- Konu Sahibi serap12345
sen ne yaptın bu arada aşılama dusunuyormusun
Canim sinucu merak etttim ne durumdasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen ne yaptın bu arada aşılama dusunuyormusun
Canim sinucu merak etttim ne durumdasin
Benimde 7 gun var bugun dayanamadim evde test vardi yaptim ama kocamn tek cizgicanım bıraz tatıle cıktım hıc gıremdım ınternete geçen ay sonuc fıyasko oldu gunumde adet oldumbu ayda beklıyorum ıste adetıme 9 gun var doktor dınlenmemı soyledı ama ben durmadım yıne kendıcabalrımla bırseyler yapmaya calıstım beklıyorum ıste
Benimde 7 gun var bugun dayanamadim evde test vardi yaptim ama kocamn tek cizgi(
çatlama tarıhlerını sen mı ayarlıyorsun canım belkı son ilişkinde tutmuştur daha erken gıbı geldı bana 3 4 gun bekle tekrar yap bakalım allah inşallah sana hayırlı bır evlat verır
Insallh canim allh hic birimizin kucagini bos birakmasin adet olacakmisim gibi kasikarimda hafif agrilar var bugun saglik ocagina gittim tsh testi icin gebelik testine cesaret edemedim galiba sonucu bildigim icin aile hekiminin karsisinda hayal kirikligi yasamaktan korktum
canım ınsallah olur bebegımız aminnn.1 saat once lavaboya gıttım cok acık renkte pembe gıbı bır akıntım olmus cok sasırdım sabahta test yaptırdım negatıf cıktı kanda cok saskınım bır konu açayım ben en ıyısı :S:S:S orda bakalım
Yerlesme kananasidir belki senin adetine kac gun var bazen kahverengi bazen acik pembe olabiliyormus insallh hayirli haberler verirsin
canım valla kafam cok karıstı suan durdu akıntı adetime 3 gun var
Canim belli olmaz daha varmis bazen burada okuyorum adet geciksede tedtlerde cikmiyormus adet dokturucu kullanip adet olmayinca tekrar test yapip hamile olamlar var.gonulden hayirlisini diliyorum ovulasyon takibi yapmismiydin
Yok takıp yapmadım gun hesabıyla yaptım ...
Merak ettim hamile kaldinz mi sonra![]()
ıkı gündür test yapıyorum adetım 1gün geçti.yaptıgım butun testler sonradan ikinci cizgi cıkıyor oda biraz silik yani kuruduktan sonra dahada belırgın oluyor beklemedeyım
ıkı gündür test yapıyorum adetım 1gün geçti.yaptıgım butun testler sonradan ikinci cizgi cıkıyor oda biraz silik yani kuruduktan sonra dahada belırgın oluyor beklemedeyım
Mrb beb aranıza yeni katılanlardanm aşılamayı dr banada önerdi acaba fiyatlar nedir bilginiz varmi özel yada devlet hastanesinde
Hayirli haberlerle gel insallah haberini bekliyrm sonucuni yazarsan cok sewinirim :)))
9 aydir istiyoruz canim ama tedavim klomenle bu 3 ayim olcak eger adet gorursem. Ozelde tedavi goruyorum esimin problemi yok. Benimde yumurtam olmuyo bu ay kullandim yumurtalarim buyumedi annemlere gidince tevim aksadi sehir disina çıkınca. Bende bunun ustune geciktim umutlandim ama testler negatif çıkıyor rahim kalinligim 14 mm olmus dr bu iyi bisey dedi.gecen ay 18 mm bi yumurtam olmustu ama tutmadi gunumde adet oldum ama bu ay geciktim yumurtam büyümemesine ragmen adetimin geciktigi 4 gnde dr gittim test yapti negatif ama rahim kalınlığı var dedi sonra bekleyelm dedi 11 gun tekrar yaptık kan tahlilini gene negatif 17 gn yaptık en son gene negatif ama hala adet olmadim napcagimi şaşırdım bugun 20 gun gecikelicanım eger sehırındekı devlet hastanesınde guvendıgın bır doktor varsa orada yaptır ziraa özeller bu işi paraya dökmüş durumda o senın kararın uygulama bana gore her yerde aynı.benim ilk aşılamamda tutmadı bı ıkıncı ayım doktor bır ay dınlen dedı bende bos durmadım tabı bakalım.sen ne kadardır cocuk dusunuyorsun
inş hamileyımdır esım ve ben cok ıstıyoruz bır bebek allah herkeze hayırlısını versın
9 aydir istiyoruz canim ama tedavim klomenle bu 3 ayim olcak eger adet gorursem. Ozelde tedavi goruyorum esimin problemi yok. Benimde yumurtam olmuyo bu ay kullandim yumurtalarim buyumedi annemlere gidince tevim aksadi sehir disina çıkınca. Bende bunun ustune geciktim umutlandim ama testler negatif çıkıyor rahim kalinligim 14 mm olmus dr bu iyi bisey dedi.gecen ay 18 mm bi yumurtam olmustu ama tutmadi gunumde adet oldum ama bu ay geciktim yumurtam büyümemesine ragmen adetimin geciktigi 4 gnde dr gittim test yapti negatif ama rahim kalınlığı var dedi sonra bekleyelm dedi 11 gun tekrar yaptık kan tahlilini gene negatif 17 gn yaptık en son gene negatif ama hala adet olmadim napcagimi şaşırdım bugun 20 gun gecikeli
Kac yildir bebek istyrsnz cnm yqaa tup mu yaptin hic hamile kaldin mi cok soru sordum k bkma![]()