akcaa merak ettim test yaptırdın mı yada sen test yaptın mı?
benimki seninkine benzer tarih mi bilmiyorum 28 ekimdi.Ben test yaptıramadım çünkü hastalığım geldi gelecekboşuna tekrar 0 görmeyeyim diye yaptırmadım.Güzel haberlerini bekliyoruz canım.
igor35 ne alemdesin geldimi adetin?umarım gelmemiştir
Henüz adetim gelmedi.Bugün işten gelince gebelik testi yaptım ve silik pozitifti ama kan testini cumartesi yaptırmayı düşünüyorum :)
akcaa merak ettim test yaptırdın mı yada sen test yaptın mı?
benimki seninkine benzer tarih mi bilmiyorum 28 ekimdi.Ben test yaptıramadım çünkü hastalığım geldi gelecekboşuna tekrar 0 görmeyeyim diye yaptırmadım.Güzel haberlerini bekliyoruz canım.
canım ben aşılamayı 28 ekimde oldum 14. gün kan verdim 1.20 çıktı yani negatif sen test yaptırdınmı kanda?adet olamadım yarın adet günüm ama gelen yok.aşılamada olur diyorlardı kist mi oldu acaba?
belki geç yerleşiyordur :)
sizler gibi bende cok uzun zaman forumdan gebelik belirtilerini araştırıp durdum.o zamanlar kendime bir söz verdim eğer bir gün hamile kalırsam belirtilerimi gün gün paylaşacaktım.cok şükür ki rabbim nasip etti ilk aşılamamda hamile kaldım...buyrun gün gün gebelik belirtilerim.
aşılama günü:herhangi bir kanamam olmadı cok hafif belli belirsiz ağrım vardı.aşılamadan sonra dr kaldırmadı 2 saate yakın dinlendim.
1.gün: belli belirsiz ağrı devam etti
2.gün:ağrı ara ara oldu
3.gün:hiç bir şikayetim yoktu
4.gün:kasıklarımda batmalar başladı.bunu kıl çekilmesi gibi tarif edebilirim
5.gün:batmalar devam etti,iştahım açıldı ancak kullandığım progestanın etkisimi bilmiyorum
6.gün:batmalar devam etti,kabızlık basladı,iştahım açıktı,akıntı başladı
7.gün:eğilip kalktığımda kasığımda bilye gibi birşey vardı sanki ani hareketlerde acıyordu.
8.gün:batmalar,kabızlık,oburluk devam etti.akıntı arttı
9.gün:yürürken falan yorulmaya başladım,diğer belrtiler devam ediyordu
10.gün:idrar testi yaptım tabiki de cıkmadı :))
idrar testinde cıkmadı ama tuhaf bir şekilde biliyordum hamile olduğumu
11.gün:akıntı ve iştah haricinde fazla belirti gözlemlemedim
12.gün.akıntının rengi şeffaftan beyaza döndü(ancak bu bir şeffaf bir beyaz olarak hala devam ediyor).kimsenin yemek yaptığını sanmadığım gec bir vakitte biber dolması koktu ve cok şiddetle yemek istedim.
13.gün:akıntı ve iştah haricinde herşey normaldi.
14.gün:kan testi +
umarım sizlere faydası olur...
Henüz adetim gelmedi.Bugün işten gelince gebelik testi yaptım ve silik pozitifti ama kan testini cumartesi yaptırmayı düşünüyorum :)
çok sevindim canım idrarda cıktığına göre kanda epeyce yükselmiş olmalı.gelişmelerden haberdar et olur mu?
Bende kanama olmadı ama olması normal merak etme.
Aşılamadan sonra 10. Gunüm daha 4 gunüm var . Su gibi akıntım var,iştahım arttı... Beklıyorum bakalım hayırlısı.
arkadaşlar aşılamada 3. günün akşamı tuvaletimi yaparken kanamam oldu ama devam etmedi, başına gelen var mı ??
devam etmediyse cok takma kafana ama yine de dr a sorarsın.her kanama rahimden gelmiyor merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?