Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın...

Ercelf canım,ben çizgiyi fark edemedim ama inşallah benim gibi bir mucize yaşarsın.

Seni okadar iyi anlıyorumki artık eczaneden almaya çekiniyordum.Ama bir gün mutlaka gelicek stres yapma sakın ve yarın tekrar dene zaten günün geçtikten bir hafta sonra çıkmaya başlar.Çıkmasada üzülme belki hemen yansımaz.

Eki Görüntüle 575786

günaydın arkadaşlar siz de hayalet ikinci çizgiyi görebiliyomusunuz yoksa ben mi hayal görüyorum. dün adet günümdü. 2 den saat 6 ya kadar tuttuğum idrarımla yaptım bu testi. önce negatif ti 1 saat sonra baktığımda orda silik çok hafif belli bir ikinci çizgi vardı sabah daha da belirgin olmuştu. sabah idrarım değil. o yüzden çıkması ümitlendirdi beni. adetimi beklerken, donmuş bebeğimi almaya gidecekken... acaba mı? hamile olabilirmiyim ben?

canım ben ikinci hayalet çizgiyi görebiliyorum..ama testi yaptıktan 1 saat sonra çıkmışsa olumsuz olma ihtimali yüksek..10 dakikadan sonraki testler geçersiz oluyo..ama inşallah ben yanılıyorumdurda tam tüp bebeğe başlamadan önce güzel haberini alırız..yeni bir test yap hemen..

Eki Görüntüle 575786

günaydın arkadaşlar siz de hayalet ikinci çizgiyi görebiliyomusunuz yoksa ben mi hayal görüyorum. dün adet günümdü. 2 den saat 6 ya kadar tuttuğum idrarımla yaptım bu testi. önce negatif ti 1 saat sonra baktığımda orda silik çok hafif belli bir ikinci çizgi vardı sabah daha da belirgin olmuştu. sabah idrarım değil. o yüzden çıkması ümitlendirdi beni. adetimi beklerken, donmuş bebeğimi almaya gidecekken... acaba mı? hamile olabilirmiyim ben?

Evet orda hayalet bi çizgi var senin dediğin gibi. Keşke hamile olsan.Böyle mucizeleri çok gördük.Ama arkadaşların dediği gibi testi yapıp ilk dakikalarda çıkan sonuç geçerli.Benim böyle acı bir hatıram var mesela.saatler sonra çıkan ikinci silik çizgiyle heyecanlanıp sabaha kadar uyuyamadığım ve ertesi gün kan testinde negatifi görüp büyük bir hayal kırıklığı yaşadığım.Bence hemen kan testi yaptır netleşsin.belkide bir mucize daha gerçekleşmiştir...

demek aşılamaya geçtin sonunda ne zaman yapılcak peki..inşallah bu sefer kavuşursun bebeğine..ben beklemedeyim şuanda genetik testler yaptırdım onu bekliyorum hamile kalmamam için hiçbir sebep yokmuş bakalım..

canım inş.hayırlı bı sonuc alırsın..en yakın zamanda anne olursun inş..bende aşılamaaya geçtim bugun adetimin 6. Gunu suan iğne kullanıyorum yarında kontrol var hayırlısı inş.

Eki Görüntüle 575786

canım ne diyon sen ya....içim titredi..ay..inşallah...yaw bugünde yapsaydın ya..hatırlıyorsan ben 4 gün üst üste yapmıştım..hayalet cizgiler hamilelik testinde pozitif olarak geri dönmüştü bana..umarım sendede öyle olur..hoş düşük yaşadık ikimizde ama..olsun..umudumuzu yitirmedik..hep aynı gidiyoruz seninle..benimde günüm bugün..bekliyorum reglimi...biliyorsun başlayacağık tüpe..yani umarım başlayabilirm..geçen ayki gibi başlayamaz isek diye korkuyorum..ck öpüyorm seni..sakın uzun zamandır girmediğimi düşünme..insan yazacak bişe bulamayınca okumakla yetiniyor sadece...

