aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Amin canım..bizimkisi de böyle bir imtihanelbet vardır bir zamanı hayırlısı olsun da

Aşılamamin 12 gunu ve adet oldum morelim cok bozuk bu sekilde hamile kalanlarda varmis ama benim hic umudum yok cok kotuyum Allah kimsenin emeklerini beklentilerini bosa cikarmasin

Aşılamamin 12 gunu ve adet oldum morelim cok bozuk bu sekilde hamile kalanlarda varmis ama benim hic umudum yok cok kotuyum Allah kimsenin emeklerini beklentilerini bosa cikarmasin
Üzülme canım bi dahaki sefere ınsllh vardır elbet bir zamanı benim de olmadi kist oluştu sanki hissediyorum sol tarafimda

Arkadaşlar 18 ağustos 2018 de 2.aşılamami oldum 3 yıldır 2 gebelik düşünüyorum fakat hamile kalamıyorum kist miyom vs tarzı hiç birseyim yok rahim kanallarım açık yumurta gelişimin de 18-19 mm e kadar büyüyor yinede hamile kalamıyorum benim gibi olup aşılamadı tutan varmi acaba

Aşılamanın5.gününde eğer tuttuysa belirtiler baslar mi çok hafif kaşık ağrılarım var adetime 10 gün var sanki adet olacakmışım gibi

Herkese merhaba,
Doğru yerde miyim bilmiyorum ama aşılama yapılmadı bana. Menopur+ovitrelle+progestan ile bu ay tedaviye başladım. 2 haftadır da beklemedeyim. Bu sürede hiç ümitlenmedim ve kendimi hamile gibi de hissetmedim, hala da hissetmiyorum ama adetim 2 gün geçti ve doktorun dediğine göre yarın kan testine gitmem gerekiyor. Bu tedavi(menopur+ovitrelle+progestan) adet gecikmesi yapar mı? Bir de bat a kadar tüm adet belirtilerini yaşadım fakat iki gündür kayboldular. Göğüslerim acayip şişti ve hassaslaştı her zamanki gibi ama şu an normale döndüler. Bir de dün akşam kasıklarım bir anda şişti ve ağrı yaptı gaz sancısı gibi, yürüyemedim bile. Ama bir saat kadar sürdü ve geçti. Şimdi ben yarın kan vermesem mi diyorum, eğer bu ilaçların adet geciktirme etkisi varsa Pazartesiye kadar beklemek istiyorum. Siz ne diyorsunuz?

Eğer hamile isen mutlaka kan testinde çıkacaktır canim

Merhabalar ben 4 şubatta aşılama oldum şuan adetime 8 gün var ama her ay yaşadığım adet belirtilerini yine yaşamaya başladım oyüzden keyfim kaçtı ümidim kalmadı yine aşılama sonrası adet olacağını sanıp hamime kalan oldu mu acaba

Konuşmam için erken aslında ama adetime bi kaç gün kala adet ağrım başladı. Adetim iki gün geçti kan verdim hcg 63 çıktı. Artmasını bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…