- 22 Eylül 2012
- 51
- 13
- 98
- Konu Sahibi serap12345
-
bugun evde kendım test yaptım silik çizgi cıktı cevap yazan yokmu
Canim tebrik ederim silik cikmasi normal daha cok kucuk bebesin :))
Bu arada asilamani nerede yaptirdin kaca maloldu
canım adanada yaptırdım özel hastanede degıl devlette cok guvendıgım bır doktor var özeller ticarete dökmüş bu işleri
bugun evde kendım test yaptım silik çizgi cıktı cevap yazan yokmu
Cok haklisin canim allh bebegini kucagina almayi nasip etsin kan testi yaptirdinmi
aşılama sonrası nelere dikkat edilmeli ne yapılmalı ?
cnm aşılamada ilaç kullandıysan etkisi geçmemiş olabilir bu yüzden silik çıkmıştır bnce kan daha kesin sonuç ama ben biraz bekle derim inşllh bebişin sennledir cnm
her asilamadan sonra ayni duygulari yasiyorum bende maalesef...ama test yapma bana kalirsa adetinin gecmesini bekle ..16 gun bekle..ben gecen ay 14 gun sonra adet olmayi bekledim...olmadim 16. gun oldum..bu yuzden 4-5 gun kesin gecmesini bekle...sonrada kan tahlili yaptir daha garanti olur.
şu önce hamıle kalmak ısteyıp forumlara yorum bırakıp daha sonrada bu kısılerde bebek imzasını görüyorum ya bayılıyorum yaaa çok mutlu oluyorum bak sendede var allah hepımıza nasip etsın inşaalllaaahhhh.....beklemek ne zor
doktorum ayın 12 sınde gel demişti ama ben sabırsızlıktan ölüyorum allahım beklemek ne zor ya.idrarımda çok tortular var bu ne demek acaba
canım gıremedım 3 gündür ama 2 gun once yaptım oncomed dıye bır hızlı gebelık testıyle hıcbırsey yok ya silik dahi anlamadım gıttı.12 sınde yanı persembe gunu gıdıcem artık doktora orda belli olur kim kara kim ak:)))Canim bazen olur o sen kafana takma 1 kez daha test yap istersen emin olursun
canım gıremedım 3 gündür ama 2 gun once yaptım oncomed dıye bır hızlı gebelık testıyle hıcbırsey yok ya silik dahi anlamadım gıttı.12 sınde yanı persembe gunu gıdıcem artık doktora orda belli olur kim kara kim ak:)))
her asilamadan sonra ayni duygulari yasiyorum bende maalesef...ama test yapma bana kalirsa adetinin gecmesini bekle ..16 gun bekle..ben gecen ay 14 gun sonra adet olmayi bekledim...olmadim 16. gun oldum..bu yuzden 4-5 gun kesin gecmesini bekle...sonrada kan tahlili yaptir daha gara
Neden ozelden yazamiyorum ben
Canim bende merak ettim sonucu,insallh bebis vardir.
Canim bende merak ettim sonucu,insallh bebis vardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?