Aşılama sonrası..arkadaslar ne yazacagımı bılmıyorum

serap12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
51
13
98
Arkadaslar 30 mayısta ilk aşılamam oldu bugun 6. günüm kafam o kadar karışık ki sizlere anlatamam.aslında 8 aylık evlıyım cok olmadı.esımde ve bende sorun yok hersey normal fakat bende bırazda olsa adet duzensızlıgı var doktor önerdı bızde cocuk cok ıstedıgımızden kabul ettık aşılamayı bırde bızım aıle menapoz cok erken oluyor genetık yanı buda bıraz tetıkledı benı tabi.hemen hemen herkezdekı gıbı belırtıler bendede var kasıklarda düz uzanınca gerginlik,sinirlilik ve yorgunluk hali,hafıf sancı,beyaz koyu akıntı felan bırtek goguslerımde bırse hıssetmıyorum.aranızda benim belirtilerimi taşıyıp hamile kalan varmı ?:26:

her asilamadan sonra ayni duygulari yasiyorum bende maalesef...ama test yapma bana kalirsa adetinin gecmesini bekle ..16 gun bekle..ben gecen ay 14 gun sonra adet olmayi bekledim...olmadim 16. gun oldum..bu yuzden 4-5 gun kesin gecmesini bekle...sonrada kan tahlili yaptir daha garanti olur.

aşılama sonrası nelere dikkat edilmeli ne yapılmalı ?

aşılama sonrası nelere dikkat edilmeli ne yapılmalı ?

canım kımısı uzan dınlen asla 15 20 gun ilişki yaşama dıyor ama sen asla bunları takma ben bızzat doktoruma sordum sadece ilk gün cok ayakta kalmamı soyledı sonrada gun asırı ilişki yasamamızı soyledı ondan sonrada gunluk hayat işte.cok oturmak yatmakta yumurtaları tembelleştiriyormus herseyı kararında yapmak en ıyısı işte

cnm aşılamada ilaç kullandıysan etkisi geçmemiş olabilir bu yüzden silik çıkmıştır bnce kan daha kesin sonuç ama ben biraz bekle derim inşllh bebişin sennledir cnm

şu önce hamıle kalmak ısteyıp forumlara yorum bırakıp daha sonrada bu kısılerde bebek imzasını görüyorum ya bayılıyorum yaaa çok mutlu oluyorum bak sendede var allah hepımıza nasip etsın inşaalllaaahhhh.....beklemek ne zor

haklısın su evde yapılan testlere araştırdıkça benım guvenım kalmadı en ıyısı garantısı kan testi acele edıp ecele gidiyoruz resmen bosa umut verıyor ınsana heleki pregelyl vurulduysa kişiiii

kaç günde belli oluyor gebelik peki? belirtileri nelerdir?

aminnnn cnm bende kimin altta hamilelik takvimini görsem bi iç çekiyodum şimdi nasip oldu bana rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu güzel duyguları inşallh

Canim bazen olur o sen kafana takma 1 kez daha test yap istersen emin olursun
canım gıremedım 3 gündür ama 2 gun once yaptım oncomed dıye bır hızlı gebelık testıyle hıcbırsey yok ya silik dahi anlamadım gıttı.12 sınde yanı persembe gunu gıdıcem artık doktora orda belli olur kim kara kim ak:)))

Canim bende merak ettim sonucu,insallh bebis vardir.

canım bugun ayın 12 sı ve ben gıttım doktora sabah kan testi aldılar sonucum 0.1 cıktı bende belirtiler hala var dayanamadım oglen oldu baska bır hastanede tanıdıgım var oraya gıttım sonucum 2.8 cıktı:S anlamadım bende ne oldugunu doktora sorduk erken olabılır yada gebelık yok dedı neye ınancamı sasırdım 2gun sonra bır daha yaptırıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…