aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Canım benim aşılama tutmamıştı normal yoldan hamile kaldığım ay ise tek belrtim bel ağrısıydı ama çok fena ağrıyodu seni umutlandırmak istemiyorum ama olabilirde
İnş canım umutlanmamaya çalışıyorum hatta umut çok az kafama takıldı çünkü bugün gercekten ağrıyo kuyruk sokumunun olduğu o kemik bel iinş ya

İnş canım umutlanmamaya çalışıyorum hatta umut çok az kafama takıldı çünkü bugün gercekten ağrıyo kuyruk sokumunun olduğu o kemik bel iinş ya
İnş vardır canım benimde öyleydi hayırlı haberler olsun inş :) Tahlil ne zaman yapıcaksın?

Slm arkadaşlar aşılamanın 12. Günündeyim OFF az kaldı test yapmama çook korkuyorum rabbim kimseninemeklerini boşa çıkarmaz inşallah.

Evet tuttu çok şükür suan 12+6 haftalık bebeğim hayirlisiyla kucağıma da alırım inşallah
Hayirli olsun cnm cok sevindim bende asilama denicem bu ay sen kac ay evlisin ve ilk asilama ile hamile kaldin?

Kızlar mrb aşılaması olumlu sonuçlanan oldu mu ? Bugün adete 6 günüm kaldı iki gün öncede vardı sonra iki gün ara verdi şimdi bugün sabahtan beri yine ağrıyo, akıntım var, göğüsler hassas birazda gaz var midede, sabah kalktım kasıklarda acayip batmalar oldu sonra geçti bel devam ediyor böyle belirtiler olan oldu mu adete bi hafta kala ? bugün kan testinde çıkardı belki ama hayal kırıklığından korktum açıkcası 6 gün var zaten dayanabilirim sanırım.

Teşekkür ederim brc_ata dinlendim hafta sonu ama calisiyorum bakalim ne olacak ilk asilamam tutmadi. Bu sefer hem 2 yumurta vardi hem de 13 milyona yakin sprem enjekte edildi. Sansimiz daha yuksekmis bakalim nolcek ... sen de dua et bizim icin hamilelerin duasi kabul olurmus prenses

15 gün önce ilk kez aşılamam yapıldığında deli gibi belirtileri aramıştım ne kadar da çok umuda ihtiyacım vardı. Şimdi ise hamile olduğumu öğrendim çok şükür. Ne zor beklemek Allah isteyen herkese nasip etsin. İlk aşılama günü araştırırken bende eğer tutarsa buraya yazıcam ki başkaları için bende umut olsun diye dilek dilemiştim. Şimdi dileğimi gerçekleştiriyorum

1 gün: Aşılamam 26 Şubat günü öğlen saatlerinde yapıldı. 15 dk yattıktan sonra doktorum hiç bir ilaç vermeden güne devam etmemi söyledi. ilk 3 saat eşimle sanki hemen hamile kalmışım gibi ayaklarımız yere basmamaya başladı. Sonraki saatlerde ise ne gaz sancısına benzer ne adet sancısına benzer kasığımda bir ağrı, yatınca geçen kalkınca artan bir ağrım vardı. Birazda buradaki yorumları okuyunca umutsuzluğa kapıldım. ilk saatlerdeki neşem kalmadı. tüm gece devam etti ağrım hafif hafif.
2 Gün : Karnım hatırı sayılır bir şişlik kendini ara ara belli eden sancımla günü tamamladım. İşe gittim ve öyle çalışmayacak kadar of aman demedim. gece bölük pörçük bir uyku.

3. Gün : ağrım ve şişliğim devam etti. Ani hareketlerimde kasıklarıma inanılmaz bir ağrı giriyordu. ara ara kıpırdamak mümkün olmuyordu. Gece yine uykum kalitesizdi. İnceden giren sızılar beni uykumdan uyandırıyordu.
4. Gün : Çok enteresan ki sanki bir kaç gün boyunca çektiğim ağrılar bir anda ortadan kayboldu. Rahat bir gün ve gece geçirdim.
5. Gün : Bugün yine ağrım yoktu.
6. Gün içinde ve akşam yine ağrım yoktu. Hatta o gün bir arkadaşıma hiç ağrımın olmadığını ve tutmadı sanırım dedim ki gecesinde bir anda sol yumurtalığımdan rahmime doğru bir ağrı vardı. Ağrı o kadar netti ki bana ben buradayım dedi neredeyse 2 saat boyunca yatakta döndüm ( Benim tahminimce yumurtam rahme düştü.)
7. Gün KAsık Ağrım geri geldi ve şişkinliğim daha fazlaydı. gün içinde ve gece devam etti.
8. Gün Bir arkadaşımın ısrarı üzeri idrar testi yaptım evde ilk bişey yoktu olmadı diyerek kendimi teselli ettim. Sonra 15 dk sonra tesadüfen bakınca hafif silik bir çizgi çıkmıştı. İlk kez silikte olsa çizgi görmek beni mutlu etti. Ama daha büyük hayal kırıklığı yaşamamak için yanlış olabilme ihtimalini düşündüm.
9. Gün Kasık ağrısı ve şişkinliğine devam. Ani kalkmalarda falan sancının şiddetlenmesi. Vücut dirençsizliği sık sık idrara çıkma
10. Gün: Bir önceki günü aynısı , merhaba grip ilaç alamadığım içinde arttı. Ağzımın içi yara oldu
11. Gün:Bir önceki günü aynısı
12 Gün: Bir önceki günü aynısı birde göğüs hassasiyeti artmaya başladı adet belirtilerinden pek farkı yok
13. Gün : Kasıkta ağrı, gaz sancısı , heyecan, göğüste hassasiyet ve sabah kan tahlili verdim sonuç pozitif
Şu anda yazarken bile devam ediyor belirtilerim. Ama hala içimde bi korku var sanırım kesesini görüp kalp atışını duyunca biraz daha rahatlıcam

benimde aşılama maceram böyle inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımızada alırız bebişimi. elinden gelen herşeyi yapıyorsan artık rabbimin OL demesine kalıyor.

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. Bende geçen ay ilk aşılama oldum ancak dün kırmıxıları görünce 1 saat ağlama krizinden sonra bugün dr gittik ve ikinci aşılama için ilacıma başlafım hayırlısı inş hayırlı olur sana :)

Ayyyy tesekkurler gercekten cok dusuncelisin A acabaneki ben de kismet olursa soz yazacagim tum belirtileri gerci cok yok agrim sizim ilk 3 gun hafif bel agrisi vardi. Cok hafif de kasik agrisi vardi. Ayakta kalinca adet olacakmisim gibi agrim artiyordu.dun ve bugun pek bi belirtim yok ,hafif uykusuzluk var crinone jele bagliyorum onu da goguslerim cok hafif hassaslasti birde ama cok hafif...
Ben ilk asilamamda cok ciddi kasik agrisi gogus agrisi falan yasadim 10 gun boyunca ama olmadi. Bu olursa yuff diyecegim artik
Ikinci asilamalarimiz hayirli olur insallah

Kizlar benim hic belirtim yok cok hafif göğüs hassasiyeti dışında

Çok teşekkür ederim. İnşallah ikinci aşılamanız da sizde mutlu haberi alır bu kez sevinç göz yaşı dökersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…