Aşılama olup gün sayanlar hadi sohbete:)))

Kizlar bildiginiz gibi 2 asilamam olumsuz sonuclandi.simdi tup denemk istiyorum yaza dogru.ama oncesinde acaba diyorum bir kez daha asilama denesemmi devlette yaptirdigim icin ucret odemicem.napiyim kizlar akil verin?

Kizlar bildiginiz gibi 2 asilamam olumsuz sonuclandi.simdi tup denemk istiyorum yaza dogru.ama oncesinde acaba diyorum bir kez daha asilama denesemmi devlette yaptirdigim icin ucret odemicem.napiyim kizlar akil verin?

canım benim düşüncem eğer eşinde ve sende sorun yoksa aşılamaya devam ama eşinde ya da sende varsa hiç vakit kaybetme derim

canım merhaba.. bu gün gittim kan verdim kapıda birini gördüm cuma günü sonuç almış oda negatifmiş 3.yü yapmış şimdi rapor nasıl çıkartırım die soracaktı bekleyipte soramadım...

istersen sende araştır .. hem beklerken boş durma bi aşılama daha yap..

ayrıca hiç üzülme bizim en ağır sınavımız bu olsun ve sonucu mutlu bitsin inşallah...

İdenim tup u devlette dusunmuyorum ama bellide olmaz bi arastirim maddi durum el verirse ozelde yaptiricam.bugun adetin 2ci gunu yarin bi kontrole gidicem 3yu yaptirmicam diyodum ama son bir hakkim kaldi icimde kalmasin onuda yaptirayimda kurtulayim bari:) ins.tutarda hicbiseye gerek kalmaz.bakalim yarin ne dicekler.sen naptin adet oldun mu?

hayırlısı olsun canım.. tüpü devlette yaptırmasanda ordan rapor çıkarırsan dışarıda daha uyguna yapıyolar galiba .yanlış bilmiyorsam...
bencede üçüncüyü yaptır ama içinde kalmasın ne de olsa bekliceksin tüpü ozamana kadar denersin işte..

bende adet olmadım p.tesi fln olurum heralde ama acayip belim ağrıyo yani inşallah olmam :))
progesteronum 8,12 çıktı iyi bi rakam ... bakalım haktan hayırlısı..

Tatlim gittim bugun 3ye basladik bile rahat duramadim yine guya 2-3Ay ara vercektim:)) nerdeeee bende bu sabirsizlik oldukca:))

Yaa ins.senin guzel haberlerini aliriz bu ay progesteron degerin normal ama alt sinira yakin.ben 20-25lerle hamile kalamadim.ama hic belli olmaz.rabbim hic beklemedigi anlarda verir.

slm herkese,,
bende asılama yaptırmayı dusunuyorum ama bazı sorum olıcak cvplarsınız mı ?
1,sorum acıo mu?
2.sorum esınızden yada sızden herhangı bır test ıstendımı ve neye dayanarak doktorunuz asılama onerdı

walla aradım aradım bulamadım böyle bi konu varmıdırki acaba bu değerle hamile kalan :S

ayrıca iyi yapmışsın başlamakla bırakma peşini .. hadi hayırlısı ne zaman gitcen doktora benimde randevu almam lazım önümüzdeki hafta tahmini adet tarihime...

canım hayırlısı olsun sevindim senin adına hiç kafana takma serenay bi de sana bişey sorcam kimsenin kullanmadığı ilac kullandım ben 10 gün kortizon kullandım cunku bazı yumurtaların sperme karşı alerjisi oluyormuş ve kabul etmiyormuş o ilacla yumurtalarım savunmasız kaldı ve spermi mecburen kabul etti bakıyorum da kimse bu ilaçı kullanmamış

5 ve üzeri değer normal sayılıyor ama şöylede bişiy var o ay yüksek çıkarsa hamile olup olmadığın bile anlaşılabiliyor.inş.tutmuştur canım hiç belli olmaz.

pazartesi sabah 8.30da kontrolüm var.gelsene sende:)

cnm şimdiden hayırlı olsun.öncelikle hç korkma aşılama can yakıcı bişiy değil.en azından dayanamıcak kadar değil.bazıları hiç anlamıyor bile benim 2.de biraz canım acımıştı.

testler isteniyor hem senden hem eşinden bazı tahliller istiyor.klomen tedavesiyle sonuç alınamadıysa aşiılamaya geçiliyor.devlet hastaneleri 6 ay klomen kullandırmadan aşılamaya geçmiyor.sebepli yada sebepsiz 1 yıldan uzun süredir gebelik oluşmadıysa tedaviye başlayabiliyorsun.

canım çok teşekkür ederim.yaa ben bu bahsettiğin şeyi ilk kez duyuyorum.enteresann!!! drma bi söyliyim gittiğimde belki benimde öyledir.yararı olursa bende kullanıyım.

bende sana bişiy sorcam aşılama yaptırdığında kaç yumurtan oluşmuştu? ikiz olabilir demişsin süpeerr bişiy bu yaa allahımmmm keşke banada nasip etse..ikiz bende çok istiyorum.beta hcg yüksek çıktığı içinmi ikiz dedi drun?

Bende insallah mart ayinda asilamaya basliyacagim..cok heycanliyim..
Benim 4 yasinda bir kizim var, kendim PCOS hastasiyim..Allaha sukur ki ilk cocugumuz
dogal oldu..ama ikinci bir kardes istiyoruz..Dr bana Sekonder kisirlik var diyor..
butun testler olduktan sonra artik bende sizlerle gun saymaya baslarim insallah..
surekli adet duzensizligi..hormon bozuklugu..Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin..

Hayirlisi olsun..ins.rabbim ikinciyide asilamaya gerek kalmadan nasip eder.beklemek cok zor..

sumisali hiç korkma acımıyor bende yaptırdım ve suan hamileyim 5 haftalık yarın doktora gidicem kontrole ikiz olma ihtimali cok yüksek ben pko hastasıydım kiloluydum adetlerim düzensizdi eşimde sorun yoktu glukofen kullanarak 20 kg verdim adetlerim düzeldi yumurtalıklarım normale döndü ona rağmen 1 sene gebelik olmadı bunun üzerine doktorum aşılama önerdi ve tuttu cok şükür inş. bi aksilik cıkmaz bilmek istediğin başka soru varsa cevaplarım :)ama acımıyor korkma[/QUOTE]

masallah:)
peki ilk asilamanmiydi? insallah kavusursun yavrularina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…