canım bende yumurta rezervi azdı ve yumurtalar az gelişiyordu eşimdede hareketlilik ve morfoloji ile ilgili ciddi sorun vardı. Ilk dört gün yumurtalıklar ilaçlara cevap vermedi dr um tedaviyi yarıda bıracak diye çok korktuk ek ilaçlar ve yüksek dozlarla 14 gün bunları kullandım ama artık moralim iyice bozulmuş ümidim de azalmıştı çok zorlu bir dönemdi benim ve eşim için. çok şükür artık sadece bebişlerimi düşünüyorum. Ultrason görüntülerini aldık müthiş bi duygu. Kalp atışlarını duymak kim bilir ne kadar da güzeldir. Umudunu kaybetme . Kafanı rahat tutmaya çalış. Ve istanbulda bol bol gez. Hastanedeki ekip süper. Onlara güven canım inşallah senin de güzel haberlerini alırız buradan
elyasa......bana yazdıklarını okurken..aynı yerde aynı duyguları benden evvel hissedip yaşayıp şuan neticede iki bebek bekliyor olman ve tam da mda nın dediği gibi böyle bir zamanda aramıza gelip bunları paylaşman öyle güzel bir tesadüf oldu ki çok iyi geldi çok..tekrar teşekkür ederim moral umut oldun canım bana ve mda..ya.üstelik benim de over yetmezliğim var yaşım ileri 35'i doldurdum ve endometrioz nedeni ile yumurta sayım çok düşük sadece sağ overim çalışıyor..umarım vakti zamanı geldiğinde senin yaşadığın mutluluklar bizede nasip olur arkadaşım..hamileliğinin sağlıkla devamını dilerim..
Superim...sardunya...gayem..ercelf...mavi...dimple....mcan..hestia...yeliziz...ve diğer arkadaşlarım..
Cevaplarınızı tek tek okudum..teşekkür ederim desteğiniz için.hepinizi öpüyorum..ve istanbulda olup hoşgeldin diyen arkadaşlarım ayrıca sağolun...:)) hoşbuldum.
Mda..nın topiğe yazdığı gibi (sağolsun ) bu sabah adet oldum ameliyat çıkışlarından beter sancım ağrım var ama olsun razıyım şükür geldi..yarın sabah 08.30 ta memorial deyim testler muayene bakalım nasıl döneceğim hakkımda hayırlısı neyse o olsun..
Nimesaycım...fshımı sormuşsun yarın adetimin 2.günü hastanedeyim yarın ki yapılacak hormon testleri ile öğreneceğim buraya yazarım sonuçlarımı ..sen de toğiğe hoşgeldin ...:))
ercelf...cim sana ameliyatlar tekniği amacı ve sonrasını anlattım ayrı bir mesajla okursun canım.sormuşsun hangi memorial diye...şişli ok meydanı memorial ıvf merkezi canım ,,tedavi yerim.prof.semra kahraman orada.
Mcan...cım nerede nasıl kaldığımı neyi nasıl yaptığımı soruyor arkadaşlar,,sen de okuyunca bu sorulara verdiğim cevapları ne kadar şanslı olduğumu yazmışsın..evet şartlarım imkanlarım konusunda şükür allah'ıma şanslıyım.ben 35 eşim 38 yaşına kadar tahsil yapıp okumamızın zor ve ciddi işlere imza atıp çok çalışmamızın karşılığında sahip olduğumuz iyi imkanlara binlerce kez şükür allah'ım ..burada ki evimizde eşimin erkek kardeşi yalnız olarak sürekli yaşıyor zaten..evi onun için almıştık 3 yıl önce çünkü o da istanbul'da daha evvel hukuk fakültesini bitirip ingiltere de doktorasını yapıp döndükten sonra işyerini istanbulda açıp yaşamak istedi..bostancı da almıştık daha evvel sonra nişantaşına kısmet oldu o burayı isteyince...nereden bilirdim ki normalde gezmeye ve iş için duruşmalara toplantılara geldiğim yere... Birgün tüp bebek tedavisi olmaya gidip gelip kalacağımı kısmet dediğin gibi yerimiz ..ev var.bu çok büyük bir nimet ve konfor benim için üstelik gayemin dediği gibi istanbulun en güzel yerinde ve yerlerine yakın..en azından bana bu konuda moral oluyor hastaneye de taksi ve arabayla 10-15 dakika dediğin gibi bugün olmazsa bir gün inşallah bebeğimle dönerim buradan..hakkımda hayırlısı ne ise o olsun..
Tadını çıkartmaya çalışıyorum imkanlar ve moral elverdiği sürece..elyasa gibi düşünmeye çalışacağım o da yazmış çok zor zamanlar geçirdim tedavi iptal aşamasına geldiğimde ama sonra kendimi teslim edip akışına bırakıp tatil moduna girdim demiş sanırım aynı yoldan gideceğim.allah sağlık versin güç versin rabbim bugünümüzü aratmasın..sağlık ve imkanlar olmasa hiçbirini yapamam yaşayamam bu konuda yazdıklarında çokk haklısın mcancım..aynen katılıyorum sana..sevgilerimle öpüyorum.