Aşılama aşılama olupta gün sayanlar.........

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Son düzenleme:

slm gulcel
benım adet tarıhım 1 nısan saka gunu
bıyerde okudum once senın durumundakıler ıcın dua edecekmıssın bende hep ole yapıyorum artık
rabbım benım gıbı bekleyen herkeze bebıs nasıp etsın umarım emeklerımız bosa cıkmaz ve hamıs oluruz dualarım sızlerle............

Kızlar bende pkoluyum ve, dün saat 12'de ilk aşılamamı yaptırdım. Şimdi büyük bir heyecanla 13 nisanı bekliyorum, umarım hasta olmam.

slm nurben
insallah olmazsın..
bekledıkce gun gecmıyo dımı beklemesende olmuyo
ne zor işlermıs ya(((
agrıların olacak benım 1hafta gectı asılama olalı daha yenı kendıme geldım belım kasıklarım cok agrıdı bol bol dınlen tavsıye sana...

sağol cnm iyi dileklerin için.. bendende sana rabbim emeklerini ve emeklerimizi boşa çıkarmasın inş..benim sonuç 29 martta belli olacak inş..

merhaba arkadaşlar bende dün aşılama oldum 9 martı bekliyorum.size şunu sormak istiyorum aşılama işleminde ve sonrasında çok şükür hiçbir ağrı sızı acı hissetmedim.2.ci günüm sanki dün bu işlemi yaptırmadım.ne psikolojik ne fizyolojik bir sıkıntı yaşamıyorum.normal mi sizce yani en ufak bir belirti olmalımıydı?

evet bende bu kervana katıldım bugün aşılama oldum
kaysecim 9 nisan demek istedin galiba dimi:)))
bendende aynı gün test istedi dr um
ınş sende bende kavuşuruz canım

Kızlar bende pkoluyum ve, dün saat 12'de ilk aşılamamı yaptırdım. Şimdi büyük bir heyecanla 13 nisanı bekliyorum, umarım hasta olmam.

bende pko luyum benimde bugün oldu aşılamam
ama dr benden 9 nisanda kan istedi
senden geç istemiş,olsun geç olsun güç olmaısn ınş

canım benimde okadar çok ağrım olmadı herkesin bünyesi farklı sadece göğüslerde şişlik oldu ve azıcık bel ağrısı..

canım benimde okadar çok ağrım olmadı herkesin bünyesi farklı sadece göğüslerde şişlik oldu ve azıcık bel ağrısı..

canım tşk ederim.Bende kendi kendime ters giden bişeyler var diye düşüüyordum nerdeyse.Senin kaçıncı aşılamandı?sonuç belli oldumu?

a.s. uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ama üye olmak bugüne kısmetmiş hihoyyyt
bende 22 martta 2.aşılamamı yaptırdım heyecanla bekliyorum:Saruboceq: ilkinde nasip olmadı inşaallah bu kez Rabbim yüzümü güldürür:Saruboceq: ayyy beklemekkkk ne zor zanaat yaaa...Rabbim hepimize yardım etsin meleklerimize bir an önce kavuştursun inşaallah..opuyorumnanaktan

kızlar bugün aşılamanın 15.günü test sonucum hcg 38 çıktı doktor olumlu diyor insallah böyle devam eder diye bekliyorum

canım tşk ederim.Bende kendi kendime ters giden bişeyler var diye düşüüyordum nerdeyse.Senin kaçıncı aşılamandı?sonuç belli oldumu?

benimde ilk aşılamamdı sonucu biraz önce aldım negatif.. rabbim hayırlısını versin..sizlerin iyi haberlerini alalım inş..

3.günüm bugün daha çook var sonuca Rabbim ınş banada nasip eder hamileliği ve sağlıcakla kucğaıma almayı..

gulcel canım üzüldüm insan dicek bişey bulamıyor maalesef,ınş kendiliğinden gelir yavrun canım

benimde ilk aşılamamdı sonucu biraz önce aldım negatif.. rabbim hayırlısını versin..sizlerin iyi haberlerini alalım inş..

:teselli: hayırlısı olsun kardeşim Rabbim hepimize tez vakit hayırlı tombiş tombiş yavrular verip bütün acılarımızı unuttuırsun inş.. benimde ilk aşılamam olmadı 8 gün önce ikincisini yaptık Rabbim nasip ederse inş.. beklemek çoookkk zor...fisfisfis

gülcelcim hayırlısı olsun hakkında...Hiç birşey sebepsiz olmuyor.Şüphesiz her şerde bir hayır vardır.Rabbim hepimize yardm etsin.

yaaa ne zor şey beklemek...yok mu şöyle güzel haberler verip bizi mutlu edecek kimse oralar da huuuu... bugün aşılamamın 9.günü ilkinde 10. gün adet görmüştüm psikolojikman sanki her an adet görecekmişim gibi oluyorum kızlar yaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…