Aşılama Aşılama şansı %kaç

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Sendiiii

Çok şükür bin şükür
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
1.008
219
43
30
Slm kızlar bu aşılama nasıl bişi nasıl yapılıyor doğal yoldan hamilelikle farkı varmı şans olarak tutma. Şansı kaç cok merak ediyorum lütfen cevap verin bende hamile kalmak istiyorum adetliyim şuan adetin 3günü gitmem gerektiğini söyledi doktor salı günün gidecem 2*5yıldır korunmadıgmz halde olmadı tüplerim acıkmış lütfen bilgi verin bana

Canim araştırmalarima göre ortalama yuzde 15-20 ama kisilerin durumuna göre bu oran artabilir ya da azalabilir.

Yaa bnm cocugum tabi hersey allahtan ama muhtemelen yumurtlma yı tuttramıyorz yada catlmıyordur

benimde 13 aydır bebeğim olmuyor eşimin ve benim hiç bir sorunumuz yok bütün tahliller yapıldı hgs çekildi herşey nomal doktor banada aşılama çnerdi ama ben bu ay öyle beklicem
siz ne kadara yaptırdınız acaba bu işlemi

benimde 13 aydır bebeğim olmuyor eşimin ve benim hiç bir sorunumuz yok bütün tahliller yapıldı hgs çekildi herşey nomal doktor banada aşılama çnerdi ama ben bu ay öyle beklicem
siz ne kadara yaptırdınız acaba bu işlemi
500 tl ye canim(muayene ucretleri haric )

İnş tutar cnm yA en kısa zamanda hamile kalırsın inş bnde yarın hastaneye gidecem bklm hyrlısı

Mrb canım bu ile göre değişebilir ben bursada oturuyorum mesela bursa özel bursa bahar hastanesinde tedavi görüyorum fiyatı 600 buluyor fakat ilaçlar hariç

Aaaa ne güzelmiş yaaa kısmet işte kac yıllık evliydin ilk gebeliğin mi

Aaaa ne güzelmiş yaaa kısmet işte kac yıllık evliydin ilk gebeliğin mi
Hemen hemen 1,5 yillik evliyim, ilk gebeligim, insallah sorunsuz bi sekilde cocugumu kucagima alirim, Allahim isteyen herkese nasip etsin.

Back
X