aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Buguet bu saatten sonra gitmicen zaten yarina kaldi ama basim cok agriyo normalde bugun adet gunum ve olucam galiba dilerim yanilirim korkuyorum

5.0 cikti test doktor sınırda oldugunu yarin bir daha yaptirmam gerektigini soyledı ama ben umutlu degilim bence yok

Gercekten boylemi hissediyorsun bilmiyorum yapan hemsire de sasirdi sadece tekrarla dediler başkada bisey soylemediler bu dahada zor bir durummus bence ne dusunmem gerektgni bilmiyorum sadece cok uzgunum

Gercekten boylemi hissediyorsun bilmiyorum yapan hemsire de sasirdi sadece tekrarla dediler başkada bisey soylemediler bu dahada zor bir durummus bence ne dusunmem gerektgni bilmiyorum sadece cok uzgunum
Bence dollenme olmus benim ki 0.74 cikmisti canim , belki tutar adet olmazsan yukselebilir belli olmaz bekle bakalim yarin 2 katina cikarsa oldu bu iş demektir. Olmazsa da yeniden denersin ne var yani

Kizlar cok tesekkur ederim sayenizde cok umutlandirdiniz beni evet adetim 3gun gecikti insallah sizin dediginiz gibi olur ya sabirşizlikla yarini bekliyorum haber vericem size insallah hamıleyim diye yazarim dua edin kizlar bana

Hayatım boyunca hic bisey icin boyle mucadele edip hayal kırıklıgı yaşamamiştım bu duyguyu tatmakta varmis ne kadar acı olsada bu mucadeleyi veren herkeze rabbim guc sabir versin diyecek hic bisey yok oyle cok varmis gibi hissetmistim ki aslinda beynim ne kadar olmadi tutmadi dese de simdi icimden biseyi kopardilar gibi geliyo

Canim benimmmm... lutfen boyle kendini hirpalama... neredeyse ayni seyleri biz de yasadik ve dogal olarak cok icten hissediyoruz uzuntunu canimmm ama umut dunyasi iste canim her sabah yeniden umutla uyanacaksin en yakin zamanda gelecek bebeklerimiz bizi yeniden , icten guldurmek icin umarim

Slm kızlar geçen hafta aşılama yapıldı ilk kez sabırsızlıkla bekliyorum tabi birazda korkuyorum inşallah Allah hepimize nasip eder bu sefer benim için de dua eder misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…