aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Kafayi yiyecem

Cok adet sancm varrrr sninde oyle oldumuuuu ne olr cvp yaz

Bendeki 1.gün çok kaşık agrim vardı ve hafif kanamam oldu
2.gunum kasik agrim devam etti
3.günüm kaşık ağrısı ve bel ağrısı
4.günüm bel ağrısı ve gaz sorunu
5.gunum gaz sorunu ve ara sıra mide bulantısı
6.gunum bugunde hafif gaz sorunu bel ağrısı goguslerde çok hafif kidiklanma var gibi midem de sorun yok canim bir sey yemek istemiyor ayy su 14.gün gelsede kurtulsam ya

Ah canim gecmis olsun. Ben daha kendi uzgunlugumu atamadim simdi sana da cok uzuldum. Ama bu defa asilamadan sonra hergun Meryem suresi okuyacagim Allah izin verirse sende dene canim birbirimize destek olalim
Tam okrm cnm da bn onuda dnemistm yasinde okudm nler yptm ins bu sfer olr ins yda kahverngi kana dnmez yerlesme knamasi gbdr uff0

Kizlar hamileyim asilamada 16. Günüm hcg degerim 300 cikti :) rabbim isteyeen herkeze nasip etsin sizlerinde iyi haberlerini aliriz ins.

Kizlar hamileyim asilamada 16. Günüm hcg degerim 300 cikti :) rabbim isteyeen herkeze nasip etsin sizlerinde iyi haberlerini aliriz ins.
Cnm bnm tebrik ederim ne Mutlu sana :) değerinde çok yüksek Rabbim kucağına almayı nasip etsin :) bizler içinde dua ey olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…