimiz ve çabalarımız hiç bitmesin...sözün bittiği yer hiç gelmeyecek...
biliyorsun...umutlanmaya ...umutları yaşatmaya....sabırla isyan etmeden beklemeye devam....geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun

arkadaşım allah yardımcın olsun sana dayanma gücü versin..
ben de aşılamadan olumsuz sonuç aldığım için ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. nasıl bir hayal kırıklığı, yorgunluk, ümitsizlik biliyorum..
bu süreç çok yıpratıcı olduğu için tedavilerden biraz uzaklaşmak iyi geliyor insana..ben oyle yaptım. kendime zaman verdim. mümkün olduğunca güzel bir yaz geçirmeyi ve bu ilaçlardan doktorlardan tedavilerden uzak kalmayı planlıyorum. ben bu şekilde kendimi rahatlattım..herkesin kendine göre bir yolu var mutlaka..belki uzaklaşmak sana da iyi gelir..
zamanı geldiğinde hiç bir şey bebeğine kavuşmana engel olamayacak canım,allah hakkında hayırlısını versin

kızlar saolun Allah razı olsun vallaa mallaştım iyice başımada ağrı girdi hayırlısı diyorum sağolun desteğiniz için kızlar herşeyin hayırlısı olsun şimdi kırmızıları bekliyorum bakalım bekletmeden gelselerde hayırlısyla rahatlasam

merhaba masalcım
nasılsın neler yapıosun? artık burada çok fazla denk gelemiyoruz. ben çok sık giremiyorum işlerden dolayı. biraz da uzaklaşmak için girmiyorum aslında..
bu aydan sonra ne yapacağına karar verdin mi? belki de bu ay sana büyük bir süpriz vardır. hiç bir şey yapmana gerek kalmayacaktır:)))

ayy kızlar nedense ağlayamıyorum bile dondum kaldım valla şokdayım

çok uzun sayfalar önce....hatta eski topikte belki de kış aylarından bir yazıydı kim yazmıştı hatırlamam mümkün değil...sonucunu almıştı argo bir benzetmeydi ama ne kadar da yerindeydi... bende sonucumu aldığımda tam da aynı şekildeydim. ..mal gibi oturuyorum hiçbirşey hissetmiyorum demişti arkadaş.....bende o gün o an ağlamak istemedim resmen inatlaştım kendimle içimden gelmedi hiçbirşey hissetmedim üzerimden tır geçmiş gibiydi sadece savaştan mağlup çıkmış asker gibi ...gerçi bu sadece aşılamalara yada diğer tedavilerle de değil..bir senedir neredeyse ..her ay tuvalette yere çöküp çok ağlamışlığım var artık tuhaf bir hale geliyorsun ağlamak istesende o an olmuyorda olmadık bir yerde geliyor yaşlar...geçecek şok arkadaşım geçecek sadece kendine iyi gelecek bu olumsuzlukları sana unutturacak şeylerle besle ruhunu ki başta sen iyi ve mutlu olasın

aşılama için siz rapor çıkarttınız mı ben 70 tl ye rapor çıkarttım (raporu 10 dk da çıkardılar hemen )240 tl (3 kutu purogen 300 ml ilaç + otvirelle)ilaçlara verdim gerçi 1 kutusu bana yetcekmiş diğerleri elimde kaldı tutmazsa bi daha ki sefere kullanılcakmış inş gerek kamaz 200 tl hastaneye ödeyeceğiz, 90 tl sperm yıkama , 20 tl est2 testi için 20 ti,32 tl hastane ücreti toplam 652 tl siz ne kadar ödediniz aşılma için ?

canım sen devlet hastanesinde mi yaptırdın ? ben ozelde yaptırdıgım icin 1. asılamamı senden fazla tuttu..
klomen kullanmıstım ve ovitrella (75) doktor (500) sperm yıkama(150) e2 testi (45) muayene(80)

peki neden 3 kutu aldın arkadasım 1 kutu alsan olmaz mıydı?

canım sen devlet hastanesinde mi yaptırdın ? ben ozelde yaptırdıgım icin 1. asılamamı senden fazla tuttu..
klomen kullanmıstım ve ovitrella (75) doktor (500) sperm yıkama(150) e2 testi (45) muayene(80)

peki neden 3 kutu aldın arkadasım 1 kutu alsan olmaz mıydı?

canım özel hastanede yaptırdım rapor çıkarttın mı sen ben rapor çıkarttım devlet yarısını karşılıyormuş ilacımı doktor 3 kutu aldırrtı rapor karşıladığı için tutmazsa diğer tedavide de kullanırız dedi belki yumurtaların geç gelişir hepsini kullanmak zorundada kalabiliriz demişti ben 6 günlük iğne kullandım ben 1 kutunun hepsi bitti diğer kutudan sadece 1 doz vurdum 75 ml