Arkadaşlar hani masal yeliz mcan mda gayem sardunya dimple ben mi denk gelmedim yoksa girmiyorlarmı merak ettim

canım ben ikinci hayalet çizgiyi görebiliyorum..ama testi yaptıktan 1 saat sonra çıkmışsa olumsuz olma ihtimali yüksek..10 dakikadan sonraki testler geçersiz oluyo..ama inşallah ben yanılıyorumdurda tam tüp bebeğe başlamadan önce güzel haberini alırız..yeni bir test yap hemen..

ben teste yaptıktan 5 dk sonra son kez baktım o çizgi orda toplanıyordu. ama daha ıslaktı idrardan dolayı. ihtimal vermedim ve attım. ne zaman belirginleşti bilmiyorum birdahaki bakmam 1.5 saat sonraydı. hakkımda hayırlısı olsun Allahtan hayırlısını diliyorum. yoksa da üzülmem.

Evet orda hayalet bi çizgi var senin dediğin gibi. Keşke hamile olsan.Böyle mucizeleri çok gördük.Ama arkadaşların dediği gibi testi yapıp ilk dakikalarda çıkan sonuç geçerli.Benim böyle acı bir hatıram var mesela.saatler sonra çıkan ikinci silik çizgiyle heyecanlanıp sabaha kadar uyuyamadığım ve ertesi gün kan testinde negatifi görüp büyük bir hayal kırıklığı yaşadığım.Bence hemen kan testi yaptır netleşsin.belkide bir mucize daha gerçekleşmiştir...

evet canım ümitlenmiyorum hala adetimi bekliyorum. kan testine de cesaret edemem. yarın sabah yeniden yapıcam biraz daha belirginleşme varsa o zaman yaparım.

Canım nasılsın.. Inş.mucizen gercekleşmiştir inş.hamişsindir canım haberlerini bekliyoruz..

sağol ayse cim hakkımızda hayırlısı olsun.

ben teste yaptıktan 5 dk sonra son kez baktım o çizgi orda toplanıyordu. Ama daha ıslaktı idrardan dolayı. Ihtimal vermedim ve attım. Ne zaman belirginleşti bilmiyorum birdahaki bakmam 1.5 saat sonraydı. Hakkımda hayırlısı olsun allahtan hayırlısını diliyorum. Yoksa da üzülmem.

Evet canım ümitlenmiyorum hala adetimi bekliyorum. Kan testine de cesaret edemem. Yarın sabah yeniden yapıcam biraz daha belirginleşme varsa o zaman yaparım.

Sağol ayse cim hakkımızda hayırlısı olsun.

canım kaç gunun geçti..

Eki Görüntüle 575786

canım seninle aynı zamanda hamile kalmak beraber takip etmek çok istemiştim. inşallah öyledir. daha önce bende düştüm böyle sonradan çıkan ikinci çizgiyle hayal kırıklığı yaşadım. umarım seninki böyle değildir. bu arada dün dr. a gittim. 5+1 günlük keseyi gördük. rabbim nasip eder inşallah bi defa. ikimiz içinde hakkımızda hayırlısı olsun.

