Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Karakedi mrb cnm,sanirim seninde sonucun seni uzecek turden olmus.gecmis olsun cnm,soruna gelince merkezine takildim,sonucta 2.denemen olacak,baska yerler 3 tane bile transfer edebiliyor,boyle olunca da insanin aklina baska seylerde geliyor,eger ki iyi dondurulmuslarsa cozunurken bir problem olmaz,transfer etmede sorun cikmaz,karsi tarafim embriyologu gelip aliyor,merkezin senden para talep ederse kesinlikle verme boyle haklari yok,ben olsam 2 tane transfer denerdim cnm.1 transfer olup olur yaaa tutmazsa aklin yine geride kalan bebisinde kalacak.cnm hakkinda hayirli olan ne ise o karari verirsin ins.

kızlar biliyorsunuz yola dondurulmuşlarla devam edeceğim..kendi doktorumla konuştum son kalan 2 embriyom var ikiside 8 hücreli ve ayrı ayrı donduruldular doktora ikisine birden koyması için çok yalvardık ama yasımdan ve deneme sayımdan dolayı sadece 1 tanesini koyabilecegini söyledi...bizde son aşılamamı oldugum merkezi aradık durumu anlattık dondurulmuşları oraya getirsek 2 sini birden koyarmısınız dedik onlarda koyarız dediler...şimdi benim kafam çok karıstı..biliyorsunuz embriyolar çözünürken bozulma ihtimalleri var..diğer merkez biz eger ikiside saglıklı olursa ikisinide koyarız ama çözülürken bozulma ihtimalini göz önüne almalısınız dedi..yani elimizde 1 tane saglam kalabilir ve yine 1 tane koyabiliriz dedi..şu anki merekzim zaten tek tek koyucak..fiyat olarak aralarında sadece 300 tl var eşimde 300 tl için embriyoları oraya aldıralım orda koyduralım en azından sansımız artar diyor...ama ben çok kararsız kaldım kızlar..sizce embriyoları alıp diğer merkeze götürüp orada transferini sağlatmam mantıklı mı?yoksa kendi merkezimde tektek mi devam etmeliyim???buradaki herkes bu konularda tecrübeli oldugu için sizin fikrinizi almak istedim kızlar bana yardım edin nolurrrr??????

karakedı benım tup bebek tedavisi gordugum yerde soyle dediler, iki sene oncesine kadar bir kisitlama yoktu yasi durumu ne olursa olsun talep edene iki embriyo koyuyorduk ama kisitlama geldiginden beri tek embriyo versek de merkezin pozitif orani degismedi. ki benim iki embriyo talebim olmamisti ve transferden sonra anlatildi bu bana. elbette kalbinden neresi geciyorsa orda yaptir sadece psikolojik olarak gucunu yitirme bir sebepten tek embriyo verilirse diye yazdim. allahtan hayirlisi olur dilerim

hepinizden rabbim razı olsun yi dilekleriniz için çok teşekkür ederimm kızlarr kan değerim 48,49 çıktı kendi dr yoktu başka dr çarşamba tekrar gel kan ver değerin katlaması önemli dedi sizde değerim düşükmü tek gebelik o kesin ama tek gebelik içinde düşük değermi sizce

tebrik ederim canım hamilesin inşallah değerin de katlanacaktır ama sen kendine çok dikkat et bebeğin dana yeni sana tutunuyor.

kızlar bugün gittim kanımı verdim bir umut olsun sonuç pozitif olsun çok isterdim ama malesef beni yine negatif karsıladı..üzülmüyorum 1-2 gündür iyice alıştırdım kendimi...elbet bundada var bir hayır diyorum ve önümdeki bebiklerimi düşünüyorum..inşallah onlardan birtanesi bana sımsıkı tutunur canlarım..doktor aradı bugün sonucu söylemek için bugün 4 tane pozitifim oldu ama malesef sizinki negatif dedi o pozitifler için okadar sevindim ki kızlar anlatamam süreçleri bildigim için dedim benim gülmedi ama başkalarının bugün yüzü güldü bunada şükür...işte benden haberler böyle kızlar bakalım ilerleyen günlerde beni neler bekliyor...

hayırlısı böyleymiş karakedicim üzülmek yok dondurulmuşların olduğu için çok şanslısın ..

