Cok sevindim ya....ne güzel bir gelişme...benimde icimde umut belirdi sende yana...inşallah canım inşallah olur bu sefer...her şey güzel gitmiş bu sefer...hayırlısı..umarım tüpe gerek kalmaz..canım nedendir bilmiyorum içimden tup yaptırmak gelmiyor..ağır geliyor..zor geliyor nedense...inşallah aşılama ile olurda mecbur kalmam..ikimizde mecbur bırakmasın Rabbim...cok düşündüm ama icim yok diyor..herhalde bir cocuğum var diye..hiç olmasa idi böyle dusunmezdim..sevde canım nasılsın çok özledim seni hep aklımdasın ne zaman bitecek bu kızın tatili diyorum kendi kendime sevo giriyor ara sıra ama o da bayadır yok yine de. canım valla film gibi şeyler yaşadık geçen ay doktor 75 le başladı ve arttırmayıp sabırlı olucaz dedi fakat 18. günüme kadar hiç büyümeyince iptal edildi. 2 günde bir gebze den üsküdar a git gel telef olduk. eşin gün aşırı izin aldı bir de tedavi kötü gidince sinirlerimiz altüst oldu çok yıprandık sonunda iptal edildi ben de hiç üzülmedim çünkü git gel çok yıprandık. hemen iptal edildiği gün dosyamı heyete teslim ettim. 1 hafta sonra çıktı raporum. ben de beklemedim anneme gittim orda kaldım 1 hafta daha da kalıcaktım ama adetim 28. günümde geldi :) kafa rahatlayınca tabi. bu sefer 100 doz puregon la 3. günümde başladık. geçen sefer cumartesi pazardan dolayı 4. günümde başlamak zorunda kalmıştım. neyse 7. günümde çağırdı doktor dedim içimdem daha çok erken çıkmamışlardır çok erken çağırıyolar ya falan filan. bir de baktık ki 8 ve 9 mm sol overimde 2 tane birden 2 gün sonra 12 mm oldu birtanesi 3 gün sonra 17 mm :) nasıl oldu anlamadım çabucak yapıldı aşılamam dün oldu daha çok güzel geçti sorunsuz rahim içine enjekte edildi doktorum çok iyiydi. karından da takp edildi ultrasonla. çok mutluyum çok şükür rabbime. bir geçen aya bak bir de bu aya. umudum da var açıkçası. hamile kaldığım aydan sonra ilk defa bu kadar erken ve güzel gelişti yumurtam 17 mm den sonra birdaha vurunmadım puregon 17-18 yeterli bizim için dediler çattlatmamı vurdum tam 36 saat sonra da yapıldı aşılama. çok heyecanlıyım bu sefer. bir işe nasıl başlarsan öyle gidiyor.geçen ay çok isteksizdim iğne günümün 4. gün olmasını bile umursamamıştım. öyle de kötü gitti hep.. ama bu ay azimliydim. incir suyu da içtim 3. günümden itibaren yedim de bol bol sanırım işe yarıyor gerçekten azimle yumurtlattım kendimi :) 10 ağustos adet günüm artık beklicez canım. ama ne yalan söyliyim bu sefer çok ümitliyim.artık hayırlısı. ama tutmazsa bile devlette 2 aşılama sürecini atlatmış olduk. 2. iptal edilince bu da edilicek diye ödüm kopmuştu. artık olmazsa önümüz kesinlikle tüp. canımcım sana da aşılama ile vakit kaybetmemeni direk tüpe geçmeni önericem aslında. ona harcayacağın parayı tüpe harca. bir arkadaş yaptırdı hem de uygun ilaçlar yazdılar 4 tane güzel embriyosu oldu.yarın transferi var özelde yaptırdı o da. konya ya gidebilsen ordaki eurofertil de yaptır dicem. ne zaman dönüyorsun iş başı ne zaman canım?
çok sağol canım. ben de öyle hissediyorum.çok umudum var. inşallah bayrama hamile olarak girerim. artık olmazsa da bitti aşılama maceram. tüpe geçicez.
Aslında tatil coktan bitti..uzatmaları oynuyoruz..bayramda kardesimin düğünü var..uskudarda olacağım..keske gorusebilsek..malum Bayburt cok uzak..usak dayiz..esimin memleketinde..gitgel yollarda helâket olmayalım diye rapor alıp kaldık..gecen ay biliyorsun bı halt edip klomen aldım oda şisirmisti yumosu..şimdi bu aya da etki eder ümidiyle umud ediyorum bende. Olur ya kendiliğinden olur diye..incir yemek de hiç aklıma gelmedi inan ki..ya nasip iste..fakirin umudu..bir arkadasım vardı 2cocuklu..cok üzülüyordu bana..dua ediyordu..2 ay önce 3 . Cocuk icin düğmeye bastılar di..bugün aradım hamile imiş..bu kadar çabuk..inanamadım..hiç belli etmedim ama teli kapatinca hungur hungur ağladım....kaderimiz büyük bir imtihanda. Sabır istemiyorum Rabb'imden artık..selamet istiyorum...hepimiz icin...