slm nurben
insallah olmazsın..
bekledıkce gun gecmıyo dımı beklemesende olmuyo
ne zor işlermıs ya(((
agrıların olacak benım 1hafta gectı asılama olalı daha yenı kendıme geldım belım kasıklarım cok agrıdı bol bol dınlen tavsıye sana...
slm gulcel
benım adet tarıhım 1 nısan saka gunu
bıyerde okudum once senın durumundakıler ıcın dua edecekmıssın bende hep ole yapıyorum artık
rabbım benım gıbı bekleyen herkeze bebıs nasıp etsın umarım emeklerımız bosa cıkmaz ve hamıs oluruz dualarım sızlerle............
bende pko luyum benimde bugün oldu aşılamam
ama dr benden 9 nisanda kan istedi
senden geç istemiş,olsun geç olsun güç olmaısn ınş
benimde ilk aşılamamdı sonucu biraz önce aldım negatif.. rabbim hayırlısını versin..sizlerin iyi haberlerini alalım inş..
merhaba arkadaşlar benimde tutmadı aşılamam maalesef inş. sizinkiler tutar
gulcel, hayırlısı olsun arkadaş, hepimiz duacınız...
ankara_06 , beklemek zor ama yapacak bişey yok... Bende bekliyorum
glşhkc, İNŞALAH 1 Nisan'da bol bol güler eğleniriz, sevinçten gözyaşları dökeriz
merhaba arkadaşlar..günlerce bu sitede aşılama ile hamile kalanları takip edip umut aradım ve hep birgün kızlar hamileyiiiiimmmm...deyip benim gibi olan herkese umut olmayı hayal ettim ama bugün benim için ikinci umutta bittiilkinde olduğu gibi tam aşılamamdan dokuzbuçuk gün sonra aynı saatte adet gördüm..söylenecek ne çok şey var aslında ..söylenemeyen... bekleyen tüm kardeşlerime Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin..benide dualarınızda unutmayın emi..
daha önce normal yolla hamile kaldım ama gebeliğimin biri sonlandırıldı virüs yüzünden..uzun zamandır uğraşıyoruz ama olmuyor klomenle de olmadı sizce aşılama denesem tutar mı?
canım üzülme hepimizin vakti saati var dolmadan rabbim ol demiyor..dualarımız hepimiz için..
arkadaşlar iyi akşamlar bu gün 6cı günüm aşılamada.İlk gün dahil hiiiiiiiiiç durmadan dinlenmeden sürekli aktif halde iş yaptm gezdim.hiç ağrı sancı herhangi bir belirti vs bişey yok.sanki o günü hiç yaşamadım.Valla ben bu duruma şaştım.çalıştığm için çokta kafama takamıyorum ancak bu durumunda çokta normal olmadığını düşünüyorum.benim durumumda olan var mı?
sizce tutabilir mi?üstelik tek yumurtam vardı.bir hafta ilişki önerdi ? kısacası bana söyleyebilecek bişeyiniz var mı?
Kızlar umarım gÜzel haberler verİrsİnzİ. Bende bakıp umut arıyorum. Bu ay kendİlİĞİnden olmaza bende doktorumla adet olunca aŞılama İÇİn gÖrÜŞmye gİdeceĞİm. GÜze haberler verİn. İlkİnde tutan yokmu aranızda.
benım ılk asılamam yarın sonucu alacagım insallah herkeze umut olurum içim kıpır kıpır tutanları okudukca heyecan basıyor dua edın kızlar yarın guzel haberlerle geleyım bu sıteye:):Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?