aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Bugun 10. GUnum ve benim belirtilerim cok azaldi yani gogus hassasiyetim de azaldi iyice dun biraz yoruldum rahimde biraz sanci vardi bel agrisiyla beraber ama simdi hicbir sey hissetniyorum. Ustelik idrar testi yaptim aksam evde o da negatif artik yorgun hissediyorum kendimi ... gercekten korkar oldum olumsuzluklardan ...

Tabiki ederim cnm inşallah senin mutluluğunu da paylasiriz

Israr testinde zaten çıkmayacak cnm ben 9. Gun dayanamayıp kan testi yaptirmistim o bile erken belirtilere takılma bende de zamanla geçmişti ama şükür hamileyim

11. gunumde saah erkenden kan verdım bhcg 2.39 cıkı cok düşük be yaaa az daha yuksek olsaydı ıyıydı

E="brc_ata, post: 39994237, member: 581788"]Israr testinde zaten çıkmayacak cnm ben 9. Gun dayanamayıp kan testi yaptirmistim o bile erken belirtilere takılma bende de zamanla geçmişti ama şükür hamileyim[/QUOTE]
Cnm.ya 9.gun kan testi yaptirdim demissin degerin kac cikti da hamilesin bende cuma kan verecem asilamadan sonra o gunude sayarak 10.gunum olck biliyorum aslnda erken ama belli olmaz mi?

E="brc_ata, post: 39994237, member: 581788"]Israr testinde zaten çıkmayacak cnm ben 9. Gun dayanamayıp kan testi yaptirmistim o bile erken belirtilere takılma bende de zamanla geçmişti ama şükür hamileyim
Cnm.ya 9.gun kan testi yaptirdim demissin degerin kac cikti da hamilesin bende cuma kan verecem asilamadan sonra o gunude sayarak 10.gunum olck biliyorum aslnda erken ama belli olmaz mi?[/QUOTE]
Cnm 10.gun yaptırdım 5.05 çıktı doktor hiç bişey dememişti ama ben bir umut ertesi gün tekrar yaptırdım 20.50 cikti sonrasında 2 günde bir bakildi

Cnm.ya 9.gun kan testi yaptirdim demissin degerin kac cikti da hamilesin bende cuma kan verecem asilamadan sonra o gunude sayarak 10.gunum olck biliyorum aslnda erken ama belli olmaz mi?
Cnm 10.gun yaptırdım 5.05 çıktı doktor hiç bişey dememişti ama ben bir umut ertesi gün tekrar yaptırdım 20.50 cikti sonrasında 2 günde bir bakildi[/QUOTE]
Canım yaa benım msj alıntı ama kafam karısıyo benım o 9.gun test yapıp hamıle cıkan ben degılm:) ama bugun 9gunum allahım ınsallah benzetır:) yarın ben de kan verecem aşılama gununu de sayarak 10.gunum olacak carsamba aşılamam oldu lakın busabah test yaptım ıdrar tamamen negatıf golge bıle kalmamıs bundan oncekılerde sılık pozıtıf cıkıyordu ıgnenın etkısıyle ama bukdr negatıfe donmesı bılemedım yarın baktırcm artık yoksa yok napalım elden ne gelırkı ztn...

aa bı sn tamam msj bı ustten alıntıymıss sımdı jeton dustu:)) ben yınede yarın yaptırcm ztn tum belırtılerımde sankı bıcak gıbı kestı dun kasıklarım adet olcakmısım gıbı sıskın bı agrı vardı ama bugun hıcbısy yok

Canım benım inşallah senın de bebegını saglıkla kucağına almayı nasip eder inşallah yarın yenıden vereceğim kan tahlili bakalım nolcek kısmet

buquet .!.:
Canım benım inşallah senın de bebegını saglıkla kucağına almayı nasip eder inşallah yarın yenıden vereceğim kan tahlili bakalım nolcek kısmet
Insallah kat kat artmistir cnm:)

offff ben de bu sabah kan verdım asılama gununude sayarak 10.gundu 2.79 cıktı negatıf((
tatlımmm hemen sıkma canını erken yaptırmıssın sen de benim gibi ... maalesef guzel haberler veremeyecegim ben ....
tutmamış bu sefer de kısmet deilmiş ... saırım cok istegıyle sınıyor Allah ım kullarını... en yine de 14 yada 15 . gün tatlil ver belki artar belli olmaz ... inşallahhhh tutar ...

bu sefer 0.30 gibi bişey cıktı... ama ben bılıyodum olmadıgnı ... gögüslerim falan pısss diye söndü sanki gecen p.tesi , hissettim zaman olmadığını...

Normalde ptesi en kotu hastalanmam lazim carsamabayi fln gprursem belki dusunurum ama bunu da dusunmek istemiyorum aslnda biraktim... ztn kan degerlerimizn 2 cikmasida igneden kalan kalintilar baska bisu degil.. aci ama durum bu
bu sefer 0.30 gibi bişey cıktı... ama ben bılıyodum olmadıgnı ... gögüslerim falan pısss diye söndü sanki gecen p.tesi , hissettim zaman olmadığını...

Mrb arkadaslar bende aranza yeni katildim 11 ekimde bos gebelikten kurtaj oldum pcosum 7 senedir tedavi gordum yaklsik 8 ay kadar tedaviyi biraktgm ayda hamile kalmstim kendilgnden ama bos gebelik oldu bu ay tekrar tedavye basladm ve ilk kez asilama deneneck asilamdan once neler yapilyr nasil oluyr ben hsg falan cekyrmdm dha dr la da gorusmdk sadece klomen kullandim gunde 3 tane carsamba usg ile takibe baslycaz insaallah tutar rabbim.bna ve isteyn herkese hayrlisyla saglikli evlatlar nasip eder

Eğer tutmazsa iğnelerle büyütün yumurtaları. Klomen iğneye göre hafif kalıyor. Ben de aynı yollardan geçtim iğne daha iyi sonuçlar veriyor. Hakkınızda Hayırlısı olur inşallah. Tutmazsa da üzülmeyin dediğimi deneyin sonuçta hamile kalabiliyorsunuz.

Tesekkr ederm insaallah tutar gonolf kullanmstim gecen sene ondan sonraki ay kendilgnden hamile kalmsitm

slm arkadaşlar aşılama yaptırıpta tutan var mı lütfen söyleyebilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…