canım aynısı bendede oluyor benimde 12. günüm bugün korkulacak birşey yok merak etme:1hug:[/QUOTE
inşallah hayırlısı olur.birkaç daha sorum olacaktı:
1.ben iğnenin 20.gününde aşılama oldum sizce bu adet gününü geciktirir mi?
2.test zamanı gelipte hala adet olmadıysam hamile olma olasılığım yüzde kaçtır?
3.karın ağrıları olumlu mu olumsuz yönde mi işarettir?
4.progestan hapı kullanıyorum hap adeti geciktirir mi?:ecrin_bebek:
slm canım..aynı gün aşılama olmuşuzkaydirigubbakcemile3 rabbim hakkımızda hayırlısını versin.umudunu yitirme sakın.. sbayanssulusmileenin sonuç nezaman belli olacak?benimki allah nasib ederse 29 mart ne olur birbirimize dua etmeyi unutmayalım..:Saruboceq:
Kızlar bende pkoluyum ve, dün saat 12'de ilk aşılamamı yaptırdım. Şimdi büyük bir heyecanla 13 nisanı bekliyorum, umarım hasta olmam.
slm gulcel
benım adet tarıhım 1 nısan saka gunu
bıyerde okudum once senın durumundakıler ıcın dua edecekmıssın bende hep ole yapıyorum artık
rabbım benım gıbı bekleyen herkeze bebıs nasıp etsın umarım emeklerımız bosa cıkmaz ve hamıs oluruz dualarım sızlerle............
Kızlar bende pkoluyum ve, dün saat 12'de ilk aşılamamı yaptırdım. Şimdi büyük bir heyecanla 13 nisanı bekliyorum, umarım hasta olmam.
evet bende bu kervana katıldım bugün aşılama oldum
kaysecim 9 nisan demek istedin galiba dimi:)))
bendende aynı gün test istedi dr um
ınş sende bende kavuşuruz canım
merhaba arkadaşlar bende dün aşılama oldum 9 martı bekliyorum.size şunu sormak istiyorum aşılama işleminde ve sonrasında çok şükür hiçbir ağrı sızı acı hissetmedim.2.ci günüm sanki dün bu işlemi yaptırmadım.ne psikolojik ne fizyolojik bir sıkıntı yaşamıyorum.normal mi sizce yani en ufak bir belirti olmalımıydı?
canım benimde okadar çok ağrım olmadı herkesin bünyesi farklı sadece göğüslerde şişlik oldu ve azıcık bel ağrısı..
canım tşk ederim.Bende kendi kendime ters giden bişeyler var diye düşüüyordum nerdeyse.Senin kaçıncı aşılamandı?sonuç belli oldumu?
benimde ilk aşılamamdı sonucu biraz önce aldım negatif.. rabbim hayırlısını versin..sizlerin iyi haberlerini alalım inş..
benimde ilk aşılamamdı sonucu biraz önce aldım negatif.. rabbim hayırlısını versin..sizlerin iyi haberlerini alalım inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?