- 3 Ocak 2011
- 1.394
- 299
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar demek sizin arkadaşlığınız bu kadar biraz girip yorum yazma listeden çıkarılıyorsun,hiçbir sitede bunu yapmıyorlar size yakıştıramadım zaten arkadaşlık bu değil ,sizinkisi göstermelişmiş...............
arkadaşlar demek sizin arkadaşlığınız bu kadar biraz girip yorum yazma listeden çıkarılıyorsun,hiçbir sitede bunu yapmıyorlar size yakıştıramadım zaten arkadaşlık bu değil ,sizinkisi göstermelişmiş...............
Canım ben tüp bebeğe başlıyorum evet.izmirde yaşıyorum biliyorsun..bugüne kadar tedavim izmirde olmuştu 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçecektik zaten bu ay burada da devam etseydim.fakat karar değiştirip tedavime ve dolayısı ile tüp bebeğe İstanbul Memorial Semra Kahraman ile onun merkezinde devam dip orada yaptırmak kararı aldım zaten bu yüzden de 15 gün önce İstanbuldaydım başladım bile.... Histereskopi oldum orada tedavi öncesi..şimdi vakti geliyor adetin başlayabilecekmiyiz tüpe gittiğimde anlayacağız muayene ve testler için gidiyorum herşey olumlu olursa hemen başlayacağız gününde...dönmeyeceğim o zaman tedavi bitene kadar başlayamazsak döneceğim tabi.
mda...da tüp bebek için tedavisine aynı hastane ve aynı doktorla devam etmek kararı aldı kuşadasında yaşıyor tedavisini İzmirde yaptırıyordu bugüne kadar şimdi istanbul olacak fakat o henüz hiç gitmedi.13 Ağustos ta ilk muayene randevusu var o yüzden 3 hafta sonra muayeneye ilk gidişi olacak memorial 'a....duruma görede tedavisine hemen başlayacak kısmetse...anlayacağın hayırlısı ile arka arkaya orada olacağız planlanan zamanlarda başlayamasak ta orda devam ediyorum artık ben.darısı da mda nın başına inşallah...
ne için hastahaneye gittin canım
anladım canım.bende tatilden önce doktorumla görüştüğümde rahim filmi istedi benden.bizde tüpe başlayacağız.bugün çektirdim.benim sağ tüpüm yok dış gebelikten.solda da bir problem yokmuş bugün öğrendim.peki tüpten önce histereskopi şart mı acaba?benimde mi yaptırmam gerekiyor ?benim doktorum kadıköy şifada.bende memorial ve kadıköy şifa arasında hala kararsızım.
önümüzdeki günlerde memoriala da gidip kararımı vereceğim inşallah..ikiniz içinde hayırlısı olsun canım içinize sindiyse ne mutlu.inşallah allah emeklerinizin emeklerimizin karşılığını verir.biliyorsun bende istanbuldayım.yardımcı olabileceğim birşey olursa çekinme söyle seve seve yardımcı olurum.aynı şekilde mda sende.
öpüyorum ikinizi de.
canım benim de rahim filmim var uterin anomalim var benim hsg de anlaşıldı bir de pelvik mr çekildim sonrasında orda da kesinleşti. şimdi benim bu 3. aşılamam tutmazsa ben de tüpe geçiyorum ve devlette yaptırmayı düşünüyorum. benden tekrar hsg yada histeroskopi isterler mi? yani ne gereği var ki zaten tüp bebekte tüpe gerek yok değil mi?
masalcım seni de neden histeroskoği yaptıklarını merak ettim o uzun yazılarının hepsini okuyamadım ben neden böyle birşeye gerek duyuyolar? ben şimdi direk tüp bebek yaptırırsam aklımda kalacak tekrar rahim filmi yada histeroskopiye gerek var mı diye?
gayem güzel mesajın için çok teşekkür ederim.Allah en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah.bebeğin cinsiyetini temmuz başındaki kontrolde öğrendim gibi yani kesin bişey söylemek için çok erken ama kemik yapısına göre erkek gibi dedi doktorum.bi dahaki kontolüm on gün sonra o zaman kesinleşecek...
su perisi daha iyi olmana sevindim sıcaklar hepimizi mahvetti ama elden gelen bişey yok maalesef...
