Aşılama aşılama olupta gün sayanlar.........

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılama olupta benim kadar dikkat etmeyen yoktur sanırım,sadece 2 gün yattım onun dışında hergün yarım saat yol gittim yarım saatde döndüm.h.sonu sınav için 10 saat ankaraya gidicem,yarında çanakkaleye gidicem ne yapayım birsürü iş var..ama iyi tarafı bu yoğunlukta aklıma gelmiyor:))

merhaba arkadaşlar benimde tutmadı aşılamam maalesef inş. sizinkiler tutar

glşhkc benim aşılama günü ve ertesi günü , toplam 2 gün kadar karın ağrım oldu, iyki az oldu çünkü sadece o gün dinlenebildim, hihoyyytzaten haftada 6 gün çalışıyorum.:sinifsinif:
ALLAH'tan çalışma ortamım rahat... zemuszemus Tek 1 gün iznim var ondada elimi nereye atacağımı şaşırıyorum doğrusu.
Ama haklısın bekledikçe gün geçmiyor, ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLUR İNŞALLAH.

Evet, bende bunu biliyorum, BAŞKALARINA DUA EDECEKİN Kİ ; onların melekleride sana dua edsin... Dualarım sizlerle...
HEPİMİZ HAMİŞ OLALIM,
EŞLERİMİZE NASIL SÖYLEYİPTE SÜPRİZ YAPALIM DİYE DÜŞÜNELİM,
ÇOCALARIMIZI ALIP, BEBEK ALIŞVERİŞLERİNE ÇIKALIM,
BEBEKLERİMİZİN MEVLÜT ŞEKERLERİNİ HAZIRLAYALIM,
ANNEANNELERİ VE BABAANNELERİ MUTLU EDELİM.......
O Kadar çok yazmak istediğim şey var ki, RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERİR İNŞALLAH.

bende pko luyum benimde bugün oldu aşılamam
ama dr benden 9 nisanda kan istedi
senden geç istemiş,olsun geç olsun güç olmaısn ınş

Arkadaşım ben aynı zamanda pcoluyum, 13 mart adetimin 1. günü. Geçen ay da doktorum 24.gün hasta olursun demişti ama 28. günde oldu. Bende kendimi pek fazla ümitlendirmeden 13 nisanı beklemek istiyorum, zaten fazladan 4-5 gün geçerse gebelik ihtimalimde artacak. Arkadaşlar bıktım artık testte tek çizgi görmekten, aynı teste saatler sonra bile tekrar baktığımı biliyorum, sırf silikte olsa belki 2. çizgiyi görürüm diye...
Ama artık rahat bıraktım,olacağına varır herşey, sabretmek lazım.kaydirigubbakcemile5

benimde ilk aşılamamdı sonucu biraz önce aldım negatif.. rabbim hayırlısını versin..sizlerin iyi haberlerini alalım inş..

gulcel, hayırlısı olsun arkadaş, hepimiz duacınız...

ankara_06 , beklemek zor ama yapacak bişey yok... Bende bekliyorum

glşhkc, İNŞALAH 1 Nisan'da bol bol güler eğleniriz, sevinçten gözyaşları dökeriz

arkadaşlar iyi akşamlar bu gün 6cı günüm aşılamada.ılk gün dahil hiiiiiiiiiç durmadan dinlenmeden sürekli aktif halde iş yaptm gezdim.hiç ağrı sancı herhangi bir belirti vs bişey yok.sanki o günü hiç yaşamadım.Valla ben bu duruma şaştım.çalıştığm için çokta kafama takamıyorum ancak bu durumunda çokta normal olmadığını düşünüyorum.benim durumumda olan var mı?
sizce tutabilir mi?üstelik tek yumurtam vardı.bir hafta ilişki önerdi ? kısacası bana söyleyebilecek bişeyiniz var mı?

merhaba arkadaşlar..günlerce bu sitede aşılama ile hamile kalanları takip edip umut aradım ve hep birgün kızlar hamileyiiiiimmmm...deyip benim gibi olan herkese umut olmayı hayal ettim ama bugün benim için ikinci umutta bitti ilkinde olduğu gibi tam aşılamamdan dokuzbuçuk gün sonra aynı saatte adet gördüm..söylenecek ne çok şey var aslında ..söylenemeyen... bekleyen tüm kardeşlerime Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin..benide dualarınızda unutmayın emi..

daha önce normal yolla hamile kaldım ama gebeliğimin biri sonlandırıldı virüs yüzünden..uzun zamandır uğraşıyoruz ama olmuyor klomenle de olmadı sizce aşılama denesem tutar mı?

allah razı olsun nurben.. rabbim hakkımızda hayırlısını versin..

canım üzülme hepimizin vakti saati var dolmadan rabbim ol demiyor..dualarımız hepimiz için..

daha önce normal yolla hamile kaldım ama gebeliğimin biri sonlandırıldı virüs yüzünden..uzun zamandır uğraşıyoruz ama olmuyor klomenle de olmadı sizce aşılama denesem tutar mı?

kısmet canım denemende fayda var sen normal kalabilmişsin belki oran yüksek olur bi dene..

merhabalar
bende gun sayıyorum ama doldu gunum bugun asılamanın 17,gunu ve kanda garantı cıkacak adetım 3 gun gectı test alıp yapmaya bıle korkuyorum kafam cok karısık ama karar verdım yarın doktora gıdıp kan testı yaptıracagım tabı adet gormezsem aksama kadar...zor bı bekleyıstı tutacak olursa tek yumurta cıft yumurta faretmez hepsı allah tan sana soyleyecegım tek sey rahat olman ama yasayan bılıyor olamıyoruz yarın umarım mujdelı haberı verırım sızlere e tutmadıysada yazacagım tabıkı herseyın hayırlısı.........

Kızlar umarım gÜzel haberler verırsınzı. Bende bakıp umut arıyorum. Bu ay kendılıĞınden olmaza bende doktorumla adet olunca aŞılama ıÇın gÖrÜŞmye gıdeceĞım. GÜze haberler verın. ılkınde tutan yokmu aranızda.

benım ılk asılamam yarın sonucu alacagım insallah herkeze umut olurum içim kıpır kıpır tutanları okudukca heyecan basıyor dua edın kızlar yarın guzel haberlerle geleyım bu sıteye:):Saruboceq:

merhaba arkadaşlar dün benimde 2.aşılamam yapıldı.19 nisanda belli olacak. Tabi o zamana kadar adet olmazsam. Bu aşılamada hiç olmadığım kadar rahattım.Belkide doktorumun bu ay aşılama ile olmazsa sonraki ay tüp bebek yaparız demesi bi rahatlık verdi bana galiba.. Hani bu aydan olmazsa sonraki aydan umutum var diye..6 ay önce 7 haftalık düşük yapmıştım..Sonrasında gebelik olmayınca bu ay tedaviye başlayalım dedik.Hayırlısı allahtan hepimiz için. Yarın tahlil yaptıracak arkadaşlar için allahtan haklarında hayırlı olanı diliyorum..

benım ılk asılamam yarın sonucu alacagım insallah herkeze umut olurum içim kıpır kıpır tutanları okudukca heyecan basıyor dua edın kızlar yarın guzel haberlerle geleyım bu sıteye:):Saruboceq:

canım benim inşaallah bugün senden güzel haberler alırız da şöyle keyfimiz yerine gelir .. meraklandırma bizi öğrenir öğrenmez yaz tamam mı?:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…