aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Canım bişey sorcam aşılamamın 12. Günü bugün betahcg 3 küsür çıktı bende negatif algıladım..yükselirmi acaba belirtin varmıydı?

Canım bişey sorcam aşılamamın 12. Günü bugün betahcg 3 küsür çıktı bende negatif algıladım..yükselirmi acaba belirtin varmıydı?
canım ben 14 gun yaptırmıstım direk 0,5 cıktı tutmadı senın 3 ustu cıktıysa sen 2 gun sonra tekrar yap o zaman kesin sonuç alırsın bence var gibi hissettiğim boyle yanı :)

Merhaba bende ilk asilamami yaptirdim bugun 7. Gunum ve gogus uclarim cok aciyor karnim agriyor istahim çok acik doymak bilmiyorum. Sizce gebemiyim kendimi umitlendirmek istemiyorum testime daaha 10 gun var

Hanimlar. Meraba. Gecem. Sene. Son. Asilamamda. Tutmadi. Malesef. Bende. Biraktim. Tedaviyi. Ama. Bu ay. Inanilmiyacak. Birsey. Oldu iki. Günlük. Bir gecikmem. Söz. Konusu. Ama. Ben. Yinede ilac. Almadan. Test. Yapim. Dedim. Ümit. Dünyasi. Ve. Sizle. Paylastim. Sonuc. Hafta. Sonu. Ve. Ben. Pazartesiyi. Bekliyorum. Dogruluk ne kadar. Var. Diye. Rabbim. Isteyen. Herkeze. Nasip. Etsin. Ihs. En. Önemli. Sey. Hamilek. Düsüncesinden. Uzak kalmakmis. Ben. Kabul. Etmistim. Bebegimin olmucani. Hayirli. Haberlerinizi. Almak. Dilegiyle

MaşaALLAH diyelim ozaman :) Rabbim tamamına erdirsin.süzinle durumumuz oladar çok benziyorki.bende geçen sene 31 martta aşılamma tutmayınca bırakmıştım herşeyi.hamileliği kafamda silmiştim.bu ay gecikmem oldu ve çift çizgiyi gördüm.keseyi de gördük bakalım yarın benimde kontrlum var.kalp atışlarına bakcak doktor.Hakkımızıda hayırlısı inşaALLAH.

Tekrardan. SLmlar. Cok. Sevindim. Canim. Senin. Adina. Rabbim. Tamamina. Erdirsin. Ben. Dün. Gece. Hastanedeydim. Sol. Kasigimda. Agri. Sikayetinle. Hastanede. Yapilan. Tahlillerde. Hamile. Coktim. Idrarda. Kan. sonucumda hamilelik. Yönünde. Degerim 130. dr. Daha. Cok yeni dedi ama. Ben. Cok. Korkuyorum. Kese. Görünmedi. Dis. Gebelik. Olurmu. Diye. Rabbim. Yardimicimiz. Olsun. Senin kan deyerlerin. Nasil di. canim. Ben. Cok. Korkuyorum. Cünkü. Daha. Önce. Yaklasik. 4. sene. Önce. Bi. Dis. Gebelik. Gecirmistim. Umarim. Aynisini. Yasamam. Sevgiler

Meraba. Hanimlar. Daha. Önce testimi. Paylastim. Sizlerle. Ve. Sonra. Hastaneye. Gitdim. Sol. Tarafimda. Agri. Siyetinle kanda. Deyerim 130. cikti. Ama. Yeni. Dendi. Asagidan. Bakildi. Gebelik. Daha. Gözükmüyor. Denmisti. Sonrasi carsamba. Gecesi. Tkr. Hastaneye. Gitdim. Idar. Tessti. Yapildi. Bu seferde. Hamilelik. Cikmadi. Aklim. Durmus. Vaziyetdeyim. Bu. Gün. Normal. Dr a. Gitdim. Kan. verdim. Sonuclar. Pazartesi. Alinicak. Ve. Utrasalla. Allatdan musayane. Edildim. Gebelik. Kese. Yok. Dendi. Tek. Care. Kan. Sonucum ve. Halen. Kanamam. Gelmedi. Ltf. Yardimci. Olun böyle. Bi. Durum. Yasiyan. Varmi. Madem. Hamileik. Yok. Neden. Adetim. Gelmiyor. Hormonlarim. Beni maffetti. . Ltf. Acil. Cevap ne. Yapmaliyim. Ben

