aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Hadi ya peki doktor ne dedi tutmama sebebi neymis tekrar asilamami dusunuosun peki tup bebek mi tatlim asilamada cok dusuk diyolar hep sans

Ne kadar umutlanmak istemiyorum desemde icim kipir kipir iste 13gundur uyuyamiyorum geceleri tesekkur ederim bana yazip beni dinledigin icin

Hic bi sebep yok hersey cok iyidi doktorda umitliydi cok ama olmadinasip 2ay dinlenme suresi verdi ondan sonra bakip yine asilamami yoksa tupbebekmi karar verecek asilamada sans %25 tup bebekte %60 ama asilama yapilmadan tup bebege gecis yapilmazmis doktor soyledi

cok yipratici bi sürec vala ya eskiler ne kadar kolay hamile kalirmis simdi herkez sıkıntı icinde ne kadar azaldı dogurganlık
Bizde aşılamayı yapmadan önce hemsire geldi %90 hareketli tıbben sıkıntı yok demisti normalde adet tarihim yarin benim iste,eger olmazsa bende biraz kafami dinlicem cok psikolojim bozuldu doktorlara gidip gelmekten

Evet cok yipratici o muayne oldugum masayi gormek istemiyorum kendimizi ona adapte ediyoruz ister istemez sarsiliyoruz doktor bi yandan konusuyo sag sol yorum yapiyo kafanda vesvedeler yoruluyosun yipraniyosun nasibimiz boyleymis

Allah beterinden korusun tabi uzun surelerce aci ceken mucadele eden insanlar rabbim onlarin yar ve yardimcisi olsun cocuk sahibi olmak isteyen kimseye kiyamiyorum biz yolun başindayken dagildik resmen esimde bende cok yiprandik ve bu surec evlilikleri de yipratiyo gergin olmaktan

Arkadaşlar mrb ben üç gin önce aşılama yaptrdım şu anda sol tarafımda batma var ve sancım var biraz bugun erken gebelik testlerinden aldım dayanamayığ yaptım ikinci cizgi silik çıktı acaba hamilemiyim çok merak ediyorum

Canim insallah bebisin gelir erken yapmissin testi cunku catlatma ignesinin etkisiyle test pozitif cikabiliyormus... bol bol dinlen bence hem ruhunu hem bedenini dinlendir benim ilk asilamam tutmadi ama hic dinlenmedim ve cok stresliydim bu ay doktorumu degistirdim bakalim

Yaa çok istiyorum inşallah hamileyimdir Rabbim isteyen herkese versün sizinde aşılamadan sonra kahverengi şekeleriniz oldu mu kızlar

Canım inşallah tutar Allah kimseyi bu yolda bekleymesin

Seydacim insallah hamilesindir kizlar ben ne yapayim eşim gidip yaptiralim diyo testi 8aralikta yaptirdim asilamami cikarmi sizce simdi

Seydacim insallah hamilesindir kizlar ben ne yapayim eşim gidip yaptiralim diyo testi 8aralikta yaptirdim asilamami cikarmi sizce simdi
Canım en azından bu erken sonuç veren testler var bi onu dene ama moralimiz bozmayalım inşallah tutar rabbîmin izniyle

Daha önceleri idrar testini o kadar cok denedim ki silik bi cizgi bile göremedim hic o yuzden hic inancim yok idrar testine korkuyorum suan gitmeye zaten hic umudum yok bi gece daha varmis gibi hayal etmek istiyorum allah yardimcin olsun canim ya dilerim sen iyi haberler verirsin

O psikolojiyi o kadar iyi biliyorum ki günlerce o testlere bakıp bakıp agladım sabahlara kadar inşallah hamilesindir benimde hiç umudum yok doktor asılama sonrası ilişki önersi ama biz yapmadık eşümden dolayı ümitlenmim diyorum ama elimde degil herşey gebelik belirtisiymiş gibi geliyo

Canimcim kesin belli olur bence 12. Gunde bile belli oluyor hadi yarin git guzel guzel yaptir testini ve insallah guzel haberlerle gel bizi de sevindir

Kendini cok dinleyip yipratma seyda ben gunlerdir yaptim ayni seyi ama faydasi yok bizde yapmadik iliskiyi kafana takma nasip hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…