canım sürekli giriyorum aslında..ama bakıyorum yoksun benimde yazacak pek bişeyim olmuyor işte..bebeşkoyla karakediyi merak ediyorum işte bende...canım inşallah bi an önce gelir kırmızılarda başlarsın tekrar..bu ay herşey yolunda giderse alıcaksın dondurulmuşunu dimi? hadi hayırlısı gülüm...Rabbim seninde yüzünü güldürsün en kısa zamanda ...bizde iyiyiz maşallah ....gerçi 2 hafta önce kontrolümde iyiydi herşey...yarın tekrar kontorüm var..2 haftaya bir cağırıyor burdaki doktorum..muayeneye gitmeden 2-3 gün öncesi başlıyor efeganlar vesveseler...hala atlamadım..umarım iyidir de yarın güzel haberler verebilirim sanada...10+6 yız bugün itibariyle..yarın 11 bitecek inşallah...zaman geçiyor canım..sağlıklı olsunda ne isteyim başka..yok canım cinsiyet için daha erken...4.aydan sonra belli olur sanırım..oğlumda öyle olmuştu...inan bana hiç cinsiyeti düşünemiyorum..2 haftada bir iyi olduğunu görmek yetiyor bana..maşallah....

maşallah size canım korkular hiç bitmez ama rahat olmaya çalış herşey rabbimin takdiri inşallah kontrolün de güzel geçer hala iğneye ilaçlara devam mı neler kullanıyosun yazsana bana? benim de bugün kahverengiler göründü yakında döner kırmızıya evet bu ay başlicam herşey yolunda giderse alıcam 8 hücreli 3. günümü son ümidim o eğer tutmazsa yeni bir opu lu deneme beni bekliyor olucak :(

Cnm kimyasaldan sonra ben 4 ay ara verdim. O aradacak ilaç kullanmadım adet olma gibi bir beklentimde olmadı zaten bende pco varya :1: Bir sonraki tedaviye başlamadan önce su kahverengi beyaz haplar varya onu kullanıp adet olup gel demişti Dr. Onu kullandım adet oldum ve yeni tedavi icin öyle gittim. Benimkini kendi haline bırakırsan senede 1 kere ya gelir ya gelmez :)) Senin gecikme bebis felan olmasın kıs?

Cnm gecti artık ama keske 12. Gun testini yaptiraydinda ona gore daha iyi yorumlardi Dr. Su an son anda karar veren tek bebisin sana tutunmuş gibi gorunuyor :) Taze bebislerde gore dondurulmus bebislerde degerler biraz daha düşük çıkıyor. 5. Gün embriyolarindada öyledir herhalde. Benimde degerim cok yüksek degildi. Asilamalarla kıyaslama ama kendini onlarda deger tamamen farklı. Bizimkiler bebis olarak konuyo onlarınki bebek adayı :) Önemli olan dr'ununda dediği gibi degerinin katlanması. Cok yorma kendini ins. Guzel haberler verirsin Çarşamba gunu bizee senden 100'un üstünde sonuc bekliyoruzz :16:

yok canım ben de ümitlendim kimyasaldan sonra kendim kalmış olabilirmiyim diye ama bu sabah kahverengileri gördüm yakında sökülür yine fazla gecikmedi 34. günümde geldi geçen ayki kimyasal dan sonra normaldir heralde onca işlemden geçiyoruz bikaç gün erken yada geç gelebiliyor. senin o kahverengi beyaz hapların ben sadece beyazlarını yutuyorum işte estrofem yerine veriyor doktor. 1 ay dinlenmek yeter bence zaten beklemek zaman kaybı ne olacaksa olsun artık.

kızlar biliyorsunuz yola dondurulmuşlarla devam edeceğim..kendi doktorumla konuştum son kalan 2 embriyom var ikiside 8 hücreli ve ayrı ayrı donduruldular doktora ikisine birden koyması için çok yalvardık ama yasımdan ve deneme sayımdan dolayı sadece 1 tanesini koyabilecegini söyledi...bizde son aşılamamı oldugum merkezi aradık durumu anlattık dondurulmuşları oraya getirsek 2 sini birden koyarmısınız dedik onlarda koyarız dediler...şimdi benim kafam çok karıstı..biliyorsunuz embriyolar çözünürken bozulma ihtimalleri var..diğer merkez biz eger ikiside saglıklı olursa ikisinide koyarız ama çözülürken bozulma ihtimalini göz önüne almalısınız dedi..yani elimizde 1 tane saglam kalabilir ve yine 1 tane koyabiliriz dedi..şu anki merekzim zaten tek tek koyucak..fiyat olarak aralarında sadece 300 tl var eşimde 300 tl için embriyoları oraya aldıralım orda koyduralım en azından sansımız artar diyor...ama ben çok kararsız kaldım kızlar..sizce embriyoları alıp diğer merkeze götürüp orada transferini sağlatmam mantıklı mı?yoksa kendi merkezimde tektek mi devam etmeliyim???buradaki herkes bu konularda tecrübeli oldugu için sizin fikrinizi almak istedim kızlar bana yardım edin nolurrrr??????

