• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sonrası..arkadaslar ne yazacagımı bılmıyorum

tüp değil işte gecen ay aşılama oldum 24 yasındayım

Himmm orda gorunce o topigi takip ediyordum o yuzden tup bebek yapmayi dusunuyorsun sanirim dimi offff hayirlisiyla cocuklarimiz bi olsa opmeye kiyamiyacaz bize resmen giclarini donmusler ....:1::3:

Himmm orda gorunce o topigi takip ediyordum o yuzden tup bebek yapmayi dusunuyorsun sanirim dimi offff hayirlisiyla cocuklarimiz bi olsa opmeye kiyamiyacaz bize resmen giclarini donmusler ....:1::3:

suan silik çizgi cıkıyor testlerımde yarın sabah kan tahlılı yaptırıcam artık acilde.olmazsa tup bebekte dusunmuyor degılım ama yaş problemı varmı acaba onda bılmıyorum sonucta 8 9 aylık cocugumuz olmuyor işte sorunda yok ıkımızde bılmıyorum kı arastırmadım daha onu

canım hayırlı olsun öncelikle inşaallah bebeğin vardır.Acaba adanada hangi hastane doktor kimdir bilgilerini yazabilirmisin?

canım yumurtası olmayan bırıne yardımcı olmak daha kolay oda şöyle yardımcı hormonlarla yumurta üretmen saglanıyor 3 4 5 o ayki durumuna baglı yumurtlaman.bendede yumurtlama fazlalıgı vardı bırcok yumurtam oluyordu hıcbırı büyümüyordu küçük kalıyordu e halıylede döllenme olmuyordu tek avantajım catlamayan yumurtalar kist olmuyordu.1 ay klomen kullandım bende adetımın 3. gununden ıtıbaren 5 gun ondan sonrada aşılama işte.senın durumun bence kötü değil dahada yenı baslamıssınız zaten doktorunun sana önerecegı bır suru sey var zaman ilerlede hiç birsey olmuyorsa tüp bebek var yani.ortak yanımız bende 9 aydır cocuk ıstıyorum:)
Tabiki canim bizim durumumuz cok kötü deil Allah daha beterinden korusun daha kötü durumda olanlar var ama bu surec insani Yoruyo yipratiyo Allah hepimizin yardımcısı olsun

suan silik çizgi cıkıyor testlerımde yarın sabah kan tahlılı yaptırıcam artık acilde.olmazsa tup bebekte dusunmuyor degılım ama yaş problemı varmı acaba onda bılmıyorum sonucta 8 9 aylık cocugumuz olmuyor işte sorunda yok ıkımızde bılmıyorum kı arastırmadım daha onu

Canim valla bnce bakmazlar asilaman negatif yani diyorlar doktorlar 1 sene bebegi olmayan supheli sebebsiz interfilite var bzmkisi sebebsiz cunku 2 senedir olmuyor 2 kere asilama yaptik yani negatif hatta asilamnn bir tanesinde 10 gun adetm gecikti esim yoktu gidemdm hastaneye test yptim silik cizgi herkeze dedim 3 gun sora adetim geldi o neydi bilemiyorum

9 aydir istiyoruz canim ama tedavim klomenle bu 3 ayim olcak eger adet gorursem. Ozelde tedavi goruyorum esimin problemi yok. Benimde yumurtam olmuyo bu ay kullandim yumurtalarim buyumedi annemlere gidince tevim aksadi sehir disina çıkınca. Bende bunun ustune geciktim umutlandim ama testler negatif çıkıyor rahim kalinligim 14 mm olmus dr bu iyi bisey dedi.gecen ay 18 mm bi yumurtam olmustu ama tutmadi gunumde adet oldum ama bu ay geciktim yumurtam büyümemesine ragmen adetimin geciktigi 4 gnde dr gittim test yapti negatif ama rahim kalınlığı var dedi sonra bekleyelm dedi 11 gun tekrar yaptık kan tahlilini gene negatif 17 gn yaptık en son gene negatif ama hala adet olmadim napcagimi şaşırdım bugun 20 gun gecikeli

canım sen ne yaptın ? nasıl gıdıyor ? hamılelık?

Geçmiş olsun yaa doktor ne verdi ? Nasılsın şimdi?
Gittim canım bugün dün çok kötüydüm ağrım çoktu bugün iyim şükür birazdaha sabah vardı 4 sen sonra sadece 2 damla kan gelmişti suan yok inşlh böyle devam eder de kesilir progestron hapı kullanıyodum zaten ona devam et dedi bekliycez dedi düşük diyemeyiz dedi haftaya gitcem işte :cry:

Gittim canım bugün dün çok kötüydüm ağrım çoktu bugün iyim şükür birazdaha sabah vardı 4 sen sonra sadece 2 damla kan gelmişti suan yok inşlh böyle devam eder de kesilir progestron hapı kullanıyodum zaten ona devam et dedi bekliycez dedi düşük diyemeyiz dedi haftaya gitcem işte :cry:
Çok geçmiş olsun dua et. Allah büyüktür.

cok sağol canım benim 5 buçuk 5 hafta 5 gün oldu bugün :KK68:
merhaba nihal hanım ben size bu msjı erzurumdan yazıyorum.bende bugün aşılama yaptırdım artık bekeyeceğim hayırlısı bakalım .30 yaşındayım ve tanımız sebepsiz infertilite.siz kaç yaşındasınız ve aşılama ile mi hamile kaldınız ve kaçıncı aşılamada hamile kaldınız.inşallah Rabbim bebeğinizide kucağınıza hayırlısıyla almayı nasip eder.dualarınızda unutmayın inşallah...

merhaba nihal hanım ben size bu msjı erzurumdan yazıyorum.bende bugün aşılama yaptırdım artık bekeyeceğim hayırlısı bakalım .30 yaşındayım ve tanımız sebepsiz infertilite.siz kaç yaşındasınız ve aşılama ile mi hamile kaldınız ve kaçıncı aşılamada hamile kaldınız.inşallah Rabbim bebeğinizide kucağınıza hayırlısıyla almayı nasip eder.dualarınızda unutmayın inşallah...
Aşılama yaptırmadım canım hiç kendiliğinden oldu ve kaybettim bebeğim melek oldu :KK42:

Aşılama yaptırmadım canım hiç kendiliğinden oldu ve kaybettim bebeğim melek oldu :KK42:
Çok geçmiş olsun hamileliğinde burdan görmüş sevinmiştim ama hayırlısı buymuş ne diyelim. Umarım en kısa zamanda kalırsın tekrar.

Back
X