ercelf ekstradan 4 tane okudum bitti merak etme.inşallah Allah kabul ederde en kısa zamanda bebeğine kavuşturur senide...
yelizcim cinsiyeti temmuzun başında tahmini olarak öğrendim kemik yapısına göre erkek gibi ama on gün sonraki kontrolde en kesin sonucu alırım o zamana iyice büyümüş olur inşallah...
masalım canım ben gönüllü olarak hepiniz için elimden geleni yapmaya razıyım.inşallah hem okuduğumuz arkadaşlara hem de bana fayası olacak bu duaların.cinsiyet konusunda daha önceki günlerde yazmıştım o zaman çok çok küçük olmasına rağmen kemik yapısına göre erkek gibi demişti doktorum bakalım bu kontrolde herşey kesinleşir ama inan sadece hayırlı vefalı ve sağlıklı bir bebek olsun istiyorum Allah bana ne layık gördüyse o olacaktır eminim.bu arada istanbula gidecekmişin yarın inşallah güzel gelişmeler olur tedaviye başlarsın bir an önce.Allah gönlüne göre versin,masal gibi günler sana çok yakın olsun inşallah....
tugser inşallah ilk aşılamada tutturanlardan olursun sende...
merhaba masal
bende memorialde semra hanıma tüp bebek yaptırdım birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendim 4 aşılamadan sonra doktorumuzu bıraktık ve semra hanım ve ekibine güvendik kesinlikle çok iyi bir hastane. bütün personel güler yüzlü ve sıkıntılı bir dönem geçirdiğimiz anlarda hep destek oluyorlar. bu işte profesyoneller. daha önce orayı gitmeyip 4 yılı boşuna harcadığımiçin çok pişman oldum ama belediğime değdi. tahlil sonuçlarına göre ikiz olabilir dedile bakalım yarın doktora gidip keseleri görücez. kesinleşecek.
inşallah sen de benim şuanda yaşadığım duyguları yaşarsın. tüp bebek tedavinde allah yardımcın olsun
anladım canım.bende tatilden önce doktorumla görüştüğümde rahim filmi istedi benden.bizde tüpe başlayacağız.bugün çektirdim.benim sağ tüpüm yok dış gebelikten.solda da bir problem yokmuş bugün öğrendim.peki tüpten önce histereskopi şart mı acaba?benimde mi yaptırmam gerekiyor ?benim doktorum kadıköy şifada.bende memorial ve kadıköy şifa arasında hala kararsızım.
önümüzdeki günlerde memoriala da gidip kararımı vereceğim inşallah..ikiniz içinde hayırlısı olsun canım içinize sindiyse ne mutlu.inşallah allah emeklerinizin emeklerimizin karşılığını verir.biliyorsun bende istanbuldayım.yardımcı olabileceğim birşey olursa çekinme söyle seve seve yardımcı olurum.aynı şekilde mda sende.
öpüyorum ikinizi de.
ayşecim ellerine sağlık şimdiden okuyacak olam tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim allah kabul eder inş== gayem07 =3tane okuyacak
== ben =3 tane okuyacak
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =3 tane okuyacak
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okuyacak
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okuyacak
== mda = 2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okuyacak
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =2tane okuyacak
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
== dimple020 = 3 tane okuyacak
arkadaşlar yeni liste bu kusura bakmayın size sormadan bi an önce liste oluşturabilmek için kafama göre fazla kalan yasinleri paylaştırdım..dimple arkadaşımız için okuyoruz lütfen perşembe gününe kadar bitirmiş olursanız çok sevinirim...hepppinizi öpüyorummm
masalcım yeni başlayacak olan yeni tedavi sürecin için şimdiden bol şanslar diliyorum canım inş bu kez bebeğin sana gelir annesini daha fazla uğraştırmadan öpüyorum canım hakkında hayırlısı olsundurma tabi mecbur kalmadıkça işin gücün olmadıkça çıkma güneş altına biz mecbur heran çıkıyoruz malum iş hayatı..o bile inan zor geliyor 3-5 kez girip çıkmayayım diye iş programlarımı toparlayarak az giriş çıkışa çevirmeye çalıştım hep iki haftadır.Neyse ki bugün bitiyor artık.Toparlıyorum.
