Tuttu mu ğeki aşılamanKendini cok dinleyip yipratma seyda ben gunlerdir yaptim ayni seyi ama faydasi yok bizde yapmadik iliskiyi kafana takma nasip hersey
Buguet bu saatten sonra gitmicen zaten yarina kaldi ama basim cok agriyo normalde bugun adet gunum ve olucam galiba dilerim yanilirim
canım inşallah yanılırsın şöyle beta hcg en. 1000 küsürlerse çıkar bizede umut olursun aminnn
Bence dollenme olmus benim ki 0.74 cikmisti canim , belki tutar adet olmazsan yukselebilir belli olmaz bekle bakalim yarin 2 katina cikarsa oldu bu iş demektir. Olmazsa da yeniden denersin ne var yaniGercekten boylemi hissediyorsun bilmiyorum yapan hemsire de sasirdi sadece tekrarla dediler başkada bisey soylemediler bu dahada zor bir durummus bence ne dusunmem gerektgni bilmiyorum sadece cok uzgunum
Canim benimmmm... lutfen boyle kendini hirpalama... neredeyse ayni seyleri biz de yasadik ve dogal olarak cok icten hissediyoruz uzuntunu canimmmHayatım boyunca hic bisey icin boyle mucadele edip hayal kırıklıgı yaşamamiştım bu duyguyu tatmakta varmis ne kadar acı olsada bu mucadeleyi veren herkeze rabbim guc sabir versin diyecek hic bisey yok oyle cok varmis gibi hissetmistim ki aslinda beynim ne kadar olmadi tutmadi dese de simdi icimden biseyi kopardilar gibi geliyo
Merhabalarrr.. bende asilamami carsamba yaptirdim bekliyorum ne jissediyorum bilmiyorum. Yoruldum galiba ama yapacak bir sey yok dua edin bana lutfen[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?