aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Göbek deliginizde agrı oluyormuydu

slm kızlar ben geçen ay aşılama yaptm tutmadı bu ay 2 inci aşılama oldu adetime de daha 4 gün var ama sürekli adet olacakmşm gibi ağrılarm oluyo kendimde hiç bir degisiklik hissetmiyorm sadece akıntım biraz fazla o kadar yardmcı olun

Merhaba... ben de 2. Aşılamamı oldum size bir şey soracağım, eşinizin verdiği miktarlar ne kadardı bizimki verirken streste. Çok az geldi ,2ml olması gerekir miş galiba 1ml vermiş doktor sayı ve hareket fena değil dedi ama kafama takıldı yine olmayacak galiba

Bugün sabah saat 10.05 te Çapa’da İlk aşılamam oldu Çok az kan geldi başka bir şey yoktu 15dk dinlen hemen kalkma dediler
Şimdi evde sırt üstü yatıyorum bakalım 14 gün sonra neler olacak ???

Acaba crinona jel kullandınız mı yasa progeston ilaç

Bende 28 ekimde yaptırdım:) yarın adet olucam gösteriyor akıntım çoğaldı onun dışında bişeyim yok inşallah adet olmayalım yaaa hamişler bize de dua etsin onların duası tutar diyolar :)

Bende 28 ekimde yaptırdım:) yarın adet olucam gösteriyor akıntım çoğaldı onun dışında bişeyim yok inşallah adet olmayalım yaaa hamişler bize de dua etsin onların duası tutar diyolar :)
Rabbim nasip etsin inşallah hamilesindir bende dün akşam çift çizgiyi gördüm Pazartesi’yi bekliyorum kan için

Benimde aşılamanın 5.günü ilk aşılamam kasiklarimda batmalar oluyor ve idrardan sonra daha çok ağrıdığını söyleyebilirim ve bel ağrım var hafif eğilip kalktikcada batmalar oluyor kasiklarimda 10 gün nasıl geçecek bilmiorm

Merhaba benimde bugün aşılamanın 6. Günüm sağ tarafında kasık ağrım var birda batmalar var sanki adet olacam gibi ara ara ağrım oluyor sizin belli oldumu sonucunuz merak ettim

Mrb canim ben burda yeniyim bende 6 gün önce aşılama yaptım sadece sırtım ve az bişey kasık ağrılarım var sence hamilelik belirtisi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…