bu ay bende aşılama olucam, bugün iğnemi vurmaya başlıyorum,cumartesi konrole gidip aşılama için gün vericek..tahminim haftaya salı veya çarşamba olur..
kızlar işlem sırasında ağrı veya acı oluo mu ben çok korkuyorum da
canım bende 27 aralıkta oldum.. bazen kasık ve bel ağısı çekiyorumm.. rabbim tez vakitte bizlerede nasip eder inşlh
cnm hiçbir ağrı veya sızı olmadı bende.sakın korkma rahat ol.normal muayeneden farkı yok bence
seninde ilk aşılamanmı cnm.benımde kasıklarım ağrıyo bazan bide göğüslerim şiş gibi.sen ne zaman test yapıcaksın?bana dr 15 gun sonra dedi.ocağın 10 gbi yani.inş ikimizde ardarda güzel haberler verırız....
ama ben hiç normal muayene de olmadım kiii o yüzdenbi kere rahim filmi çekildi o da anesteziliydi,korkuyorum
Günaydın aranıza yeni katıldım ama o kadar uzun zmandır siteyi takip ediyorum ki merak ettiğim birçok sorunun cevabını burada buldum Aralık ayının 27. gününde aşılama yaptırdım ilk aşılamam testi önümüzdeki hafta yaptırıcam ama meraktan çatlıyorum.
cnmmm hoşgeldin aramıza.benimde 1.aşılamam ve 26 aralıkta oldum.8.günümdeyim,bende cok sabırsızlanıyorum ama bende hiçbir belirti yok dıyebilirim.sende belirti var mı?sana dr un tam olarak ne zaman test yap dedi.benimki aşılama yaptıgı gun 15 gun sonra dedi..inş ikimizde ardarda güzel haberlerımızı yazarız buraya...[/QUOT
1 gün arayla aşılama olmuşuz :) benim aşılama yapıldığından beri kasık ağrılarım var gögüslerim çok şişti özellikle uçları çok acıyor çok sık idrara çıkıyorum ve gazım var belki psikolojikte olabilir bilmiyorum vajinadan progestan kullanıyorum dr 12 gece kullan sonra beta hcg yaptır dedi çarşambayı bekliyorum yani zaman geçmek bilmiyorrr umarım ikimizde hamileyizdir canım
cnmmm hoşgeldin aramıza.benimde 1.aşılamam ve 26 aralıkta oldum.8.günümdeyim,bende cok sabırsızlanıyorum ama bende hiçbir belirti yok dıyebilirim.sende belirti var mı?sana dr un tam olarak ne zaman test yap dedi.benimki aşılama yaptıgı gun 15 gun sonra dedi..inş ikimizde ardarda güzel haberlerımızı yazarız buraya...[/QUOT
1 gün arayla aşılama olmuşuz :) benim aşılama yapıldığından beri kasık ağrılarım var gögüslerim çok şişti özellikle uçları çok acıyor çok sık idrara çıkıyorum ve gazım var belki psikolojikte olabilir bilmiyorum vajinadan progestan kullanıyorum dr 12 gece kullan sonra beta hcg yaptır dedi çarşambayı bekliyorum yani zaman geçmek bilmiyorrr umarım ikimizde hamileyizdir canım
bendeki belırtıler gögüslerım şiş ve agrıyor bırde gazım var.onun dışında hiçcır belırtım yok.oyuzden pek umudumda yok.birde bana dr um hiçbirşey vermedi aşılamadan sonra kullanmam için...
kızlar aşılamadan sonraki 9.günümde test alıp yapsam çıkarmı sizceee...
Merhaba ben de 28 aralıkta 2.aşılama oldum..belirtiler 10.günden sonra başlayıp kişiden kişiye değişiyomuş arkadaşlar..benim ablamın 2 hamileliğinde belirtileri bambaşkaydı mesela..kendimizi dinlememek en iyisi ama ben de yapıyorumdr sonuç için 14.gün kan testi dedi.geçen ay da öyle yaptım 15.gün hasta oldum zaten..jel kullanıyorsanız idrar testi yapmayın zaten idrardaki hormon yükseldiği için idrar tahlili yanıltıcı oluyor..ayrıca jeldeki progestan hamilelikle aynı etkiyi yapıyor,uyku hali,sinirlilik gibi..inşallah hepimizinki tutmuştur..
mrh cnm.inş hepimizin tutar ama benim pek umudum yok..yarın 10.günüm inş belirtiler başlar artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?