Henüz adetim gelmedi fakat bugün yarın hastalanmam gerekiyor belirtilerim var..ne zaman gelecek ne zaman gideceğiz muammasını daha fazla yaşamamak için dün gece yarın sabaha uçak biletlerimizi aldım canım...bugün toparlanacağım kısmetse yarın İstanbul'dayım orada adeti beklemeye devam bir iki güne gelmesi gerek zaten,belki bugün belki yarın:)) gelincede hemen randevu ve hastane inşallah..ilaçlarıda dün aldım dolapta bekliyor bakalım neler olacak kısmet.inşallah hayırlıdır da başlarım tedaviye.değilse de zamanı gelince artık bekleriz yine.benden son haberler böyle...
canım geçmiş olsun ne güzel tüplerin açıkmış sevindim hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşcanım doktorum rahim filmi istemişti.onu çektirdim .neyse tüpüm açık çıktı allaha şükür.
Kizlarr siz istanbula mı geliyorsunuz bakimmm amanda :)) Agustosta basliycakmisiniz tedaviye yoksam Eylül'e kalacak mı sizinde sanirim pes peşe olucak tedavilerimiz gibi:) İns hepimiz guzel sonuclar alırız. Sizin testler tamam mı ? benim hala yaptırmadıgim 15 tane tahlilim var. Cok useniyorum bunları yaptırmaya yaptırmadanda baslayamiycam onuda biliyorum kaçış yok gidecek o kanlar:)Hastane seçkimizde guzel olmuş. Bende İstanbul tup bebek,bahçesi ve memorial arasında kalmıştım. 3'ude istanbulda Basari oranı en yüksek hastaneler. İns. Ugurlu gelir sizlerde. Bir seye ihtiyacınız olursa her zaman yardıma varimmm haber edin yeter:)
ayşecim ellerine sağlık şimdiden okuyacak olam tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim allah kabul eder inş
masalcım yeni başlayacak olan yeni tedavi sürecin için şimdiden bol şanslar diliyorum canım inş bu kez bebeğin sana gelir annesini daha fazla uğraştırmadan öpüyorum canım hakkında hayırlısı olsun
canım geçmiş olsun ne güzel tüplerin açıkmış sevindim hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inş
MCAN..CIM o güzel cümlen içimi ısıttı çok teşekkür ederim,,gelişmelerden mutlaka haberdar ederim zaten.dediğim gibi dediğin gibi hepimizin dileği sağlıklı evlatlar..cinsiyetin nasıl önemi olabilir ki zaten can bu...sağlıklı ve kendine size hayırlı evlat olsun ömrü uzun ve güzel olsun...dualarından eksik etme beni gönlü vefalı arkadaşım sevgilerimle...
ELYASA.....öncelikle tebrik ederim gözünüzaydın olsun..sağlıkla devamı da daim olsun.Ne mutlu canım..yazımı okuduktan sonra merhaba masal ..şeklinde başlayan yazının memorial kısmı ile devam edip neticesinde de hamile olduğunu okumak çok keyifliydi....çok teşekkür ederim desteğin ve ilgin için..uzun araştırmalar ve referans ile gittim ve bu kararı daha oraya gitmeden zaten vermiştim...yanılmadığımı gördüm sonuç ne olur yaşayacaklarım gösterecek kısmetse sonuç ne olursa olsun güvenilir ve doğru bir adreste olduğumu biliyordum yakın çevremde de senin gibi mutlu kalan mutlu dönen çoktu ordan..senin mesajınla bir kez daha bende mutlu oldum çok sağolasın..
BU NASIL BİR YORUM ....NE OLUP BİTTİĞİNİ ANLAMADAN ,,ANLAMAYA GAYRET ETMEDEN,, DÜŞÜNCESİZCE YAZILMIŞ ÜSTELİK BAŞTA MDA..YA VE BERABERİNDE HEPİMİZE AYRI AYRI SUÇLAMADA BULUNULMUŞ..ÇOK ÇİRKİN YORUM BİLE YAPMIYORUM BU TÜR YAZILARA DA ASLA YAPMAYACAĞIM..ÇOK AYIP ÇOK..
