sizler gibi bende cok uzun zaman forumdan gebelik belirtilerini araştırıp durdum.o zamanlar kendime bir söz verdim eğer bir gün hamile kalırsam belirtilerimi gün gün paylaşacaktım.cok şükür ki rabbim nasip etti ilk aşılamamda hamile kaldım...buyrun gün gün gebelik belirtilerim.
aşılama günü:herhangi bir kanamam olmadı cok hafif belli belirsiz ağrım vardı.aşılamadan sonra dr kaldırmadı 2 saate yakın dinlendim.
1.gün: belli belirsiz ağrı devam etti
2.gün:ağrı ara ara oldu
3.gün:hiç bir şikayetim yoktu
4.gün:kasıklarımda batmalar başladı.bunu kıl çekilmesi gibi tarif edebilirim
5.gün:batmalar devam etti,iştahım açıldı ancak kullandığım progestanın etkisimi bilmiyorum
6.gün:batmalar devam etti,kabızlık basladı,iştahım açıktı,akıntı başladı
7.gün:eğilip kalktığımda kasığımda bilye gibi birşey vardı sanki ani hareketlerde acıyordu.
8.gün:batmalar,kabızlık,oburluk devam etti.akıntı arttı
9.gün:yürürken falan yorulmaya başladım,diğer belrtiler devam ediyordu
10.gün:idrar testi yaptım tabiki de cıkmadı :))
idrar testinde cıkmadı ama tuhaf bir şekilde biliyordum hamile olduğumu
11.gün:akıntı ve iştah haricinde fazla belirti gözlemlemedim
12.gün.akıntının rengi şeffaftan beyaza döndü(ancak bu bir şeffaf bir beyaz olarak hala devam ediyor).kimsenin yemek yaptığını sanmadığım gec bir vakitte biber dolması koktu ve cok şiddetle yemek istedim.
13.gün:akıntı ve iştah haricinde herşey normaldi.
14.gün:kan testi +
umarım sizlere faydası olur...
merhabalar bende perşembe günü aşılama yaptırdım, ilk gün kasık ağrısı ve karın şişliği yaşadım bi de kan akıntım oldu tüm gün..bugün ıkıncı günümdeyım ağrılarım geçti kan akıntım durdu fakat karın şişliğim devam ediyor , kasıklarımda ara ara hafıf ağrı hissediyorum..açıkcası ne olacak çok merak ediyorum , hamileymişim gibi hissetmek istiyorum fakat çevremde bilenler kendini çok kaptırma olmazsa üzülürsün diyorlar.anlayacağınız karışık duygular içindeyim ....
51 di benim.Merhaba canim bisey sorucam 14.gun kan değerin kacti acaba.
merhabalar bende perşembe günü aşılama yaptırdım, ilk gün kasık ağrısı ve karın şişliği yaşadım bi de kan akıntım oldu tüm gün..bugün ıkıncı günümdeyım ağrılarım geçti kan akıntım durdu fakat karın şişliğim devam ediyor , kasıklarımda ara ara hafıf ağrı hissediyorum..açıkcası ne olacak çok merak ediyorum , hamileymişim gibi hissetmek istiyorum fakat çevremde bilenler kendini çok kaptırma olmazsa üzülürsün diyorlar.anlayacağınız karışık duygular içindeyim ....
merhabalar bende asılama yaptırmıstım 16 kasımda fakat öqrendikki asılama tutmamış simdi tekrar asılama yaptıracaqız ilk asılammı yaptırdıqımda catlatma iğnesnden snra eşimle beraber olmamıştık asılama qününü bekledik spermlerini temzleyip bana aktardılar size sorum su olacak catlatma iğnesnden sonra birliktelik oldunuz mu??
Merhaba arkadaslar 7 aralık ta aşılamam yapildi ve ben 11.gunun aksami kanda baktirdim. 6.59 çıktı doktorum iki gün sonra tekrarla bakalım dedi ve 13.gun 12.14 cikti sonuç.Bende kan pıhtılaşmasi olduğu için igne kullanmam gerekli doktorum ertesi gun icin çağırdı ve iğnelere basladik dört gun sonra tekrar baktir dedi ve bun 16.gun 190.31 çıktı çok şükür Allahıma hamileyimmmmm...
ALLAHIM İSTEYEN HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASIP EYLESİN...
TEBRİK EDERİM... :))) çok güzel bi haber :)
benimde bugün 9. günüm dün vajina girişinde ani baskı hissettim kasıklarımda çok minik kasılmalar... ama gaz sancısı gibi.
bugünde hiçbir belirtim yok umut vadeden
yaşadıklarından kısaca bahseder misin? ne tür belirtiler yaşadın ?
merhaba ben asilama yapildugi gun galefir kullanicisinin belirtilerini okudum ve bende gun gun tuttum cnm
belirtilerimi gün gün tuttum sizlerlede paylaşmak istiyorum
.1.gün.
