- Konu Sahibi hasananonim
-
Çok sık lavaboya çıkıyorum kasıklarimda ara ara agrı oluyor sanki arada midem bulanıyor dudağımda kocaman bir ucuk atmış dayanamayıp evde bi testim vardı yaptım sabah ama çıkmadı bilmiyorum pek bi umudum yok ama bekliyorumBelirti yok canm korku çok fazla, hissettiğim de yok.
Senin durumun nasıl canm
Bende söylediğin hiç bir belirti yok malesef. Bulantıyı 31 Aralık günü aşılamanın 7. Günü hissettim tüm gün başka yok. Bugün 14. Gün bitiyor bakalım. Yarın kan tahlili yaptıracakmisin canmÇok sık lavaboya çıkıyorum kasıklarimda ara ara agrı oluyor sanki arada midem bulanıyor dudağımda kocaman bir ucuk atmış dayanamayıp evde bi testim vardı yaptım sabah ama çıkmadı bilmiyorum pek bi umudum yok ama bekliyorum
Benim doktor yaptır dedi idrarda yapılan testler regl geçtikten bir hafta sonra ancak belli ediyor 15.gün kan testi yaptir dediBende söylediğin hiç bir belirti yok malesef. Bulantıyı 31 Aralık günü aşılamanın 7. Günü hissettim tüm gün başka yok. Bugün 14. Gün bitiyor bakalım. Yarın kan tahlili yaptıracakmisin canm
İkimizde yarın yaptıralım inşallah birbirimize burdan güzel haberler veririz. Öğleye doğru 11-12 arası yaptircam. Sen ne zaman yaptırırsınBenim doktor yaptır dedi idrarda yapılan testler regl geçtikten bir hafta sonra ancak belli ediyor 15.gün kan testi yaptir dedi
Ben akşam acilde yaptıracağım cnmİkimizde yarın yaptıralım inşallah birbirimize burdan güzel haberler veririz. Öğleye doğru 11-12 arası yaptircam. Sen ne zaman yaptırırsın
Ne güzel ya bizim burda acilde yapılmıyorBen akşam acilde yaptıracağım cnm
Tahlile gerek kalmadı galiba sabah leke vardı kırmızı - pembe gibiBen akşam acilde yaptıracağım cnm
Cnm bence git son adet tarihin ne zaman dı oda önemliTahlile gerek kalmadı galiba sabah leke vardı kırmızı - pembe gibiyinede gitsemmi tahlile yerleşme kanaması olabilirmi acaba
Son adet tarihim 13 Aralık bekledigim adet tarihi 11 Ocak, bugün erken daha regli için ama bildiğim kırmızı renk kan. Yinede gittim tahlil verdim canm. Tahlil sonucunu bekliyorumCnm bence git son adet tarihin ne zaman dı oda önemli
Hadi hayırlısı inşallah bebislerimiz bizimledir ben doktoruma söyledim Bi kaç gün bekle sonra beta ver dedi bu akşam gidecektim test yapmaya son adet tarihim 7 Aralık inşallah adet olmazsam çarşamba günü test yspacagimSon adet tarihim 13 Aralık bekledigim adet tarihi 11 Ocak, bugün erken daha regli için ama bildiğim kırmızı renk kan. Yinede gittim tahlil verdim canm. Tahlil sonucunu bekliyorum
Sonucun ne oldu cnm merak ettimSon adet tarihim 13 Aralık bekledigim adet tarihi 11 Ocak, bugün erken daha regli için ama bildiğim kırmızı renk kan. Yinede gittim tahlil verdim canm. Tahlil sonucunu bekliyorum
Malesef benim negatif canm sonuç çıktıHadi hayırlısı inşallah bebislerimiz bizimledir ben doktoruma söyledim Bi kaç gün bekle sonra beta ver dedi bu akşam gidecektim test yapmaya son adet tarihim 7 Aralık inşallah adet olmazsam çarşamba günü test yspacagim
Benim son adet tarihim 13 AralıktıHadi hayırlısı inşallah bebislerimiz bizimledir ben doktoruma söyledim Bi kaç gün bekle sonra beta ver dedi bu akşam gidecektim test yapmaya son adet tarihim 7 Aralık inşallah adet olmazsam çarşamba günü test yspacagim
Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur cnm sıkma canını inşallah bir gün isteyen herkese annelik duygusunu yaşatır AllahMalesef benim negatif canm sonuç çıktısenin olur umarım
Öğle vaktinden beri ağlıyorum canm çok ama çok üzüldümGeciktiriyorsa güzelleştiriyordur cnm sıkma canını inşallah bir gün isteyen herkese annelik duygusunu yaşatır Allah
Doktorum bir kaç gün bekle öyle yap dedi sabredemiyorum ama yapacak bisey yok bekleyeceğim inşallah çarşambaya kadar adet olmazsam o zaman yaptırmayı düşünüyorum her kesin duasına talibim bizde iki yıldır çok çektik hem maddi hem manevi Rabbım kimsenin emeğini boşa çıkarmasınÖğle vaktinden beri ağlıyorum canm çok ama çok üzüldümduan içinde amin inşallah canım. Yarın tüp bebek merkezi ile görüşme yapacağız bakalım artık belkide tüp bebek deneriz ikinci aşılamaya sıcak bakmıyorum şuanda.
Sen testi ne zamn yapacaksın peki adet gecikirsemi yapacaksın yani
Amin inşallah. Bizde karar verdik ikinci aşılama deneyeceğiz bu ay. Cuma günü randevum varDoktorum bir kaç gün bekle öyle yap dedi sabredemiyorum ama yapacak bisey yok bekleyeceğim inşallah çarşambaya kadar adet olmazsam o zaman yaptırmayı düşünüyorum her kesin duasına talibim bizde iki yıldır çok çektik hem maddi hem manevi Rabbım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Ah bebeim her ay aynı ağrıları yaşaynca elimde değil cok üzüldüm inan ki..
Güzel destekleriniz için teşekkür ederim kızlarm ama hem agrım var hemde içimde hiçbir his yok
Kız aile hekiminde ertesi gün sonuç çıkarr yaaa nasıl bekleyecegiz☺
Aminn amin canm ama ben elendim malesef
Regli agrılarm başladı
Saolasun benim 9 , 10 gün önceden başladığı için
Benimde test yapmama kalmadan sanırım adet olacağım bu gün kahverengi bi akıntı geldi ağlamaktan helak oldum sanırım yine olmadı deli olacağımAmin inşallah. Bizde karar verdik ikinci aşılama deneyeceğiz bu ay. Cuma günü randevum var
Kaçıncı günün canm leke şeklinde olursa yerleşme kanaması olabiliyormuşBenimde test yapmama kalmadan sanırım adet olacağım bu gün kahverengi bi akıntı geldi ağlamaktan helak oldum sanırım yine olmadı deli olacağım
Kaçıncı günün canm leke şeklinde olursa yerleşme kanaması olabiliyormuş
Üzülme aglama diyemeyeceğim bemde çok ağladl
Sabah afedersin sütlü kahve rengi lavaboya gidince gördüm daha sonra koyu renkli pötür pötür bi leke seklindeKaçıncı günün canm leke şeklinde olursa yerleşme kanaması olabiliyormuş
Üzülme aglama diyemeyeceğim bemde çok ağladm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?