Kesin denicem cok tesekur ederim ben oyle birsey duymustum sanki :)yok canım içilmiyor ben 2 yıllık evliyim sadece buharında oturuyosun adetin bittiği gece yapıp o gece birlikte olucaksınız 1 defa tek yapılıcak
İnş olur canım ben bi tanıdık sayesinde öğrendim onunda 4 yıldır olmuyodu yaptığı ay olunca hemen bende yaptım çok şükür bizdede oldu nasip tabi ama bazı şeylerede sebep lazımKesin denicem cok tesekur ederim ben oyle birsey duymustum sanki :)
Aynen oyle cnm belki de hamile kalmam icin Allah seni karsima cikardi bu isler hic beli olmaz :)İnş olur canım ben bi tanıdık sayesinde öğrendim onunda 4 yıldır olmuyodu yaptığı ay olunca hemen bende yaptım çok şükür bizdede oldu nasip tabi ama bazı şeylerede sebep lazım
İnş canım insanın başına gelince daha iyi biliyor Rabbim kimseyi evlatla sınamasın kimin duasının kabul olacağı belli olmaz yada kimin sebep olacağı bana söyleyen ablamın komşusuydu kadın 1 yıl bile oturmadı ve bunu söyledikten 2 ay sonra taşındı kısmet olunca herşey oluyo :)Aynen oyle cnm belki de hamile kalmam icin Allah seni karsima cikardi bu isler hic beli olmaz :)
Canım benim aşılama tutmamıştı normal yoldan hamile kaldığım ay ise tek belrtim bel ağrısıydı ama çok fena ağrıyodu seni umutlandırmak istemiyorum ama olabilirdeMerabalar kızlar bugün benimfe 12. Günüm aşılamada ben femara 2.5 mg 5 gün kullandım sonra aşılama. Şunu sormak istiyorum benim bi kaö gün öncede vardı ama bugün daha bi fazla sanki bel ağrısı kemiğim ve bugün itibariyle göğüslerimde hassasiyet. Bu bel ağrısı olmuşmuydu sizlerde de çok merak ediyorum
Cnm mrhb sen asilamayi deniyte sonuc almayinca sonra normal yolami hamile kaldin kac yilik evlisin ben de bu ay denicemde ?Canım benim aşılama tutmamıştı normal yoldan hamile kaldığım ay ise tek belrtim bel ağrısıydı ama çok fena ağrıyodu seni umutlandırmak istemiyorum ama olabilirde
Canım ben 2 yıl olucak evleneli 1 yıl tedavi gördün haplar rahim filmi iğneler en son ekim ayında aşılama yaptık tutmadı sonra doktorum tekrar kasımdada aşılama deyince sinirlendim bıraktım tedaviyi 6 aralıkta adet oldum ondan sonra hamile kaldım hiç beklemiyodum ummadığım zamanda geldi bebeğim darısı sana olsun inş. tedavi görürken hep olumsuz sonuçlar ve hep bi stres vardı yeter dedim en son olmuyosa olmasın stres bitince bebekte olduCnm mrhb sen asilamayi deniyte sonuc almayinca sonra normal yolami hamile kaldin kac yilik evlisin ben de bu ay denicemde ?
