Ben 4 yıllık evliyim 3 tane düşük yaptım ama çok şükür ilk aşılamam tuttuHayirli olsun cnm cok sevindim bende asilama denicem bu ay sen kac ay evlisin ve ilk asilama ile hamile kaldin?
Tabiki ederim cnm inşallah senin mutluluğunu da paylasirizTeşekkür ederimbrc_ata dinlendim hafta sonu ama calisiyorum bakalim ne olacak ilk asilamam tutmadi. Bu sefer hem 2 yumurta vardi hem de 13 milyona yakin sprem enjekte edildi. Sansimiz daha yuksekmis bakalim nolcek ... sen de dua et bizim icin hamilelerin duasi kabul olurmus prenses
Israr testinde zaten çıkmayacak cnm ben 9. Gun dayanamayıp kan testi yaptirmistim o bile erken belirtilere takılma bende de zamanla geçmişti ama şükür hamileyimBugun 10. GUnum ve benim belirtilerim cok azaldi yani gogus hassasiyetim de azaldi iyicedun biraz yoruldum rahimde biraz sanci vardi bel agrisiyla beraber ama simdi hicbir sey hissetniyorum. Ustelik idrar testi yaptim aksam evde o da negatif artik yorgun hissediyorum kendimi ... gercekten korkar oldum olumsuzluklardan ...
Cnm.ya 9.gun kan testi yaptirdim demissin degerin kac cikti da hamilesin bende cuma kan verecem asilamadan sonra o gunude sayarak 10.gunum olck biliyorum aslnda erken ama belli olmaz mi?[/QUOTE]E="brc_ata, post: 39994237, member: 581788"]Israr testinde zaten çıkmayacak cnm ben 9. Gun dayanamayıp kan testi yaptirmistim o bile erken belirtilere takılma bende de zamanla geçmişti ama şükür hamileyim
Cikmayabiliyor gününde tekrar et bence testini cnm allahim yüzünü guldursun insallah11. gunumde saah erkenden kan verdım bhcg 2.39 cıkı cok düşük be yaaaaz daha yuksek olsaydı ıyıydı
Cnm 10.gun yaptırdım 5.05 çıktı doktor hiç bişey dememişti ama ben bir umut ertesi gün tekrar yaptırdım 20.50 cikti sonrasında 2 günde bir bakildi[/QUOTE]Cnm.ya 9.gun kan testi yaptirdim demissin degerin kac cikti da hamilesin bende cuma kan verecem asilamadan sonra o gunude sayarak 10.gunum olck biliyorum aslnda erken ama belli olmaz mi?
Insallah kat kat artmistir cnm:)buquet .!.:Canım benım inşallah senın de bebegını saglıkla kucağına almayı nasip eder inşallah yarın yenıden vereceğim kan tahlili bakalım nolcek kısmet
11. gunumde saah erkenden kan verdım bhcg 2.39 cıkı cok düşük be yaaaaz daha yuksek olsaydı ıyıydı
tatlımmm hemen sıkma canını erken yaptırmıssın sen de benim gibi ... maalesef guzel haberler veremeyecegim ben ....offff ben de bu sabah kan verdım asılama gununude sayarak 10.gundu 2.79 cıktı negatıf((
bu sefer 0.30 gibi bişey cıktı... ama ben bılıyodum olmadıgnı ... gögüslerim falan pısss diye söndü sanki gecen p.tesi , hissettim zaman olmadığını...
Eğer tutmazsa iğnelerle büyütün yumurtaları. Klomen iğneye göre hafif kalıyor. Ben de aynı yollardan geçtim iğne daha iyi sonuçlar veriyor. Hakkınızda Hayırlısı olur inşallah. Tutmazsa da üzülmeyin dediğimi deneyin sonuçta hamile kalabiliyorsunuz.Mrb arkadaslar bende aranza yeni katildim 11 ekimde bos gebelikten kurtaj oldum pcosum 7 senedir tedavi gordum yaklsik 8 ay kadar tedaviyi biraktgm ayda hamile kalmstim kendilgnden ama bos gebelik oldu bu ay tekrar tedavye basladm ve ilk kez asilama deneneck asilamdan once neler yapilyr nasil oluyr ben hsg falan cekyrmdm dha dr la da gorusmdk sadece klomen kullandim gunde 3 tane carsamba usg ile takibe baslycaz insaallah tutar rabbim.bna ve isteyn herkese hayrlisyla saglikli evlatlar nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?