Tekrar catlatma iğnesi yaptirsam olur muO kadar bozuk ki moralim hayallerim yıkıldı 3 kutu menogon kullandım hergun canım acidi dayandım umut ettim simdi toplamda 3 yumurta vardı 2 si duruyor teki karın arkasın a kanamis neye aşılama yaptı bu adam
Kafayi yiyecemGünaydın cnm, dr un bu işlem için nekadar aldı senden? Çatlatma iğnesi vurulmadın mı? Nasıl olurda bilemez çatlama saatlerini hayret bişe?!
Bence şikayetçi olmalısın özele mi gitmiştin? Hiç belli olmaz olacağı varsa öylede tutar ama arkadaşımın dediği gibi buna aşılama denmezgulbaharsahin
Cok adet sancm var galiba olacak bnmkideeeeeSagol canim amin insallah hayirli haberler alalim en kisa zamanda hepimiz insallah
Cok adet sancm varrrr sninde oyle oldumuuuu ne olr cvp yazsizler gibi bende cok uzun zaman forumdan gebelik belirtilerini araştırıp durdum.o zamanlar kendime bir söz verdim eğer bir gün hamile kalırsam belirtilerimi gün gün paylaşacaktım.cok şükür ki rabbim nasip etti ilk aşılamamda hamile kaldım...buyrun gün gün gebelik belirtilerim.
aşılama günü:herhangi bir kanamam olmadı cok hafif belli belirsiz ağrım vardı.aşılamadan sonra dr kaldırmadı 2 saate yakın dinlendim.
1.gün: belli belirsiz ağrı devam etti
2.gün:ağrı ara ara oldu
3.gün:hiç bir şikayetim yoktu
4.gün:kasıklarımda batmalar başladı.bunu kıl çekilmesi gibi tarif edebilirim
5.gün:batmalar devam etti,iştahım açıldı ancak kullandığım progestanın etkisimi bilmiyorum
6.gün:batmalar devam etti,kabızlık basladı,iştahım açıktı,akıntı başladı
7.gün:eğilip kalktığımda kasığımda bilye gibi birşey vardı sanki ani hareketlerde acıyordu.
8.gün:batmalar,kabızlık,oburluk devam etti.akıntı arttı
9.gün:yürürken falan yorulmaya başladım,diğer belrtiler devam ediyordu
10.gün:idrar testi yaptım tabiki de cıkmadı :))
idrar testinde cıkmadı ama tuhaf bir şekilde biliyordum hamile olduğumu
11.gün:akıntı ve iştah haricinde fazla belirti gözlemlemedim
12.gün.akıntının rengi şeffaftan beyaza döndü(ancak bu bir şeffaf bir beyaz olarak hala devam ediyor).kimsenin yemek yaptığını sanmadığım gec bir vakitte biber dolması koktu ve cok şiddetle yemek istedim.
13.gün:akıntı ve iştah haricinde herşey normaldi.
14.gün:kan testi +
umarım sizlere faydası olur...
Sabretmekten baska caremiz yok..7 yillik evliyim ilk kez asilama yaptirdim bugun 6.gunum cok heyecenliyimO.kadar moralim bozulduki kendimi bir yerlerden atasim var
Bnde adet oldm galiba leke dgstiiiiiSagol canim amin insallah hayirli haberler alalim en kisa zamanda hepimiz insallah
Ah canim gecmis olsun. Ben daha kendi uzgunlugumu atamadim simdi sana da cok uzuldum. Ama bu defa asilamadan sonra hergun Meryem suresi okuyacagim Allah izin verirse sende dene canim birbirimize destek olalimOlmadi yne olmadi yine
Tam okrm cnm da bn onuda dnemistm yasinde okudm nler yptm ins bu sfer olr ins yda kahverngi kana dnmez yerlesme knamasi gbdr uff0Ah canim gecmis olsun. Ben daha kendi uzgunlugumu atamadim simdi sana da cok uzuldum. Ama bu defa asilamadan sonra hergun Meryem suresi okuyacagim Allah izin verirse sende dene canim birbirimize destek olalim
Aa ben geldi sandim adetini. Hadi insallah yerlesmedir belirtilerTam okrm cnm da bn onuda dnemistm yasinde okudm nler yptm ins bu sfer olr ins yda kahverngi kana dnmez yerlesme knamasi gbdr uff0
Cnm bnm tebrik ederim ne Mutlu sana :) değerinde çok yüksek Rabbim kucağına almayı nasip etsin :) bizler içinde dua ey olur mu?Kizlar hamileyim asilamada 16. Günüm hcg degerim 300 cikti :) rabbim isteyeen herkeze nasip etsin sizlerinde iyi haberlerini aliriz ins.
Adet oldmmmmmm bn adetmisAa ben geldi sandim adetini. Hadi insallah yerlesmedir belirtiler
Ilk asilamami bnde pko var tutmadi afet oldm sperm syiniz hareket kacti ck uzgnm bnm tutmadiiiihayrli olsn sna cnmKizlar hamileyim asilamada 16. Günüm hcg degerim 300 cikti :) rabbim isteyeen herkeze nasip etsin sizlerinde iyi haberlerini aliriz ins.
Canim nasilsin? Konusmadik ne zamandir, var mi bir gelisme sende?Ay hadi bakalim cidden hangu tedavi secilicek o hile heyecan benim icin :) hayirlisi cabugu sagliklisi neyse o olsun hepimiz icin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?