çok uzun sayfalar önce....hatta eski topikte belki de kış aylarından bir yazıydı kim yazmıştı hatırlamam mümkün değil...sonucunu almıştı argo bir benzetmeydi ama ne kadar da yerindeydi... bende sonucumu aldığımda tam da aynı şekildeydim. ..mal gibi oturuyorum hiçbirşey hissetmiyorum demişti arkadaş.....bende o gün o an ağlamak istemedim resmen inatlaştım kendimle içimden gelmedi hiçbirşey hissetmedim üzerimden tır geçmiş gibiydi sadece savaştan mağlup çıkmış asker gibi ...gerçi bu sadece aşılamalara yada diğer tedavilerle de değil..bir senedir neredeyse ..her ay tuvalette yere çöküp çok ağlamışlığım var artık tuhaf bir hale geliyorsun ağlamak istesende o an olmuyorda olmadık bir yerde geliyor yaşlar...geçecek şok arkadaşım geçecek sadece kendine iyi gelecek bu olumsuzlukları sana unutturacak şeylerle besle ruhunu ki başta sen iyi ve mutlu olasın

saol canım valla bende o arkadaşın dediği gibi mal gibiyim ağlamadım gülüp geçiyorum hayata napıyımm üzülsem ağlasam sonuç pozitif olmıcak ha hayyy dedim geçtim güçlü olmalıyım beni korkutan tek şey aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak çok sıkıcı ve kötü ona sinir oluyorum bide dr rum ank. ünv. sinden ayrıldı muayane açtı bu yüzdende yeni dr bulup herşeye sil baştan başlamam lazım adam 300 tl diyo her ay nasıl vereyim ayy

mrb arkadaşlar 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz eşim varkoselden ameliyat oldu sperm syısı 20 milyon morfoloji%3 22 mayısta purogen 300 lük hergün 75 ml koldan kullandım 28 mayısta estradiol hormon testi yaptırdım 3565 pg/ml çıktı çok iyi dedi doktorum 16-17-18 ml lik bir sürü yumurtam oluşmuş çatlatma iğnemi vuruldum 30 mayısta aşılama yapılacak inş tutar rabbim herkesin yardımcısı olsun çok heyecanlıyım :18::18::18:

dimple, aşılaman hayırlı olsun..inş 14 gün sonra senden iyi haberler gelir..benim 11 gün sürdü iğnelerim ve en son 300lük denedik sadece bir yumurta oluşmuştu sonuç negatifti..inş senin tutar..

kızlar sonucum negatif :14:

kızlar saolun Allah razı olsun vallaa mallaştım iyice başımada ağrı girdi hayırlısı diyorum sağolun desteğiniz için kızlar herşeyin hayırlısı olsun şimdi kırmızıları bekliyorum bakalım bekletmeden gelselerde hayırlısyla rahatlasam

öncelikleee tgbesr ; gerçekten çok üzüldüm..nedense böyle sen yazdıkca bende olumlu bişeyler bekliyordum senden :( allah hayırlısını versin diyoruz değil mi?üzülmüyoruz da..ilk negeatifimde bende olumsuz bekliyordum o an dondum kaldım sonra ağlamak istedim olmadı..ağlayamadım da.ama pes etmek yok değil mi?
gönlümüzde aklımız da sende dualrımızda tabii..

saol canım valla bende o arkadaşın dediği gibi mal gibiyim ağlamadım gülüp geçiyorum hayata napıyımm üzülsem ağlasam sonuç pozitif olmıcak ha hayyy dedim geçtim güçlü olmalıyım beni korkutan tek şey aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak çok sıkıcı ve kötü ona sinir oluyorum bide dr rum ank. ünv. sinden ayrıldı muayane açtı bu yüzdende yeni dr bulup herşeye sil baştan başlamam lazım adam 300 tl diyo her ay nasıl vereyim ayy

canım demek sende ankaradasın...ben ankarada değilim ama sık sık ankaradayım..eğer istersen hastane olmasın dersen benim doktorumu önerebilirim sana..o da zakai tahir buraktan ayrılmış kendi muayenesi var ve inanılmaz iyi tecrübeli bir doktor..sevtap hamdemir kılıç..aylık 180 tl ücret ve bir ay dolmadan tekrar gidersen ek ücreti yok..ne dersin??