ben asla yapmazdım. yaparız diyen merkez yasal birşey yapmıyor karakedi bence para için yaparız demişlerdir bence büyük risk alıp nasıl götürürsün başka bir hastaneye? bence ortamlarından uzaklaştırılmamalılar. ikisini birden istiyorum derken 2 embriyondan birden olma. hem ya ikisi de tutmazsa? hiç embriyon kalmayacak. ne bu acele neden illa 2 tane koydurma derdi ikiz gebeliği taşıyabilecekmisin ? yaşından dolayı konmuyorsa bir bildikleri vardır. merkezine güven. biraz dinlen ve dinlenmiş rahmine 1 bebeğini al. tutmazsa da yine kalan embriyon umudun olur.
çok risk ben hiç duymadım alıp embriyosunu başka merkeze götüren. taşıma şartları vardır belki bilemiyorum ama seni de anlıyorum insan istiyor işte sabırsızlanıyor ama bence sakın yapma..

haydı gozumuz aydın allah tamamına erdırsın degere cok takılma dua edıp hayırlısını dılemeye devam:) testten sonra yıne haberdar et durumunu. Cok sevindim cok. Allah yardimcisi olsun minigin

takılmıyom canım değere yükselecek allahın izniyle yarın değerim bebeğim benim hissediyorumm .darısı sizlerin başına tez zamanda canımmm :16::16::16:

cnm kimyasaldan sonra ben 4 ay ara verdim. O aradacak ilaç kullanmadım adet olma gibi bir beklentimde olmadı zaten bende pco varya :1: Bir sonraki tedaviye başlamadan önce su kahverengi beyaz haplar varya onu kullanıp adet olup gel demişti dr. Onu kullandım adet oldum ve yeni tedavi icin öyle gittim. Benimkini kendi haline bırakırsan senede 1 kere ya gelir ya gelmez :)) senin gecikme bebis felan olmasın kıs?

cnm gecti artık ama keske 12. Gun testini yaptiraydinda ona gore daha iyi yorumlardi dr. Su an son anda karar veren tek bebisin sana tutunmuş gibi gorunuyor :) taze bebislerde gore dondurulmus bebislerde degerler biraz daha düşük çıkıyor. 5. Gün embriyolarindada öyledir herhalde. Benimde degerim cok yüksek degildi. Asilamalarla kıyaslama ama kendini onlarda deger tamamen farklı. Bizimkiler bebis olarak konuyo onlarınki bebek adayı :) önemli olan dr'ununda dediği gibi degerinin katlanması. Cok yorma kendini ins. Guzel haberler verirsin çarşamba gunu bizee senden 100'un üstünde sonuc bekliyoruzz :16:

canım bende bebeğimin son anda tutunduğunu düşünüyorum 1 tanesi annesine kıyamamışş :16::16: Senin 12.günün kaç çıkmıştı değerin canımm

çok sevindim bebesko.allah tamamına erdirsin inşallah. Malesef hamile kalmakla iş bitmiyor. Hamileliğin her safhası endişeyle geçiyor insanın.ben bile 35. Haftada olmama rağmen sağlıkla kucağıma alacakmıyım diye tedirginim sürekli.o yüzden allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

canım tebrik ederim dualarımız seninle yükselecek inşaallah değerin. Ama rahat ol stres yapmamaya çalış tatlım.

slmmm guzell kk bayanlariii....
Ilk olarak bebesskoo tebriklerr degerin yukselcekkk..karakedicim soruna gelincee bence ayni merkexde tek tek koydururdum olucaksa orda da olur dedikleri gibi cozunurken biri bozilursa yine basa doncen dedim.gibi yine nasip yine nasip...morellerr iyii cokk sewindimmm dewam karakedi yola dewamm.

iyiki böyle bi site var iyiki sizler varsınızz rabbim hepinizden tek tek razı olsun inşallah yarın inşalalh daha güzel haberlerle gelcem sizlere meleğim hep benle olcak rabbime emanet :16::16::16:

tebrik ederim canım hamilesin inşallah değerin de katlanacaktır ama sen kendine çok dikkat et bebeğin dana yeni sana tutunuyor.

hayırlısı böyleymiş karakedicim üzülmek yok dondurulmuşların olduğu için çok şanslısın ..

