günaydın topiğimizin güzel mi güzel anne adayları ve anne aday adayları![]()
Kızlar çoğunuza tek tek mesaj yazdım dün...hepsi sizlere ömür olmuş siteden....yapacak birşey yok..gitti gül gibi yazılarım:))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın topiğimizin güzel mi güzel anne adayları ve anne aday adayları![]()
günaydın canım , nasılsın ? bu arada senin avantarda değişmiş.. güzel olmuş ..
seyhan'ı göremedim geçen haftadan beri haberin var mı hiç?
GÜNAYDIN CANIM hepimize mutlu güzel bir gün olsun dünü beğenmemiş herhalde kafasına göre silmiş sistem
sanada günaydın bitanem![]()
GÜNAYDIN CANIM hepimize mutlu güzel bir gün olsun dünü beğenmemiş herhalde kafasına göre silmiş sistem
QUOTE]
evet aynen öyle olmuş....
günaydın mcan'cım...hiç sorma bir günlük yazışmaların külliyen silinmesine sadece şaşırmadım çok kızdım...:)) ofisten çıkmadan önce bir sürü yazışma yapmıştım hepinize bir baktım ki ...hiçbirinden eser yok..nerdeeeee bunlar diye defalarca giriş çıkış yaptım nafile....olacak iş değil....gitti heba oldu mesajlarım yazışmalarımız....
masalcım bitanem boşver sinirlenme.topikteki mesajlara gerek yok biz zaten kalpten kalbe veriyoruz mesajları burda...
Kızlar çoğunuza tek tek mesaj yazdım dün...hepsi sizlere ömür olmuş siteden....yapacak birşey yok..gitti gül gibi yazılarım:))))
arkadaşlar sistemdeki sorun hala devam ediyor farkında mısınız ? mesaj sıralamalarında hatalar var .. ve bana geçmişteki beğeniler tekrar tekrar geliyor :=) neye işaret bunlar :))
iyiyim tatlım sen nasılsın?evet bende değiştirdim en çok sevdiğim çizgi filmin en sevdiğim karakteri küçükken hiç kaçırmazdımseyhan geçen haftadan beri yok evet yoğundur belki işleri gelir kendini gösterir inşallah
inşallah yoğunluğundan gelemiyordur .. geçen hafta rahatsızlandığından doktora gitmişti onun için merak ettim ... şeker kız candy miydi bu ?:))
arkadaşlar sistemdeki sorun hala devam ediyor farkında mısınız ? mesaj sıralamalarında hatalar var .. ve bana geçmişteki beğeniler tekrar tekrar geliyor :=) neye işaret bunlar :))
aa doğru söylüyosun hatta iğne yaptıracaktı dimi..inşallah iyidir..yok canım bu kız Lark Beverly Hills çizgi filmindeki kız..
topik çöküyor galiba:) yapım aşamasında olsa siteye giriş yapamazdık diğer topiklerde bişey varmı yokmu bilmiyorum ama sırf bu topikteyse resmen çöküyoruz...
evet doktorun iğne verdiğini söylemişti dediğin gibi inşallah her şey yolundadır arakdaşaım ..
ben de ne atmışım :)) bizim generation da şeker kız vardı baya bi geride kalmışım :)))
kaç yaşındasın cnm sen bizim generationda şeker kız candy vardı diyosun..ben şeker kız candy de hatırlıyorumda![]()
34 yaşındayım ... bizden sonraki generationda da devam etmişti :)belki oradan hatırlıyorsundur :)
evet canım sanırım ordan hatırlıyorum![]()
bak gördün mü sayende yaşım da ortaya çıktı :)))
sağlık olsun arkadaşım .. neyseki gönül yaşım daha genç dermişim :))) sen kaç yaşındasın bu arada?