Eki Görüntüle 575786

canım bende ikinci çizgiyi farkeettim :34: benim son aşılamadaki değerim 168 ken aynı böyle çizgi çıkmıştı:46: hakkında hayırlısı olur umarım :16:güzel haberlerini bekliyorum canım
:16:
merhaba kızlar. beni bilenler bilir bilmeyenler için özet geçeyim. 1 dış gebelik üstüne 2 aşılama geçirdim. 2. aşılamada bana tutunan bebeğimi 5. ayında kaybettim. 10 ağustos. bu kadar yaklaşmışken çok zordu. hem fiziksel olarak hem manevi olarak çok yıprandım. dr.um 3 ay yeterli ama psikolojik olarak hazır görmüyorum 6 ay korun dedi. ve ben dün itibariyle yeniden hamile olduğumu öğrendim. öyle zor ki ne sevinmekle korkmak arasında kaldım. yeniden aynı şeyleri yaşamaya dayanabilirmiyim bilmiyorum. içim bi tuhaf. dün evde yaptığım test ile öğrendim. bugün işe geldim. dr.a ne zaman giderim bilmiyorum. gitmeye de korkuyorum. üstelik bu ay ev aldım. inşaattan yeni çıkmış evimi temizledim. bir sürü ağır şey kaldırdım. eğilip bükülüp dolaplar sildim. 10 gün geçmişti sat üstünden bütün bu işe güce rağmen ufacık bir kanama bile olmadı. inşallah bu defa rabbim güldürür yüzümüzü. dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah:16: rabbim yüzünü güldürsün bu kez :16:sağlıkla kavuş yavruna :16:
arkadaşlar hepinize yeniden merhaba,
bugün geçmişi çok okuyamadım ama en yakın zamanda okuyacagım. Hepinizi çok özledim. Mavicim bugün topicimizin ilk bebegi çınarımız dünyaya merhaba dedi. Eminim şu an birbirinize sarılmış ve bunca kötü günlerin acısını çıkartmışsınızdır. İkinizide çok öpüyorum allah uzun ömürler versin :nazar:
mda canım hoşgeldin :16:seni tekrardan gördüğüme çok çok sevindim rabbim güzel günler göstersin inşallah :54:

kızlar merhaba,
kendimle ilgili durumu sizlerlede paylaşmak istedim..kürtajdan 1 hafta sonraki kontrolümde rahimimin tamamen toparlandığı ve herşeyin yolunda olduğunu söyledi doktorum ve bize hiç ara vermeden ilişkiye başlamamızı söyledi..yani 3ay ara falan vermiyoruz..hiçbir sorun yok yani..2 gün öncede patoloji sonucumu almak için tekrar gittik doktora ve öğrendik sonucumuzu..bebeğin genetik sorunu varmış ve kromozomu yüksekmiş o yüzden kalbi durmuş..kadında 23 erkekte 23 kromozom var ve bebekte toplamda 46 kromozom olması gerekirken bizimkinde 69 kromozom varmış..bu durumun ne benimle nede eşimle alakalı olmadığı tamamen bebeğin genetiğinden kaynaklandığını söyledi doktor..sebebini araştırmak için bizden kromozom testi istedi..bide kan pıhtılaşması testide yaptırdım..sonuçlarım 2 hafta sonra çıkıcakmış..o gün tekrar kontrol etti beni ve rahimde kalınlaşma başlamış yumurtlaman yakın herşey yolunda maşallah dedi..bende artık üzülmüyorum bu duruma demekki bebeğim sağlıklı değilmiş ve bana zarar vermemek için gitmiş..yeniden hamile kalmamam için hiçbir sebep yokmuş..herşeyde bir hayır var diyorum artık..allahım en kısa zamanda yeniden yaşatacak inşallah bu güzel duyguyu banada..bende bu sırada yarından itibaren yeniden diyete başlıyorum..kilo vermeye devam en azından bişeyle ilgilenirim kafam dağılır hemde kilo veririm..benden haberler böyle..bundan sonra sık sık girmeye çalışıcam..
canım aramıza döndüğüne çok sevindim :16:bebeğin de problem varmış :50:inşallah bundan sonra aynı güzel haberi bizimle tekrar paylaşırsın :16: bu sefer rabbim sağlıklı bi hamilelik ve bebek nasip eder inşallah
:54:

aynen canım ya inş vardır rabbim nasip etmiştir inş.keşke kan testi yapsan
Yarın sabah da bir idrar testi yapıcam ilk idrarımla eğer yine böyle silim çıkarsa hemen yaptırıcam kan testi
canım seninle aynı zamanda hamile kalmak beraber takip etmek çok istemiştim. inşallah öyledir. daha önce bende düştüm böyle sonradan çıkan ikinci çizgiyle hayal kırıklığı yaşadım. umarım seninki böyle değildir. bu arada dün dr. a gittim. 5+1 günlük keseyi gördük. rabbim nasip eder inşallah bi defa. ikimiz içinde hakkımızda hayırlısı olsun.
Gebeliğin hayırlı olsun canım artık kötü günler geride kaldı bu sefer gerek yok deseler bile dikiş attor kayıp en zoru Allah kucağına almayı nasip etsin. Ben de tedavi görüp de kendiliğinden hamile kalanları gördükçe hep rabbime dua ettim mucizeni bana da göster diye hep tedavisiz süpriz bebeğin hayalini kurmuştum rabbim nasip etmiştir inşallah ama ümitlenmiyorum bu çizgi beni yanıltıyo olabilir kasıklarımda batmalar var belki de yarın sabah adet olurum.

canım bende ikinci çizgiyi farkeettim :34: benim son aşılamadaki değerim 168 ken aynı böyle çizgi çıkmıştı:46: hakkında hayırlısı olur umarım :16:güzel haberlerini bekliyorum canım

canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah:16: rabbim yüzünü güldürsün bu kez :16:sağlıkla kavuş yavruna :16:
mda canım hoşgeldin :16:seni tekrardan gördüğüme çok çok sevindim rabbim güzel günler göstersin inşallah :54:

canım aramıza döndüğüne çok sevindim :16:bebeğin de problem varmış :50:inşallah bundan sonra aynı güzel haberi bizimle tekrar paylaşırsın :16: bu sefer rabbim sağlıklı bi hamilelik ve bebek nasip eder inşallah
Sağol canım moral oldum yani ben hayal görmüyorum orda bi 2. Çizgi var :) herşey olabilir hissizim hala bakalım Rabbimden herne olursa olsun hayırlısını istiyorum.

canım inş.hayırlı bı sonuc alırsın..en yakın zamanda anne olursun inş..bende aşılamaaya geçtim bugun adetimin 6. Gunu suan iğne kullanıyorum yarında kontrol var hayırlısı inş.

inşallah canım sonucumu çok merak ediyorum inşallah iyi çıkar..seninde inşallah aşılamada gelir bebeğin..kontrolden sonra haber ver bizlere..

canım çok sevindim ne güzel keseyide görmüşsünüz darısı kalp atışını duymaya inşallah :16:

sağol canım..inşallah en kısa zamanda yeniden o müjdeli haberi veririm sizlere ve bebeğim sağlıklı bir şekilde büyür içimde..

Yarın sabah da bir idrar testi yapıcam ilk idrarımla eğer yine böyle silim çıkarsa hemen yaptırıcam kan testi

Gebeliğin hayırlı olsun canım artık kötü günler geride kaldı bu sefer gerek yok deseler bile dikiş attor kayıp en zoru Allah kucağına almayı nasip etsin. Ben de tedavi görüp de kendiliğinden hamile kalanları gördükçe hep rabbime dua ettim mucizeni bana da göster diye hep tedavisiz süpriz bebeğin hayalini kurmuştum rabbim nasip etmiştir inşallah ama ümitlenmiyorum bu çizgi beni yanıltıyo olabilir kasıklarımda batmalar var belki de yarın sabah adet olurum.

Sağol canım moral oldum yani ben hayal görmüyorum orda bi 2. Çizgi var :) herşey olabilir hissizim hala bakalım Rabbimden herne olursa olsun hayırlısını istiyorum.

canım yarın haberini merakla bekliyorum inşallah hamilesindir sevindirirsin bizleri sürprizinle..hayırlısıysa olur inşallah..

Back
X