Aşılamam yapıldı 3 yumurtam vardı ama 2si çatlamış dedi yapıldıktan sonra beni 15 dk masada yatırdılar.sonra 15 dk odada yattım ve okadar tuvalete sıkıstımki odaya gecmeden önce tuvalete gittim yani aşılamadan 15 dk sonra.kasıklarım idrarımı tuttugumdan dolayı sanırım ogun bayağı aradı bel ağrısı ve halsizlikte vard.
2.gün
kasık ağrısı var ve halsizlik devam ediyor
3.gün
bel kasık ağrsı devam yatarkende gögsümde ağrı başladı
4.gün
aşırı gazım başladı :)sabahları bel kasık ağrısı ve sol tarafta batma hissi başladı(bu arada aşılama yapılırken soldaki yumurtalarım gelişip çatlamıştı) ve gögüs ağrısı
5.gün
ağrı olarak daha rahatım kasık agrım hafif vardı sol taraf gögüsler hassas buğün dışarı çıktık ondanmıdır bilmiyorum karnım şişti ve gazım fazla :)
6.gün
çabuk açıkma gögüslerde hasasiyet ve kasık ağrısıyorgunluk ve uyku hali.ayrıca buğün idrar testi yaptım ama silik çıktı sanırım ilaçlardan
7.gün
sabah daha kalkmadan başımda ağrı ayrıca kasık ve gögüslerde hasasiyet devam ediyor ve buğün diğer hamileliklerimdede en büyük belirti buydu dilimde demir tadı vardı ve tarif nasıl edilir sanki uyuşma gibi
8.gün
progestanın yan etkisi uykusuzluk başladısabah kalkarken sanki adet olacakmışım gibi bel kasık ağrısı fazlaca sabah kalkarken baş ağrısı gögüsler devam aynı ve dildeki uyuşukluk devam
9.gün
bitmek bilmeyen b baş ağrısı bel ağrısı
10.gün
düne göre rahatım bel ve kasık ağrısı sanki hafifledi ara ara vuran bi başağrısı ve gögüsler hasas
11.gün
bugün kan testi yaptırdım 6.59 çıktı pozitif doktoru aradım iki gün sonra tekrarla dedi.sezeryan yerimde sızlama (kızım sezeryanla oldu ) . Dildeki uyuşma devam arttı gögüsler ve baş ağrısı devam.
12.gün
sezeryan yerimde sızlama (kızım sezeryanla oldu ) . Dildeki uyuşma devam arttı gögüsler ve baş ağrısı devam ve ateşim 36.5 ara sanki baş dönmesi ve birazda sinirliyim sanırım
.13.gün
değer iki kat yükselmiş 12,14 olmuş yarın doktordayız bende kan pıhtılaşması iğneye başlıycam raporumu yazdı hergün iğne var pztsi kan testini yeniliycem.adet olacakmışım gibi ağrılar devam gögüslerimin ağrısı arttı idrara sık sık çıkma ateş 36.517.gün.kantesti 190 .31.
30 aralıktada keseyi gördük şükürler olsun 6mm çok güzel dedi
5 ocak gribim ve acile gittik test yapıldı herşey iyi dedi ultrasona girdim.doktor.ne dese hiç beklemiyordum bebek sağlıklı kalbide atıyor dedi daha ne istenir ki allahım herkese yaşatsın bu duyguyu biraz uzun oldu ama kusuruma bakmayın olurmu
ve dun kalbii dinledik ♥♥♥
maşallah maşallah maşallah........ :)))
aşılamanın ilk gününü 1. Gün olarak mı sayıyoruz peki. Aşılama ilk gün dahil benim yarın 10. Gün oluyor. Idrar testi yapsam mı ki?
Silik çıkması bile umut verici oluyor diye biliyorum :)
Evet 1.gun olarak sayabilirsin insallah hayırlı haberi alırsın :)cnm
idrar testi yaptım... tabiki negatif çıktı. tutmuş olsaydı silik milik çıkardı...
Idrarda cikmaz ama daha yeni kana karışıyor çünkü senin bugun kaçıncı gun simdi cnm
10. gün ama hiç belirtim yok. böyle bir umut vaadeden bir ışık yok yani...
ama 2 gün önce rahim ağzında ani ve şiddetli baskı hissetmiştim 2 kere. o kadar o da herhalde üşütmüşlükle ilgili bişi.
Hic belli olmaz uzme kendini pozitifffff düşün zaten bişey kalmamış adet gününe ne kadar kaldı peki
yarın regl günüm bakalım olacak mıyım:) olurum ama belim çok ağrıyor bugün...
hamileymişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:) ilk aşılamam tutmuşşşşşşşş :)))))))))))))
hamileymişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:) ilk aşılamam tutmuşşşşşşşş :)))))))))))))
Maşallah maşallah cok sevindim ben sana pozitif düşün demiştim dimi maşallah gittinmi kontrale cnm nasil öğrendin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?