aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Sadece 1 gunum kaldi ve ben cok korkuyorum kalbim duracakmis gibi hizla carpiyo sonucu duymaktan cok korkuyorum...

Hic korkma canim nekadar stres olma desekte yapiyo insan .bende yasadim cunku aglaya aglaya gittim doktorun yanina kanamam geldi test yapticagim gun git hemen baktir dusukte olabilir dedi bi umut oldu dusukte olsa bi can tutmustur ama husran bile olsa sonuc gittim aglaya aglaya kan verdim esim beni disarida bekliyodu kani verfikten sonra disari cikmadan aradim is uzun sira cok dedim isin varsa hallet baktim yok disarida hickira hickira agladim sonuc negatif biliyorum 1saat sonra sonucu aldim bekledigim sonuc tabikide doktorun yanina gittim sonucu soyledi baktim esim kapida yuzune bakamadim muanehanenin orda bank vardi kkendimi nasil attigimi bilmiyorum oraya esim yapma etme diyo ama icjmi alamiyorum ama esim vok destek cikti herzaman uzulmiyim diye eve gitmedik otele gittik hep basimda bekledi hakkini yiyemem.dicem o ki sana korkma guclu ol esin destekcimi bilmiyorum ama sen guclu ol.artik diyorumki bigun benimde olacak gecte olsa gucte olsa olacak inaniyorum esimin sayesinde aşıyorum bunu ama olacak inaniyorum allahin izniyle negatifte olsa pozitifte olsa unutma sen sen olacaksin degismicek hicbisey tatlim

Okurken gozyaslarimi tutamadim resmen cok guzel anlatmissin herseyi canim benim benim durum biraz farkli benim herseyim temiz cikti hic bi sıkıntı yok ama aylarca esimi ikna edemedgm icin bosa hap ictim zar zor gitti doktora ilk evlilgnden cocugu oldugu icin cok zor ikna ettim ve aci son varikosel cikti ama esimin sekeri oldugu icin ameliyat edilemedi cunku sekeri cok farkli ilac aldigi halde dusmuyo bunu kabullenmek bile ona cok agir geldi doktor sperm artiracak ilaca basladi 2 ay sonunda asilama denenecek dendi ve yaptirdik evet destek mi destek esim ama benim kadar yanmiyo cani cunku o baba kelimesini duydu ve duyuyor ama ben anne kelimesini duyabilecekmiyim hic bilmiyorum

Hic korkma canim nekadar stres olma desekte yapiyo insan .bende yasadim cunku aglaya aglaya gittim doktorun yanina kanamam geldi test yapticagim gun git hemen baktir dusukte olabilir dedi bi umut oldu dusukte olsa bi can tutmustur ama husran bile olsa sonuc gittim aglaya aglaya kan verdim esim beni disarida bekliyodu kani verfikten sonra disari cikmadan aradim is uzun sira cok dedim isin varsa hallet baktim yok disarida hickira hickira agladim sonuc negatif biliyorum 1saat sonra sonucu aldim bekledigim sonuc tabikide doktorun yanina gittim sonucu soyledi baktim esim kapida yuzune bakamadim muanehanenin orda bank vardi kkendimi nasil attigimi bilmiyorum oraya esim yapma etme diyo ama icjmi alamiyorum ama esim vok destek cikti herzaman uzulmiyim diye eve gitmedik otele gittik hep basimda bekledi hakkini yiyemem.dicem o ki sana korkma guclu ol esin destekcimi bilmiyorum ama sen guclu ol.artik diyorumki bigun benimde olacak gecte olsa gucte olsa olacak inaniyorum esimin sayesinde aşıyorum bunu ama olacak inaniyorum allahin izniyle negatifte olsa pozitifte olsa unutma sen sen olacaksin degismicek hicbisey t

Olacaz canim bizde anne buna inan bu asilama bana cok sey gosterip ogretti bizde de hic bi sorun yok esimdede bendede adet duzenli yumurtlama duzenli ama allahin taktiri iste esim benden fszla istiyo biliyorum ben cok baski yapiyorum ama karar aldim artik zamana biraktim herseyi sende sıkma fazla kendini

Cok tesekkur ederim tatlim hem cinsimle bunlari paylaşmak cok daha iyi geldi 13 gun cok zor gecti normal zamandaki stresten cok fazlaymis rabbim hepimize sabr versin dua etmekten baska hic bisey gelmiyo elimden hepimiz icin

Sen aşılama denedin mi peki benim ilk kez ve cevremde yaptiran falan yok konuyla ilgili hic bilgim yok gögus agrimdan baska biseyde hissetmiyorum doktor pazartesi dedi test yarin yaptirsam cikarmi varsa mesala yoksa beklemelimiyim

Evet canim 3hafta once yaptirdim 10 aralikta test sonucunu alacaktim iste sonuc husrandi ins senin olmustur tutmustur ferah tutmaya calis kendini bilmiyorumki cikardir belki ha 1gun once ha 1gun sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…