Aşılama AŞILAMA SONRASI BELİRTİLER

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yumrta büyüklüğü ne kdrdır. hayırlı olsn. kaç yumurta vardı

Asialamadan 1 saat snra kanamasi olan var mi
Benimasilama sirasinda oldu kalkince giordum ve ogun boyunca peceteye geldi hep ertesi gun kesildi dr normal dedi sizin sonuc belli oldumu
Genelde 14. Gün yapın testi diyorlar. Kişiden kişiye değişebilir canım. Benim 12. Gün belli olmuştu
Hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin ins. Catlatma ignesindenmi sayiyorsunuz asilama gunundenmi kafam karisti benim

Aşılama gününden itibaren saydım ben canım

kızlar bgn gebelık testi yptm. 2. çizgi bile yok. hcg testinde. gerçi daha 27 nisanda çatlarma iğnesini ypmştm

kızlar bgn gebelık testi yptm. 2. çizgi bile yok. hcg testinde. gerçi daha 27 nisanda çatlarma iğnesini ypmştm
Çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş demek ki canım. Gebeliğin oluşup oluşmadığını anlamak için henüz çok erken. En erken 9. Günde falan belli olur. Şimdiden moralini bozma..

Çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş demek ki canım. Gebeliğin oluşup oluşmadığını anlamak için henüz çok erken. En erken 9. Günde falan belli olur. Şimdiden moralini bozma..
anladm cnm. inş vardır ya hamilelk çok zor allahm aratmasn

Merhaba kizlar 29 nisanda 2. Asilmami oldum fakat sadece asilama gunu agrim ve siskinligim oldu bugun 5. Gunum hic birsey yok sadece dun belim agridi o kadar boyle olupda hamile olan var mi aranizda ilk asilamamda 3 gun hep agrim olmustu sonrasinda da gaz problemi ve gun icerisinde ara ara kasik agrilari yasamistim fakat olmadi

Benimde bugun catlatma ignesinden sonraki 9.gunum oglen 2.idrarla tahlil yaptim cok silik bir cizgi gordum acaba igne etkisi devam ediyormu varla yok arasi

Evet ikinci cizgiyi ben de gordum. Catlatma ignesinin etkisi 10 gun suruyor deniliyor belko ondan dolayi olabilir insallah oyle degildir de hamilesindir.
ayni siliklikte bugunde testte cikti 10.gunum yarin tekrar yapacagim ins. belirginlesir cizgi

Canim oncelikle hayirli olsun. Aynen bende simdi asilama oldum ve arastirirken senin yazini gordum. 2 yil denedik bi kez kendiligimden hamile kaldim kimyasaldi dusurdum bdaha olmadi. Sonrasnda cok ilaclar kullandim rahim filmi cekildm hersey temizdi. Ve smdi asilama yapilirken doktor rahimin dar dedi zor girdim dedi ilk asilamam umarim benimki de tutar bana umut oldun

Benimde ilk asilamam bgn 12.gunu bendede butun belirtiler var dun test yaptim negatif cikti erken olabilir diye dusundum bgn tekrar test yapicam yarinda kan vericem dr dedigi gun insallah vardir bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…