Kizz sen bana boyle seyler soleyip beni heveslendiriyosun bak cikmazsa cokerim tepene:))
haha çök tabi canım o an insan tepesine çökcek birini arıyo sen gel benim tepeme çök .. kocanın tepesine çökmede :)))
üüff kötüyü düşünmeyelim die tepiniyorum sen süreklli kötüyü düşünüyosun ama yaaaa
Tatlm napimm bekliyorum cuma gunu belli olcak sen naptin varmi belirtin fln?
Adet sancım var sanırım hastalanıcam
Kizz sen bana boyle seyler soleyip beni heveslendiriyosun bak cikmazsa cokerim tepene:))[/QUs
serenaycım inş güzel haberlerle gelirsin bu mübarek cuma gününde bende gecen hafta cuma almıştım sonucumu inş. allah gönlümüze göre verir senin için dua edicem.
Kizlar sonucum maalesef 2,03
kızlar bende 31 ocak ilk aşılamamı oldum bekliyorum ara ara adet sancısı gibi sancılar var bide sağ kasığıımda batmalar var bakalım sonuç ne olacak
öncelikle hayırlısı olsun inş. tutar ama benden sana tavsiye hiç kendini dinleme senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.
Canim hamilelerde cekiyo o adet sancilarini hic belli olmaz hemen umutsuzluga kapilma bence
Hafif kanamam basladı bile...
Hafif kanamam basladı bile...
canım ya sonuçta aşılama düşük bir şans bak bende bugün o şiddetli sancıyı çekiyorum bu gün yarın olacağım normal kasık ağrısı değil bayağı bayağı adet sancısı demek nasip değilmiş tabiki üzülüyoruz ama olmuyor rabbimin takdiri bu kötü piskolojiler bizi mahvediyor hamd etmekten başka seçeneğimiz yok
Özlemcim kısmet değilmiş hayırlısı buymuş canım bende ilk aşılamamın sonucunda üzülmüştüm ama adetim daha bitmeden tekrar yeşerdi ümitlerim sende sıkma canını. Rabbim herşeyin hayırlısını versin
teşekkür ederim.. İnanıyorum bi zamanı var olucak allah bizede anne olmayı nasip edicek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?