Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın canım , nasılsın ? bu arada senin avantarda değişmiş.. güzel olmuş ..
seyhan'ı göremedim geçen haftadan beri haberin var mı hiç?

iyiyim tatlım sen nasılsın?evet bende değiştirdim en çok sevdiğim çizgi filmin en sevdiğim karakteri küçükken hiç kaçırmazdım :1: seyhan geçen haftadan beri yok evet yoğundur belki işleri gelir kendini gösterir inşallah

GÜNAYDIN CANIM hepimize mutlu güzel bir gün olsun dünü beğenmemiş herhalde kafasına göre silmiş sistem :1:

sanada günaydın bitanem :16:

günaydın canım..yazılar dün akşam birden silindi bende anlamadım bakıyodum birden gitmiş masalımın uykusuzluğuna geri dönmüş :1: şaşırdılar herhalde ramazan foruma iyi gelmemiş galiba :1:

GÜNAYDIN CANIM hepimize mutlu güzel bir gün olsun dünü beğenmemiş herhalde kafasına göre silmiş sistem :1:

QUOTE]

evet aynen öyle olmuş....

günaydın mcan'cım...hiç sorma bir günlük yazışmaların külliyen silinmesine sadece şaşırmadım çok kızdım...:)) ofisten çıkmadan önce bir sürü yazışma yapmıştım hepinize bir baktım ki ...hiçbirinden eser yok..nerdeeeee bunlar diye defalarca giriş çıkış yaptım nafile....olacak iş değil....gitti heba oldu mesajlarım yazışmalarımız....

masalcım bitanem boşver sinirlenme.topikteki mesajlara gerek yok biz zaten kalpten kalbe veriyoruz mesajları burda...

arkadaşlar sistemdeki sorun hala devam ediyor farkında mısınız ? mesaj sıralamalarında hatalar var .. ve bana geçmişteki beğeniler tekrar tekrar geliyor :=) neye işaret bunlar :))

arkadaşlar sistemdeki sorun hala devam ediyor farkında mısınız ? mesaj sıralamalarında hatalar var .. ve bana geçmişteki beğeniler tekrar tekrar geliyor :=) neye işaret bunlar :))

evet canım devam ediyor aman sayfaya bişey olmasında :20: ne güzel girip dertleşiyoruz sizlerde olmasanız:50: iyiki varsınız :54:

Son düzenleme:
Kızlar çoğunuza tek tek mesaj yazdım dün...hepsi sizlere ömür olmuş siteden....yapacak birşey yok..gitti gül gibi yazılarım:))))

canın sağ olsun arkadaşım . Mcan ne güzel söylemiş mesajlarımızı kalpten veriyoruz diye...

iyiyim tatlım sen nasılsın?evet bende değiştirdim en çok sevdiğim çizgi filmin en sevdiğim karakteri küçükken hiç kaçırmazdım :1: seyhan geçen haftadan beri yok evet yoğundur belki işleri gelir kendini gösterir inşallah

inşallah yoğunluğundan gelemiyordur .. geçen hafta rahatsızlandığından doktora gitmişti onun için merak ettim ... şeker kız candy miydi bu ?:))

inşallah yoğunluğundan gelemiyordur .. geçen hafta rahatsızlandığından doktora gitmişti onun için merak ettim ... şeker kız candy miydi bu ?:))

aa doğru söylüyosun hatta iğne yaptıracaktı dimi..inşallah iyidir..yok canım bu kız Lark Beverly Hills çizgi filmindeki kız..

Son düzenleme:

topik çöküyor galiba:) yapım aşamasında olsa siteye giriş yapamazdık diğer topiklerde bişey varmı yokmu bilmiyorum ama sırf bu topikteyse resmen çöküyoruz...

aa doğru söylüyosun hatta iğne yaptıracaktı dimi..inşallah iyidir..yok canım bu kız Lark Beverly Hills çizgi filmindeki kız..

evet doktorun iğne verdiğini söylemişti dediğin gibi inşallah her şey yolundadır arakdaşaım ..
ben de ne atmışım :)) bizim generation da şeker kız vardı baya bi geride kalmışım :)))

topik çöküyor galiba:) yapım aşamasında olsa siteye giriş yapamazdık diğer topiklerde bişey varmı yokmu bilmiyorum ama sırf bu topikteyse resmen çöküyoruz...

yok canım sadece bizim topik için geçerli değil bu sorun .. az önce diğer abonesi olduğum sayfalara da baktım aynı sorunu dile getiriyorlar ..

evet doktorun iğne verdiğini söylemişti dediğin gibi inşallah her şey yolundadır arakdaşaım ..
ben de ne atmışım :)) bizim generation da şeker kız vardı baya bi geride kalmışım :)))

kaç yaşındasın cnm sen bizim generationda şeker kız candy vardı diyosun..ben şeker kız candy de hatırlıyorumda :1:

Back
X