merhaba hanımlar.bugun asılamamın 12.gunu.axayip bir kasık agrısı adet olacakmıs hissi ve göguslerlerde hassiyet ve hafif bir şişkinlik var.adetime 11 gün var daha test yapsam çıkarmı bugün.yoksa doktoru dinleyip 3 gün sonramı yapsam.ayın 10 da kontrolum var gel kan testi verd dedi doktor.bide alttan progestan kullanıyorum çok kötü şişkinlik yapıyor.resmen ağrıdan çatlıyacam.normal hamilelik belirtilerimi bunlar

Benim 12 veya 13.gundr idrar testinde çıkmıştı. Hamilelik ve adet belirtileri genelde ayni oluyor

anlaşılan 3 gün daha bekliyecem.korkuyorum test yapmaya işin açığı adet gecikmesi dışında da farklı bi belirti olmuyor.o bile bazen yetersiz kalıyor

günaydın arkadaslar.hem hızlı gebelik testi hemde erken gebelik testi yaptım ikiside negatif çıktı.aşılamanın 14. günündeyim .adetime daha 8 gün var.yarında kan testim var.umudumu yitirmek için daha erkenmi.yada umutlayayımmı.ne yapacagımı bilemiyorum.tüm belirtiler vardı.

Kafana çok fazla takma olacağına bırak derim bende senin gibiydim 2 asilama da başarısızlıkla sonuçlandı hep bir ümit vardı ha bu ay tutacak sonra üçüncü asilama yi yaptirmam sonra ümit etmediğim bir anda kendiliğinden hamile kaldım inşallah senin ki tutar ama dedigim gibi kafana çok takma stres en büyük etken çünkü

Mrhblar ben de bu ay ilk aşılamamı yaptırdım asilamamin 6 günündeyim adetime 10 gün var hiç bir belirtim yok galiba tutmadı ama beklemedeyim yine de

Mrb kizlar bende 10 agustosta asilama yaptirdim 10 gun oldu 5 gun sonra tahlil yapacagim allahtan tek istegim hayirli bir sekilde nasib etsin ilk 4 gun cok kotu aancim vardi suanda ara ara sancim oluyor gogus uclarim cok hassas bir halsizlik var akintimda var gaz sancim devam ediyir insallah tutmustur zamannnn gecmiyor baklaim 5 gun sonra tekrar yazacagim

Insllh hayırlı haberler alırsın ınsllh hamilesindir bende hala bir belirti yok beklemedeyim

Allah sanada nasib etsin sancin falan da mi yok gazin falan ??

Hiçç bir şey yok canım belirti olmadan hamile kalanlar da varmış az da olsa bir ümit bekliyorum işte aslinda bi sorunumuz da yok bizim sebebsiz kısırlık 2 yıldır deniyoruz 6 aydır da tedavi goruyorum

Hiçç bir şey yok canım belirti olmadan hamile kalanlar da varmış az da olsa bir ümit bekliyorum işte aslinda bi sorunumuz da yok bizim sebebsiz kısırlık 2 yıldır deniyoruz 6 aydır da tedavi goruyorum
Valla o durum daha zor Allah yardimciniz olsun insallah su hayirli gunde rabbim nasib eder bendede yumurtalik yoktu ve adet gormedim hic doktorum olumlu bakiyor ama bakalim allah herseyin hayirlisini nasib etsin zor dun bir baya musterim geldi agliyordu niye agliyirsun dedim hamileyim dedu rabbim istmeyene veriyor vardir bir bildigi diyorum herseyin hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…