Merhaba belki catlatma ignesinden dolayi silik cikmis olabilir.Merhaba kızlar bende ilk defa aşılama yaptırdım aşılamamın 9.-10. Ve 11. Günü idrar testleri cok silik çıktı acaba tutmuş olma ihtimali var mı ?
yumrta büyüklüğü ne kdrdır. hayırlı olsn. kaç yumurta vardıKızlar merhaba aşılamadan sonra 2gun pembe renk akintim oldusonra kesildi hafifte agrım vardı bitti..hepsi..2mart ta aşılama yapıldı 15inde idrar baktım ilk defa 2.cizgiyi silikte olsa gördüm ve ertesi gün beta 92ydi....inanılmaz bir duygu rabbim isteyen bütün herkese nasip etsin kızlar.
Benimasilama sirasinda oldu kalkince giordum ve ogun boyunca peceteye geldi hep ertesi gun kesildi dr normal dedi sizin sonuc belli oldumuAsialamadan 1 saat snra kanamasi olan var mi
Hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin ins. Catlatma ignesindenmi sayiyorsunuz asilama gunundenmi kafam karisti benimGenelde 14. Gün yapın testi diyorlar. Kişiden kişiye değişebilir canım. Benim 12. Gün belli olmuştu
Aşılama gününden itibaren saydım ben canımBenimasilama sirasinda oldu kalkince giordum ve ogun boyunca peceteye geldi hep ertesi gun kesildi dr normal dedi sizin sonuc belli oldumu
Hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin ins. Catlatma ignesindenmi sayiyorsunuz asilama gunundenmi kafam karisti benim
Hatırlamıyorum ama sanırım 19duyumrta büyüklüğü ne kdrdır. hayırlı olsn. kaç yumurta vardı
Çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş demek ki canım. Gebeliğin oluşup oluşmadığını anlamak için henüz çok erken. En erken 9. Günde falan belli olur. Şimdiden moralini bozma..kızlar bgn gebelık testi yptm. 2. çizgi bile yok. hcg testinde. gerçi daha 27 nisanda çatlarma iğnesini ypmştm
anladm cnm. inş vardır ya hamilelk çok zor allahm aratmasnÇatlatma iğnesinin etkisi geçmiş demek ki canım. Gebeliğin oluşup oluşmadığını anlamak için henüz çok erken. En erken 9. Günde falan belli olur. Şimdiden moralini bozma..
Benimde bugun catlatma ignesinden sonraki 9.gunum oglen 2.idrarla tahlil yaptim cok silik bir cizgi gordum acaba igne etkisi devam ediyormu varla yok arasiÇatlatma iğnesinin etkisi geçmiş demek ki canım. Gebeliğin oluşup oluşmadığını anlamak için henüz çok erken. En erken 9. Günde falan belli olur. Şimdiden moralini bozma..
Evet ikinci cizgiyi ben de gordum. Catlatma ignesinin etkisi 10 gun suruyor deniliyor belko ondan dolayi olabilir insallah oyle degildir de hamilesindir.Eki Görüntüle 2265172
sanki burda daha iyi gorunuyor
ins. canim yarin sabah tekrarlayacagim ins. koyulasirEvet ikinci cizgiyi ben de gordum. Catlatma ignesinin etkisi 10 gun suruyor deniliyor belko ondan dolayi olabilir insallah oyle degildir de hamilesindir.
ayni siliklikte bugunde testte cikti 10.gunum yarin tekrar yapacagim ins. belirginlesir cizgiEvet ikinci cizgiyi ben de gordum. Catlatma ignesinin etkisi 10 gun suruyor deniliyor belko ondan dolayi olabilir insallah oyle degildir de hamilesindir.
Canim oncelikle hayirli olsun. Aynen bende simdi asilama oldum ve arastirirken senin yazini gordum. 2 yil denedik bi kez kendiligimden hamile kaldim kimyasaldi dusurdum bdaha olmadi. Sonrasnda cok ilaclar kullandim rahim filmi cekildm hersey temizdi. Ve smdi asilama yapilirken doktor rahimin dar dedi zor girdim dedi ilk asilamam umarim benimki de tutar bana umut oldunKızlar öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. 2 sene boyunca burda hep küçücük bi umut aradım. Umarım benim paylaşımımda birilerine umut olur. 29 martta ilk aşılamamı oldum. 2 yıl boyunca iğne klomen hepsini defalarca denedim olmadı. Bi sorunda yoktu. Hsg çektirdim normal çıktı. En son aşılama sırasında serviksde stenoz (darlık) saptandı. Spermler hiç yumurtalara ulaşmıyormuş bile. İlk aşılamayla çok şükür tuttu. Darısı isteyen herkesin başına inşallah.
Insallah vardir canim. Hayirli haberlerle gelBenimde ilk asilamam bgn 12.gunu bendede butun belirtiler var dun test yaptim negatif cikti erken olabilir diye dusundum bgn tekrar test yapicam yarinda kan vericem dr dedigi gun insallah vardir bebis
Amin cnm saolInsallah vardir canim. Hayirli haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?