Cnm haberler ne insallah tutmustur daha sonta test yaptinmi merak etim ?Bugün yaptırdım mesajini geç gördüm canım sonuc 20.50 çıktı artık umudum var yüce Rabbim hepimize umut olsun ve bebekleri mızı sağlıkla kucağıma alalım
A cok guzelduygu simdi ben de cok strez yapiyom birturlu kafamda atamiyorum cok zor ama buda bizim icin bir sinav yapacak birsey yok 5 yildir evliyim her ay olacakmi acaba demek ten yoruldum artik insallah olumlu sonuc bekleyen herkez alir ve bende :)Canım ben 2 yıl olucak evleneli 1 yıl tedavi gördün haplar rahim filmi iğneler en son ekim ayında aşılama yaptık tutmadı sonra doktorum tekrar kasımdada aşılama deyince sinirlendim bıraktım tedaviyi 6 aralıkta adet oldum ondan sonra hamile kaldım hiç beklemiyodum ummadığım zamanda geldi bebeğim darısı sana olsun inş. tedavi görürken hep olumsuz sonuçlar ve hep bi stres vardı yeter dedim en son olmuyosa olmasın stres bitince bebekte oldu
Amin canım inş seni çok iyi anlıyorum ama inanki zamanını bekliyo ara verdiğim ay annem hep ısrar etti başka doktora gidelim diye kabul etmedim ne zaman herşeyi göze alırım tüp bebeğe kadar o zaman giderim dedim Rabbim şükür bekletmedi umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız Allah kimseyi evlatsız bırakmasın isteyen herkese versin :)A cok guzelduygu simdi ben de cok strez yapiyom birturlu kafamda atamiyorum cok zor ama buda bizim icin bir sinav yapacak birsey yok 5 yildir evliyim her ay olacakmi acaba demek ten yoruldum artik insallah olumlu sonuc bekleyen herkez alir ve bende :)
Amin canım inş seni çok iyi anlıyorum ama inanki zamanını bekliyo ara verdiğim ay annem hep ısrar etti başka doktora gidelim diye kabul etmedim ne zaman herşeyi göze alırım tüp bebeğe kadar o zaman giderim dedim Rabbim şükür bekletmedi umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız Allah kimseyi evlatsız bırakmasın isteyen herkese versin :)[/QUOTaminnnnn sagol cnm insallah ya aslinda bir dusuk yasadim gecen yil insallah sansim yuksektir bu arada bebegini sagsalim kucagina alirsin insallah :)
Gecen yil esim varikosel ameliyti oldugu ay ben hamilekaldim tedavi omadim rahim duvarlarim ince oldugu icin dustu kanamaylan halada etkisi var ustumde cok zor birsey nasip deyilmis ama esimin tahlileri duzeldi cok sukurSağol canım Allah razı olsun :) düşüğün tadevi ile mi olmuştu yoksa doğal yollardan mı?
Allahım bi daha düşük yaşatmasın ama yinede olumlu düşünmek lazım sonuçta demekki tedavisiz hamile kalabiliyosun bu çok önemli Rabbim tekrar nasip etsin kucağına almanı sağlasın inş hep dua et Allahtan iste o isterse herşey olurGecen yil esim varikosel ameliyti oldugu ay ben hamilekaldim tedavi omadim rahim duvarlarim ince oldugu icin dustu kanamaylan halada etkisi var ustumde cok zor birsey nasip deyilmis ama esimin tahlileri duzeldi cok sukur
Tabiki canm ya Allah ol derse olur nasip deyilmis bakalim artik asilama denicezAllahım bi daha düşük yaşatmasın ama yinede olumlu düşünmek lazım sonuçta demekki tedavisiz hamile kalabiliyosun bu çok önemli Rabbim tekrar nasip etsin kucağına almanı sağlasın inş hep dua et Allahtan iste o isterse herşey olur
Hayırlı haberlerle sonuçlanır inş canım :)Tabiki canm ya Allah ol derse olur nasip deyilmis bakalim artik asilama denicez
İnsallah ttlm ya cok saol okadar ii geldiki msjn dertlesmeye ihtiyacim vardiHayırlı haberlerle sonuçlanır inş canım :)
Her zaman yazarız canım insan bu dönemde en çok dertleşmeye ihtiyaç duyuyo ancak başına gelen anlıyo inan o olmadığı zaman her adette ağlıyodumİnsallah ttlm ya cok saol okadar ii geldiki msjn dertlesmeye ihtiyacim vardi
Ben asilamam olunca insallah ii sonucar veririm benim yumurtlama ilacsiz inesiz buyuyip catliyor adetimin 5 gunu yumurylamam oluyorHer zaman yazarız canım insan bu dönemde en çok dertleşmeye ihtiyaç duyuyo ancak başına gelen anlıyo inan o olmadığı zaman her p
adette ağlıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?