YALNIZ ARKADAŞIM...ASIL SEN İSTEDİĞİNDE GELDİĞİNDE İHTİYAÇ DUYDUĞUNDA SANA MORAL VEREN SENİN DERDİNE SORULARINA CEVAP VERİP DESTEK OLAN İLGİLENEN KALDI Kİ BUNA HİÇBİR MECBURİYETİ OLMAYAN SENİ TANIMAYAN VE EN ÖNEMLİSİ SENİN TANIMADIĞIN BUNCA İNSANA NASIL BÖYLE BİR ÇIKIŞ YAPABİLDİN HİÇ Mİ HATRI OLMADI BUKADAR İNSANIN SEN DE ..
İSTERSEN ÖNCE BU YAZDIĞIN YAZIYI BİR DAHA OKU..KENDİNİ SORGULA.BAŞKA TOPİKLERDE ZAMAN GEÇİRDİĞİNE GÖRE BOL VAKTİN VAR EMEĞİNİ ORALARA HARCAMAYA DEVAM ET İSTERSEN..BURADA KİMSEYE HAKSIZLIK EDİLMİŞ BİR DAVRANIŞ YOK OLMAZ DA..DÜŞÜNCELERİ SORULARI İFADE ETMENİN BİR ADABI USLUBU VARDIR BU USLUP TA KESİNLİKLE SENİN SERGİLEDİĞİN ŞEKİLDE DEĞİL EMİN OL...MDA ARKADAŞIMIZIN NE YAZDIĞINI DA BİR DAHA OKU İSTERSEN BANA GÖRE MDA VE HEPİMİZE TOPİK OLARAK ÖZÜR BORCUN VAR.AKSİ HALDE MESAJLAR YAZARSAN DİL YARASI AÇMAYA DEVAM EDERSEN BAŞKA BİR CEVAP ALAMAYACAKSIN EN AZINDAN BENDEN EMİN OLABİLİRSİN...bazı hatalar tolere edilmez bu kadar ağır bir itham ağzından bu kadar kolay çıkabildiyse benim için senin bu sayfada olman bundan sonra bir hata olur..üstelik bu kadar basit ve önemsiz birşey için sanki listede olunca maaş bağlanacak sana topikten..hayır yani silinmiş olsan ne olur ne kaybeder ne kazanırsın amacın burada aynı amaç uğruna mücadele eden umutlanan insanlarla sohbet etmek ise her istediğinde gelir yazarsın söylersin doğru dürüst yine eklenirsin başka topiklerde listelerdeymişsin işte tadını çıkart arkadaşım.kolay gelsin sana umarım hayat geç olmadan sana adap tavır olgunluk sorumluluk kibarlık kazandırır...
ay masalcım allah iyiliğini versin ne güzel yazmışsın öyle sanki listede olunca maaş bağlanacak sanalafını okuyunca bana gülme krizi geldi valla
ya hakikaten ne enterasan insanlar var.yani silindiyse gene söylersin di mi yani bu kadar alınganlık niye.çok mu önemli yani listede adımızın olması.önemli olan duygularımızı bilgilerimizi paylaşmamız değil mi?işte insanlar çeşit çeşit.birde yüzyüze olmadığımız birbirimizin huylarını bilmediğimiz için belki yanlış anlamalar da oluyordur bilmiyorum.
MCAN..CIM o güzel cümlen içimi ısıttı çok teşekkür ederim,,gelişmelerden mutlaka haberdar ederim zaten.dediğim gibi dediğin gibi hepimizin dileği sağlıklı evlatlar..cinsiyetin nasıl önemi olabilir ki zaten can bu...sağlıklı ve kendine size hayırlı evlat olsun ömrü uzun ve güzel olsun...dualarından eksik etme beni gönlü vefalı arkadaşım sevgilerimle...
ELYASA.....öncelikle tebrik ederim gözünüzaydın olsun..sağlıkla devamı da daim olsun.Ne mutlu canım..yazımı okuduktan sonra merhaba masal ..şeklinde başlayan yazının memorial kısmı ile devam edip neticesinde de hamile olduğunu okumak çok keyifliydi....çok teşekkür ederim desteğin ve ilgin için..uzun araştırmalar ve referans ile gittim ve bu kararı daha oraya gitmeden zaten vermiştim...yanılmadığımı gördüm sonuç ne olur yaşayacaklarım gösterecek kısmetse sonuç ne olursa olsun güvenilir ve doğru bir adreste olduğumu biliyordum yakın çevremde de senin gibi mutlu kalan mutlu dönen çoktu ordan..senin mesajınla bir kez daha bende mutlu oldum çok sağolasın..
