Valla o durum daha zor Allah yardimciniz olsun insallah su hayirli gunde rabbim nasib eder bendede yumurtalik yoktu ve adet gormedim hic doktorum olumlu bakiyor ama bakalim allah herseyin hayirlisini nasib etsin zor dun bir baya musterim geldi agliyordu niye agliyirsun dedim hamileyim dedu rabbim istmeyene veriyor vardir bir bildigi diyorum herseyin hayirlisi
Amin insallahAmin canım..bizimkisi de böyle bir imtihanelbet vardır bir zamanı hayırlısı olsun da
Üzülme canım bi dahaki sefere ınsllh vardır elbet bir zamanı benim de olmadi kist oluştu sanki hissediyorum sol tarafimdaAşılamamin 12 gunu ve adet oldum morelim cok bozuk bu sekilde hamile kalanlarda varmis ama benim hic umudum yok cok kotuyum Allah kimsenin emeklerini beklentilerini bosa cikarmasin
Hayirlisi olsunartik rabbim seninde emeklerini bosa cikarmaz insallah canimÜzülme canım bi dahaki sefere ınsllh vardır elbet bir zamanı benim de olmadi kist oluştu sanki hissediyorum sol tarafimda
10. Günden sonra bile belirtileri başlayanları duymuştum ınsllh hamilesindirAşılamanın5.gününde eğer tuttuysa belirtiler baslar mi çok hafif kaşık ağrılarım var adetime 10 gün var sanki adet olacakmışım gibi
Eğer hamile isen mutlaka kan testinde çıkacaktır canimHerkese merhaba,
Doğru yerde miyim bilmiyorum ama aşılama yapılmadı bana. Menopur+ovitrelle+progestan ile bu ay tedaviye başladım. 2 haftadır da beklemedeyim. Bu sürede hiç ümitlenmedim ve kendimi hamile gibi de hissetmedim, hala da hissetmiyorum ama adetim 2 gün geçti ve doktorun dediğine göre yarın kan testine gitmem gerekiyor. Bu tedavi(menopur+ovitrelle+progestan) adet gecikmesi yapar mı? Bir de bat a kadar tüm adet belirtilerini yaşadım fakat iki gündür kayboldular. Göğüslerim acayip şişti ve hassaslaştı her zamanki gibi ama şu an normale döndüler. Bir de dün akşam kasıklarım bir anda şişti ve ağrı yaptı gaz sancısı gibi, yürüyemedim bile. Ama bir saat kadar sürdü ve geçti. Şimdi ben yarın kan vermesem mi diyorum, eğer bu ilaçların adet geciktirme etkisi varsa Pazartesiye kadar beklemek istiyorum. Siz ne diyorsunuz?
Kızlar uzun bir aradan sonra herkese m
kim yapmıştı aşılamayı?
Konuşmam için erken aslında ama adetime bi kaç gün kala adet ağrım başladı. Adetim iki gün geçti kan verdim hcg 63 çıktı. Artmasını bekliyoruz.Merhabalar ben 4 şubatta aşılama oldum şuan adetime 8 gün var ama her ay yaşadığım adet belirtilerini yine yaşamaya başladım oyüzden keyfim kaçtı ümidim kalmadı yine aşılama sonrası adet olacağını sanıp hamime kalan oldu mu acaba
Hayırlısı inşallah hamişsindir 2. Testi ne zaman yapacaksınKonuşmam için erken aslında ama adetime bi kaç gün kala adet ağrım başladı. Adetim iki gün geçti kan verdim hcg 63 çıktı. Artmasını bekliyoruz.
Pazartesi sabah kan vericem tekrar.Hayırlısı inşallah hamişsindir 2. Testi ne zaman yapacaksın
sizler gibi bende cok uzun zaman forumdan gebelik belirtilerini araştırıp durdum.o zamanlar kendime bir söz verdim eğer bir gün hamile kalırsam belirtilerimi gün gün paylaşacaktım.cok şükür ki rabbim nasip etti ilk aşılamamda hamile kaldım...buyrun gün gün gebelik belirtilerim.
aşılama günü:herhangi bir kanamam olmadı cok hafif belli belirsiz ağrım vardı.aşılamadan sonra dr kaldırmadı 2 saate yakın dinlendim.
1.gün: belli belirsiz ağrı devam etti
2.gün:ağrı ara ara oldu
3.gün:hiç bir şikayetim yoktu
4.gün:kasıklarımda batmalar başladı.bunu kıl çekilmesi gibi tarif edebilirim
5.gün:batmalar devam etti,iştahım açıldı ancak kullandığım progestanın etkisimi bilmiyorum
6.gün:batmalar devam etti,kabızlık basladı,iştahım açıktı,akıntı başladı
7.gün:eğilip kalktığımda kasığımda bilye gibi birşey vardı sanki ani hareketlerde acıyordu.
8.gün:batmalar,kabızlık,oburluk devam etti.akıntı arttı
9.gün:yürürken falan yorulmaya başladım,diğer belrtiler devam ediyordu
10.gün:idrar testi yaptım tabiki de cıkmadı :))
idrar testinde cıkmadı ama tuhaf bir şekilde biliyordum hamile olduğumu
11.gün:akıntı ve iştah haricinde fazla belirti gözlemlemedim
12.gün.akıntının rengi şeffaftan beyaza döndü(ancak bu bir şeffaf bir beyaz olarak hala devam ediyor).kimsenin yemek yaptığını sanmadığım gec bir vakitte biber dolması koktu ve cok şiddetle yemek istedim.
13.gün:akıntı ve iştah haricinde herşey normaldi.
14.gün:kan testi +
umarım sizlere faydası olur...
[/QUOTE
Göbek deliginde sancı oluyor muydu sizin listenize göre 2. Gün benim pazartesi yaptırdım ve süürekli yatıyorum agrım çok oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?