• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sonrası..arkadaslar ne yazacagımı bılmıyorum

Çok geçmiş olsun hamileliğinde burdan görmüş sevinmiştim ama hayırlısı buymuş ne diyelim. Umarım en kısa zamanda kalırsın tekrar.
Âmin canım dk 1 ay sonra kalabilirsin dedi tek tesellim o zaten

merhaba nihal hanım ben size bu msjı erzurumdan yazıyorum.bende bugün aşılama yaptırdım artık bekeyeceğim hayırlısı bakalım .30 yaşındayım ve tanımız sebepsiz infertilite.siz kaç yaşındasınız ve aşılama ile mi hamile kaldınız ve kaçıncı aşılamada hamile kaldınız.inşallah Rabbim bebeğinizide kucağınıza hayırlısıyla almayı nasip eder.dualarınızda unutmayın inşallah...
Selamlqr ben de erzurumda asilama yaptirdim seker. Kime yaptirdin sen

Kanamam var çok korkuyorum çok kötüyüm ben Rabbim bebeğimi almaz inşlh benden tam oldu derken sevincimiz yarıda kaldı :KK43::cry:
canımm cok üzüldüm telaşa kapılma.tanıdıgım bırısı her ay kanaması olup saglıklı bır bebek dunyaya getırdı üzülmeee doktor ne dedi

canımm cok üzüldüm telaşa kapılma.tanıdıgım bırısı her ay kanaması olup saglıklı bır bebek dunyaya getırdı üzülmeee doktor ne dedi
Bilmiyorum canım artık hiç bisey düşünemiyorum :KK43:

Halide hanım ben fakülteye bünyamin beye yaptırdım,memnunda kaldım.siz kime yaptırmıştınız.sizdemi fak gidiyorsunuz memnunmusunuz...
Bunyamin beye yaptirdim 2. Ve 3.asilamalarimi.
2.asilamam kimyasal gebelikle sonuclandi. 3.de 11.gun test yaptim negatif cikti ama hala hasta olmadim. Bunyamin beyle gorustum bi dahaki ay gel tup bebek yapalim dedi. Bunyamin beyden memnunum ilgili ve germiyor beni. Tup bebekte de onu tercih edicem sanorim. Sende sikinti nedir? Bizde esim varikosel ameliyati oldu ama hala degerler cok iyi degil maalesef

Bunyamin beye yaptirdim 2. Ve 3.asilamalarimi.
2.asilamam kimyasal gebelikle sonuclandi. 3.de 11.gun test yaptim negatif cikti ama hala hasta olmadim. Bunyamin beyle gorustum bi dahaki ay gel tup bebek yapalim dedi. Bunyamin beyden memnunum ilgili ve germiyor beni. Tup bebekte de onu tercih edicem sanorim. Sende sikinti nedir? Bizde esim varikosel ameliyati oldu ama hala degerler cok iyi degil maalesef
Halide hanım geçmiş olsun Rabbim inşllh sizlerede bizlerede en hayırlısıyla bebişler versin. bize konulan tanı sebepsiz infertilite.Ben dün bünyamin beye gittim aşılamamın tutmadığını ve beta hcg min 0 oldugunu söyledim.tamam dedi.bayramdan sonra 2. aşılamayı yapalım ekim de adetin 2.günü gel dedi.Buarada ben çalışıyorum.bölge eğiti hast de hemşireyim.raporda vermedi istirahate gerek yok dedi hareketli olmanız gerekiyor dedi. bende 1. aşaılamada çokta dikkat etmedim.sizcede öylemi ben çok mualakta kaldım şimdi 2. aşılamada acaba izin mi alsam diyorum.?

Halide hanım geçmiş olsun Rabbim inşllh sizlerede bizlerede en hayırlısıyla bebişler versin. bize konulan tanı sebepsiz infertilite.Ben dün bünyamin beye gittim aşılamamın tutmadığını ve beta hcg min 0 oldugunu söyledim.tamam dedi.bayramdan sonra 2. aşılamayı yapalım ekim de adetin 2.günü gel dedi.Buarada ben çalışıyorum.bölge eğiti hast de hemşireyim.raporda vermedi istirahate gerek yok dedi hareketli olmanız gerekiyor dedi. bende 1. aşaılamada çokta dikkat etmedim.sizcede öylemi ben çok mualakta kaldım şimdi 2. aşılamada acaba izin mi alsam diyorum.?
Canim ben de calisiyorim. Bunyamin bey 2. Asilamami yaptiginda ben de kendime pek dikkat etmedim ve surekli seyahat ettim ama 3.asilamada 1 hafta ralor aldim ve ecde yattim.esim her isimi yalti ama sonuc ne oldu hic. Gerci hala hadta olmadim ya diyorum acep bi mucize olur mu :) umut iste.
Ha bana kalirsa hocalar gunluk hayatiniza devam edin diye sundan diyorlar: insan bos kalinca kafasinda cok kurup strese sokuyor kendi kendini. O yuzden gunluk hayata devam edin kj mesgaleniz olsun ve kafanizi o konuya cok takmayin diyorlar. Bence sen cok agir fiziksel aktivitelerden uzak dur ama mutlaka ugraslarin olsun. E hemsiresin ve surekli ayaktasin sen sanirim o yuzden asilamadan sonraki 3 4 gun rapor al evde gunluk hayatina devam et ama ise gitme derim ben. Cunku saglikci bicok arkadasim var ve cok yorucu isleri oldugunu soyluyorlar.

Arkadaslar aylardir giremedim kacti sanmayin suan 6 aylik hamileyim allah kismet ederse oglum olacak.2 inci asilamamda tuttu allahim hepimize hayirli evlatlar versin

Back
X