maşallah size canım korkular hiç bitmez ama rahat olmaya çalış herşey rabbimin takdiri inşallah kontrolün de güzel geçer hala iğneye ilaçlara devam mı neler kullanıyosun yazsana bana? benim de bugün kahverengiler göründü yakında döner kırmızıya evet bu ay başlicam herşey yolunda giderse alıcam 8 hücreli 3. günümü son ümidim o eğer tutmazsa yeni bir opu lu deneme beni bekliyor olucak :(

yok canım ben de ümitlendim kimyasaldan sonra kendim kalmış olabilirmiyim diye ama bu sabah kahverengileri gördüm yakında sökülür yine fazla gecikmedi 34. günümde geldi geçen ayki kimyasal dan sonra normaldir heralde onca işlemden geçiyoruz bikaç gün erken yada geç gelebiliyor. senin o kahverengi beyaz hapların ben sadece beyazlarını yutuyorum işte estrofem yerine veriyor doktor. 1 ay dinlenmek yeter bence zaten beklemek zaman kaybı ne olacaksa olsun artık.

ben asla yapmazdım. yaparız diyen merkez yasal birşey yapmıyor karakedi bence para için yaparız demişlerdir bence büyük risk alıp nasıl götürürsün başka bir hastaneye? bence ortamlarından uzaklaştırılmamalılar. ikisini birden istiyorum derken 2 embriyondan birden olma. hem ya ikisi de tutmazsa? hiç embriyon kalmayacak. ne bu acele neden illa 2 tane koydurma derdi ikiz gebeliği taşıyabilecekmisin ? yaşından dolayı konmuyorsa bir bildikleri vardır. merkezine güven. biraz dinlen ve dinlenmiş rahmine 1 bebeğini al. tutmazsa da yine kalan embriyon umudun olur.
çok risk ben hiç duymadım alıp embriyosunu başka merkeze götüren. taşıma şartları vardır belki bilemiyorum ama seni de anlıyorum insan istiyor işte sabırsızlanıyor ama bence sakın yapma..[/QUOTE

ALLAH RAZI OLSUN CANIMM DAHA SEVİNCİMİ TAM ANLAMIYLA YAŞIYAMADIM YARINDAN SONRA YAŞICAM İNŞALALHH MELEĞİM HEP BENLE OLCAK ALLAHIN İZNİYLE :16::16:

hemde aksama kadar bittikk haldeyim .kizlar gobek kol kalca uclu bi sekilde tedaviyee dewam ediyorym bu menegonn felaketmisss yaa kalcami yakti bitirdii cancanlarr ...dondurulmuslarla yola dewam edenler hersey daha kolay ne guzell

canım sen bana hamilesin dedin çıktı yarın değerimde artacakmı ne hissediyosun :16::16:

canım sen bana hamilesin dedin çıktı yarın değerimde artacakmı ne hissediyosun :16::16:

bence katlanicakkk canimm yarin insallah ogleden sonra bi ohhh cekeceksinn.bu kotu ruya bitti senin icin;-) buay birimiz daha kurtuldu diye cok sewiniyorum darisibkarakediye eee. charmsaaaa su perisinee elcefeeeee yeterrrrrr ve banaaaa gelsin.Artik yuzlerimiz gulsun bu cilede bitsin.tvde cikip cikip tup bebek kolAYY diyip duruyolar ALLAHİM KOLAY BU İSE ZOR NASİLL ACABA ..DUN SENİN HASTANEDEYDİM HAMİLELER Katinda ignemi vurdurdum.masallah cokta hamile var sen orda yatarsin artik dogurcann zaman gizz anne oluyonnn saka gibii...hersey guzrl olucakk bebeskocumm

bence katlanicakkk canimm yarin insallah ogleden sonra bi ohhh cekeceksinn.bu kotu ruya bitti senin icin;-) buay birimiz daha kurtuldu diye cok sewiniyorum darisibkarakediye eee. Charmsaaaa su perisinee elcefeeeee yeterrrrrr ve banaaaa gelsin.artik yuzlerimiz gulsun bu cilede bitsin.tvde cikip cikip tup bebek kolayy diyip duruyolar allahim kolay bu ise zor nasill acaba ..dun senin hastanedeydim hamileler katinda ignemi vurdurdum.masallah cokta hamile var sen orda yatarsin artik dogurcann zaman gizz anne oluyonnn saka gibii...hersey guzrl olucakk bebeskocumm

inşallah cansucummm yarından sonra ohh dicemmm ama tabi bu defa kese ve kalp atışı için gün sayacam darısı sizlerin başına inşalahhh..ben saat 11:30 da çıktım hastaneden hatta hamiller bölümüne lavaboya geldim zaten hemen onun yanı kısırlık merkezi keşke haberleşseydik tanışırdık canımm..anne ne güzel bi düşünce anne olmak :14::14:sende meleğine kavuşucan canımm dualarım siiznleee:16::16::16::16:

canım bende bebeğimin son anda tutunduğunu düşünüyorum 1 tanesi annesine kıyamamışş :16::16: Senin 12.günün kaç çıkmıştı değerin canımm