nimesay82 çok teşekkür ederim inş tutar gelişmeleri yazarım mutlaka bu da tutmazsa tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz öncelikle herşeyin hayırlısı tabiki bizi bizden başka kimse iyi anlayamaz senin aşılamanın tutmamasınada çok üzüldüm en kötüsüde o laboratuvarın önünde umutla beklemek ve sonucun negatif çıkması inş bunu tekrar yaşamam yaşamayız

ay kızlarr annemle babam hac a yazılmışlardı bugünde onun kurası çekiliyodu ve annemlere çıkmış rabbim ne kadar büyük bir kapıyı kapatıyo bir kapıyı acıyo rabbim hayırlara vesile olmasını nasip etsin

kader arkadaşlarım aşılama sonucumdan sonra çok sık yazamadım.aslında uzaklaşmak iyi geldi.başka şeylere kafa yormak istedim.yorumları okuduğumda etkisinden kurtulamıyorum die bakmak istemedim.bu ay zaten tedaviye ara verdim mecburen.kist oluşmuş.aklım çok karışık.aşılamayla vakit kaybetmeyip direk tüp bebek mi yaptırsam die düşünüyorum.zaten 6 ay sonra anca yaptırabilirim.kullandığım ilaçlar yüzünden beklemem gerekiyor.
sizler hep aklımdasınız ama yorumları okumamak,uzaklaşmak iyi geliyor.mübarek 3 aylarda kendimi dualara adadım.işyerinde bile boş vakitlerde dua etmekten başka bişey yapmıyorum.sizleri seviyorum.çok sık olmasa arasıra görüşmek üzere.....

ay kızlarr annemle babam hac a yazılmışlardı bugünde onun kurası çekiliyodu ve annemlere çıkmış rabbim ne kadar büyük bir kapıyı kapatıyo bir kapıyı acıyo rabbim hayırlara vesile olmasını nasip etsin

canım gözünüz aydın olsun inşallah.

nimesay82 çok teşekkür ederim inş tutar gelişmeleri yazarım mutlaka bu da tutmazsa tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz öncelikle herşeyin hayırlısı tabiki bizi bizden başka kimse iyi anlayamaz senin aşılamanın tutmamasınada çok üzüldüm en kötüsüde o laboratuvarın önünde umutla beklemek ve sonucun negatif çıkması inş bunu tekrar yaşamam yaşamayız

ne güzel bir yerden dualar gelecek sana...çokkkk sanşlısın çook...allah kabul etsin..bizlerden selam söyle :)

merhaba masalcım
nasılsın neler yapıosun? artık burada çok fazla denk gelemiyoruz. ben çok sık giremiyorum işlerden dolayı. biraz da uzaklaşmak için girmiyorum aslında..
bu aydan sonra ne yapacağına karar verdin mi? belki de bu ay sana büyük bir süpriz vardır. hiç bir şey yapmana gerek kalmayacaktır:)))

selam canım,,biliyorum neden çok girmediğini konuşmuştuk önceden..sen de haklısın bakış açın da hiç yanlış değil...Ben de çalışıyorum canım..ev-iş ,,hafta içi akşamları eve gidince ağzım açık kalıyor ...hsonları da her çalışan gibi diğer sorumluluklar aktivitelerle geçip gidiyor günler şükür iyiyim geceleri fazla giremiyorum bende gündüzleri fırsat buldukça uğruyorum kızlara bakmaya..
Karar aşamasına az kaldı canım..bu hafta sonu adet bekliyorum zaten belirtilerim başladı iki üç gündür ,,olunca doktoru arayıp 3.güne randevu alıp gidicem muayene olup kist falan yoksa o gün hemen iğnelere başlar 2.aşılama için..konuştuğumuzda netleşecek ama sanırım doktorun dediği gibi 2.aşılamaya gireceğim aşılama tedavisi hakkında hiç olumlu düşünmesemde ,,2çaşılamadan sonra yine olmazsa hemen tüp bebeğe başlayacağım Allah'tan bir aksilik çıkmaz herşey yolunda giderse tabi.Gün sayıyorum şimdiden anlayacağın canım,,bu yaz bana tatil falan pek yok yani en azından yazın ara veriyorum gibi bir lüksüm yok benim canım.
Yarın gece Ankara'ya gidiyorum perşembe sabahı Yargıtay'da duruşmam var ,,aşılama olaylarına girmeden elimdeki işleri eritmeye çalışıyorum benden de haberler böyle canım ...bu ay hamile kalmış olmam % 0,1 çünkü hep yorgunduk ve özel günlerde uyuyacağımız tuttu kasmadım bende vardır bir hayır diye :)))

canım özel hastanede yaptırdım rapor çıkarttın mı sen ben rapor çıkarttım devlet yarısını karşılıyormuş ilacımı doktor 3 kutu aldırrtı rapor karşıladığı için tutmazsa diğer tedavide de kullanırız dedi belki yumurtaların geç gelişir hepsini kullanmak zorundada kalabiliriz demişti ben 6 günlük iğne kullandım ben 1 kutunun hepsi bitti diğer kutudan sadece 1 doz vurdum 75 ml

canım bana hastanede kimse rapor cıkartın felan demedı acıkcası!! bız bızden ıstedıklerı paraları verdık hatta kendı kadın dogumcum asılama gunu ılgısız davrandı .. bende artık ona gitmemeye kaarar verdim.. kadın dogumcu olabılır ama ısın ehlı kısıler daha ıyı dıye akıl verdıler aynı hastanenın tup bebek bolumune gıdıyorum asılama ıcın...

