Aşılama olup gün sayanlar hadi sohbete:)))

Kizz sen bana boyle seyler soleyip beni heveslendiriyosun bak cikmazsa cokerim tepene:))

haha çök tabi canım o an insan tepesine çökcek birini arıyo sen gel benim tepeme çök .. kocanın tepesine çökmede :)))

üüff kötüyü düşünmeyelim die tepiniyorum sen süreklli kötüyü düşünüyosun ama yaaaa

Yavrucum ilkinde o kadar uzuldumki kotuye alistirayim da kendimi olursa surprz olsun derdindeyim.ama olursada gercekten surprz olur cunki hic belirtim yok.

Serenaycım inş güzel haberlerle gelirsin bu mübarek cuma gününde bende gecen hafta cuma almıştım sonucumu inş. allah gönlümüze göre verir senin için dua edicem.[/QUOTE]

Tatlim allah razi olsun kani verdim bekliyorum 1saate kadar cikar sanirim.

kızlar bende 31 ocak ilk aşılamamı oldum bekliyorum ara ara adet sancısı gibi sancılar var bide sağ kasığıımda batmalar var bakalım sonuç ne olacak

kızlar bende 31 ocak ilk aşılamamı oldum bekliyorum ara ara adet sancısı gibi sancılar var bide sağ kasığıımda batmalar var bakalım sonuç ne olacak

öncelikle hayırlısı olsun inş. tutar ama benden sana tavsiye hiç kendini dinleme senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.

Kizlar sonucum maalesef 2,03

serenay üzülme gerçekten üzülme stres yapınca bu iş dahada zorlaşıyor canım bak hepimiz aynı durumdayız elbet bir gün hepimiz anne olacağız rabbim bizi bu şekilde imtihan ediyor herkesin farklı farklı imtihanı var rabbim daha büyük sıkıntılar yaşatmasın canım kısa zamanda anne olacağına inan

Hafif kanamam basladı bile...

canım ya sonuçta aşılama düşük bir şans bak bende bugün o şiddetli sancıyı çekiyorum bu gün yarın olacağım normal kasık ağrısı değil bayağı bayağı adet sancısı demek nasip değilmiş tabiki üzülüyoruz ama olmuyor rabbimin takdiri bu kötü piskolojiler bizi mahvediyor hamd etmekten başka seçeneğimiz yok

Hayatta herseyin bir nedeni , bir zamanı var Allah büyük sabırlı olmak lazım ..eminim bi hayır vardır..

Son düzenleme:
teşekkür ederim.. İnanıyorum bi zamanı var olucak allah bizede anne olmayı nasip edicek..

Derdi veren allah dermanini da verir sabrinida..dun butun gun aglamaktan icim sisti bugun toparlandim cok sukur yeni ay yeni umut..icime doguyor cidden hissediyorum ben bunu yakin zamanda alcam guzel haberi.vazgecmeden beynimize kodlicaz bir gun bende anne olacam seklinde.pozitif dusunce herzaman iyiye goturur.ben simdi birkac ay dinlenmeden sonra tup arastirmaya baslicam.pes etmek yok.sende sakin uzulme.bunlar da bizim imtihanimiz canim.bide sana bisiy sorcam cok erken adet olmadinmi ben sat 18 ocak.28de asilama yapildi.ayni gun olmustuk asilamayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…