BU NASIL BİR YORUM ....NE OLUP BİTTİĞİNİ ANLAMADAN ,,ANLAMAYA GAYRET ETMEDEN,, DÜŞÜNCESİZCE YAZILMIŞ ÜSTELİK BAŞTA MDA..YA VE BERABERİNDE HEPİMİZE AYRI AYRI SUÇLAMADA BULUNULMUŞ..ÇOK ÇİRKİN YORUM BİLE YAPMIYORUM BU TÜR YAZILARA DA ASLA YAPMAYACAĞIM..ÇOK AYIP ÇOK..
YALNIZ ARKADAŞIM...ASIL SEN İSTEDİĞİNDE GELDİĞİNDE İHTİYAÇ DUYDUĞUNDA SANA MORAL VEREN SENİN DERDİNE SORULARINA CEVAP VERİP DESTEK OLAN İLGİLENEN KALDI Kİ BUNA HİÇBİR MECBURİYETİ OLMAYAN SENİ TANIMAYAN VE EN ÖNEMLİSİ SENİN TANIMADIĞIN BUNCA İNSANA NASIL BÖYLE BİR ÇIKIŞ YAPABİLDİN HİÇ Mİ HATRI OLMADI BUKADAR İNSANIN SEN DE ..
İSTERSEN ÖNCE BU YAZDIĞIN YAZIYI BİR DAHA OKU..KENDİNİ SORGULA.BAŞKA TOPİKLERDE ZAMAN GEÇİRDİĞİNE GÖRE BOL VAKTİN VAR EMEĞİNİ ORALARA HARCAMAYA DEVAM ET İSTERSEN..BURADA KİMSEYE HAKSIZLIK EDİLMİŞ BİR DAVRANIŞ YOK OLMAZ DA..DÜŞÜNCELERİ SORULARI İFADE ETMENİN BİR ADABI USLUBU VARDIR BU USLUP TA KESİNLİKLE SENİN SERGİLEDİĞİN ŞEKİLDE DEĞİL EMİN OL...MDA ARKADAŞIMIZIN NE YAZDIĞINI DA BİR DAHA OKU İSTERSEN BANA GÖRE MDA VE HEPİMİZE TOPİK OLARAK ÖZÜR BORCUN VAR.AKSİ HALDE MESAJLAR YAZARSAN DİL YARASI AÇMAYA DEVAM EDERSEN BAŞKA BİR CEVAP ALAMAYACAKSIN EN AZINDAN BENDEN EMİN OLABİLİRSİN...bazı hatalar tolere edilmez bu kadar ağır bir itham ağzından bu kadar kolay çıkabildiyse benim için senin bu sayfada olman bundan sonra bir hata olur..üstelik bu kadar basit ve önemsiz birşey için sanki listede olunca maaş bağlanacak sana topikten..hayır yani silinmiş olsan ne olur ne kaybeder ne kazanırsın amacın burada aynı amaç uğruna mücadele eden umutlanan insanlarla sohbet etmek ise her istediğinde gelir yazarsın söylersin doğru dürüst yine eklenirsin başka topiklerde listelerdeymişsin işte tadını çıkart arkadaşım.kolay gelsin sana umarım hayat geç olmadan sana adap tavır olgunluk sorumluluk kibarlık kazandırır...
ay masalcım allah iyiliğini versin ne güzel yazmışsın öyle sanki listede olunca maaş bağlanacak sanalafını okuyunca bana gülme krizi geldi valla
ya hakikaten ne enterasan insanlar var.yani silindiyse gene söylersin di mi yani bu kadar alınganlık niye.çok mu önemli yani listede adımızın olması.önemli olan duygularımızı bilgilerimizi paylaşmamız değil mi?işte insanlar çeşit çeşit.birde yüzyüze olmadığımız birbirimizin huylarını bilmediğimiz için belki yanlış anlamalar da oluyordur bilmiyorum.