yardımcı olurmusun bana ? doktordan mı ıstedın raporu nasıl cıkardın bılmıyorum nasıl nerden alcam??
en azından 2 -3 asılama denıyecekler ıcın rapor ıyıyymıs..
sen nerde yaptırıyordun?istanbul mu... belkıde burası cok pahalı :((

dimple, aşılaman hayırlı olsun..inş 14 gün sonra senden iyi haberler gelir..benim 11 gün sürdü iğnelerim ve en son 300lük denedik sadece bir yumurta oluşmuştu sonuç negatifti..inş senin tutar..

öncelikleee tgbesr ; gerçekten çok üzüldüm..nedense böyle sen yazdıkca bende olumlu bişeyler bekliyordum senden :( allah hayırlısını versin diyoruz değil mi?üzülmüyoruz da..ilk negeatifimde bende olumsuz bekliyordum o an dondum kaldım sonra ağlamak istedim olmadı..ağlayamadım da.ama pes etmek yok değil mi?
gönlümüzde aklımız da sende dualrımızda tabii..
canım benim herşeyin hayırlısı diyorum çok üzülmedim napalım giden para oldu inanıyorum birgün meleğim benimle olacak zamanı gelince belkide rabbim hiç nasip etmicek bunu bilemeyiz ben umudumu kaybetmeden güçümün yettiği kadarda denicem napalım yılmak yokk
canım demek sende ankaradasın...ben ankarada değilim ama sık sık ankaradayım..eğer istersen hastane olmasın dersen benim doktorumu önerebilirim sana..o da zakai tahir buraktan ayrılmış kendi muayenesi var ve inanılmaz iyi tecrübeli bir doktor..sevtap hamdemir kılıç..aylık 180 tl ücret ve bir ay dolmadan tekrar gidersen ek ücreti yok..ne dersin??
ayy canım ya saol eşimle konuştukdaa ank ünv cem hoca var onunla konuşucam kabul ederse ona başlamayı düşünüyorumm

hay Allah'ım ya..düştük bu doktorların eline ya bir kere sayemizde köşeleri döne döne köşe bırakmadılar ...çok haklısın kazandığımız yaptığımız herşey bu yolda bebekler gelmeden çoktan gitmeye başladı bile..Allah yardımcımız olsun canım

canım bana hastanede kimse rapor cıkartın felan demedı acıkcası!! bız bızden ıstedıklerı paraları verdık hatta kendı kadın dogumcum asılama gunu ılgısız davrandı .. bende artık ona gitmemeye kaarar verdim.. kadın dogumcu olabılır ama ısın ehlı kısıler daha ıyı dıye akıl verdıler aynı hastanenın tup bebek bolumune gıdıyorum asılama ıcın...

yardımcı olurmusun bana ? doktordan mı ıstedın raporu nasıl cıkardın bılmıyorum nasıl nerden alcam??
en azından 2 -3 asılama denıyecekler ıcın rapor ıyıyymıs..
sen nerde yaptırıyordun?istanbul mu... belkıde burası cok pahalı :((

yok canım ben denizli de yaptırıyorum erpa özel hastanesinde tüp bebek merkezinde doktorum bana hemen rapor çıkaralım bu ay aşılama yapalım dedi tüp bebek merkezinde bana dosya açtılar 70 tl ödedim hsg filmim hormon tahlilim sperm analizi evlilik cüzdanı fotokopisini aldılar bu kadar bende bilmiyordum rapor çıkarılacağını doktorum yönlendirdi daha önce klomenle tedavi gördüm 2 sefer tutmadı eşimin ameliyat olması gerekinde doktor o ay tedaviyi aşılamaya çevirdi sadece sperm yıkama ücreti ödemiştik ekstradan aşılama ücreti almamışlardı

ya kızlar dünden beri çok ağrım olduğunu yazmıştım birkaç sayfa önce..unuttuğum bişey daha var kasıklarımın tam ortası çok sert neden böyle?daha önce hiç böyle bişey olmamıştı :18:

Hayatım senin bugün yarın hastalanman gerekiyordu adet oldun mu ki ...ağrıların zaten o yüzdendir de sertlik diyorsun normal dışı bir durumsa bencede muayeneye git

Back
X