Dondurulmuşlarda herhalde bebek anca kendine geliyor tutunsam mı tutunmasam mı diye :) Benimde 12 gün değerim 81 çıkmıştı. Ama o zamanlarda taze transferlerin değerleri 190'llar 200'ler havalarda uçuşuyordu :) Değer katlasın yeter yavaş yavaş büyür kuzucuk :)

dondurulmuşlarda herhalde bebek anca kendine geliyor tutunsam mı tutunmasam mı diye :) benimde 12 gün değerim 81 çıkmıştı. Ama o zamanlarda taze transferlerin değerleri 190'llar 200'ler havalarda uçuşuyordu :) değer katlasın yeter yavaş yavaş büyür kuzucuk :)

anca çözünüyolar canımm :9::9:evet canım meleğim yavaş yavaş büyüsünn teyzesiii :16::16:

günaydın canım anca gördüm yazını..iyiyim ya nasıl olsun bildiğin gibi..hala olmadım bekliyorum bugün idrar testi yaptım negatif çıktı nasip artık..sen nasılsın bebişin tutundu inşallah sana sımsıkı :16:

canım inşallahh meleğin tedavisiz gelcekk senin ben öyle hissediyorumm.bende iyim işteyim çalışıyorum şimdilik bi sıkıntım yok çok şükür yarını heycanla bekliyorum hatta ilk kan verdiğimden daha heyecanlıyım çünkü idrarda çıkınca kanı rahat verdim ama şimdi katladımı katkamadımı sıkıntısı var .hep dedim yine diyorum rabbime emanet meleğim :16::16::16:

çok risk ben hiç duymadım alıp embriyosunu başka merkeze götüren. taşıma şartları vardır belki bilemiyorum ama seni de anlıyorum insan istiyor işte sabırsızlanıyor ama bence sakın yapma..[/QUOTE

ALLAH RAZI OLSUN CANIMM DAHA SEVİNCİMİ TAM ANLAMIYLA YAŞIYAMADIM YARINDAN SONRA YAŞICAM İNŞALALHH MELEĞİM HEP BENLE OLCAK ALLAHIN İZNİYLE :16::16:[/QUOTE]

benim merkezde tanıştığım bir arkadaşım 2. denemesinde doktorla ters düştüğü için embriyolarının transferini talep etti, memorialdan embriyolog eşlerden biri ile dondurulmuş embriyoları almıştı. riskli bir durum olmuyormuş, hatta demişler bu kadar iyi dondurulmuş olabileceğini beklemiyorduk diye. ama karakedinin kendi kararı. sonuçta ortada bir embriyo var, x veya y merkezde transfer edilmiş çok farketmez ama sayı konusunda bir şey diyemeyeceğim. maalesef maddi imkanlar devreye girince bir ümittir deyip 1 değilde 2 olsun diyor insan.

canım inşallahh meleğin tedavisiz gelcekk senin ben öyle hissediyorumm.bende iyim işteyim çalışıyorum şimdilik bi sıkıntım yok çok şükür yarını heycanla bekliyorum hatta ilk kan verdiğimden daha heyecanlıyım çünkü idrarda çıkınca kanı rahat verdim ama şimdi katladımı katkamadımı sıkıntısı var .hep dedim yine diyorum rabbime emanet meleğim :16::16::16:

inşallah hislerin doğru çıkar canım en kısa zamanda bebeğime kavuşurum yeniden..

Canım gaz problemınız varmıs bız oglum dogdugundan berı zınco dıye bı damla kullanıyoruz tavsıye ederım sen ne kullanıyorsun bılmıyorum ama bı dene ıstersen gercekten cok ıse yarıyo

niyee durgunn bu topikkk bu kadarrr

kızlar bugün çokk heyecanlıyımmm bebeğim halen benlemi ona bakacaz saat 9 gibi çıkıcam 11 gibi çıkar sonucum 12 gibi işyerine gelir yazarım sizlere ne olur dua edinde çok güzel haberlerle geleyim aminnnnn:16::16::16:

Back
X